SAT Tarkka alkamis- ja lopetusaika

body_stopwatch-3

e^x: n säännöt

Ajoitus on kaikki, varsinkin kun on kyse SAT: sta. Sen lisäksi, että hallitset aikaa testin jokaisessa osassa, sinun on myös suunniteltava päiväsi tämän pitkän kokeen ympärille.

Koska myöhässä saapuneita ei päästetä testaushuoneeseen, milloin sinun pitäisi saapua testipäiväksi? Milloin voit hengittää helpotuksen huokaus ja palata kotiin, kaikki tentin päätyttyä? Tämä opas käy läpi SAT: n tarkan aloitus- ja lopetusajan, jotta voit suunnitella aikataulusi kyseiselle erityiselle SAT-urdaylle.

Mihin aikaan sinun tulee saapua SAT: lle?

SAT annetaan lauantaiaamuisin (ellet pyydä ja ole hyväksytty vaihtoehtoiseen testauspäivään uskonnollisista syistä). Ovet sulkeutuvat klo 8.00, ellei toisin mainita, joten opiskelijoiden tulisi pyrkiä olemaan testikeskuksessa viimeistään Viimeistään kello 7.45.

Jotkut testipaikat, mukaan lukien lukio, pitävät useita tenttejä, kuten GRE tutkinnon suorittaneille. Saattaa olla jono odottavia ihmisiä, ja nimesi löytäminen luettelosta ja huoneen löytäminen voi viedä jonkin aikaa. Ollaksesi erityisen turvallinen ja päästäksesi eteenpäin kaikista linjoista, sinä voisit tavoitteena olla siellä aikaisemmin , kuten kello 7.30 mennessä.

Sen lisäksi, että löydät haluamasi huoneen ja istuimen, joudut ehkä myös ripustamaan laukkusi ja / tai takkisi jonnekin testaushuoneen ulkopuolelle. Se, mikä myös vie aikaa sinä aamuna, on sisäänkirjautuminen sisäänpääsylippusi ja henkilötodistuksesi kanssa.

[ Sivuhuomautus: pidä kiinni pääsylipustasi, sillä tarvitset sitä täyttämään henkilökohtaisia ​​tietoja testissäsi!]

Kun löydät huoneesi ja sinulle määrätyn istuimen, lääkäri antaa ohjeet ja läpäisee testit. Vietät jonkin aikaa henkilötietojesi täyttämiseen testissä. Kaikki tämä asettuminen kestää noin 30 minuuttia tuntiin, joten voit alkaa ottaa SAT välillä 8.30 - 9.00.

Jälleen, saavu viimeistään kello 7.45. Kukaan ei pääse, kun testaus on aloitettu. Olet testauskeskuksessasi 45 minuutista tuntiin ennen kuin aloitat ensimmäisen osion, joka lukee uudelleensuunnitellun testin.

Kun aloitat klo 8.30–9.00, mihin aikaan olet kaikki valmis SAT: lla?

New Yorkin yliopiston gpa -vaatimukset

ruumis_henkinen

Näytätkö tältä?

Milloin SAT on valmis?

Uusi SAT on 3 tuntia tai 3 tuntia 50 minuuttia valinnaisen esseen kanssa.

Koska voit päättää, otatko essee-osan uudelleensuunnitellulle SAT: lle, valitsemasi päättää tarkan lopetusajan. Ottaen huomioon tämän muunnelman tarkastellaan SAT: n päättymisaikasi kahdessa skenaariossa: ensinnäkin ilman esseitä ja toiseksi esseellä.

SAT päättymisaika ilman esseitä

Jos päätät olla ottamatta essettä, niin olet päättyi noin tunti aikaisemmin kuin opiskelijat, jotka päättävät sisällyttää tämän osan. SAT: ssa on 65 minuutin lukemisosa, 35 minuutin kirjoittamisen ja kielen osa sekä kaksi matematiikkaosaa: 25 minuuttia (ilman laskinta) ja 55 minuuttia (laskimen kanssa).

mitä Stanford etsii

SAT: n osiot annetaan samassa järjestyksessä - lukeminen, kirjoittaminen, matematiikka (ei laskinta) ja matematiikka (laskimen kanssa). Sinun pitäisi saada kaksi lyhyet noin viiden minuutin taukot, yksi lukemisosan jälkeen ja toinen kahden matemaattisen osan välillä.

Vaikka kokonaistestausaika on 3 tuntia, koko testikokemuksesi näyttää enemmän kuin 3 tuntia ja 10 minuuttia taukojen kanssa. Jos aloitit testin klo 8.30–9.00, niin olet valmis välillä 11:40 AM ja 12:10 PM.

Tässä vaiheessa kaikki ovat valmiit SAT: n kanssa. Muut opiskelijat kuitenkin voivat pysyä pidempään ja siirtyä neljänteen testiin, jos he ottavat esseen.

SAT päättymisaika esseen kanssa

Opiskelijat, jotka päättävät ottaa SAT-esseen saan tämän osan viimeiseksi, lukemisen, kirjoittamisen ja kielen sekä molempien matemaattisten osioiden jälkeen. Essee on 50 minuuttia pitkä, ja saat lyhyt viiden tai kymmenen minuutin tauko ennen kirjoittamisen aloittamista. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä päättymisaikaan 55 minuuttia tuntiin.

Jos aloitat SAT: n (esseen kanssa) klo 8.30–9.00, voit odotetaan valmistuvan joskus klo 12.35–13.10. Hyvä arvio lopetusajastasi on noin klo 13.00

5 adjektiivia kuvaamaan minua

Lukuun ottamatta aikaa, joka kuluu kaikkien sisäänkirjautumiseen ja valmiuteen testata, onko olemassa muutoksia SAT: n kestoon?

body_consistency-1

Ottaako SAT aina saman määrän aikaa?

Lukuun ottamatta opiskelijoita, joilla on majoitus pitkään, SAT pitäisi kestää sama aika missä tahansa testauskeskuksessa Yhdysvalloissa tai kansainvälisesti. Todellisuus on, että tauon aika voi vaihdella jonkin verran, ja jotkut lääkäreistä ovat joustavampia ja sallivat viiden ja kymmenen minuutin. Jos siellä on ongelmia, kuten häiritsevä melu tai opiskelija erotetaan matkapuhelimen käytöstä, se voi myös aiheuttaa viiveen.

Jotkut opiskelijat ovat kertoneet, että lääkärit ohittivat tauonsa kokonaan, mikä ei ole hyödyllistä tahdistuksellesi tai oikeudenmukaisuudelle. Sinulla on oikeus kahteen 5 minuutin taukoon (ja kolmas ennen esseeä) , joten sinun pitäisi puhua, jos et saa oikeutettua taukoaikaa.

Yksi viimeaikainen tapaus, johon liittyi ajoitukseen liittyvä ongelma, oli 6. kesäkuuta 2015 SAT: n nykyisen version hallinto. Siellä oli tulostusvirhe testikirjassa , jolloin jotkut opiskelijat saivat ylimääräiset viisi minuuttia 20 minuutin pituisesta osasta. Tämä oli valtava ongelma, joka aiheutti paljon kiistoja ja valituksia, koska ylimääräiset viisi minuuttia ovat 25% lisäaikaa joillekin opiskelijoille eikä muille. Viime kädessä College Board antoi edelleen pisteitä opiskelijoille, mutta jätti kyseisen osan pois, väittäen, että se voisi silti tarjota tarkkoja pisteitä ilman sitä.

Tämän 6. kesäkuuta pidetyn tilanteen lisäksi, joka toivottavasti ei toistu uudistetun SAT: n yksinkertaistetulla muodolla, SAT: n aloitus- ja lopetusaika pysyvät yleensä vakiona noin 3 (tai 4) tunnissa kaikissa testikeskuksissa. Suurimmaksi osaksi voit olla melko varma siitä, miltä aikataulusi näyttää testipäivänä. Voit edelleen hallita aamuasi valmistelemalla kaiken tarvitsemasi edellisenä päivänä.

body_ lyijykynät

Aseistettu ja valmiina nro 2 lyijykynillä.

Suunnittelu SAT-testipäivälle

Pakkaa laukkusi numero 2 lyijykynillä, laskimella, välipaloilla ja juomalla ja aio saapua testauskeskukseesi klo 7.30–7.45. Vietät noin tunnin sisäänkirjautumiseen, huoneesi ja istuinpaikkasi etsimiseen sekä henkilökohtaisten tietojen täyttämiseen testissä ennen kuin itse alkaa ottaa se välillä 8.30–9.00.

Varmista keskittymisesi ja energiasi ylläpitäminen tällä neljän tunnin testausjaksolla hyödyntää taukoja liikkua, juoda vettä ja syödä välipalaa. Katso ympäri huonetta tai ikkunasta, koska testin katsominen läheltä niin kauan voi rasittaa silmiäsi. Pelkkä liikkuminen ja tekeminen jotain muuta, vaikka se olisi vain muutaman minuutin ajan, auttaa energisoimaan sinua uudelleen, puhdistamaan mielesi ja keräämään itsesi ennen seuraavaa osiota.

askeleita psykiatriksi

Sinä olet kaikki päättyi SAT: lla klo 12.30-13.00. Onnittelut itsellesi valmistautumisesta ja tämän intensiivisen testin suorittamisesta ja nauti loppupäivästäsi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.