SAT II Biology E / M -opinto-opas: parhaat kirjat ja aikataulu

DNA-käsite.jpg

SAT II Biology E / M -kokeet on hyvä valinta opiskelijoille, jotka katsovat lääketiedettä tai jotka haluavat esitellä kova tieteellistä osaamistaan. Mutta mikä on paras tapa opiskella Biology E / M -kokeita varten ? Mitä ovat hyvät kirjat ja opintosuunnitelmat? Lue tämä opas saadaksesi selville!

Päivitys: SAT Subject Tests Ending

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti voimaan heti, Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kuka tahansa, joka ilmoittautui touko- ja kesäkuun SAT-aihekokeisiin Yhdysvalloissa, hyvitetään, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakoulujen sovelluksille jatkossa.Lue lisää yksityiskohdista, mitä SAT-aiheiden testien loppu merkitsee sinulle ja korkeakoulujen sovelluksille täällä.

Huomaa: En ole sidoksissa mihinkään alla olevista kirjajulkaisijoista. Minulle eikä PrepScholarille ei makseta mitään alla olevien kirjojen myynnistä, joten voimme antaa neutraaleimmat arvostelut.

muunna celsiusaste fahrenheit -kaavaksi

Kenen tulisi suorittaa SAT -aineiden testit biologiassa E/M?

Muutaman SAT-aihekokeen suorittaminen on pakollista useille valikoiville korkeakouluille. Korkeakoulut käyttävät näitä testejä nähdäksesi, mistä aiheista olet erityisen vahva. Esimerkiksi, jos hakemuksesi yleinen viesti on, että haluat olla tuleva lääkäri, vahva biologia on erittäin tärkeä viesti. Biologian E / M-kokeet ovat hyviä myös ihmiselle, joka on yleensä vahvempi humanistisissa tiedoissa, mutta haluaa ilmoittaa voimastaan ​​tieteessä, joka ei ole liian matta.

Biologian aihekokeita on kaksi: biologia ekologinen (biologia-E) tai molekyylibiologia (biologia-M). Kollegion hallituksen mukaan Biology-E 'taipuu enemmän kohti biologisia yhteisöjä, populaatioita ja energian virtausta', kun taas Biology-M on 'suunnattu biokemiaan, solurakenteeseen ja prosesseihin, kuten hengitykseen ja fotosynteesiin'.

Molemmat versiot ovat 60 minuuttia pitkiä, sisältävät 80 monivalintakysymystä ja pisteytetään asteikolla 200-800. Kuusikymmentä testikysymystä on identtinen molemmissa tenttiversioissa ja viimeiset 20 ovat erikoistuneet joko E- tai M-luokkaan Laskin ei ole sallittu.

Kuten kaikkien SAT-aihetestien kohdalla, sinun pitäisi ota vain biologian aihekoe, jos tiedät pärjääväsi hyvin . Jos et ole varma siitä, kuinka hyvin teet maalin, ota ja pisteet a käytä biologian aihekoetta . Jos saat vähintään 500, olet todennäköisesti hyvässä paikassa tekemään hyviä pisteitä lisäharjoittelulla.

Matala tutkimustulos heijastaa sinua huonosti. Se osoittaa, että koulussa suorittamasi biologian kurssi voi olla liian helppo, etkä voi kilpailla standardoidussa ympäristössä. Itse asiassa menisin niin pitkälle kuin sanoisin älä ota biologian aihekoketta, jos et voi saada vähintään 550 : jopa 550 on noin pahin 20. prosenttipiste .

mihin kouluun minun pitäisi hakea

Siksi keskityn tässä oppaassa vain kahteen maalintekijöiden ryhmään: 500-650 pisteyttäviin ja 650-750 pisteyttäviin (bonusosio 750 tai sitä korkeammalle!)

Biologian E / M-vinkkejä kaikille

Maksimoi pisteesi Biology E / M -testissä, tiedä se paras aika testin aikatauluttamiseen on lukion vaikeimman biologiakurssin lopussa. Jos esimerkiksi käytät biologiaa 11. luokalla ja biologian finaali touko- tai kesäkuussa, harkitse vakavasti kesäkuun testipäivää. Olet maksimoinut biotietosi tuolloin. Jos teet testin liian aikaisin, et ole kattanut joitain kurssin kohteita, ja jos teet testin liian myöhään ja alat unohtaa tärkeitä biologiatietoja. On myös hienoa ajoittaa testisi lähelle finaalifinaalejasi, koska voit kaksinkertaistaa opiskelusi tehokkuuden.

Jos suoritat biologian lukuvuoden ja olet jo suorittanut biologian vuoden, et voi suorittaa aihekoetta luokan lopussa, koska lukuvuosi on myöhässä korkeakouluille nähdäksesi tulokset. Viimeisin aineen kokeiden tulisi olla vanhempien vuosien syksy, joten sinun on todennäköisesti suoritettava itsenäisiä opintoja varmistaaksesi, että tiedät kaikki tarvittavat tiedot biologian aihekokeeseen.

Biologian aihekokeet ovat parhaita virallisia käytäntöjä. Voit ostaa Virallinen SAT -aineen testausopas biologiassa noin 13 dollaria, joka sisältää kaksi täydellistä harjoitustestiä vastausavaimilla. Suosittelemme, että jokainen, joka suorittaa kokeen, suorittaa vähintään kaksi tai kolme harjoituskoketta.

Neuvoja ihmisille, joiden pisteet ovat 500-650

Kuten edellä mainitsin, 550 on noin 20. prosenttipiste ja 500 on 12. sija. Jos siis huomaat, että et edelleenkään pysty saamaan yli 550 pistettä viimeisessä harjoitustestissäsi, harkitse toisen aiheen ottamista hyvin, erittäin vakavasti.

texasin yliopisto austin keskimääräinen gpa

Haluat käyttää noin 20 tuntia opiskeluun. Osa tästä voi olla yhtä aikaa biooppilaskusi kanssa koulussa (katso yllä). Yksi parhaista kirjoista maalintekijöille tällä alueella on Princeton Review SAT II Biology E / M -opas . Minulla on monia ongelmia Princeton Review -sivuston yleisten SAT-kirjojen kanssa, mutta heidän SAT Biology E / M -kirjansa on erittäin nopea lukea ja se voidaan viimeistellä 20 tunnissa varmasti.

Haluat tehdä muutaman harjoitustestin: kolme olisi ihanteellinen. Ensimmäinen on tarkoitettu kalibrointiin (nähdäksesi, millä alueella olet), joten sinun ei tarvitse tuhlata virallista harjoittelua. Toisen voit suorittaa todellisen SAT II -biologiatestin, jonka College Board julkaisi ilmaiseksi verkossa. Viimeinen, varaa muutama päivä ennen testiä täydentämään ajoitustasi.

Mutta jälleen kerran, jos tämän lopullisen harjoitustentin pisteet eivät ole yli 550, älä suorita todellista testiä.

Neuvoja ihmisille, joiden pisteet ovat 650–750

Okei, pärjäät paremmin SAT II -biologiassa - olet selvästi alueella, jolla Biology E / M on hyvä valinta lähettää korkeakouluusi (vaikka varmista, että se on vähintään 100 pistettä keskimääräisen SAT -pistemäärän yläpuolella). Jos pisteytät tämän alueen alapäässä tai et halua viettää paljon aikaa (ehkä 15 tuntia tai vähemmän) tutkimukseen, noudata samaa aikataulua ja varaa kuin yllä.

keskimääräinen piste illinoisissa

Jäljellä olevien ihmisten pitäisi olla niitä, jotka todella haluavat ampua kohti täydellistä. Teille, suosittelen lämpimästi Barronin SAT II Biology E / M -opas yllä olevan Princeton Review -oppaan läpi käymisen lisäksi. Barron's oli henkilökohtainen suosikkikirjani lukiossa. Se on vaikeampaa kuin tarvitaan, mikä tarkoittaa, että jos voit ässä Barronin, voit ässä todellisen testin.

Jos tavoittelet suurta voittoa tämän alueen huippuluokassa, käytä päivitystä Princeton Review -oppaassa. Suuri osa siitä kattaa asiat, jotka tiedät jo, mutta yllättäviä aukkoja se täyttää. Heidän testinsä voivat olla epätarkkoja joissakin vaikeammissa ongelmissa, mutta voit 'polttaa' nämä testit ensimmäistä testiä ja ylimääräistä harjoittelua varten. Siirry 8–10 tunnin kohdalla Barronin luo.

suosituskirje opiskelijoille

Käytätkö paljon opiskeluaikaa, mutta et paranna?

Monet yllä olevista kirjoista keskittyvät nopeasti yhteenvetoihin biologiasta muutamassa tunnissa. Toisin kuin yleinen SAT tai ACT, SAT-aihetestit koskevat vähemmän strategiaa ja oikeastaan ​​melko vähän sisällön tuntemista.

Sisällön ymmärtämisen edistämiseksi on hopealuukku, mutta se voi olla vaikea niellä: Campbellin biologia . Tämän pedon lukeminen kestää satoja tunteja, mutta se tunnetaan AP Biologian raamatuksi. Tämän kirjan ymmärtäminen täysin oikeuttaa sinut olemaan 20 parasta bio -opiskelijaa Yhdysvalloissa. Se ei ole heikkohermoisille, mutta jos sinulla on vain muutama reikä täytettäväksi, tämä kirja varmasti tekee sen.

Viimeiset huomautukset: Pisteytys yli 750? Otatko AP Bion?

Jos teet pisteitä yli 750, muista, että viimeiset pisteet johtuvat yleensä huolimattomista virheistä. Haluaisin käyttää Campbell Biologiaa harjoittamaan muutamia viimeisimpiä aiheita, joita et ymmärrä, ja työskentelemään sitten huolimattomien virheiden välttämiseksi. Älä stressaudu 780: n ja 800: n välisestä erosta - tiedän, että korkeakoulut eivät.

Jos otat AP Bio -valmistetta, tiedä, että AP -testi on paljon vaikeampi kuin SAT -kohdetesti -siinä mielessä AP-testin 5 tarkoittaa enemmän kuin lähes 800 SAT II: ssa. Voit halutessasi suorittaa SAT-aihetestin, jos AP-pisteitäsi ei tule ulos ajoissa sisällyttääksesi sovelluksiisi. Tässä tapauksessa opiskele vähän ennen muuta luokkaa - voit käyttää sitä aihetestissä ja siitä on hyötyä myöhemmin! Jos AP-pistemääräsi on ajoissa, aihe-testi on todennäköisesti tarpeeton - ota vain, jos joudut `` polttamaan '' SAT-aihetestiä korkeakoulussa.

Onnea!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset