SAT -aiheen testauspäivät 2015-2016: Kuinka valita

feature_SATsubjecttestdates.jpg

Jos aiot hakea erittäin valikoivaan korkeakoulut , saatat joutua suorittamaan kaksi tai kolme SAT -aihekoetta. Aihekokeita tarjotaan lähes yhtä monta kertaa vuoden aikana kuin tavallista SAT: ää. Tässä artikkelissa käyn läpi päivämäärät ja ilmoittautumisajat ja annan sinulle luettelot aiheista, joita tarjotaan joka päivä.

Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

SAT-aiheen testauspäivät: 2015-16

SAT -aiheen testejä tarjotaan viidellä kuudesta säännöllisestä SAT -testipäivästä tulossa tämän lukuvuoden aikana (tavallinen SAT -testipäivä maaliskuussa ei tarjoa SAT -aiheisia testejä). Tässä päivämäärät ja ilmoittautumisajat:

SAT -testin päivämäärä

Normaali ilmoittautumisaika

Myöhäinen ilmoittautumisaika

7. marraskuuta 2015

9. lokakuuta 2015

27. lokakuuta 2015

5. joulukuuta 2015

keskimääräinen sat pisteet uf

5. marraskuuta 2015

23. marraskuuta 2015

23. tammikuuta 2016

28. joulukuuta 2015

12. tammikuuta 2016

7. toukokuuta 2016

8. huhtikuuta 2016

26. huhtikuuta 2016

4. kesäkuuta 2016

5. toukokuuta 2016

25. toukokuuta 2016

Pidä mielessä, että kaikkia aihekokeita ei tarjota jokaisena päivänä. Tässä kaaviossa luetellaan kaikki SAT -aihekokeet ja tarjotaanko niitä jokaisella viidellä testipäivällä tämän lukuvuoden aikana. Suosituimmat testit, kuten biologia ja matematiikka 1 ja 2, tarjotaan kaikkina päivinä.

Aihekoe

7. marraskuuta 2015

5. joulukuuta 2015

23. tammikuuta 2016

miten kirjoitat harmaan

7. toukokuuta 2016

4. kesäkuuta 2016

Biologia E/M

Kemia

Fysiikka

Matematiikka 1

Matematiikka 2

Kirjallisuus

Yhdysvaltain historia

Maailman historia

Ranskan kieli

kuinka monta väriä sateenkaarissa on

Saksan kieli

Espanja

Moderni heprea

italialainen

latinan kieli

Ranska kuuntelulla

Saksaa kuuntelemalla

graafisen suunnittelun parhaat korkeakoulut

Espanja ja kuuntelu

Kiinalainen kuuntelu

Japanilaista kuuntelua

Korean kanssa kuuntelua

Tässä on toinen taulukko, jossa on eri organisaatio, jonka avulla voit helpommin nähdä, mitä testejä tarjotaan kullakin päivämäärällä. Sisällysin vain aihekokeet, joita tarjotaan joinain päivinä, mutta en kaikkia. Biologiaa E/M, kemiaa, fysiikkaa, matematiikkaa 1, matematiikkaa 2, kirjallisuutta ja Yhdysvaltain historiaa tarjotaan kaikilla testipäivillä, joten ne eivät sisälly tähän kaavioon:

Testin päivämäärä Maailman historia Ranskan kieli Saksan kieli Espanja Moderni heprea italialainen latinan kieli
7. marraskuuta 2015
5. joulukuuta 2015
23. tammikuuta 2016
7. toukokuuta 2016
4. kesäkuuta 2016
Testin päivämäärä Ranska kuuntelulla Saksaa kuuntelemalla Espanja ja kuuntelu Kiinalainen kuuntelu Japanilaista kuuntelua Korean kanssa kuuntelua
7. marraskuuta 2015
5. joulukuuta 2015
23. tammikuuta 2016
7. toukokuuta 2016
4. kesäkuuta 2016

Mikä testipäivämäärä kannattaa valita?

Jos tiedät, että sinun on suoritettava aihekokeet, on tärkeää suunnitella strategisesti.Sinun pitäisi Varmista, että suoritat testit päivämääränä, joka ei ole ristiriidassa muiden tärkeiden sitoumusten kanssa. Suunnittele, että otat aihekokeet paljon aikaisemmin tai myöhemmin kuin tavallinen SAT, jotta sinulla on aikaa opiskella molempia ja et saa huonoja pisteitä kummastakaan.

Toukokuu ja kesäkuu ovat yleensä hyviä SAT -aiheisten kokeen päivämääriä koska ne ovat lukuvuoden lopussa, joten sinulla on korkein tietämys aiheista (olettaen, että olet käynyt asianomaisen luokan tänä vuonna). Muistaaettä sinun ei tarvitse odottaa juniorivuoteen asti suorittaaksesi aihekokeen. Jos otat toisen luokan toisen vuoden, joka liittyy suoraan johonkin aihekokeen, voit jatkaa ja suorittaa testin kyseisen lukuvuoden lopussa. Paras tapa välttää pitkät opiskelutunnit on ottaa aihekokeen tekeminen, kun aineisto on vielä tuoreena mielessäsi. Joitakin testejä, kuten monia kielikokeita, ei tarjota keväällä, joten varmista, että voit suorittaa valitsemasi testin sinua kiinnostavana päivänä.

Sinun on myös huomattava, että voit ottaa enintään kolme aihekoetta yhtenä testipäivänä (vaikka vain yksi kuuntelukokeen testi on sallittu testipäivää kohden). Jokainen aihekoe kestää tunnin , niin vaikka otat kolme testiä päivässä, et vietä niin paljon aikaa testikeskuksessa kuin tavallisessa SAT -tilassa. Sinun ei ehkä tarvitse suorittaa kolmea testiä; määrä riippuu korkeakoulujen vaatimuksista, joihin aiot hakea.

Useimmat valikoivat koulut vaativat oppilailta vain kahden aineen kokeen. Jos teet kaksi aihekoetta samana päivänä, sinun kannattaa valita ne viisaasti, jotta ne sopivat hyvin yhteen. Jos sinun on esimerkiksi suoritettava matematiikka 2 ja matematiikka on sinulle vaikea aihe, sinun tulee valita toinen aihekoe alueelta, jolla tunnet olosi mukavaksi, jotta voit tasapainottaa stressitasosi.

Älä mene liian pitkälle Stress Streetille, tai et pääse takaisin Rentoutumistielle. Relaxation Road: debyyttialbumin nimi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.