SAT -kotikoulun rekisteröintikoodi

SAT_Airlines.jpg

Koodi

Yleinen SAT Home School Code, jota tarvitaan rekisteröitymään SAT: ään ja jota sovelletaan kaikkialla Yhdysvalloissa, on 970000.

Kun käytät tätä, se tarkoittaa, että pisteet tulostetaan suoraan kotiisi. Tämän koodin käyttäminen yksinkertaisesti osoittaa tietojen keräämisen vuoksi, että olet kotiopiskelija. Kotiopiskelijat saavat keskimäärin korkeammat pisteet SAT: ssä kuin heidän julkiset oppilaansa. Tämä koodi on CollegeBoardin tapa seurata tuloksia tarkasti. Myös SAT vertaa sinua paikalliseen keskiarvoon, mutta kotiopiskelijana et anna tarkkaa esitystä paikallisten piirien tuloksista.Jos kuitenkin haluat, voit käyttää myös paikallisen lukion koodia.

Milloin sinun pitäisi käyttää paikallisen lukion koodia?

Voit käyttää paikallista lukion koodiasi niin kauan kuin sinulla on lukion lupa. Tämä varmistaa, että pisteesi lähetetään eikä häviä, kun ne lähetetään yksityiseen osoitteeseesi, jos postin menettäminen on sinulle usein ongelma. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos asut vaikeasti saavutettavalla alueella.

Päinvastoin, tämä voi merkitä sinulle vähemmän yksityisyyttä, koska lukion virkamiehet voivat tarkastella SAT -pisteitäsi. Jos tämä häiritsee sinua, saatat olla parempi käyttää koululaisen koodia ja lähettää tulokset suoraan asuinpaikkaan.

Jos olet kotiopiskelija, joka rekisteröityy SAT -koulutukseen, sinun kannattaa tarkistaa:

Parhaat SAT -päivän vinkit, jos haluat parantaa pisteitäsi, muutamalla viimeisellä vinkillä!

Katso, miten SAT eroaa lukiotestistä? saada näkemys siitä, miten ja mitä SAT -testit eroavat keskimääräisestä lukion testauskokemuksestasi.

Lue Pitäisikö minun valita online- tai luokkahuoneen SAT -valmistelu? ymmärtääksesi millaista SAT -valmistelua tarvitset. Tutustu artikkeleihimme kesän SAT -valmisteluohjelmista ja niiden eduista ja puutteista.

SAT -pisteiden ja akateemisten saavutusten välinen suhde kertoo siitä, mitä SAT mittaa, ja voit nähdä, mitä vaikutuksia sillä olisi sinulle kotikoulutetulla opiskelijalla.

Kuinka voittaa kansallinen ansioapuraha! Lue tämä selvittääksesi, kuinka sijoittua korkealle kansakunnassa - pyydä korkeakouluja kilpailemaan huomiosi puolesta!

paras rakkausottelu gemini -naiselle

SAT -majoitukset: mitä ne ovat ja miten ne saa. Jos tiedät tarvitsevasi niitä, on parempi valmistautua pyytämään niitä kuukausia etukäteen. Tämä voi kertoa lyhyesti, miten se tehdään.

Haluatko parantaa SAT -pisteitäsi 160 pisteellä? Olemme kirjoittaneet oppaan viidestä parhaasta strategiasta, joita sinun on käytettävä saadaksesi paremman tuloksen. Lataa se nyt ilmaiseksi:

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.