SAT -aiheen testauspäivät 2015-2016: Kuinka valita

feature_SATsubjecttestdates.jpg

Jos aiot hakea erittäin valikoivaan korkeakoulut , saatat joutua suorittamaan kaksi tai kolme SAT -aihekoetta. Aihekokeita tarjotaan lähes yhtä monta kertaa vuoden aikana kuin tavallista SAT: ää. Tässä artikkelissa käyn läpi päivämäärät ja ilmoittautumisajat ja annan sinulle luettelot aiheista, joita tarjotaan joka päivä.

Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

SAT-aiheen testauspäivät: 2015-16

SAT -aiheen testejä tarjotaan viidellä kuudesta säännöllisestä SAT -testipäivästä tulossa tämän lukuvuoden aikana (tavallinen SAT -testipäivä maaliskuussa ei tarjoa SAT -aiheisia testejä). Tässä päivämäärät ja ilmoittautumisajat:

SAT -testin päivämäärä

Normaali ilmoittautumisaika

Myöhäinen ilmoittautumisaika

7. marraskuuta 2015

9. lokakuuta 2015

27. lokakuuta 2015

5. joulukuuta 2015

keskimääräinen sat pisteet uf

5. marraskuuta 2015

23. marraskuuta 2015

23. tammikuuta 2016

28. joulukuuta 2015

12. tammikuuta 2016

7. toukokuuta 2016

8. huhtikuuta 2016

26. huhtikuuta 2016

4. kesäkuuta 2016

5. toukokuuta 2016

25. toukokuuta 2016

Pidä mielessä, että kaikkia aihekokeita ei tarjota jokaisena päivänä. Tässä kaaviossa luetellaan kaikki SAT -aihekokeet ja tarjotaanko niitä jokaisella viidellä testipäivällä tämän lukuvuoden aikana. Suosituimmat testit, kuten biologia ja matematiikka 1 ja 2, tarjotaan kaikkina päivinä.

Aihekoe

7. marraskuuta 2015

5. joulukuuta 2015

23. tammikuuta 2016

miten kirjoitat harmaan

7. toukokuuta 2016

4. kesäkuuta 2016

Biologia E/M

Kemia

Fysiikka

Matematiikka 1

Matematiikka 2

Kirjallisuus

Yhdysvaltain historia

Maailman historia

Ranskan kieli

kuinka monta väriä sateenkaarissa on

Saksan kieli

Espanja

Moderni heprea

italialainen

latinan kieli

Ranska kuuntelulla

Saksaa kuuntelemalla

graafisen suunnittelun parhaat korkeakoulut

Espanja ja kuuntelu

Kiinalainen kuuntelu

Japanilaista kuuntelua

Korean kanssa kuuntelua

Tässä on toinen taulukko, jossa on eri organisaatio, jonka avulla voit helpommin nähdä, mitä testejä tarjotaan kullakin päivämäärällä. Sisällysin vain aihekokeet, joita tarjotaan joinain päivinä, mutta en kaikkia. Biologiaa E/M, kemiaa, fysiikkaa, matematiikkaa 1, matematiikkaa 2, kirjallisuutta ja Yhdysvaltain historiaa tarjotaan kaikilla testipäivillä, joten ne eivät sisälly tähän kaavioon:

Testin päivämäärä Maailman historia Ranskan kieli Saksan kieli Espanja Moderni heprea italialainen latinan kieli
7. marraskuuta 2015
5. joulukuuta 2015
23. tammikuuta 2016
7. toukokuuta 2016
4. kesäkuuta 2016
Testin päivämäärä Ranska kuuntelulla Saksaa kuuntelemalla Espanja ja kuuntelu Kiinalainen kuuntelu Japanilaista kuuntelua Korean kanssa kuuntelua
7. marraskuuta 2015
5. joulukuuta 2015
23. tammikuuta 2016
7. toukokuuta 2016
4. kesäkuuta 2016

Mikä testipäivämäärä kannattaa valita?

Jos tiedät, että sinun on suoritettava aihekokeet, on tärkeää suunnitella strategisesti.Sinun pitäisi Varmista, että suoritat testit päivämääränä, joka ei ole ristiriidassa muiden tärkeiden sitoumusten kanssa. Suunnittele, että otat aihekokeet paljon aikaisemmin tai myöhemmin kuin tavallinen SAT, jotta sinulla on aikaa opiskella molempia ja et saa huonoja pisteitä kummastakaan.

Toukokuu ja kesäkuu ovat yleensä hyviä SAT -aiheisten kokeen päivämääriä koska ne ovat lukuvuoden lopussa, joten sinulla on korkein tietämys aiheista (olettaen, että olet käynyt asianomaisen luokan tänä vuonna). Muistaaettä sinun ei tarvitse odottaa juniorivuoteen asti suorittaaksesi aihekokeen. Jos otat toisen luokan toisen vuoden, joka liittyy suoraan johonkin aihekokeen, voit jatkaa ja suorittaa testin kyseisen lukuvuoden lopussa. Paras tapa välttää pitkät opiskelutunnit on ottaa aihekokeen tekeminen, kun aineisto on vielä tuoreena mielessäsi. Joitakin testejä, kuten monia kielikokeita, ei tarjota keväällä, joten varmista, että voit suorittaa valitsemasi testin sinua kiinnostavana päivänä.

Sinun on myös huomattava, että voit ottaa enintään kolme aihekoetta yhtenä testipäivänä (vaikka vain yksi kuuntelukokeen testi on sallittu testipäivää kohden). Jokainen aihekoe kestää tunnin , niin vaikka otat kolme testiä päivässä, et vietä niin paljon aikaa testikeskuksessa kuin tavallisessa SAT -tilassa. Sinun ei ehkä tarvitse suorittaa kolmea testiä; määrä riippuu korkeakoulujen vaatimuksista, joihin aiot hakea.

Useimmat valikoivat koulut vaativat oppilailta vain kahden aineen kokeen. Jos teet kaksi aihekoetta samana päivänä, sinun kannattaa valita ne viisaasti, jotta ne sopivat hyvin yhteen. Jos sinun on esimerkiksi suoritettava matematiikka 2 ja matematiikka on sinulle vaikea aihe, sinun tulee valita toinen aihekoe alueelta, jolla tunnet olosi mukavaksi, jotta voit tasapainottaa stressitasosi.

Älä mene liian pitkälle Stress Streetille, tai et pääse takaisin Rentoutumistielle. Relaxation Road: debyyttialbumin nimi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.