SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Koska SAT on niin korkean panoksen testi, kollegion hallitus on pannut täytäntöön joukon sääntöjä varmistaakseen, ettei huijausta tapahdu ja että kaikilla opiskelijoilla on mahdollisimman lähellä samaa kokeenkokemusta. Ennen kuin otat SAT: n, sinun tulee tutustua näihin sääntöihin. Olisi sääli viettää kuukausia valmistautumalla ja olla keskellä SAT: n saavuttamista, vain saada potkut testistä ja peruuttaa pisteet, koska puhelimesi oli päällä ja sait tekstin viimeisen osan aikana. Tämä on äärimmäinen esimerkki, mutta se on mahdollista. Tunne säännöt, jotta voit suojella itseäsi.

Tässä artikkelissa käsittelen SAT -sääntöjä, sääntöjen syitä ja mahdollisia seurauksia SAT -sääntöjen rikkomisesta.SAT -sääntöjen tarkoitus

SAT: n sääntöjen ensisijainen tarkoitus on estää huijaaminen ja varmistaa kaikille opiskelijoille sama testikokemus. College Board pyrkii luomaan oikeudenmukaisen, standardoidun testikokemuksen kaikille, jotka ottavat SAT: n .

Jos tietyille ihmisille annetaan epäoikeudenmukainen etu, se voi vaikuttaa yliopistoon pääsemiseen ja tuleviin SAT -pisteisiin.

Katsotaanpa nyt kaikkia SAT -sääntöjä ja -määräyksiä.

SAT -säännöt

Voit tarkistaa säännöt kollegion hallitus määrää SAT: sta. Useimmat säännöt ovat suhteellisen yksinkertaisia: tee oma testi, noudata testiohjeita äläkä dokumentoi tai tallenna mitään testistä.

Käydään kuitenkin joitain näistä säännöistä tarkemmin läpi. Tiedän, että me kaikki yleensä vihaamme puhumista säännöistä, mutta nämä ovat tärkeitä yksityiskohtia. Parempi tietää ne nyt kuin kohdata ongelmia myöhemmin.

Lue artikkeli SAT -pääsylipuista. Sinun on esitettävä lippusi ja voimassa oleva valokuvallinen henkilöllisyystesti päästäksesi testiin . Kuinka surullista olisi tuntea olevansa täysin valmis ottamaan SAT: n ja heräämään aikaisin lauantaiaamuna, jotta pääsy testikeskukseen evättäisiin?

Ainoa resurssi, jota voit käyttää apuna SAT-laitteessasi, on SAT-hyväksytty laskin. Et voi käyttää sanakirjaa tai tesaurusta esseessäsi. Et voi tuoda muistiinpanoja tai raaputuspaperia. Et voi käyttää elektronista laitetta, joka kykenee tallentamaan tietoja.

SAT -aikana älä jätä rakennusta jostain syystä . Vaikka olisit tauolla ja näet jonkun ystäväsi heiluttavan sinua ulkona, älä tee sitä. Jos poistut rakennuksesta ennen kokeen päättymistä, koe on peruutettava.

ap calculus bc harjoitus monivalinta

Vaikein muistaa sääntö ei ole keskustella tentin sisällöstä, ellei sitä julkaista osana College Board -palvelua . Tämä tarkoittaa, että et saa keskustella mistään testin osasta taukojen aikana. Et saa puhua vaikeasta lukukokoelmasta ystäväsi kanssa kokeen jälkeen. Tentin jälkeisenä maanantaina et voi kertoa matematiikan opettajallesi tietystä kysymyksestä, johon hän valmistautui. Et voi lähettää kysymyksiä Redditiin.

On selvää, ettet todennäköisesti jää kiinni keskustelusta tentin sisällöstä. College Board ei seuraa kaikkea mitä sanot ja mitä teet Internetissä. Suosittelen kuitenkin, ettet ota riskejä. Jos tiukka proctor kuulee sinun puhuvan tenttikysymyksistä tauon aikana, se voi olla huono uutinen sinulle.

Tentin sisällöstä ei puhuta

Mitä sinun on otettava testiin

Pääsylippu- Sinulla on oltava pääsylippu koepäivänä.

Valokuvan tunnistus- Sinun on esitettävä hyväksyttävä kuvallinen henkilötodistus päästäksesi testikeskukseen. Sinulta voidaan evätä pääsy testikeskukseen tai pisteesi voidaan evätä tai peruuttaa, jos et voi esittää hyväksyttävää henkilöllisyystodistusta, jos tunnuksen pätevyys on kyseenalainen tai jos et noudata Tunnistusvaatimukset ja -käytännöt .

Mitä sinun pitäisi tuoda

Vähintään kaksi lyijykynää nro 2 - Jos haluat suorittaa testin ja saada pisteet, tarvitset lyijykynän nro 2. Älä ole se henkilö, joka pyytää kiihkeästi kaikkia huoneessa olevia kynää minuutteja ennen testiä. Myös toimiva pyyhekumi on hyödyllinen.

Hyväksyttävä laskin - Varmista, että testiin tuomasi laskin on yksi SAT-hyväksytyistä laskimista. Voit käyttää kuvaajalaskureita, tieteellisiä laskimia tai nelitoimisia laskimia (ei suositella).

Et voi käyttää laskimena mitään kannettavaa tietokonetta tai kannettavaa/kämmentietokonetta, elektronista kirjoituslevyä tai kynää tai kynää ohjaavaa laitetta, taskujärjestäjää, matkapuhelinlaskuria, laskinta, jossa on QWERTY-näppäimistö, tai laskinta, joka käyttää pistorasiaa, aiheuttaa melua tai siinä on paperinauha.

Kello ilman äänimerkkiä- Suosittelen tuomaan kellon, jotta voit seurata aikaa testin aikana. On mahdollista, että huoneessa, jossa olet, ei ehkä ole toimivaa kelloa, tai projektorisi saattaa unohtaa ilmoittaa sinulle, kuinka paljon aikaa on jäljellä osassa. Varmista kuitenkin, että tuomasi kello ei aiheuta melua. Jos kellosi herätyskello soi, kyseessä on SAT -säännön rikkomus ja pisteesi voidaan peruuttaa.

Muut kohteet- Seuraavassa on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi ottaa mukaan, mikä tekee testikokemuksestasi mukavamman ja vähemmän stressaavan: reppu, välipaloja ja vettä taukoja varten, ylimääräiset paristot laskimellesi sekä ylimääräiset lyijykynät ja pyyhekumit .

Tuo muutama välipala taukoa varten

Mitä sinun ei pitäisi tuoda

Kännykät- Tämä sääntö on hieman hankala, koska olemme kaikki tulleet niin riippuvaisiksi matkapuhelimista, ja saatat tarvita puhelintasi ennen testiä tai sen jälkeen. Jos puhelimesi on laittaa reppuun (myös taukojen aikana) ja sammuttaa sen testin aikana , sinulla ei pitäisi olla ongelmia. Yleensä proctorit vain kehottavat sinua sammuttamaan puhelimesi, koska on liian vaikeaa takavarikoida kaikkien puhelimet.

Jos et kuitenkaan voi vastustaa halua katsoa puhelintasi ja katkaista tekstiä, sinun kannattaa ehkä harkita sen jättämistä kotiin.

Äänisoittimet/tallentimet, tabletit, kannettavat tietokoneet, muistikirjat, Google Glass tai muut tietokonelaitteet

Erilliset ajastimet

Kamerat tai muut valokuvausvälineet

Kaikki laitteet, mukaan lukien digitaalikellot, joita voidaan käyttää äänen, valokuva-, teksti- tai videosisällön tallentamiseen, lähettämiseen, vastaanottamiseen tai toistamiseen (lukuun ottamatta CD -soittimia, joita käytetään kielessä, jossa käytetään vain kuuntelukokeen testejä)

Suurin osa näistä kohteista on kielletty huijaamisen estämiseksi ja varmista, ettet käytä laitetta, joka aiheuttaa melua ja häiritsee muita testin aikana.

Mahdolliset seuraukset sääntöjen rikkomisesta

Seuraukset näiden sääntöjen rikkomisesta voivat vaihdella. Usein seuraus riippuu projektorin tai testauskeskuksen tiukkuudesta. Jos sinulla ei ole oikeaa henkilöllisyystodistusta tai pääsylippua, sinua ei ehkä päästetä testiin.

Jos sinut rikotaan muita sääntöjä, sinut voidaan hylätä testistä ja mahdollisesti peruuttaa pisteet . Jos pisteet peruutetaan, SAT -rekisteröintimaksuasi ei palauteta.

Äärimmäisissä tapauksissa College Board voi ryhtyä oikeustoimiin, jos sinut jää kiinni pettäminen . Varmista, että teet oman testisi äläkä tee testiä kenellekään muulle. Et todellakaan halua olla seuraava henkilö, joka joutuu kiinni SAT -huijausskandaali .

mitkä ovat hyviä sat -pisteitä
Pettäminen on pahaa

Mitä seuraavaksi?

Jos olet valmis SAT: iisi, olen varma, että se vähentää kiusausta pettää. Opi 15 vinkkiä SAT -pistemäärän parantamiseen ja 21 SAT -vinkkiä ja temppua, joita voit käyttää SAT: ssä.

Jos tavoittelet täydellistä pistemäärää, opi täydeltä maalintekijältä, miten saat 1600 SAT -laitteellesi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lamarin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Bates Collegen pääsyvaatimukset

York College SAT -pisteet ja GPA

Marylandin yliopiston Notre Dame -pääsyvaatimukset

SAT: n opettaminen: parhaat vinkit ohjaajille ja vanhemmille

Oletko opettaja tai vanhempi, joka opettaa SAT: ää? Tässä on huippuasiantuntijoiden kirjoittamia vinkkejä SAT -matematiikan ja muiden aineiden opettamiseen.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Duke TIP SAT -pistevaatimukset

Mitä SAT-pisteitä tarvitset Duke Talent Identification -ohjelmalle (TIP)? Lue täydellinen oppaamme saadaksesi selville, kuinka päästä.

SAT Mathin kokonaislukujen perusopas

Kokonaislukujen toiminnan tunteminen on olennaista SAT -matematiikalle. Varmista, että tiedät säännöt ja kaavat ja harjoittele todellisia kysymyksiä!

Tulanen yliopiston pääsyvaatimukset

26 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Texasin yliopisto Tylerin pääsyvaatimukset

Centenary College -pääsyvaatimukset

Vesimiehen yhteensopivuus: mikä merkki on paras ottelu?

Kenen kanssa Vesimies on yhteensopiva? Opi Vesimiehen paras ottelu Vesimiehen kanssa yhteensopivien merkkien oppaamme avulla.

NewSchool of Architecture & Design Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden UCSB SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Case Western Reserve University ACT Scores and GPA

2016-17 Akateeminen opas | Huntington Park Institute of Applied Medicine, Linda Esperanza Marquez High School

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Huntington Park Institute of Applied Medicine -instituutista Linda Esperanza Marquez High Schoolissa Huntington Parkissa, Kaliforniassa.

Lynnin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän UChicago-esseekehotetta: Kuinka kirjoittaa tähtien vastauksia

UChicagon esseekehotteet ovat tunnetusti hankalia - tutustu onnistuneisiin esimerkkeihin ja opi kirjoittamaan voittavia UChicago-esseitä itsellesi.

Onko Georgetown Superscore ACT -pisteitä?

Korvaako Georgetownin pääsy ACT: n? Opi heidän superpisteytyskäytäntönsä ja kaikki ACT-pisteistä, joihin sinun on päästävä.

Kenyon College pääsyvaatimukset

LMU ACT -pisteet ja GPA