SAT-pisteet, joita tarvitset hoito-ohjelmille

Mietitkö millaisia ​​SAT-pisteitä tarvitset päästäksesi hoitokouluihin? Hakeminen perustutkinto-ohjelmiin on yksinkertaisempaa kuin luulisi, mutta on tärkeää varmistaa, että ymmärrät tarkalleen, mitä sinulta odotetaan.

Tässä artikkelissa selitetään kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää sairaanhoitokouluun hakemisesta, mukaan lukien saatavilla olevat erityyppiset hoito-ohjelmat, nykyiset keskimääräiset SAT / ACT-pisteet hoitokouluopiskelijoille, ja mitä sinun on tehtävä, jotta sovelluksesi erottuu. Käymme läpi myös joitain esimerkkejä upeista hoitokouluista, jotta voit nähdä niiden SAT-vaatimukset.Lue lisää saadaksesi selville tarvitsemasi SAT-hoitotulokset ja saadaksesi vinkkejä onnistuneeseen hoitokoulusovellukseen!

Ominaisuus Kuva: Walt Stoneburner / Flickr

Mitkä ovat erot Associate-, kandidaatti- ja jatko-sairaanhoito-ohjelmien välillä?

Ennen kuin sukellamme yksityiskohtiin, käymme läpi käsittelemämme hoitotyöohjelmatyypit. Voit hakea joko liitännäistutkintoa, kandidaatin tutkintoa tai sairaanhoitajan jatko-tutkintoa.

Vaikka sekä yhdistetty tutkinto hoitotyössä (ADN) että kandidaatin tutkinto hoitotyössä (BSN) voivat auttaa sinua tulemaan RN: ksi, BSN: n saaminen avaa sinulle enemmän mahdollisuuksia linjalla; esimerkiksi sinusta voi tulla sairaanhoitajapäällikkö tai hakea jatko-ohjelmaan, jotta sinusta voi tulla sairaanhoitaja, sairaanhoitaja kätilö tai sairaanhoitaja anestesia.

BSN: n tärkein haittapuoli on se se vie enemmän aikaa - neljä vuotta toisin kuin kaksi. Mutta jos aiot kuitenkin mennä nelivuotiseen korkeakouluun, BSN on hyvä valinta.

Jos haet hoitotyön jatko-ohjelmia tai lisenssejä sairaanhoitajaksi, sinua voidaan vaatia suorittamaan monia tenttejä, mukaan lukien GRE, olennaisten akateemisten taitojen testi ja National Council Licensure Examination. Kuitenkin, teidän undergrad GPA on ylivoimaisesti tärkein tekijä - varsinkin suorituskykyäsi hoitotyötä edeltävissä luokissa.

kesäohjelmat lääketieteen opiskelijoille

BSN-hakemus on hyvin samanlainen kuin hakeminen mihinkään muuhun perustutkinto-ohjelmaan. Lähetät hakemuksen todennäköisesti Common Application-, Universal College App- tai Coalition App -sovellusten kautta. ja lähetä transkriptiosi ja SAT / ACT-pisteet. Lukion GPA- ja SAT / ACT-pisteet ovat vaikutusvaltaisimpia osia hoitotyösovelluksessasi, aivan kuten ne ovat minkä tahansa perustutkinto-ohjelman yhteydessä.

Suorituskykysi matemaattisissa / luonnontieteellisissä luokissa, SAT / ACT-matematiikkaosassa ja ACT-tiede-osassa on erityisen tärkeä, vaikka myös suorituksellasi on merkitystä, koska sinun on oltava koulun SAT-tason mukainen / ACT-pisteet ja GPA-alueet.

Valmistaudu lyömään kirjoja.( Steven S / Flickr)

BSN: n perustutkintoa koskevat vaatimukset

Jos haluat olla kilpailukykyinen BSN: n suhteen, sinun on kiinnitettävä pääasiassa huomiota kunkin koulun yleisiin pääsyvaatimuksiin.

Joissakin tapauksissa pääset vain kouluun kuten kaikki muut perustutkinnon suorittaneet ja ilmoitat sitten hoitotyön pääaineen, kun olet siellä - joten sinun tarvitsee vain keskittyä pääsemään kouluun.

Muissa tapauksissa sinun on sovelletaan erityisesti hoitotyön ohjelmaan tai kouluun, jolla on usein hiukan korkeammat GPA- ja SAT / ACT-keskiarvot kuin yleisellä perustutkinnon suorittaneella väestöllä.

Ja muissa tapauksissa haet kouluun ja sitten hakea hoitotyön ohjelmaan kolmen tai neljän lukukauden jälkeen. Tämä on yleistä suuremmissa kouluissa, joissa enemmän opiskelijoita haluaa päästä ohjelmaan kuin käytettävissä olevia paikkoja on.

Hoito-ohjelmien kilpailukyvyn huomioon ottamiseksi sinun tulisi pyrkiä SAT / ACT-pisteisiin koulun 50%: n keskitason yläosassa. Mitä tämä tarkoittaa? Esimerkiksi, jos haluamasi koulun keskimääräinen (keskimääräinen 50%) SAT-pisteet on 1300–1400 (jossa 1300 on 25. prosenttipiste ja 1400 on 75. prosenttipiste), sinun pitäisi yrittää tavoittaa 1400 tai korkeampi - tämä merkitsisi olet kyseisen koulun hakijajoukon kärjessä ja taat, että olet kilpailukykyinen hoitotyön ohjelmassa.

Löydät koulun GPA- ja ACT / SAT-keskiarvopisteet '[Koulun nimi] PrepScholar' tai '[Koulun nimi] PrepScholar SAT / ACT'. Olemme koonneet sivuja, jotka kuvaavat kaikkien Yhdysvaltojen suurimpien korkeakoulujen ja yliopistojen pisteet.

Tässä artikkelissa korostamme joitain suosittuja hoito-ohjelmia Yhdysvalloissa ja sisällytämme niiden keskimääräiset SAT-pisteet. Mutta jos haluat etsiä minkä tahansa muun koulun hoito-ohjelmaa, voit käyttää tätä hakuprosessia.

BSN-hakuprosessit suosituissa hoitokouluissa

Tässä osassa käydään läpi joitain Yhdysvaltain parhaista perustutkinto-ohjelmista ja tutkitaan, mitkä ovat heidän pääsyvaatimuksensa ja keskimääräiset SAT / ACT-pisteet.

Lisäksi korostamme useita kouluja, joiden avulla voit aloittaa BSN: n yliopiston kautta, mikä on loistava tapa päästä hoitotyöhön, jos lukion ennätyksesi ja SAT-pisteet ovat niin.

Käymme läpi myös hoitokohtaiset hakumenettelyt ja neuvot korostamillemme kouluille. Kuten huomaat, hoitohakijoille on monia koulukohtaisia ​​menettelyjä. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää sinulle tutki huolellisesti hoito-ohjelmat, joista olet kiinnostunut, jotta voit olla varma, että olet tietoinen hoitokohtaisista vaatimuksista (kuten SAT-aihekokeiden suorittaminen tai ylimääräisen esseen lähettäminen).

Petersenin tapahtumakeskus Pittsburghin yliopistossa ( Ronald Woan / Flickr)

Pittsburghin yliopisto

Hoitotyön hakeminen Pittsburghin yliopistossa tarkoittaa, että sinun on periaatteessa noudatettava yleiset pääsyohjeet opiskelijoille .

Kaikki hakijat tarvitsevat neljä vuotta englantia ja matematiikkaa, kolme vuotta yhteiskuntatieteitä ja luonnontieteitä (mukaan lukien kemia) ja viisi vuotta akateemisia valintoja.

Näiden perustutkintojen perusvaatimusten lisäksi sairaanhoitokoulu ehdottaa seuraavien luokkien suorittamista:

'Kaksi vieraan kielen yksikköä valittavana on erittäin suositeltavaa. Hoitokunnan tiedekunta suosittelee, että opiskelijat harkitsevat jonkin seuraavista kursseista, jos niitä tarjotaan: Tilastot, anatomia ja fysiologia, genetiikka tai mikä tahansa tietokoneluokka. '

kuinka löytää luokkasi sijoitus

Kun napsautat 'Lisävalintatiedot' -linkkiä, sinut viedään kaikkien tulevien ensimmäisten opiskelijoiden yleisten hakemusvaatimusten sivulle, mikä selittää, että kaikilla hakemuksilla tulisi olla haastava sekoitus luokkia, mukaan lukien kova vanhemman vuoden aikataulu .

Pittin keskimääräiset 50% -arvot ovat 1260-1440 SAT: lle ja 28-33 ACT: lle. Muista, että tarvitset pisteet ylärajasta tai korkeammasta kilpailukyvyn varmistamiseksi, joten yritä tavoittaa noin 1440 SAT: lla tai 33 yhdistetty ACT-pisteet alimmalla.

Pennsylvanian yliopisto

Haluatko osallistua sairaanhoitokoulu Pennissä ? Hoitajakoulun hakijoiden on sovellettava samalla tavoin kuin tavalliset opiskelijat. Tämä tarkoittaa sinun on oltava kilpailukykyinen, jotta Penn pääsee Penn Nursingiin (mikä ei ole helppoa, kun otetaan huomioon, että Penn on Ivy League -yliopisto!).

Pennin sairaanhoito-ohjelma on tällä hetkellä myös sijalla 1 maassa, joten odota paljon muita päteviä hakijoita. Haluat ehdottomasti pyrkiä heidän tenttipisteidensä alkuun.

Pennin keskimääräinen pisteet ovat 1440-1560 SAT: lla ja 32-35 ACT: llä, Joten pyrittävä siihen, että 1560 SAT: lla tai 35: llä ACT: llä on kilpailukykyinen.

O'Neillin kirjasto Boston Collegessa ( Massachusettsin matka- ja matkailutoimisto / Flickr)

Boston College

Boston Collegessa voit hae hoitokouluun normaalin perustutkintoon pääsyn kautta —Sinun täytyy vain ilmoittaa, että haet hakemustasi sairaanhoitokouluun. Hoitotyön koulu on yksi neljästä BC: n perustutkintoyksiköstä.

Vaikka se onkin mahdollista siirtyä myöhemmin sairaanhoitokouluun toisesta undergrad-osastosta, tämä voi olla vaikeaa :

Kuten Boston College -säännöissä täsmennetään, perustutkintoa suorittavien opiskelijoiden on mahdollista siirtyä rajoitetusti koulujen yli BC: n tilojen saatavuuden mukaan. Koska BS (sairaanhoito) -ohjelma vaatii taitolaboratorioita ja kliinisiä harjoittelupaikkoja, joissa tilaa on rajoitetusti, lähtö- ja saapumisajat missä tahansa vuodessa / luokassa ovat rajoitettuja ja vaihtelevat vuosittain. Siirtoa EI taata. '

Lyhyesti sanottuna, jos haet pääsyä hoitotyöhön BC: ssä, sinun on oltava kilpailukykyinen BC: lle ja sitten joillekin. Tavoitteena olla BC: n keskimääräisen SAT-alueen (1490) kärjessä keskiosan sijaan. BC: n keskimääräinen 50% SAT-alue on 1370-1490 ja heidän keskimmäinen 50% ACT-alue on 31-34.

New Yorkin yliopisto

Hoitotyön hakijat seuraavat tavallinen perustutkinnon suorittaneiden valintaprotokolla , mikä tarkoittaa Common App -sovelluksen, transkriptiosi, suosituskirjeiden ja esseiden lähettämistä.

NYU: lla on joustava testiohjelma , mikä tarkoittaa, että voit lähettää SAT tai ACT, jos haluat tai korvaavat AP-pisteet, IB-pisteet, SAT-testit tai muu kansallinen testi.

Koska NYU on testijoustava, voit silti siirtyä julkaisemiensa SAT / ACT-keskiarvojen 50% -alueiden mukaan, mutta pidä mielessä, että kaikki hakijat eivät lähetä näitä testejä. Sinun tulisi, kuten testaussivu neuvoo, lähetä tekemäsi testit sinä kilpailukykyisin. Esimerkiksi, jos otit AP Biologian ja sait sen 5, sinun tulee lähettää tämä pisteet, koska se näyttäisi hyvältä hoitohakemuksessa.

Lisäksi olet kannustettiin käymään seuraavia kursseja lukion aikana:

  • Neljä vuotta englantia painottaen voimakkaasti kirjoittamista
  • Kolme tai neljä vuotta matematiikkaa
  • Kolme tai neljä vuotta laboratoriotieteitä
  • Kolme tai neljä vuotta historiaa / yhteiskuntatieteitä
  • Kolme tai neljä vuotta vierasta kieltä

Jotta voit päästä NYU: n hoito-ohjelmaan, sinun on tavattava jotain, jota kutsutaan 'Tekniset standardit' mutta kaikki tämä tarkoittaa, että sinun täytyy allekirjoita lomake todistamalla, että täytät nämä standardit pääsyn jälkeen.

Mitä tulee lisävaatimukset hoitotyölle , ei ole niin paljon:

'' NYU College of Nursing -kandidaatin tutkinnoissa otetaan huomioon hakijan akateemisen historian ja suorituksen vahvuudet, suosituskirje (t), työ- tai vapaaehtoiskokemus terveydenhuollon alalla, täyspitkä essee ja henkilökohtaiset lausunnot (rohkea korostus minun).

Lyhyesti, sinun on ehdottomasti korostettava kaikki aikaisemmat kokemuksesi terveydenhuollossa, vaikka se olisi vain vapaaehtoistyötä. Siitä huolimatta ei ole dramaattisesti erilaisia ​​sovellusvaatimuksia päästä NYU-hoitotyöhön.

NYU: n keskimääräiset testipisteet ovat 1370-1510 SAT: lla ja 30-34 ACT: llä, joten tavoittele vähintään 1510 SAT: lla tai 34 ACT: llä.

( Chris Radcliff / Flickr)

Kalifornian yliopisto, Los Angeles

Pääset UCLA: n hoito-ohjelmaan, sinun on täyttää UC-järjestelmän fuksi pääsyvaatimukset ja täydentää hoitotyön lisähakemus. Lisähakemus antaa potentiaalisille opiskelijoille mahdollisuuden antaa lisätietoja valmistautumisestaan ​​sairaanhoitajan ammattiin.

Siellä on samanlainen hakuprosessi hoitotyö UC Irvine (Muut UC-koulut kuten UC Davis, UC Berkeley ja UC San Diego eivät tarjoa hoito-ohjelmia).

Voit lukea koko Kalifornian yliopiston sovellusvaatimukset täällä (vaatimukset ovat sama kaikille UC-kouluille, mukaan lukien UCLA).

UCLA: n keskimääräiset 50% testitulokset ovat 1290-1510 SAT: lla ja 27-34 ACT: llä, Joten pyri saamaan 1510/34 tai korkeampi ollaksesi kilpailukykyinen hoitotyössä.

Washingtonin yliopisto

UW: llä on BSN-ohjelma, mutta aloitat ohjelman kaksi vuotta yliopistoon ja suoritat BSN: n juniori / vanhempi vuosi. Se tarkoittaa, että et hae UW: n BSN: ää vasta toisen vuoden opiskeluvuosi .

Lisäksi Washingtonin BSN-sovellus ei vaadi SAT / ACT-toimintoa. Sen sijaan ohjelma on pohjimmiltaan tarkastelemalla arvosanojasi kahden ensimmäisen vuoden aikana . Sinun ei tarvitse olla nykyinen UW-opiskelija, jotta voit hakea joko: voit aloittaa yliopiston muualla, suorittaa joitain ennakkokursseja hoitotyölle ja hakea sitten UW: n BSN: ää toisena opiskelijana.

kaikki ruumiinosat espanjaksi

Hakeaksesi sinulla on oltava vähintään 2,0 kumulatiivinen korkeakoulutason GPA ja olet suorittanut kaikki tarvittavat ennakkokurssit.

Sinulla on myös oltava vähintään 100 tuntia vapaaehtoista tai palkattua terveydenhoitokokemusta yhdessä ympäristössä kolmen kuukauden kuluessa, joka on suoritettava 12 kuukauden kuluessa ennen hakemusta BSN-ohjelmaan.

Lyhyesti, UW: n BSN-ohjelma on loistava tilaisuus, jos lukion GPA- tai SAT / ACT-pisteet eivät ole niin hyviä ja haluat todistaa itsesi yliopistossa.

Jos päätät kuitenkin hakea UW: tä (vaikka aloitat BSN: n vasta kolmannen yliopistovuoden aikana), haluat silti saada kunnolliset testipisteet: tällä hetkellä keskimmäiset 50% testipisteet ovat 1220-1460 SAT: lla ja 27-32 ACT: llä. Tavoitteena näiden korkeampi pää, jotta saat paremmat mahdollisuudet päästä UW: hen kokonaisuutena.

Campbell Hall Michiganin osavaltion yliopistossa( Alex / Flickr)

Michigan State University

Samanlainen kuin UW, et hae MSU: n hoito-ohjelmaan ennen kuin olet jo aloittanut yliopiston. Sitten, samalla kun suoritat vaadittuja hoitotunteja , voit hakea BSN-ohjelmaa MSU: lta. (Kuten UW, on myös mahdollista siirtää MSU-hoitotyöhön toisesta korkeakoulusta tai yliopistosta.)

Vaikka sinun on suoritettava hyvin hoitotyön ennakkoluokat, tälle sovellukselle lukion GPA- ja SAT / ACT-pisteillä ei ole merkitystä. Joten jos olet huolissasi siitä, että arvosanasi eivät ole tarpeeksi korkeita erittäin kilpailukykyiseen BSN-ohjelmaan, MSU: n ja UW: n kaltaiset ohjelmat antavat sinulle mahdollisuuden nollata yliopistossa ja työskennellä menestyäkseen hyvin ennakkoedellytyksenä olevissa hoitotunneissa.

Jos päätät hakea MSU: ta - vaikka et ole varma, päätyykö lopulta BSN-ohjelmaan - sinun pitäisi yrittää saada hyvät SAT / ACT-pisteet. MSU: n keskimääräiset 50 prosentin pisteet ovat 1120-1310 SAT: lle ja 23-29 ACT: lle. Hanki vähintään 1310 tai 29, jotta saat itsellesi vahvemmat mahdollisuudet päästä MSU: n.

Kuinka päästä hoitotyöohjelmaan: 4 askelta

Useimmissa tapauksissa, jos olet menossa hoitotyön BSN-ohjelmaan heti lukiosta, noudatat tavallisia korkeakoulujen pääsymenettelyjä. Ainoa tärkein ero on, että pääsykriteerit saattavat olla hieman korkeammat, jos koulun BSN-ohjelma alkaa heti.

Luonnontieteiden ja matematiikan arvosanojen korostamisen lisäksi myös korkeammat ACT / SAT-pisteet vaihtelevat hoitotyön hakijoille. Lisäksi saatat olla odotetaan olevan aiempaa työtä tai vapaaehtoiskokemusta terveydenhuollon alalla.

Noudata näitä neljää vaihetta varmistaaksesi, että koot parhaan mahdollisen BSN-sovelluksen.

Vaihe 1: Tarkista toivottujen koulujen pääsyvaatimukset

Koulut, joihin haet, tarvitsevat todennäköisesti yhteisen hakemuksen tai muun yleisen hakulomakkeen, SAT / ACT-pisteet, lukiokirjoitukset ja suosituskirjeet. Saatetaan tarvita myös SAT-aihekokeet ja / tai hoitohakemuksen lisäys, joten muista lukea koulujen viralliset verkkosivustot huolellisesti!

Vaihe 2: Hae koulujen keskimääräiset GPA-arvot ja ACT / SAT-pisteet

Jos et ole vielä suorittanut kumpaakaan testiä, aseta tavoitteesi SAT / ACT-pisteet koulusi SAT / ACT-keskimmäisen 50%: n pisteet-alueen yläreunojen ympärille. Jos olet jo suorittanut joko SAT: n tai ACT: n, mutta pistemääräsi on pienempi kuin tämä alue, harkitse testin uudelleenkäyttämistä varmistaaksesi, että olet kilpailukykyinen.

Vaihe 3: Tutustu kunkin koulun hoito-ohjelmaan

Ennen kuin haet hoito-ohjelmia, varmista, että tiedät jokaisen valitsemasi ohjelman hienot puolet.

Selvitä seuraava: sinun tarvitsee vain päästä siellä olevaan undergrad-ohjelmaan ja sitten julistaa pääaineesi vai haetko nimenomaan hoitotyön osastolle? (Jos tätä ei tehdä selväksi hakusivustolla, soita tai lähetä sähköpostia vastaanottotoimistoon.)

Vai haetko hoitotyön pääaineelle jälkeen pääset kouluun, kuten mitä opiskelijoiden on tehtävä UW: ssä ja MSU: ssa?

Ero on siinä hoitoyksiköt ovat hieman kilpailukykyisempiä pääsemään, kun taas kouluissa, joissa ilmoitat pääaineesi, kun olet siellä, sinun tarvitsee vain huolehtia pääsystä, jakso.

mitä luokkia pitää käydä lukiossa

Vaihe 4: Ota huomioon kaikki hoitokohtaiset vaatimukset tai ehdotukset

Ota huomioon kunkin hoito-ohjelman vaatimukset ja suositukset. Muistakaa esimerkiksi, kuinka Pittsburghin yliopisto ylläpitää luetteloa suositelluista valinnaisista kursseista tuleville sairaanhoitajille ja NYU suosittelee todellista kokemusta.

Bottom Line: Mitä SAT-pisteitä tarvitset hoitotyössä?

Hoito-ohjelmiin pääsy perustutkintona on periaatteessa sama kuin pääsy perustutkinto-ohjelmiin yleensä - vain hieman kilpailukykyisempi.

Antaa itsellesi parhaat mahdollisuudet huippukouluissasi ja hoito-ohjelmissasi, keskity vahvojen arvosanojen ylläpitämiseen, erityisesti matematiikassa ja luonnontieteissä, ja opiskeluun, jotta voit saada korkeat SAT / ACT-pisteet.

Kuten neuvomme minkä tahansa opiskelijan kanssa, haluat hakea monenlaisiin hoitokouluihin - turvallisuuksiin (kouluihin, joihin pääset varmasti testipisteiden ja GPA: n perusteella), kohteisiin tai otteluihin (kouluihin olet todennäköisesti päästä) ja saavuttaa.

Muista myös se on BSN-ohjelmia, kuten UW: n ja MSU: n tarjoamia ohjelmia, joiden avulla voit hakea, kun olet jo aloittanut yliopiston. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nollata ja todistaa itsesi yliopistossa, jos sinulla ei ole tähtien lukion GPA: ta.

Lopuksi, muista, että jos jostain syystä perustutkinnon suorittanut hoitotyö ei tule sinulle, voit aina keskittyä sen sijaan alemman korkeakoulututkinnon suorittamiseen ja hakea sitten hoitotyön jatko-opiskelijaksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset