SAT Math vs ACT Math: Mikä on ero?

feature_versus

Kumpi on parempi/helpompi/nopeampi - SAT Math -osa vai ACT Math -osa? Miten kukin pinoaa koko testin aikana? Mikä tärkeintä, mikä matematiikkaosa on oikea sinä ?

Selvitämme samankaltaisuudet ja erot tässä SAT Math vs ACT Math -oppaassa ja autamme sinua päättämään, mikä standardoitu testi sopii sinulle paremmin.SAT Math vs ACT Math: Testiorganisaatio

Katsotaan ensin, miten jokainen testi on rakennettu kokonaisuutena ja miten jokainen matemaattinen osa sopii tähän yleiseen muotoon.

ACT -testiorganisaatio

ACT on jaettu neljään osaan (viisi, jos käytät ACT + Writing -toimintoa), mikä tekee kahden tunnin ja 55 minuutin testin (tai kolmen tunnin ja 35 minuutin testin) ilman taukoaikoja. Jokainen aiheosa käsitellään kerralla, eli niitä ei ole jaettu pienempiin osioihin, ja aiheet näkyvät aina samassa järjestyksessä.

Tässä on yleiskatsaus ACT Math -osasta:

ACT -osio Tilaus testissä # kysymyksiä Kokonaisaika Aika per kysymys
Matematiikka 2 (englannin jälkeen) 60 60 min 60 sekuntia

ACT Math -osa on aina toinen osa, ja siksi se on aina ACT Englannin ja ACT Readingin välissä. Sinulla ei ole mahdollisuutta palata matematiikkaosioon, kun aika on kulunut, joten sinun on tasapainotettava ajoitus ja strategiat itse. Vaikka sinulla olisi vielä 10 minuuttia aikaa lukemiseen, et voi palata vastaamaan muihin matematiikkaosion kysymyksiin.

Tällaisella rakenteella on taipumus houkuttelevat niitä, jotka voivat keskittyä yhteen tehtävään pitkiä aikoja, tai niitä, jotka haluavat suorittaa tehtävät kokonaan ennen siirtymistä eteenpäin. Kompromissi on tietysti se, että sinun on oltava valppaana ottaessasi osiota (jos jostain syystä tulet aina hyvin uniseksi standardoidun testin suorittamisen toisen tunnin aikana, koko matematiikkapisteesi menee! ).

SAT -testiorganisaatio

SAT: ssa on kolme pääosaa (neljä, jos otat SAT: n esseen kanssa), jotka, kuten ACT, tekevät näkyvät aina samassa järjestyksessä. Testi kestää yhteensä kolme tuntia (kolme tuntia ja 50 minuuttia valinnaisen esseen kanssa), ja matematiikkaosio kestää yhteensä 80 minuuttia. ACT: n tapaan, kun matematiikkaosio on ohi, sinulla ei ole mahdollisuutta palata takaisin ja vastata kysymyksiin, jotka olet mahdollisesti unohtanut.

Tässä on yleiskatsaus SAT Math -osasta:

SAT -matematiikkaosasto Tilaus testissä # kysymyksiä Kokonaisaika Aika per kysymys
Ei laskinta 3 (kirjoittamisen jälkeen) kaksikymmentä 25 min 75 sekuntia
Laskin 4 38 55 min 87 sekuntia

SAT Math -osa on testin ainoa osa joka on jaettu kahteen osaan: a No Calculator -alajakso (jonka voit tehdä ei Käytä laskinta) ja Laskin -alajaksoa (joista sinä saattaa käytä laskinta). Ei laskin -osa tulee ensin kirjoittamisen jälkeen ja on 25 minuuttia pitkä, kun taas Laskin -osio tulee myöhemmin ja on 55 minuuttia pitkä.

SAT -testausrakenne houkuttelee yleensä niitä, jotka ovat luottavaisempia matemaattisista kyvyistään eivätkä tarvitse tai halua luottaa laskimeen yhtä paljon. Saat myös enemmän aikaa kysymykselle SAT Math -osiossa kuin ACT Math, joten se on ihanteellinen niille, jotka haluavat enemmän aikaa ongelmien ratkaisemiseen ja vastausten tarkistamiseen (puhumme tästä tarkemmin myöhemmin).

Ero näiden kahden testirakenteen välillä riippuu lähinnä siitä, miten haluat testata. Joillekin ihmisille matematiikkaongelmien ratkaiseminen ilman mahdollisuutta tarkistaa niitä laskimella on valtava haaste. Toiset saattavat haluta saada matematiikkaosan valmiiksi mahdollisimman aikaisin.

Ei ole olemassa 'parempaa' testisuunnittelua kaikille - vain se, joka houkuttelee sinua enemmän tai toimii paremmin sinä erityisesti.

body_same Jokaisella testillä on aina oma ennustettava rakenne, joten ei tule koskaan yllätyksiä.

kirjastojen yhteensopivuus muiden merkkien kanssa

SAT Math ja ACT Math: Kysymystyypit

Vaikka monet SAT Math -osion matematiikan aiheista ja ACT Math -osion kattamat matematiikan aiheet ovat samat tai samankaltaiset (joitakin huomattavia poikkeuksia lukuun ottamatta - puhumme tästä hetken kuluttua), tapa, jolla jokainen testi esittää kysymyksensä, on selvästi erilainen.

Nyt kun olemme nähneet, miten jokainen tentti on järjestetty, katsotaanpa jokaisen matemaattisen kysymyksen tyyppi ja esitys SAT: ssa ja ACT: ssä.

ACT Matematiikka Kysymystyypit

ACT pyrkii esittämään matemaattisia kysymyksiä melko yksinkertaisella tavalla. Kysymykset voivat testata sinua haastavissa matemaattisissa konsepteissa, mutta niitä ei ole erityisesti suunniteltu luetun ymmärtämisen testaamiseen, eivätkä ne ole houkutelleet sinua valitsemaan syötivastauksia.

Pohjimmiltaan, ACT Math -kysymykset testaavat, kuinka hyvin olet oppinut tietyn matemaattisen käsitteen ja osaatko tunnistaa ja käyttää sitä tarvittaessa.

Jälleen tämä ei tarkoita sitä, että ACT Math -kysymykset ovat helppoja - monet niistä ovat varsin haastavia - mutta ne on suunniteltu testaamaan, kuinka hyvin tunnet tietyt matemaattiset käsitteet ja ei kuinka hyvin voit ratkaista palapelin, jota et ole koskaan ennen nähnyt, tai kuinka hyvin voit kääntää pitkän kappaleen, joka luo epätavallisen matemaattisen skenaarion.

Esimerkiksi:

Tiedätkö mitä a järkevä luku On?

body_ACT_1112 _-_ 45-3

Ja:

Tiedätkö miten löytää tangentti tai kosini tietystä kulmasta?

body_ACT_1112 _-_ 53-1

(Saat vastauksia ja vaiheittaisia ​​vinkkejä näiden kysymysten ratkaisemiseen tutustumalla oppaamme vaikeimpiin ACT Math -kysymyksiin.)

Huomaa, että jokainen kysymys antaa sinulle viisi vastausvaihtoehtoa sinulla on aina 20% mahdollisuus vastata kysymykseen oikein, vaikka olisit vain arvaillut.

Sinulle ei anneta mitään kaavoja testissä, joten sinun on muistettava ne kaikki ennen testipäivää. (Jos haluat nähdä täydellisen luettelon ACT: lle tiedettävistä kaavoista, tutustu oppaaseemme 31 kaavaan, jotka sinun on muistettava.)

milloin gatsby tapasi daisyn

SAT: ään verrattuna ACT kattaa hieman laajemman valikoiman matematiikan aiheita, kuten triggeritoimintojen, matriisien ja logaritmien kaaviot, joista yksikään ei ole SAT: ssa. Mutta sinun on muistettava vain muutama erityinen sääntö ja kaava kullekin aiheelle.

Lisäksi, geometria muodostaa noin 35-40% ACT matematiikasta mutta paljon pienempi prosenttiosuus SAT -matematiikasta, joten jos olet todella hyvä geometriassa, ACT saattaa toimia paremmin sinulle.

Pohjimmiltaan ACT heittää laajemman matemaattisen verkon kuin SAT, mutta jokainen aihe on käsitelty hieman matalammin (paitsi geometria).

SAT -matematiikan kysymystyypit

SAT Math -osa on hyvin samanlainen kuin ACT Math -osa kysymyksissä testataan yleensä samoja laajoja matematiikan aiheita (korostetaan suuresti algebraa) ja ne ovat kaikki melko yksinkertaisia.

Sisällön suhteen SAT keskittyy geometriaan paljon vähemmän kuin ACT (alle 10% SAT -matematiikasta on geometriakysymyksiä).

Lisäksi, SAT Math testaa vähemmän matemaattisia käsitteitä kokonaisena. Vaikka ACT: llä on hieman enemmän kysymyksiä, jotka koskevat trigonometriaa, SAT: ssa on vain muutamia, joten jos et ole todella hyvä sinien, kosinien ja tangenttien kanssa, SAT saattaa sopia sinulle paremmin.

SAT Math -osiossa on suuri painoarvo tekstitehtävissä ja tietojen analysoinnissa, enemmän kuin ACT Math -osiossa. Tietoanalyysiongelmat liittyvät usein myös moniin kysymyksiin.

Esimerkiksi:

Ymmärrätkö, miten algebra liittyy tosielämän skenaario?

body_sat_math_word_problem

Ja:

Tiedätkö miten tulkita taulukot ja kaaviot?

body_sat_math_data_analysis_problem

Kaavojen ja tarvittavien tietojen osalta SAT antaa sinulle aina kaavaruudun sekä Ei laskin- että Laskin -osioiden alussa. Tästä huolimatta suosittelemme silti varaamaan aikaa tärkeimpien kaavojen ulkoa oppimiseen, jotta testipäivänä ei tule yllätyksiä.

Toinen suuri ero ACT Math -osioon on, että SAT Math -osassa on 13 ruudukkoa tai opiskelijoiden tuottamia vastauskysymyksiä , jotka muodostavat mahtavan 22% SAT Math -kysymyksistä. Näitä varten sinun on keksi oma vastauksesi ongelmaan - ei ole vastausvaihtoehtoja, joista valita!

Lopuksi, kuten voitte luultavasti kertoa yllä olevista esimerkeistä, monivalintakysymyksillä SAT Math on aina vain neljä vastausvaihtoehtoa ACT: n viiden vastausvaihtoehdon sijaan. Tämä antaa sinulle hieman paremmat mahdollisuudet (25%) saada kysymys oikein, jos arvaat.

Jokainen testi antaa sinulle hieman erilaisen joukon matematiikan aiheita ja ongelmia, mutta jälleen kerran ei ole olemassa 'parempaa' testiä kaikille. Jos olet vahvempi geometriassa ja haluat aina käyttää laskinta, ACT saattaa sopia paremmin. Toisaalta, jos pidät yhdistetyistä tietoanalyysiongelmista ja olet varma matemaattisista kyvyistäsi ilman laskinta, SAT voi olla ihanteellinen tentti sinulle.

body_accuality-1

Joten puhutaan pisteistä (ja toivottavasti kukaan meistä ei ole heitto oikeassa yläkulmassa).

ACT Math vs SAT Math: Pisteytys

Sekä ACT: n että SAT: n kohdalla oikeiden ja väärien vastausten tasapaino antaa sinulle ns raaka pisteet, joka muutetaan a: ksi skaalattu tulos. Hajotetaan tämä prosessi ja katsotaan, miten jokainen testi eroaa pisteytysmenetelmästään.

ACT -pisteytys

Koko ACT Math -osa on monivalinta ja viisi eri vastausvaihtoehtoa. Jokaisesta ACT: n kysymyksestä ansaitset seuraavat pisteet:

 • +1 raakapiste jokaisesta oikeasta vastauksesta

 • 0 raakapistettä virheellisistä tai tyhjistä vastauksista

On ei rangaistusta tai negatiivisia pisteitä vääristä vastauksista ACT: ssä.

Kun olet saanut raakapistemäärän, voit muuntaa sen skaalautuneeksi pisteeksi 36. Tämä skaalattu piste näyttää puolestaan, kuinka sijoitat kansallisesti prosenttiosuutesi perusteella, mikä osoittaa, kuinka vertaat muihin oppilaisiin, jotka saivat testata.

Jos esimerkiksi teit pisteet 60. prosenttipisteellä, sait paremman kuin 60% kaikista testin suorittaneista opiskelijoista (ja 40% kaikista opiskelijoista sai korkeamman pistemäärän kuin sinä).

Lisätietoja raakapistemäärän, skaalatun pistemäärän ja prosenttipisteen löytämisestä on artikkelissa oppaamme ACT: n pisteytyksestä sekä ACT: n prosenttipisteistä ja pisteytyksistä.

on 1140 hyvä psat -pisteet

SAT -pisteytys

Kuten aiemmin selitimme, SAT Math -osa on jaettu monivalinta- ja ruudukkokysymysten yhdistelmään. Jokaisesta kysymyksestä saat seuraavan:

 • +1 raakapiste jokaisesta oikeasta vastauksesta

 • 0 raakapistettä tyhjästä vastauksesta

Kuten ACT: n kohdalla, siellä on SAT: n virheellisistä tai tyhjistä vastauksista ei saa rangaistusta.

SAT -matematiikkaosion raaka kokonaispisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen asteikolla 200-800. Tämä skaalattu pisteet antavat sinulle puolestaan ​​prosenttipisteesi, joka vertaa skaalattua pistemäärääsi kaikkiin muihin, jotka ottivat SAT: n.

Jos haluat lisätietoja raakapistemäärän, skaalatun pisteet ja prosenttipisteen löytämisestä, katso oppaamme SAT -pisteytyksestä sekä SAT -prosenttipisteistä ja pisteytyksistä.

ACT -tulokset ja prosenttipisteet vs. SAT -pisteet ja prosenttipisteet

Katsotaanpa nyt rinnakkaista vertailua ACT: n ja SAT: n raaka-, skaalatuista ja prosenttipisteistä, ja matematiikkaosuuden prosenttiosuus, johon sinun on vastattava oikein pisteitä näillä alueilla. Kaikki alla olevat tiedot ovat peräisin virallisista SAT- ja ACT -käytännön testeistä nykyinen SAT ja ACT prosenttipisteitä .

(Huomaa, että nämä ovat yleiset arviot raakapisteet, joita tarvitaan tietyn skaalatun pistemäärän saamiseen SAT- ja ACT -matematiikassa. Todellisuudessa tarkat raakapisteet, joita tarvitset tietyn skaalautuneen pistemäärän saamiseksi, eroavat hieman jokaisesta testistä, jotta voidaan ottaa huomioon kysymysten sisällön ja vaikeuksien erot.)

ACT Raw Score

ACT skaalattu pisteet

ACT Prosenttikysymykset oikein

ACT -prosentiilit

16-18 16 27-30%

25. prosenttipiste

25-26 19 42-43%

50. prosenttipiste

34-36 24 57-60%

75. prosenttipiste

kuinka lähettää suosituskirjeitä
49-50 30 82-83%

95. prosenttipiste

SAT Raw Score

SAT Scaled Score

SAT -prosenttikysymykset oikein

SAT -prosentiilit

kaksikymmentä 450 3. 4%

25. prosenttipiste

28 520 48%

50. prosenttipiste

39 600 67%

75. prosenttipiste

52 730 90%

95. prosenttipiste

Kuten näet, Jos haluat saada saman prosenttipisteen ACT- ja SAT -matematiikkaosioissa, sinun on saatava muutama kysymys SAT -palvelussa enemmän kuin ACT: ssä. Esimerkiksi päästäksesi 95. prosenttipisteeseen sinun on saatava noin 52 kysymystä suoraan SAT Math -osiossa, mutta vain 49 tai 50 kysymystä suoraan ACT Math -osiossa.

Lisää vinkkejä siitä, miten voit valita strategisesti vastauksesi jokaiseen testiin ja saada korkeimman pistemäärän, löydät oppaistamme siitä, miten voit parhaiten arvata SAT: n ja kuinka arvata parhaiten ACT: stä.

ACT Math ja SAT Math: Aika per kysymys

Katsotaanpa nyt, kuinka ACT: n ja SAT: n aikarajoitukset ovat toisiaan vasten.

ACT ajoitus

ACT antaa sinulle 60 matemaattista kysymystä vastata 60 minuutissa, mikä antaa sinulle keskimäärin 60 sekuntia per kysymys.

Muista myös, että ACT testaa myös matemaattista kestävyyttäsi hieman enemmän kuin SAT: toisin kuin SAT, joka jakaa matematiikan kahteen osaan (ei laskinta ja laskinta), ACT antaa sinulle kaikki 60 matemaattista kysymystä kerralla, ilman taukoa välillä.

SAT -ajoitus

SAT -matematiikkaosa on jaettu kahteen osaan (ei laskinta ja sen jälkeen laskinta), joista jokaisella on oma määrä kysymyksiä ja aikarajoituksia:

SAT -matematiikkaosasto # kysymyksiä Kokonaisaika Aika per kysymys
Ei laskinta kaksikymmentä 25 min 75 sekuntia
Laskin 38 55 min 87 sekuntia

Huomaa, että on lyhyt viiden minuutin tauko Ei laskin- ja Laskin -osioiden välissä, joten et todellakaan ratkaise kaikkia näitä kysymyksiä kerralla, kun olet ACT: ssä!

Kuten näette, SAT antaa ACT: hen verrattuna hieman enemmän aikaa kysymykselle matematiikassa. Sinulla on tyypillisesti 15–27 sekuntia enemmän kysymystä kohden SAT Mathissa kuin ACT Mathissa.

Jos olet huolissasi siitä, että sinulla on riittävästi aikaa jokaiselle matemaattiselle kysymykselle, SAT olisi luultavasti parempi vaihtoehto sinulle.

body_pocket_watch 'Ja niin ongelma pysyi; monet ihmiset olivat ilkeitä, ja useimmat olivat kurjia, jopa ne, joilla oli digitaalikello. '' - Douglas Adams (Todennäköisesti siksi, että digitaalisia kelloja ei suositella SAT- tai ACT -laitteille!)

Yhteenveto: SAT Math vs ACT Math

Nähdäksemme helpommin kaksi testiä rinnakkain vertailkaamme.

ACT Math -osiossa on seuraavat ominaisuudet:

 • Näkyy ACT: n toisena heti englannin jälkeen
 • Sisältää kaksi matemaattista kysymystä enemmän kuin SAT (yhteensä 60 verrattuna 58: een)
 • On vain yksi osio, jonka avulla voit käyttää laskinta tarpeen mukaan
 • Antaa sinulle keskimäärin 60 sekuntia per kysymys
 • Ei anna väärän vastauksen rangaistusta
 • On täysin monivalinta, ja jokaisessa kysymyksessä on viisi mahdollista vastausvaihtoehtoa
 • Ei tarjoa sinulle kaavoja
 • Testaa hieman laajempaa valikoimaa matematiikan aiheita kuin SAT
 • Painottaa geometriaa paljon enemmän kuin SAT

SAT -matematiikkaosalla on seuraavat ominaisuudet:

 • Näkyy SAT: n kolmanneksi heti kirjoittamisen ja kielen jälkeen
 • Hänellä on kaksi kysymystä vähemmän kuin ACT Mathilla (yhteensä 58 verrattuna 60)
 • Se on jaettu kahteen osaan: Ei laskinta ja laskinta
 • Antaa sinulle keskimäärin 75-87 sekuntia per kysymys
 • Ei anna väärän vastauksen rangaistusta
 • Koostuu monivalinta- ja ruudukkokysymyksistä
 • Jokaisessa monivalintakysymyksessä on neljä vastausvaihtoehtoa
 • Tarjoaa sinulle laatikon kaavoja ennen jokaista alajaksoa
 • Testaa hieman vähemmän matematiikan aiheita kuin ACT
 • Painottaa enemmän tietojen analysointia ja tekstiongelmia kuin ACT

body_scales-1

Jokainen punnitsee etuja ja haittoja eri tavalla. Älä arvioi vaakaasi kenenkään muun kanssa - valintasi on viime kädessä sinun.

ACT Math vs SAT Math: Mikä testi on parempi sinulle?

Valitettavasti, et tiedä, mikä testi miellyttää sinua paremmin tai mikä testi sopii vahvuuksiisi, ellet todella istu alas ja suorita harjoitustestiä jokaisesta (täältä löydät ilmaiset harjoitukset SAT -testit ja ilmaiset harjoitus ACT -testit). Tee jokainen täydellinen testi oikeilla ajoitussäännöillä ja pisteet sitten tulokset (SAT -pisteytysoppaat ja ACT -pisteytysoppaat).

Jos ero pisteissäsi on valtava (voit käyttää nykyisiä prosenttipisteitä saadaksesi käsityksen siitä, kuinka 'hyvät' pisteet ovat), sinulla on selkeä edelläkävijä. Jos ei, mene suolistosi kanssa tai sen mukaan, kumpi testi tuntui sinulle mukavammalta. Korkeakoulut eivät pidä yhtä testiä toisesta parempana, joten valinta riippuu täysin siitä, miten haluat testata.

Vaikka saattaa kuulostaa äärimmäiseltä ottaa kaksi pitkää testiä vapaa -ajallasi, kannattaa etsiä sinulle sopiva testi. Ajattele sitä tällä tavalla - Jos aiot käyttää tarvittavia tunteja menestyäksesi (ja suosittelemme, että opiskelet yhteensä noin 40 tuntia!), Voit myös käyttää ensimmäiset niistä selvittääksesi, mikä testi tuntuu sinusta enemmän mukava kanssa.

miltä välivaihe näyttää

Olisi varmasti ajan ja vaivan tuhlausta, jos käyttäisit 40 tuntia ACT: n opiskeluun vain päättääksesi, että pidät SAT: sta enemmän!

Todellisen harjoitustestin suorittaminen myös auttaa sinua asettamaan realistisia opiskelu- ja pisteytystavoitteita, ja auttaa sinua selvittämään, miten voit käyttää aikasi parhaiten sekä ennen testiä että sen aikana. Kun olet löytänyt raaka- ja skaalatut pisteet, voit aloittaa realististen tavoitteiden saavuttamisen, kunnes saat pisteet haluamaasi paikkaan.

body_battle-1

Jos vakiomuotoinen valintatestisi on iso pomo -taistelu, on parasta valita se, jonka voit räjäyttää.

Takeaways: Pitäisikö sinun ottaa SAT Math tai ACT Math?

Jälleen kerran ei ole olemassa yhtä todellista 'parempaa' testiä - vain testi, joka sopii paremmin omiin vahvuuksiisi ja mieltymyksiin. Kun olet suorittanut harjoittelutestin sekä ACT: lle että SAT: lle ja tutkinut pisteitäsi ja tunteitasi kunkin ottamisen aikana, voit päättää selkeästi, miten edetä.

Muista, että sinun on punnittava jokaisen matematiikkaosion hyvät ja huonot puolet kokonaisuutta vastaan testaa a koko . Jos pidät SAT -matematiikkaosasta paremmin, mutta teet paljon paremmin koko ACT: ssä, sinun on tehtävä päätös siitä, ovatko mukavuus- ja matematiikkapisteesi tärkeämpiä kuin koko testin pisteet.

Standardoidussa testauksessa on kyse tasapainosta, joten käytä aikaa punnitaksesi hyvät ja huonot puolet huolellisesti. Ja kun teet tämän, vain harjoittelu ja huolellisuus auttavat sinua saavuttamaan täydellisen tasapainon ja saavuttamaan suurimman testauspotentiaalin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA