SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

ominaisuus_kalenteri-7.jpg

PrepScholarissa käytämme parhaita tietoja ilmoittaaksemme sinulle, miltä testausaikataulu ja rekisteröinnin määräajat näyttävät tulevaisuudessa. Kun valitset testin päivämäärää ja aihekokeita, on otettava huomioon useita tekijöitä ja on tärkeää suunnitella etukäteen.

Näet SAT -testin päivämäärät aiemmat vuodet saadakseen käsityksen siitä, milloin testit yleensä suoritetaan ja kuinka kauan testipäivien jälkeen tulokset julkaistaan ​​yleensä. MinäTässä artikkelissa annan sinulle SAT-aiheen testien päivämäärät vuosille 2016–2017 ja selitän, mitä sinun on otettava huomioon, kun valitset testipäivän ja aihekokeet.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei järjestetä muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Testipäivät lukuvuodelle 2016-2017

SAT -aiheen testejä tarjotaan samoina päivinä ja samoissa paikoissa kuin SAT, mutta SAT: lle on maaliskuussa lisäkokeiden päivämäärä, jota ei tarjota SAT -aihekokeisiin .

Koe Päivämäärät

Nämä testin päivämäärät ovat College Boardin luettelossa, mutta ne voivat silti muuttua.Kaikkia testejä ei tarjota joka päivä - tkieli ja kuuntelutestit tarjotaan vasta marraskuussa.

Aihekoe

1. lokakuuta 2016

5. marraskuuta 2016

3. joulukuuta 2016

21. tammikuuta 2017

6. toukokuuta 2017

3. kesäkuuta 2017

Kirjallisuus

X

X

X

X

X

X

Yhdysvaltain historia

X

X

X

X

X

X

Maailman historia

X

gpa päästäkseen Stanfordiin

X

Matematiikka Taso 1

X

X

X

X

X

X

Matematiikka Taso 2

X

X

X

X

X

X

Biologia E/M

X

X

X

X

X

X

Kemia

X

X

X

X

X

X

Fysiikka

X

X

X

X

X

X

Ranskan kieli

X

X

X

X

X

Saksan kieli

X

Espanja

X

X

X

X

X

Moderni heprea

X

italialainen

X

latinan kieli

X

X

Ranska kuuntelulla

X

hyvä gpa lukiossa

Saksaa kuuntelemalla

X

Espanja ja kuuntelu

X

Kiinalainen kuuntelu

X

Japanilaista kuuntelua

X

Korean kanssa kuuntelua

X

body_korean.jpeg

Voit ottaa korean vain marraskuussa.

Ilmoittautumispäivät

Rekisteröinnin määräajat ja pisteiden julkaisupäivät esittelee PrepScholar.

Testin päivämäärä

Normaali rekisteröinti

Myöhäinen rekisteröinti

Pisteet Julkaisu

1. lokakuuta 2016

2. syyskuuta 2016

16. syyskuuta 2016

20. lokakuuta 2016

5. marraskuuta 2016

7. lokakuuta 2016

21. lokakuuta 2016

24. marraskuuta 2016

3. joulukuuta 2016

4. marraskuuta 2016

18. marraskuuta 2016

22. joulukuuta 2016

21. tammikuuta 2017

23. joulukuuta 2016

6. tammikuuta 2017

9. helmikuuta 2017

6. toukokuuta 2017

7. huhtikuuta 2017

21. huhtikuuta 2017

25. toukokuuta 2017

3. kesäkuuta 2017

5. toukokuuta 2017

19. toukokuuta 2017

22. kesäkuuta 2017

mikä on tieteen riippumaton muuttuja

Kuinka tarkkoja yllä olevat taulukot ovat?

Testipäivät ovat kollegion hallituksen antamia arvioituja päivämääriä, ja rekisteröinti- ja pisteiden julkaisupäivät ovat arvioitamme . Vaikka kaikki päivämäärät ovat todennäköisesti oikein, koska kollegion johtokunta antaa testin päivämäärät, ne voivat olla jonkin verran luotettavampia.

Testipäiviä ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu. Jos jokin päivämääristä muuttuu, ne ovat todennäköisesti viikkoa aikaisemmin tai myöhemmin kuin odotettu päivämäärä .

Näiden päivämäärien avulla voit määrittää, milloin otat SAT -aihekokeet. Jos tiedät käytettävissä olevat vaihtoehdot, voit valita aikataulusi parhaiten sopivan päivämäärän. Voit myös ottaa huomioon käyttämäsi testit ja niihin valmistautumiseen tarvittavan ajan.

Kuinka valita aiheen testit?

Tässä mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset aihekokeita :

Mitä korkeakoulusi vaativat?

Tunne korkeakoulujen erityisvaatimukset, joihin haet tai aiot hakea . Kuinka monta aihetestiä he vaativat? Oletko hakeutumassa kouluun tai ohjelmaan, joka edellyttää luonnontieteiden ja matematiikan opintoja? Oletko hakemassa oppilaitoksiin, jotka haluavat nähdä osaamistasosi eri aiheissa?

Oletko hakemassa valinnaisia ​​tai joustavia oppilaitoksia, joiden avulla voit käyttää aihekoetta SAT- tai ACT -tilalle? Jos sinulla on kysyttävää koulun käytännöistä, soita ottotoimistoon .

Mitkä ovat parhaat oppiaineesi koulussa?

Yleisesti, teet parhaan testin, joka liittyy parhaisiin oppiaineisiisi koulussa . Jos pidät fysiikasta perusteellisesti ja olet erinomainen AP -fysiikan luokassa, voit todennäköisesti hyvin fysiikan aihekoe.

body_physics.jpeg

Oletko sujuva toisella kielellä?

Monet muiden kielten äidinkieltään puhuvat suorittavat aineen testin äidinkielellään, vaikka he eivät olisikaan opiskelemassa kyseisellä kielellä. Usein tämä on tilaisuus saada korkeat pisteet ja näyttää monikielisyytesi.

Kuitenkin, Muista tarkistaa aiheen testin sisältö, vaikka olisit sujuva . Sain korkeamman pistemäärän espanjankielisessä aihekokeessani kuin jotkut ystäväni, jotka ovat espanjankielisiä, koska olin perehtynyt paremmin espanjan kielioppisääntöihin ja kirjoittanut espanjaa, kun he olivat paljon taitavampia espanjan keskustelussa.

Lopuksi, lue SAT -aihekokeita käsittelevät artikkelimme saadaksesi lisäohjeita ja auttaaksesi sinua opiskelemaan.

Kuinka valita testipäivämäärät

Tutustu tähän artikkeliin SAT -aiheen testauspäivien valitsemisesta. Muista myös se voit suorittaa yhden, kaksi tai kolme aihekoetta yhdellä testipäivänä .

Mikä on luokkasi aikataulu?

Yleensä haluat suorittaa tietyn aihekokeen kun opiskelet kyseisen aineen korkeinta tasoa . Esimerkiksi,Jos käytät AP USA: n historiaa nuorempana vuotena, voit halutessasi suorittaa Yhdysvaltain historian aihetestin saman vuoden toukokuussa tai kesäkuussa heti sen jälkeen, kun olet viettänyt koko vuoden Yhdysvaltojen historian opiskelun ja valmistautumisen AP -testiin.

Milloin korkeakoulusi määräajat ovat?

Useimmille kouluille ,. Ylemmän vuoden joulukuun testi on viimeinen kerta, kun voit suorittaa aihekokeita ja jos haet aikaisin, lokakuun testi voi olla viimeinen mahdollinen päivämäärä sinulle. Tutustu määräaikoihin ja anna itsellesi mahdollisuus suorittaa kokeet uudelleen jos et saa tavoitteitasi.

Mikä on henkilökohtainen aikataulusi?

Varmista, että annat itsellesi aikaa opiskeluun ja vältä kokeen tekemistä, jos sinulla on mahdollisia ristiriitoja. Jos olet erityisen kiireinen koulun ja koulun ulkopuolisten aktiviteettien kanssa tietyn kuukauden aikana, sinun kannattaa ehkä välttää aihekokeiden tekemistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA