SAT -maksut ja rekisteröinti: Mikä on SAT: n kokonaiskustannus?

ominaisuus_raha-1

Aivan kuten monet kollegion hakuprosessin osat, SAT: n ottaminen (ja jopa SAT -pisteiden käyttäminen) sisältää erilaisia ​​maksuja. Tässä erittelen kaikki mahdolliset SAT -rekisteröintikustannukset ja pisteytysmaksun. Käymme läpi strategioita säästää mahdollisimman paljon rahaa SAT: ssa.

SAT: n rekisteröintikustannukset (päivitetty vuosille 2021-2022)

Rekisteröintimaksut ovat valitettavasti pakollisia, jos aiot ottaa SAT: n. Rekisteröintiin liittyviä maksuja tai lisäosia, jotka voivat nostaa kustannuksiasi, ei vaadita testaajilta. Nämä lisäpalvelut voivat olla hyödyllisiä erityistilanteissa, vaikka päädyt maksamaan muutaman ylimääräisen dollarin.Se maksaa55 dollaria SAT: n rekisteröimiseksi. (Muistutuksena, että SAT ei enää tarjoa SAT: tä Essayn kanssa kesäkuusta 2021 alkaen.)

Ja tässä on kaavio valinnaiset lisämaksut :

Lisämaksut Kustannus Kuvaus
Ilmoittaudu puhelimitse 15 dollaria Sen sijaan, että rekisteröidyit verkossa. Käytettävissä vain, jos olet rekisteröitynyt testiin aiemmin.
Myöhästymismaksu 30 dollaria Maksu rekisteröitymisestä normaalin määräajan jälkeen, mutta ennen myöhäistä ilmoittautumisaikaa.
Odotuslistamaksu 53 dollaria Maksu siitä, että se lisätään testin päivämäärän odotuslistalle myöhäisen rekisteröinnin määräajan jälkeen. Maksu käsitellään vain, jos päätät testin.
Kansainväliset maksut 43-53 dollaria Lisämaksut testin suorittamisesta Yhdysvaltojen ulkopuolella; vaihtelee alueittain

SAT-tulosraportti ja analyysikustannukset (päivitetty vuosille 2021-2022)

Kun olet ottanut SAT: n, haluat vastaanottaa, analysoida ja lähettää tulokset. Tämä kaavio esittää kaikki mahdolliset testin jälkeiset palvelut ja niiden kustannukset.

Palvelu Kustannus Kuvaus
Pisteiden vastaanottaminen verkossa 0 dollaria Tulosten tarkistaminen verkossa on maksutonta. Sinun on kuitenkin lähetettävä viralliset tulosraportit kouluille.
Pisteiden vastaanottaminen postitse 0 dollaria Tämä kestää kauemmin kuin vain pisteiden tarkistaminen verkossa, mutta se on myös maksutonta.
Pisteiden vastaanottaminen puhelimitse 15 dollaria Tämä maksu on puhelua kohden.
Pisteraportti (neljä ensimmäistä raporttia) 0 dollaria Anna korkeintaan neljä koulupisteraporttipyyntöä maksutta (maanantaihin yhdeksän päivän kuluttua julkaistusta testipäivästä).
Pisteraportti (jokainen lisäraportti) 12 dollaria Neljän ensimmäisen raporttisi jälkeen sinulta veloitetaan tämä maksu jokaisesta lisäpisteraportista.
Rush -raporttipyyntö 31 dollaria Tämä hinta on tilausta, ei tulosraporttia kohden; raportin toimituspäivää ei ole taattu. Tämä maksu lisätään maksamaasi tulosraporttia koskevaan maksuun.
Kysymys- ja vastauspalvelu 16 dollaria Saatavilla vain tietyille testipäiville. Saat kopion SAT -kysymyksistä, vastauksistasi, oikeista vastauksista ja pisteytysohjeista sekä tietoja kysymyksen tyypistä ja vaikeudesta.
Oppilaiden vastauspalvelu 16 dollaria Saat tietoja kysymystyypistä, vaikeustasosta ja siitä, oliko vastauksesi oikea, väärä tai jätetty pois. Kysymyksiä ja vastauksia -palvelun vesitetty versio.
Monivalintapisteiden vahvistus 55 dollaria Maksu siitä, että joku tarkistaa manuaalisesti monivalintakysymyksen.

Kuinka minimoida SAT -rekisteröinti- ja raportointikustannukset

Kuten huomaat, SAT -rekisteröinti- ja raportointikustannukset voivat nousta melko nopeasti, jos sinua vaaditaan aika, jos haluat yksityiskohtaisia ​​tulosraportteja tai jos haet moniin kouluihin. Voit välttää monet näistä maksuista, jos suunnittelet etukäteen.

body_happypiggy

Suunnittelu voi säästää satoja dollareita. säästöpossusi kiittää sinua

Tee testi varhain

Jos yrität saada virallisia tulosraportteja kouluille ennen niiden hakuaikaa, sinulla ei ehkä ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa 31 dollaria kiireellisestä tilauksesta. Tämä voi tapahtua, jos otat SAT: n viime hetkellä tai jos viivyt virallisten tulosraporttien lähettämisessä. Vaikka tämä on väistämätöntä tietyissä olosuhteissa, säästät rahaa (ja tarpeetonta stressiä), jos suoritat testin aikaisemmin kuin myöhemmin.

Se kestää noin kaksi viikkoa, jotta tulokset julkaistaan ​​SAT: n ottamisen jälkeen . Sinun pitäisi varata vähintään kaksi viikkoa, jotta oppilaitokset todella saavat pisteraporttisi. Välttääksesi kiireiset maksut, yritä ajoittaa viimeinen SAT viimeistään neljä viikkoa ennen pisteiden tuloa .

Ilmoittaudu ajoissa

Jos myöhästyt normaalista määräajasta ja joudut rekisteröitymään myöhässä, rekisteröinnin kokonaiskustannukset nousevat noin 50%. Ilmoittautuminen kuukausia etukäteen ei ainoastaan ​​säästä rahaa - se varmistaa myös, että saat haluamasi testin päivämäärän ennen kuin kaikki paikat on varattu. Kovan testin määräajan mielessä pitäminen voi myös käynnistää motivaation opiskella; pystyt paremmin budjetoimaan aikasi.

Hyödynnä ilmaiset tulosraportit

Voit lähettää enintään neljä tulosraporttia ilmaiseksi, jos määrität oppilaitokset, joihin haluat lähettää pisteet. Listaa neljä koulua jo rekisteröinnin yhteydessä ja maanantaina yhdeksän päivän kuluttua julkaistusta testipäivästä. Tämä säästää jopa 48 dollaria.

Hae maksuvapautusta, jos olet oikeutettu

Pienituloiset perheet voivat pitää näitä SAT-kustannuksia erityisen pelottavina. Tämän taloudellisen taakan lieventämiseksi kollegion hallitus tarjoaa tietyille opiskelijoille maksuvapautuksia. Voit täyttää vaatimukset, jos täytät jonkin seuraavista vaatimuksista:

  • Olet ilmoittautunut tai voit osallistua Kansallinen koululounasohjelma (NSLP)
  • Perheesi tulot kuuluvat ohjeet ilmaisia ​​tai alennettuja lounaita
  • Perheesi saa julkista apua
  • Olet ilmoittautunut liittovaltion, osavaltion tai paikalliseen ohjelmaan pienituloisille opiskelijoille (esim. Ylöspäin suuntautuva)
  • Asut tuetussa asunnossa, sijaishoidossa tai olet koditon
  • Olet valtion seurakunta tai orpo

Maksuvapautuksella saat ilmaisen testirekisteröinnin ja ilmaiset tulosraportit . Sinun on haettava maksuvapautusta kouluneuvojan kautta; koska tämä voi viedä aikaa, muista hakea maksuvapautusta hyvissä ajoin ennen ilmoittautumispäivää.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.