SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

feature_sat_prep_books_self_study

Jokainen testi vaatii jonkinlaista valmistelua-jopa SAT. Useimmat opiskelijat haluavat valmistautua täysin itse SAT -ohjelmaan, mistä voi olla monia etuja (mutta myös joitain mahdollisia haittoja). Joten miten SAT-itseopiskelu todella toimii? Kuinka voit varmistaa, että saat kaiken irti SAT -itseopiskelusuunnitelmasta? Lue vastauksemme!

Miksi voisit itseopiskella SAT: lle? 3 Edut

Useimmat opiskelijat, jotka valmistautuvat SAT: ään, kulkevat SAT-itseopiskelun tietä sen sijaan, että ottaisivat SAT -valmistelu , online -valmisteluohjelman tekeminen tai ohjaajan palkkaaminen. Tämä johtuu siitä, että kokeen itseopiskelulla on joitain keskeisiä etuja, joita muilla vaihtoehdoilla ei ole lainkaan tai niitä on vähemmän.Tässä on kolme parasta hyötyä SAT -itseopiskelusuunnitelman noudattamisesta.

kuinka monta miljoonaa on miljardi

#1: Se on halpaa

SAT -itseopiskelu on yksi halvimmista saatavilla olevista valmisteluvaihtoehdoista-ja se voidaan tehdä jopa ilmaiseksi, jos tiedät mitä resursseja etsiä.

Tämä johtuu siitä, ettäsinun ei tarvitse kuluttaatonnia rahaa opettajalle(yksi kalleimmista valmisteluvaihtoehdoista) tai maksa asuuri ennakkosumma valmisteluluokasta, joka yleensä kestää 600–3 000 dollaria koko ohjelman osalta.

SAT-itseopiskelun myötä useimmat opiskelijat ostavat vain tarvitsemansa ja käyttävät ilmaista virallista materiaalia pääresurssina valmistelussaan. He saattavat käyttää rahaa erittäin arvostettuun SAT -valmistelukirjaan tai tunnin keskitettyyn ohjaukseen auttaakseen heitä kohdistamaan tiettyjä heikkouksia, mutta siinä kaikki.

#2: Se on joustava

Toisin kuin jäykemmät SAT -valmisteluvaihtoehdot, jotka on usein tehtävä tiettynä aikana tiettynä päivänä joka viikko, SAT-itseopiskelu antaa sinulle joustavuutta, jota tarvitset, jotta voit muokata valmisteluaikataulua vastaavasti riippuen sitoumuksistasi, energiasta ja motivaatiosta.

Jos ohitat henkilökohtaisen luokan, ei ole helppoa tapaa korvata unohtunutta (elleivät he tarjoa samaa luokkaa muina aikoina ilman lisäkustannuksia, mikä on epätodennäköistä).

Mutta SAT -itseopiskelun avulla voit järjestää aikataulusi tarpeen mukaan, jotta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia haitoista kuten rahan tuhlausta, aikaista heräämistä, kun et halua, menemistä jonnekin, johon et halua mennä, tai ohita tärkeä tapahtuma tai sitoumus henkilökohtaisessa elämässäsi.

Pohjimmiltaan, voit valmistautua milloin ja missä tahansa , joten SAT -itseopiskelusuunnitelma on loistava vaihtoehto kiireisille lukion junioreille ja eläkeläisille.

#3: Se on muokattavissa

SAT-itseopiskelun viimeinen etu on, että voit muokata aikataulua ja opiskelemasi niin paljon kuin tarvitset, jotta voit pärjätä hyvin tentissä ja saada haluamasi pisteet.

Jos esimerkiksi olet jo saavuttanut matematiikkaosuutesi, mutta et lukeminen ja kirjoittaminen, voisit käyttää enemmän valmistautumisaikasi näiden kahden osan harjoitteluun sen sijaan, että tuhlaisit liikaa aikaa jo tuttujen matemaattisten käsitteiden tarkasteluun (mitä todennäköisesti tekisit joustavammin jäsennellyssä valmisteluohjelmassa tai luokassa).

Lyhyesti sanottuna saat tehdä oman opetussuunnitelmasi, mikä on hienoa, jos sinulla on erityisiä heikkouksia, joihin haluat keskittyä, tai jos sinulla on tiukka budjetti.

Näin saat kaiken irti SAT-itseopiskelusta: 7 vinkkiä

Jotta voit menestyä SAT -itseopiskelussa, sinun on oltava valmis selvittämään omat heikkoutesi, laatimaan aikataulu ja sitoutumaan valmisteluusi. Tässä on seitsemän vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti SAT-itseopiskelusuunnitelmasta.

body_planner_pen_glasses

Vinkki 1: Tee aikataulu

Ensinnäkin sinun on laadittava itsellesi sopiva SAT-itseopiskelusuunnitelma. Tämä onperuskehysseuraat kuinka monta viikkoa valmistaudut. Suunniteltu aikataulu ei ainoastaan ​​anna itsellesi johdonmukaisuuden tunnetta, vaan myös varmistaa, että olet tehnyt mitä tarvitset ennen testipäivää.

Suunnitelman tekemiseksi sinun on ensin selvitettävä SAT -lähtötasosi ja tavoitteesi. A peruspisteet on pisteet, joilla aloitat ennen kokeen valmistelua; se on se paikka, jossa tällä hetkellä teet maaleja SAT: ssa. Sitä vastoin a maalipisteet on pisteet, jotka sinun täytyy saada päästäksesi kaikkiin oppilaitoksiin, joihin haet; se on hyvä tulos sinä henkilökohtaisesti.

Löydä peruspisteesi ottamalla virallinen SAT -harjoitustesti. Varmista, että sinäaikaa itsellesikäyttämällä virallisia aikarajoja ja suorita testi hiljaisessa huoneessa ilman häiriötekijöitä. Kun olet valmis, pistä testi käyttämällä testin pisteytyskaaviota peruspistemäärän laskemiseen.

kuinka monta nanometriä metrissä

Määritä maalipisteet noudattamalla oppaamme ohjeita siitä, mikä on hyvä SAT -pisteet.

Kun olet saanut molemmat pisteet, vähennä peruspisteesi maalipisteestäsi saadaksesi parannettavien pisteiden kokonaismäärä . Käytä sitten alla olevia konversioita selvittääksesi, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava yhteensä SAT: n aikana:

 • 0-30 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 30-70 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 70-130 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 130-200 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 200-330 pisteen parannus: 150 tuntia+

Oletetaan esimerkiksi, että tavoitteeni on 1320 ja lähtötasoni on 1140. 1320 - 1140 = 180 pistettä. Tämä tarkoittaa, että minun pitäisi opiskella yhteensä noin 80 tuntia saavuttaakseni tavoitteeni testipäivän mukaan.

Kun sinulla on valmistautumiseen tarvittava tuntimäärä, voit alkaa miettiä mahdollisia opintoaikatauluja.On parasta opiskella enintään 10 tuntia viikossa-et halua tuntea olosi liian uupuneeksitai aivan kuin olisit täynnä SAT: ää.

Yritä jakaa opiskelu sinulle sopivalla tavalla. Ota huomioon esimerkiksi kotitehtävät, loppukokeet, AP -testit, perhelomat, koulun ulkopuoliset aktiviteetit ja tietysti SAT -testin päivämäärä.

Vinkki 2: Aloita virallisilla materiaaleilla ja resursseilla

Jokaisen, joka tekee SAT -itseopiskelua, pitäisi priorisoi College Boardin SAT -oppimateriaalit valmistelussa ennen kuin juoksevat pois ja ostavat esivalmistelukirjan. Nämä viralliset resurssit ovat loppujen lopuksi ilmaisia, joten jos yrität säästää rahaa, sinun kannattaa ehdottomasti katsoa ne ensin.

KokonaisuusVirallinen SAT -opasopasOn saatavilla ladattavina PDF -tiedostoina College Boardin verkkosivustolla, joten älä vaivaudu ostamaan kirjaa Amazonista. Lisäksi verkkosivusto tarjoaa esimerkki SAT -kysymyksistä ja 10 täyspitkää harjoitustestiä.

On myös Khan-akatemia , suosittu opetussivusto, joka on yhdistänyt voimansa College Boardin kanssa tarjotakseen opiskelijoille ilmaisen online -SAT -valmistelun, mukaan lukien viralliset kysymykset.

Vinkki 3: Käytä vain erittäin arvostettuja esikirjoja

Jos aiot noudattaa SAT-itseopiskelusuunnitelmaa, on parasta Hanki vähintään yksi erittäin arvostettu SAT-valmistelukirja käyttääksesi oppaana ja tarjotaksesi suurimman osan kokeesta tarvittavasta sisällön tarkastelusta. Kirjat voivat myös antaa sinulle hyödyllisiä vinkkejä testin tekemiseen ja opintostrategioita.

Kaikki SAT -esivalmistelukirjat eivät kuitenkaan ole tasavertaisia, joten sinun on vältettävä huonosti tarkistettuja ja vanhentuneita.

Yleisesti ottaen, parhailla SAT -valmistelukirjoilla on seuraavat ominaisuudet :

 • SAT: n tai tietyn SAT -osion kaikkien tärkeimpien aiheiden perusteellinen sisällön tarkastelu
 • Todistettuja testejä ottavia vinkkejä ja strategioita
 • Realistiset, laadukkaat käytännön kysymykset ja testit
 • Yksityiskohtaiset vastaukset

Asiantuntijaoppaamme esittelee valitsemme parhaat SAT -kirjat, joita voit käyttää valmistelussa.

Vinkki 4: Seuraa edistymistäsi harjoitustesteillä

Kun aloitat SAT-itseopiskelusuunnitelmasi, haluat varata vähän aikaa noin kahden viikon välein virkamiehelle (tai jos nämä loppuvat, erittäin realistiselle ja täsmälliselle) täyspitkälle SAT käytännön testitarkista edistymisesi tavoitteesi saavuttamisessa.

Tämän avulla voit määrittää, menestytkö paremmin alueilla, joilla kamppailet eniten, ja miten voit parantaa edelleen.

Voit myös käytä jokaista harjoitustestiä havaitaksesi virheidesi mallit . Esimerkiksi saatat saada algebran peruskysymykset väärin huolimattomien virheiden vuoksi. Sen selvittäminen, missä olet erehtynyt testeissäsi, auttaa sinua määrittämään henkilökohtaiset heikkoutesi ja antamaan sinulle suunnitelman hyökkäämään paremmin, mikä tuo minut seuraavaan vinkkiini ...

body_boxing_gloves_strong_red_weak_blue

Vinkki 5: Keskity heikkouksiisi

Osa SAT: n itseopiskelun vetovoimasta on se, että saat olla vastuussa opiskelemastasi. Toisin sanoen, voit muokata valmisteluasi niin, että nollaat sisällön, osiot, kysymystyypit ja strategiat, jotka ovat sinulle vaikeimpia .

Vaikka valmisteluluokka tai online -valmisteluohjelma edellyttäisi yleensä, että opiskelet laajan joukon testiasioita-jopa ne, joissa olet hyvä ja joita sinun ei todellakaan tarvitse tarkistaa-SAT-itseopiskelusuunnitelma antaa sinulle joustavuutta muokkaa suunnitelmasi edetessäsi niin opiskelet vain sitä, mitä todella tarvitset.

Ja mitä sinun pitäisi opiskella? Sinun heikkoutesi.

Tärkein tapa selvittää, mitkä ovat suurimmat SAT -heikkoutesi, on etsiä harjoitustestien virheiden malleja (kuten edellä keskustelimme). Sinun tulisi myös kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Onko olemassa tiettyjä sisältöalueita (esim. Lineaarisia yhtälöitä matematiikassa tai lauseyhdistelmiä kirjoituksessa), joita et vain ymmärrä tai jotka erehtyvät jatkuvasti harjoitustesteissä?

 • Pärjäätkö kanssasi ajanhallinta jokaisessa SAT -osiossa? Vai onko aika jatkuvasti loppu ja joudut arvaamaan?

 • Käytätkö kokeiltuja ja todellisia testinottostrategioita, kuten poistoprosessi , joiden avulla voit tehdä perusteltuja arvauksia vaikeista kysymyksistä?

Vastauksesi näihin kysymyksiin auttavat sinua määrittämään, mihin sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota SAT -valmistelussa.

opettajan suosituskirje yliopistolle

Vinkki 6: Hae apua tarpeen mukaan

Vaikka SAT -itseopiskelu on kyse opiskelusta, sinun itse , on OK (ja joskus välttämätöntä!) saada hieman ulkopuolista apua tiettyihin ongelmiin, joita sinulla saattaa olla opinnoissasi. Nämä ongelmat voivat olla mitä tahansa aukkoja sisällön yleisessä tietämyksessä valmistautumisstrategioihin ja kokeiden ahdistukseen.

Jos et todellakaan voi opettaa itsellesi, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit hyvin tentissä-tai olet yrittänyt, mutta sinusta tuntuu, että saat paremman ohjauksen- harkitse yhteyttä lukiosi opettajaan tai palkkaamaan SAT -ohjaaja vain muutamaksi tunniksi , käydä läpi alueita, joiden kanssa kamppailet.

Älä välitä rahasta: voit silti pitää kulut alhaisina ja Pidä suurin osa suunnitelmastasi itsenäisenä, vaikka joutuisit pyytämään apua toiselta.

Vinkki 7: Löydä tapoja pysyä motivoituneina

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hyvä SAT -itseopiskelusuunnitelma ei ole mitään ilman motivaatiota. Tämä on ylivoimaisesti yksi itseopiskelun tärkeimmistä (ja useimmiten unohdetuista) näkökohdista. Sinulla voi olla kaikki parhaat SAT -resurssit maailmassa, mutta jos et sitoudu opiskelemaan itsellesi suunnitellun aikataulun mukaisesti, et näe parannusta pisteissäsi.

Vaikka osa itseopiskelun houkuttelevuudesta on se, että voit olla joustava aikataulusi suhteen (ja suosittelemme sitä varmasti, jos huomaat, että sinun ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa tiettyihin aiheisiin tai osioihin), sinun pitäisi olla valmis pidä kiinni suunnitelmastasi suurimman osan ajasta.

Kukaan ei ole siellä sinua vastuussa (paitsi sinä itse!), Joten sinun on tehtävä se Löydä itsestäsi tahdonvoima tehdäksesi SAT-itseopiskelusuunnitelmasta todella tehokas .

body_problem_solution_blackboard

SAT-itseopiskelu: 3 mahdollisia haittoja + ratkaisuja

Tähän mennessä olemme käyneet läpi SAT-itseopiskelusuunnitelman suurimmat edut ja kuinka tehdä suunnitelmasi mahdollisimman tehokkaaksi. Mutta itseopiskelu ei toimi kaikille ja tekee on haittoja lukuisista eduistaan ​​huolimatta.

Tässä on kolme suurinta SAT-itseopiskelun ongelmaa-ja miten voit taistella niitä vastaan.

#1: Se voi tuntua ylivoimaiselta

Ongelma

Sinun on diagnosoitava vahvuutesi ja heikkoutesi, löydettävä parhaat resurssit ja periaatteessa tehtävä kaikki itse ilman ohjausta tai tukea.

Ratkaisu

Jos sukellat vain testivalmisteluun ilman aavistustakaan siitä, milloin ja mitä aiot opiskella, et tee itsellesi mitään palveluksia ja tunnet todennäköisesti itsesi todella ylikuormitetuksi ja valmistautumattomaksi.

Hengitä siis ensin syvään-sait tämän!

Ota seuraavaksi askel kerrallaan; kaikkea ei tarvitse tehdä yhdessä päivässä. Pohjimmiltaan sinun on suoritettava vain viisi vaihetta aloittaaksesi SAT-itseopiskelusuunnitelmasi:

 1. Suorita virallinen harjoitustesti saadaksesi peruspisteet
 2. Tutki kouluja, joissa olet kiinnostunut, löytääksesi tavoitteesi
 3. Valitse testipäivä, joka antaa vähintään 3-6 kuukautta valmisteluaikaa
 4. Selvitä, kuinka monta tuntia viikossa voit (ja pitäisi) sitoutua opiskeluun
 5. Kerää SAT-materiaaleja, joiden pitäisi sisältää kaikki ilmaiset viralliset materiaalit, Khan Academy ja vähintään yksi hyvin vastaanotettu SAT-valmistelukirja

Se siitä! Kun olet tehnyt nämä viisi yksinkertaista vaihetta, olet matkalla kohti haluamaasi SAT -pistemäärää.

#2: Kukaan ei voi pitää sinua vastuussa

Ongelma

Ilman opettajaa, opettajaa tai online-valmisteluohjelmaa, joka lähettää muistutuksia ja tukee sinua testin valmistelussa, menetät nopeasti motivaation pysyä SAT-itseopiskelusuunnitelmassasi.

Ratkaisu

On totta, että valmistautumisen motivaation löytäminen on yksi SAT-itseopiskelun vaikeimmista asioista. Mutta voit torjua tämän ongelman useilla eri tavoilla:

 • Aseta muistutuksia opiskeluun puhelimellasi/tietokoneellasi tai laita ne postitse sen ympärille huoneeseesi

 • Kysy vanhemmiltasi tai luotetulta perheenjäseneltä/ystävältäsi pitää sinut vastuullisena ja seuraa, kun opiskelet

 • Palkitse itsesi aina kun opiskelet tai joka viikko noudatat aikataulua-Ehkä esimerkiksi annat itsesi katsoa Netflix-ohjelmia vain, kun opiskelet vähintään kuusi tuntia viikossa

Muut kuin nämä vaihtoehdot, on tärkeää kerro itsellesi jatkuvasti miksi teet tämän : nostaa mahdollisuuksiasi päästä unelmiesi kouluun!

#3: Suunnitelman mukauttaminen voi olla hankalaa

Ongelma

Sinulla on SAT-itseopiskelusuunnitelma, jota olet seurannut, mutta et ole varma milloin ja miten sitä mukautetaan, jotta voit keskittyä enemmän heikkouksiisi ja vähemmän vahvuuksiisi.

Ratkaisu

Opintosuunnitelman mukauttaminen ei todellakaan ole niin hankalaa kuin miltä se kuulostaa.

Ensimmäinen,Varmista, että käytät SAT -harjoitustestiä parin viikon välein edistymisen tarkistamiseksi. Kun olet suorittanut testin, käytä tuloksiasi etsiäksesi virheiden malleja ja tunnistaa yleiset heikkoutesi. Voit esimerkiksi kamppailla tietyntyyppisen kysymystyypin kanssa tai selvittää, kuinka paljon aikaa käytät lukukohtiin.

Kun saat käsityksen siitä, missä testisi heikkoudet ovat, voit muokata valmistautumistasi seuraavalle viikolle tai kahdelle (kunnes suoritat uuden harjoitustestin) .

kuinka monta kiloa tonnilta

Miten sitä pitäisi säätää? Yksinkertaisesti korvaa aika, jonka olisit käyttänyt vahvojen alueiden tutkimiseen, ja aika hioa heikkouksiasi, olipa kyse sitten sisällön tarkastelemisesta, käytännön kysymyksistä tai molempien yhdistelmästä.

body_girl_studying_books_phone

Yhteenveto: Miksi SAT-itseopiskelu voi olla hyvä valinta sinulle

Jos olet kuten useimmat lukio -oppilaat, jotka käyttävät SAT -ohjelmaa, olet päättänyt noudattaa SAT -itseopiskelusuunnitelmaa sen sijaan, että ottaisit luokan, tekisit online -valmisteluohjelman tai palkkaisit ohjaajan.

Jotkut suurimmista eduista SAT -opiskelusta itsenäisesti ovat se, että se on halpaa, joustavaa ja sitä täysin muokattavissa , jolloin voit keskittyä vähemmän vahvuuksiisi ja enemmän heikkouksiisi.

Mutta ei riitä, että tiedät, että aiot opiskella yksin. Ota huomioon nämä seitsemän vinkkiä, jotta saat kaiken irti SAT-itseopiskelusuunnitelmasta:

 1. Tee aikataulu
 2. Aloita virallisilla materiaaleilla ja resursseilla
 3. Käytä vain arvostettuja valmistelukirjoja
 4. Seuraa edistymistäsi harjoitustesteillä
 5. Keskity heikkouksiisi
 6. Hae apua tarpeen mukaan
 7. Etsi tapoja pysyä motivoituneina

Vaikka SAT-itseopiskelussa on joitain mahdollisia haittoja, on aina miten voit yrittää voittaa nämä ongelmat . Jos esimerkiksi olet huolissasi siitä, ettet pysty noudattamaan esisuunnitelmaasi, voit varautua tähän mahdollisuuteen asettamalla muistutuksia opiskella tiettyinä kellonaikoina tai palkitsemalla itsesi opintojaksojen suorittamisesta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset