SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

ominaisuus_kalenteri-7.jpg

PrepScholarissa käytämme parhaita tietoja ilmoittaaksemme sinulle, miltä testausaikataulu ja rekisteröinnin määräajat näyttävät tulevaisuudessa. Kun valitset testin päivämäärää ja aihekokeita, on otettava huomioon useita tekijöitä ja on tärkeää suunnitella etukäteen.

Näet SAT -testin päivämäärät aiemmat vuodet saadakseen käsityksen siitä, milloin testit yleensä suoritetaan ja kuinka kauan testipäivien jälkeen tulokset julkaistaan ​​yleensä. MinäTässä artikkelissa annan sinulle SAT-aiheen testien päivämäärät vuosille 2016–2017 ja selitän, mitä sinun on otettava huomioon, kun valitset testipäivän ja aihekokeet.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei järjestetä muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Testipäivät lukuvuodelle 2016-2017

SAT -aiheen testejä tarjotaan samoina päivinä ja samoissa paikoissa kuin SAT, mutta SAT: lle on maaliskuussa lisäkokeiden päivämäärä, jota ei tarjota SAT -aihekokeisiin .

Koe Päivämäärät

Nämä testin päivämäärät ovat College Boardin luettelossa, mutta ne voivat silti muuttua.Kaikkia testejä ei tarjota joka päivä - tkieli ja kuuntelutestit tarjotaan vasta marraskuussa.

Aihekoe

1. lokakuuta 2016

5. marraskuuta 2016

3. joulukuuta 2016

21. tammikuuta 2017

6. toukokuuta 2017

3. kesäkuuta 2017

Kirjallisuus

X

X

X

X

X

X

Yhdysvaltain historia

X

X

X

X

X

X

Maailman historia

X

gpa päästäkseen Stanfordiin

X

Matematiikka Taso 1

X

X

X

X

X

X

Matematiikka Taso 2

X

X

X

X

X

X

Biologia E/M

X

X

X

X

X

X

Kemia

X

X

X

X

X

X

Fysiikka

X

X

X

X

X

X

Ranskan kieli

X

X

X

X

X

Saksan kieli

X

Espanja

X

X

X

X

X

Moderni heprea

X

italialainen

X

latinan kieli

X

X

Ranska kuuntelulla

X

hyvä gpa lukiossa

Saksaa kuuntelemalla

X

Espanja ja kuuntelu

X

Kiinalainen kuuntelu

X

Japanilaista kuuntelua

X

Korean kanssa kuuntelua

X

body_korean.jpeg

Voit ottaa korean vain marraskuussa.

Ilmoittautumispäivät

Rekisteröinnin määräajat ja pisteiden julkaisupäivät esittelee PrepScholar.

Testin päivämäärä

Normaali rekisteröinti

Myöhäinen rekisteröinti

Pisteet Julkaisu

1. lokakuuta 2016

2. syyskuuta 2016

16. syyskuuta 2016

20. lokakuuta 2016

5. marraskuuta 2016

7. lokakuuta 2016

21. lokakuuta 2016

24. marraskuuta 2016

3. joulukuuta 2016

4. marraskuuta 2016

18. marraskuuta 2016

22. joulukuuta 2016

21. tammikuuta 2017

23. joulukuuta 2016

6. tammikuuta 2017

9. helmikuuta 2017

6. toukokuuta 2017

7. huhtikuuta 2017

21. huhtikuuta 2017

25. toukokuuta 2017

3. kesäkuuta 2017

5. toukokuuta 2017

19. toukokuuta 2017

22. kesäkuuta 2017

mikä on tieteen riippumaton muuttuja

Kuinka tarkkoja yllä olevat taulukot ovat?

Testipäivät ovat kollegion hallituksen antamia arvioituja päivämääriä, ja rekisteröinti- ja pisteiden julkaisupäivät ovat arvioitamme . Vaikka kaikki päivämäärät ovat todennäköisesti oikein, koska kollegion johtokunta antaa testin päivämäärät, ne voivat olla jonkin verran luotettavampia.

Testipäiviä ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu. Jos jokin päivämääristä muuttuu, ne ovat todennäköisesti viikkoa aikaisemmin tai myöhemmin kuin odotettu päivämäärä .

Näiden päivämäärien avulla voit määrittää, milloin otat SAT -aihekokeet. Jos tiedät käytettävissä olevat vaihtoehdot, voit valita aikataulusi parhaiten sopivan päivämäärän. Voit myös ottaa huomioon käyttämäsi testit ja niihin valmistautumiseen tarvittavan ajan.

Kuinka valita aiheen testit?

Tässä mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun valitset aihekokeita :

Mitä korkeakoulusi vaativat?

Tunne korkeakoulujen erityisvaatimukset, joihin haet tai aiot hakea . Kuinka monta aihetestiä he vaativat? Oletko hakeutumassa kouluun tai ohjelmaan, joka edellyttää luonnontieteiden ja matematiikan opintoja? Oletko hakemassa oppilaitoksiin, jotka haluavat nähdä osaamistasosi eri aiheissa?

Oletko hakemassa valinnaisia ​​tai joustavia oppilaitoksia, joiden avulla voit käyttää aihekoetta SAT- tai ACT -tilalle? Jos sinulla on kysyttävää koulun käytännöistä, soita ottotoimistoon .

Mitkä ovat parhaat oppiaineesi koulussa?

Yleisesti, teet parhaan testin, joka liittyy parhaisiin oppiaineisiisi koulussa . Jos pidät fysiikasta perusteellisesti ja olet erinomainen AP -fysiikan luokassa, voit todennäköisesti hyvin fysiikan aihekoe.

body_physics.jpeg

Oletko sujuva toisella kielellä?

Monet muiden kielten äidinkieltään puhuvat suorittavat aineen testin äidinkielellään, vaikka he eivät olisikaan opiskelemassa kyseisellä kielellä. Usein tämä on tilaisuus saada korkeat pisteet ja näyttää monikielisyytesi.

Kuitenkin, Muista tarkistaa aiheen testin sisältö, vaikka olisit sujuva . Sain korkeamman pistemäärän espanjankielisessä aihekokeessani kuin jotkut ystäväni, jotka ovat espanjankielisiä, koska olin perehtynyt paremmin espanjan kielioppisääntöihin ja kirjoittanut espanjaa, kun he olivat paljon taitavampia espanjan keskustelussa.

Lopuksi, lue SAT -aihekokeita käsittelevät artikkelimme saadaksesi lisäohjeita ja auttaaksesi sinua opiskelemaan.

Kuinka valita testipäivämäärät

Tutustu tähän artikkeliin SAT -aiheen testauspäivien valitsemisesta. Muista myös se voit suorittaa yhden, kaksi tai kolme aihekoetta yhdellä testipäivänä .

Mikä on luokkasi aikataulu?

Yleensä haluat suorittaa tietyn aihekokeen kun opiskelet kyseisen aineen korkeinta tasoa . Esimerkiksi,Jos käytät AP USA: n historiaa nuorempana vuotena, voit halutessasi suorittaa Yhdysvaltain historian aihetestin saman vuoden toukokuussa tai kesäkuussa heti sen jälkeen, kun olet viettänyt koko vuoden Yhdysvaltojen historian opiskelun ja valmistautumisen AP -testiin.

Milloin korkeakoulusi määräajat ovat?

Useimmille kouluille ,. Ylemmän vuoden joulukuun testi on viimeinen kerta, kun voit suorittaa aihekokeita ja jos haet aikaisin, lokakuun testi voi olla viimeinen mahdollinen päivämäärä sinulle. Tutustu määräaikoihin ja anna itsellesi mahdollisuus suorittaa kokeet uudelleen jos et saa tavoitteitasi.

Mikä on henkilökohtainen aikataulusi?

Varmista, että annat itsellesi aikaa opiskeluun ja vältä kokeen tekemistä, jos sinulla on mahdollisia ristiriitoja. Jos olet erityisen kiireinen koulun ja koulun ulkopuolisten aktiviteettien kanssa tietyn kuukauden aikana, sinun kannattaa ehkä välttää aihekokeiden tekemistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.