SAT Prep Black Book - Koko arvostelu

feature_SATblackbook2nded.jpg

SAT Prep Black Bookin ensimmäinen painos oli yksi parhaista SAT Prep -resursseista, ja sen toinen painos jatkaa tätä perintöä.

Lue tämä opas yksityiskohtainen katsaus Mustan kirjan vahvuuksiin ja heikkouksiin . Selvitä myös, kuinka tämä kirja voidaan integroida osaksi täydellistä valmisteluohjelmaa (koska, kuten selitämme, se ei ole läheskään tarpeeksi useimmille opiskelijoille).Miksi luottaa tähän arvosteluun?

Kun saat neuvoja Internetistä, on tärkeää ymmärtää, miksi sinun pitäisi uskoa saamiasi neuvoja. Koska SAT -pisteet ovat tärkeitä, noudata vääriä neuvoja, ja saattaa olla liian myöhäistä parantaa pisteitäsi.

milloin sinun pitäisi hakea oppilaitoksiin

Selvyyden vuoksi voit ehkä luottaa tähän arvosteluun enemmän kuin muihin:

 • Haluan ajatella, että tiedän mistä puhun. Sain kaksi täydellistä pistettä SAT: sta ja olen työskennellyt henkilökohtaisesti tuhansien SAT: aan valmistautuvien opiskelijoiden kanssa. Olen työskennellyt opiskelijoiden kanssa kaikilla tasoilla 800 -tason ihmisistä 1530+ -tasoon tähtääviin. Muilla kirjoittajilla ei usein ole asiantuntemusta erottaa kirjoja toisistaan, ja he suosittelevat kirjoja jälkikäteen (ja voit todennäköisesti kertoa).

 • En saa palkkaa näistä suosituksista, enkä saa palkkaa, jos ostat nämä kirjat. Olen tutkinut kymmeniä kirjoja SAT -valmistelua varten ja tarkastelen törmänneitä kirjoja. Muut sivustot, erityisesti about.com ja reviews.com, saavat maksua kirjojen esittelystä ja saavat takaiskuja ostaessasi suosittelemansa kirjan.

Yksi vastuuvapauslauseke: Olen SAT/ACT-online-valmisteluohjelman PrepScholarin perustaja. Uskon, että olemme rakentaneet parhaan saatavilla olevan valmisteluohjelman. Se diagnosoi vahvuutesi ja heikkoutesi ja antaa sinulle strukturoidun all-in-one-ohjelman, joka yhdistää alla olevien kirjojen parhaat puolet, joten tiedät tarkalleen, mitä sinun on opiskeltava jokaisessa vaiheessa.

Haluan kuitenkin korostaa, että et tarvitse ohjelmaa menestyäksesi SAT: ssa. Itse asiassa tämän oppaan kirjoittaminen voi menettää meille joitakin asiakkaita, koska saatat päättää, ettet tarvitse ohjelmaa ollenkaan. Mutta jos päätät, ettet halua hallita 10 kirjaa ja haluat integroidun täydellisen ohjelman, joka mukautuu oppimiseesi, tarkista PrepScholar SAT.

SAT Black Book -katsaus

Kun mietin kirjan laatua, ajattelen muutamia tärkeitä kysymyksiä:

 • Kuka on kirjoittaja ja mikä on hänen kokemuksensa aiheesta?
 • Kuinka tehokas kirja on ja miksi?
 • Mitkä ovat kirjan tärkeimmät edut ja haitat?

Tarkastelemme jokaista kysymystä alla.

Tietoja ensisijaisesta tekijästä: Mike Barrett

Mike Barrett kuvailee itseään testin valmisteluasiantuntijaksi, joka on opettanut ihmisiä standardikokeisiin jo lukiosta lähtien. Hän tarjoaa lähinnä online -tuutorointia yrityksensä Concierge Tutoroinnin kautta. Hänen kirjoitustensa laatu ei jätä epäilystäkään siitä, että hän on SAT: n asiantuntija.

kuinka löytää vanhat sat -tulokset

Kuitenkin vähän tunnettu tosiasia Mike Barrettista on, että hän on ammattitaitoinen markkinoija ammatiltaan . Tämä tarkoittaa, että jonkin verran hänen kirjansa menestyksestä johtuu markkinointitaidoista. Kuten hän kuvailee LinkedIn -profiilissaan,

'Käytin SMM-, SEM- ja SEO -tietämystäni työntääkseni kirjan Amazon -sivun Googlen luonnollisten tulosten huipulle useiden kilpailukykyisten hakutermien saamiseksi ja säilyttääkseni nämä tulokset Penguin 2.0 -päivityksen kautta. Tein kirjan Amazon-kuvauksen maksimoidaksesi myyntitulokset ja optimoiden samalla sen sivun SEO-tekijät (niin paljon kuin mahdollista Amazonin sivurajoitusten puitteissa). '

Vaikka tämä ei automaattisesti heijastu kirjaan huonosti - loppujen lopuksi jopa parhaat yritykset tarvitsevat huomattavia markkinointitaitoja - se viittaa siihen, että hänen sydämensä ja keskittymisensä on markkinointiin, ei SAT -valmistautumisen auttamiseen.

Kuinka tehokas tämä kirja on?

Tämä kirja pääsi hyvästä syystä parhaiden SAT -valmistelukirjojeni luetteloon. Siinä on haittoja, ja tarvitset ehdottomasti lisäapua ja enemmän valmisteluohjelmia, kuten selitän alla. Mutta mitä sillä on, on fantastista.

Se, mitä saat mustasta kirjasta, on tapa ajatella SAT: ää. Mitä tämä tarkoittaa? Tässä on muutama esimerkki:
 • Opit sen SAT on suunniteltu ennustettavaksi, standardoiduksi testiksi. Sen on testattava peruskäsitteitä, jotta se voidaan antaa valtakunnallisesti kaikille opiskelijoille, mutta sen on myös vaikeutettava sitä, joten se vääristää kysymyksiä oudolla tavalla.

 • Opit sen jokaisen vastauksen on oltava yksiselitteisesti oikea tai muuten oppilaat valittavat, että heidän virheellinen vastauksensa on oikea. Tämä tarkoittaa sitä, että strategianne tulisi olla sulkea pois kaikki väärät vastausvaihtoehdot, mikä on tärkeää SAT -lukemisessa.

Vaikka useimmat kirjat keskittyvät vain testisisältöön ja hieman hyödyllisiin strategioihin, tässä kirjassa käsitellään SAT: n ymmärtämistä ja mitä korkean tason strategioita tarvitset menestyäksesi.

Jotkut tämän kirjan käsitteistä olivat asioita, jotka ymmärsin intuitiivisesti, kun otin SAT: n ja olinopiskelee täydelliseen pisteeseenmutta kirjailija ilmaisee ne tässä kirjassa kristallinkirkkaalla tavalla. Se on vaikuttanut tapaan, jolla ajattelenopettamaan oppilaitamme PrepScholarissa. Kaikista markkinoilla olevista kirjoista tämä kirja vastaa parhaiten henkilökohtaista filosofiani SAT: sta ja siitä, miten siinä onnistutaan.

Kirja on jaettu neljään erilliseen osaan: yksi SAT: n ymmärtämisestä korkealla tasolla ja sitten yksi lukeminen, matematiikka ja kirjoittaminen ja kieli. Jokainen SAT-osion osa sisältää taustamateriaalia, joka sinun on tiedettävä, ja käy sitten selkeät selitykset kaikille osion kysymyksille virallisissa SAT-käytännön testeissä 1-4.

Oppilaat huomaavat puuttuvan tästä kirjasta, ja se keskittyy yksittäisten taitojen harjoittamiseen. Jos tarvitset enemmän harjoittelua erityisesti algebran yhtälöissä, olet onnekas. Tämä kirja ei auta sinua selvittämään vahvuutesi ja heikkoutesi, eikä se anna vinkkejä niiden kouluttamiseen.

Jatka lukemista saadaksesi yksityiskohtaisia ​​etuja ja haittoja tälle kirjalle.

SAT Black Bookin hyvät ja huonot puolet

Plussat:

 • Erittäin selkeä ottelu SAT: sta . Sisäiset ideat muuttavat näkemystäsi SAT: sta ja toivottavasti motivoivat sinua työskentelemään kovemmin tietäen, että kuka tahansa opiskelija voi menestyä SAT: ssa.

 • Sisältää käytännön strategioita, jotka ovat hyödyllisempiä kuin useimmat muut kirjat ''. Ei luota temppuihin kuten muut suositut kirjat.

 • Ei oleta, että kaikki opiskelijat ovat samanlaisia. Se tarjoaa muutamia vaihtoehtoja strategioille ja ehdottaa sitten kokeilemaan niitä ja katsomaan, mikä toimii paremmin.

 • Kattava sarja vastaa jokaisen ensimmäisen neljän SAT -käytännön testin kysymyksiin . He erittelevät, miten lähestyä jokaista kysymystä yksinkertaisella tavalla.

Haittoja:

 • Vaatii paljon itsekuria ja ymmärrystä käyttääkseen tehokkaasti . Koska opit virheistäsi ja kukaan ei opasta sinua, sinun on oltava itsehaluinen kokeilemaan erilaisia ​​strategioita ja löytämään itsellesi parhaiten sopivan. Joillekin opiskelijoille suorien ohjeiden noudattaminen voi olla vähemmän hämmentävää.

 • Perusasiat sisältö puuttuu . Jos olet esimerkiksi heikko algebrassa, tämä kirja ei yksin auta sinua hallitsemaan kyseistä aihetta. Uskon enemmän heikkoutesi tunnistamiseen ja tämän taidon hallitsemiseen keskittyneen valmistelun ja erityisten käytännön kysymysten kautta. Tämä kirja kertoo enemmän lähestymistavan opettamisesta SAT: lle.

 • Se on pitkä (629 sivua) ja voi tulla toistuvaksi , vaikka Barrett huomauttaa, että sinun ei tarvitse lukea jokaista sivua saadaksesi etuja, erityisesti siksi, että monet virallisista SAT -kysymyksistä testaavat taitoja samalla tavalla.

 • Olen henkilökohtaisesti eri mieltä joistakin hänen kohdistaan ​​(esim. Hän uskoo, että sinun pitäisi pyrkiä saavuttamaan tietty taitotaso tietyssä taidossa sen sijaan, että tavoittaisit tiettyä pistemäärää; mielestäni tavoitteen asettaminen on hyödyllinen motivaattori).

  istui korkeakoulun hallituksen käytännön kokeissa

Yleisarvosana

Tämä kirja on yksi parhaista, mitä se tekee. Se ei ole läheskään tarpeeksi useimmille opiskelijoille, ja sinun on täydennettävä muilla harjoitusmateriaaleilla ja kirjoilla, mutta siinä on erinomaista, ja se muuttaa tapaa, jolla näet SAT: n, ja osoittaa uusia tapoja opiskella.

Yleisarvio: 85/100

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.