SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

feature_handscoreverification.png

Teitkö oudon virheen täytettäessä monivalintakysymyslomaketta, mikä johti dramaattisesti pienempiin pisteisiin? Onko esseesi skannattu väärin? Käsipisteiden vahvistus on tapa korjata ja korjata nämä virheet ilman, että sinun on suoritettava testi uudelleen.

Tässä oppaassa kuvailen, mikä on SAT -käsipisteiden vahvistus, miten se voi auttaa sinua ja miten se voi satuttaa.mikä symboli on suurempi kuin

Mikä on käsipisteiden vahvistus?

Normaalisti College Board arvioi satoja tuhansia testivastausarkkeja automaattisten skannauskoneiden avulla. Siksi SAT kehottaa sinua täyttämään vastaukset vain nro 2 lyijykynillä.

Jos tilaat käsipisteiden tarkistuksen, College Board tarkistaa monivalintakorttisi tai esseesi uudelleen manuaalisesti (ihmisen toimesta) maksua vastaan. Se on 55 dollaria joko monivalinnasta tai esseestä (110 dollaria molemmista). Jos käytit maksuvapautusta SAT: lle, maksu alennetaan 27,50 dollariin.

Jos merkitsit vastausarkin oikein, mutta skannaus- tai pisteytysprosessissa oli ongelma, pisteesi voivat muuttua, ja pisteiden vahvistamisesta maksettu maksu palautetaan .

Jos olet tehnyt ilmeisen virheen täyttäessäsi vastauslomakkeen tiedot (asettamalla vastauksesi vastauslomakkeen väärään kohtaan, tallentamalla virheellisesti testin tunnistuskoodin), pisteesi voivat muuttua, mutta et saa maksua takaisin.

Esseen osalta kollegion hallitus päättää, onko esseen skannauksessa tai esseenlukijoiden antamien pisteiden käsittelyssä tapahtunut virhe. Tässä tilanteessa mukautettu pisteesi raportoidaan automaattisesti ja maksu palautetaan.

Tämä ei ole tapa valittaa esseepisteestäsi, jos esseesi on jo tarkistettu ja skannattu oikein. Esseesi ei lue uudelleen ja pisteytetään uudelleen käsipisteiden tarkistuksen aikana, ellei sitä skannattu kunnolla. Jos esseesi on kirjoitettu kynällä (mikä sotkee ​​skannausprosessin), pisteet voivat muuttua, mutta et saa maksua takaisin.

Huomaa, että koko vastausarkki tarkistetaan , vaikka luulet vain virheen yhdessä osiossa. Selitän seuraavaksi, miksi tämä on tärkeää.

Milloin käsipisteiden vahvistusta kannattaa käyttää?

Koska SAT -käsipisteiden tarkistus maksaa melko paljon rahaa ja pisteet voivat muuttua huonompaan suuntaan, on vain muutamia erityistilanteita, joissa se on hyvä idea.

Skenaario #1: Kokonaispisteesi oli hyvin erilainen kuin odotit

Jos sait jatkuvasti korkeita harjoitustestituloksia, mutta sait melko vähän pisteitä, sinulla saattaa olla syytä kyseenalaistaa tuloksiasi. Olet saattanut kuplia koko osassa väärin tai skannauksessa on voinut olla virhe. Pisteiden tarkistus korjaa molemmat ja nostaa pisteitäsi.

tuhkalaakso suuressa gatsbyssä

Skenaario #2: Missasit monia kysymyksiä, jotka normaalisti ässäisit

Katso yksityiskohtaisesta tulosraportistasi nähdäksesi, minkä tyyppiset kysymykset jäit testissä väliin. College Board jakaa kysymykset helppoon, keskisuuriin ja vaikeisiin luokkiin tulosraportissa ja kertoo kuinka monta kustakin osasta olet väärässä. Jos huomaat menettäneesi paljon helppoja kysymyksiä vahvimmilla aihealueillasi, pisteytysprosessissa on saattanut tapahtua virhe.

Skenaario #3: Esseesi on tyhjä tai lukematon online -tulosraportissa

Tämä voi viitata skannausvirheeseen (varsinkin jos muistat kirjoittaa esseesi kynällä). Tässä tapauksessa esseesi uusitaan.

Skenaario #4: Et löydä vastauksia muilla pisteiden tarkistamismenetelmillä

College Board tarjoaa myös pisteiden tarkistamispalveluja opiskelijoiden vastauspalvelun ja kysymys-vastaus-palvelun muodossa. Opiskelijoiden vastauspalvelu tarjoaa sinulle vain testisi kysymyksiä; niiden vaikeustasot; ja vastasitko oikein, väärin vai et ollenkaan.

Kysymys-vastaus -palvelu tarjoaa vihkokappaleen testikysymyksistä ja vastauksistasi, oikeista vastauksista (mukaan lukien kysymysten pisteytystapa) sekä tietoja kaikkien testin kysymysten tyypeistä ja vaikeustasoista. Jos pisteesi eivät edelleenkään ole järkeviä, kun olet käynyt läpi kaikki nämä tiedot, käsipisteiden vahvistus voi olla oikea tapa edetä.

body_questionandanswer.jpg Se on syvä, veli.

Milloin ÄLÄ käytä käsipisteiden tarkistusta?

Näissä tilanteissa sinun on harkittava SAT -pisteiden vahvistamista, koska se ei todennäköisesti paranna pisteitäsi.

Skenaario #1: Pisteesi ovat vain marginaalisesti alemmat kuin odotettiin

Jotkut opiskelijat järkyttyvät, koska he saivat 700: n 800: n sijasta yhdestä SAT: n osasta, ajattelemalla, että on täytynyt tapahtua jonkinlainen kauhea virhe. Sanoisin että jos pisteesi ovat 0-100 pistettä alemmat osassa, jota odotit se on (tai jopa 300 pistettä alempi), sinun ei pitäisi tilata käsipisteiden vahvistusta ellet katso pisteraporttiasi ja vääriä kysymyksiä, sinulla ei ole mitään järkeä. Käsipisteiden tarkistus voi todella satuttaa sinua tässä tilanteessa, koska pisteesi voivat laskea , ja menetät 55 dollarin maksun.

Skenaario #2: Et ole tyytyväinen esseepisteeseesi, mutta esseesi näkyy selvästi online -tulosraportissa

Pisteiden tarkistaminen ei sisällä oikein skannattujen esseiden tarkistamista tai palauttamista. Vaikka olisit vakuuttunut siitä, että esseesi oli tarkoitettu sukupolvellesi määrittäväksi kirjallisuuden klassikoksi, mutta et voinut mahdollisesti Jos olet saanut pisteet, älä tilaa käden pisteiden vahvistusta tässä tilanteessa.

Skenaario #3: Et täyttänyt vastaustaulukkoa oikein

Esimerkkejä tästä ovat kiertävät kuplat sen sijaan, että täytät ne tai teet pieniä yksisarvisia piirroksia kupliin vastausten osoittamiseksi. Jos näin on, pisteitäsi ei muuteta, mutta saatat saada maagisen kuvitteellisen 800 luovuudesta (korkeakoulut eivät hyväksy sitä).

Miten tilaat pisteiden vahvistuksen?

Kun olet tutkinut käden pisteiden tarkistuksen hyvät ja huonot puolet, saatat päättää, että se on oikea valinta sinulle.

2017 historiallinen tentti

Tässä linkki lomakkeeseen sinun on täytettävä tilataksesi käsipisteiden vahvistus. Voit pyytää käsipisteiden vahvistusta kohteelle enintään viisi kuukautta alkuperäisen testipäivän jälkeen.

Kuten mainitsin ensimmäisessä osassa, käsipisteiden tarkistamisesta veloitetaan 55 dollaria joko monivalinta tai essee. Kuitenkin, tätä maksua voidaan alentaa puoleen, jos käytit maksuvapautusta SAT -rekisteröinnin maksamiseen. Jos sinulla on tietoja, joiden uskot voivan vaikuttaa vahvistusprosessin tuloksiin, sinun on ilmoitettava ne asiakaspalvelulle (lomakkeessa olevat yhteystiedot) samanaikaisesti lomakkeen lähettämisen kanssa.

body_giantcheck.jpg Tarkka sekki, jonka saat, jos käsirahan tarkistuksesta peritään maksu.

Viimeinen sana käsipisteiden tarkistamisesta

Jos et ole 100% varma, että haluat tilata käsipisteiden vahvistuksen, älä tee sitä ennen kuin olet käyttänyt kaikki muut pisteet tarkistavat toimenpiteet. Näitä ovat opiskelijoiden kysymys-ja vastauspalvelut tai opiskelijoiden vastauspalvelut riippuen siitä, milloin otit SAT-ohjelman.

Jos tilaat käsipisteiden vahvistuksen, sinulla ei ole pääsyä oppilaiden vastauspalveluun tai kysymys-ja-vastauspalveluun käsin pisteytetyn vastausarkin osalta. Et myöskään näe koko online -tulosraporttia tästä uudesta pisteytyskierroksesta. Tällä kertaa saat tulosraporttisi vain postitse, aivan kuten teini -ikäiset luolamiehet saivat ensimmäiset SAT -ottelunsa.

Käsipisteiden tarkistus on kollegion hallituksen tarjoama tiukin pisteiden todentamisprosessi, joten sen ulkopuolelle ei tule valituspisteitä. Kun käsipisteiden tarkistuksen tulokset on raportoitu, ne ovat lopullisia testiversiolle. Älä kuitenkaan huolestu, voit silti ottaa SAT: n uudelleen, jos et ole tyytyväinen tuloksiin.

Sinun pitäisi saada kirje takaisin viiden viikon kuluessa uusista pisteistäsi ja riippuen siitä, onko skannaus- ja pisteytysprosessissa ollut epäsäännöllisyyttä, kylmä kova käteinen maksun palautuksena. No, se on todennäköisesti tarkistus, mutta saat idean.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.