SAT -esseen vinkit: 15 tapaa parantaa pisteitäsi

feature_15satessayaytips.png

Olitpa koskaan kirjoittanut SAT -esseen tai et saanut haluamaasi pistettä viimeisessä kokeessa, voit hyötyä siitä, että tiedät enemmän: sekä itse esseestä että siitä, mikä on todella tärkeää, kun luokkalaiset lukevat esseesi.

Esittelemme sinulle, mitä sinun on tehtävä, olemme koonneet nämä 15 vinkkiä SAT -esseen hallitsemiseen . Jos pystyt noudattamaan luotettavasti kaikkia näitä kohtia, saat vähintään 6/6/6 SAT -esseestä - taattu.Päivitys: SAT -esseen loppu

Kollegion hallitus ilmoitti asiasta tammikuussa 2021 kesäkuun 2021 jälkeen se ei enää tarjoa SAT: n essee -osaa (paitsi kouluille, jotka osallistuvat koulupäivän testaukseen). Vaikka useimmat oppilaitokset olivat jo siirtyneet tekemään SAT -esseetuloksista valinnaisia, tämä kollegion lautakunnan siirto johtaa todennäköisesti siihen, että useimmat koulut tekevät muutoksia korkeakouluhakemuksiin, kuten eivät katso SAT -esseiden pisteitä ollenkaan ja ACT tai mahdollisesti vaativat lisää kirjoitusnäytteitä sijoittamiseen.

Lue lisää siitä, mitä SAT -esseen loppu tarkoittaa korkeakoulusovelluksillesi ja mitä tehdä, jos olet rekisteröitynyt Essay -testiin etkä halua enää suorittaa sitä tämän artikkelin avulla.

Haaste

SAT -essee on hyvin lyhyt tehtävä. Sinulla on vain 50 minuuttia aikaa lukea 650–750 sanan jakso, analysoida laitteita, joita tekijä käyttää väitteensä jäsentämiseen, ja kirjoittaa täysimittainen essee - ja se voi mennä ohi hetkessä, jos sinulla ei ole keinoa hyökätä sen kimppuun.

SAT -esseen kirjoittaminen vaatii hyvin erityistä lähestymistapaa, joka on toisin kuin esseet, jotka olet kirjoittanut englannin luokalle koulussa. Tämän strategian tavoitteena on syödä mahdollisimman monta haluttua komponenttia 50 minuutin kuluessa. Tässä artikkelissa annamme sinulle 15 SAT -esseen tärkeintä vinkkiä.

Tämän artikkelin viisi ensimmäistä vinkkiä liittyvät siihen, mitä kollegion hallitus kertoo meille hyvästä esseestä. Seuraavat viisi ovat totuuksia, joita kollegion johtokunta ei halua sinun tietävän (tai ei tee selvää). Ja viimeiset viisi vinkkiä SAT -esseen kirjoittamiseen osoittavat, kuinka voit rakentaa SAT -esseen vaihe vaiheelta.

Mitä oppilaitoksen hallitus kertoo sinulle: 5 vinkkiä

College Board selittää onnistuneen SAT -esseen pääkomponentit pisteytyskriteereissään. Tässä ne ovat tiivistettynä:

#1: Anna selkeä opinnäytetyö

SAT -essee -rubriikissa todetaan: 'Vastaus sisältää tarkan keskeisen väitteen.

Tämä tarkoittaa sitä, että esseesi on esitettävä selkeä argumentti, jonka lukija voi helposti tunnistaa.Sinun tarvitsee vain luoda 'tarkka keskusväite' on tunnistaa kohdan pääidea ja luetella menetelmät, joita kirjoittaja käyttää sen tukemiseen.

Onneksi SAT tarjoaa sinulle jakson pääidean, joten sinun ei tarvitse lähteä metsästämään sitä itse. Olen lihavoinut väitteen tässä (väärennetyssä) näytekehotteessa, jotta voit nähdä tämän itse:

Kirjoita essee, jossa selität, kuinka Sam Lindsay rakentaa argumentin vakuuttaakseen yleisönsä siitä enemmän taideteoksia pitäisi sisältää hirviöitä . Analysoi esseessäsi, kuinka Lindsay käyttää yhtä tai useampaa yllä olevassa laatikossa luetelluista ominaisuuksista (tai valitsemiasi ominaisuuksia) vahvistaakseen väitteensä logiikkaa ja vakuuttavuutta. Varmista, että analyysi keskittyy kohdan olennaisimpiin piirteisiin.

Esseesi ei pitäisi selittää, oletko samaa mieltä Lindsayn väitteiden kanssa, vaan pikemminkin selittää, miten Lindsay rakentaa argumentin yleisön vakuuttamiseksi.

Tässä on nyt esimerkki opinnäytetyön lausunnosta esseestä, joka vastaa tähän kehotteeseen:

Artikkelissa Monsters Monsters Everywhere Sam Lindsay käyttää henkilökohtaisia ​​anekdootteja, elävää kieltä ja vetoomusta tunteisiin vakuuttaakseen yleisönsä siitä, että useammissa taideteoksissa pitäisi olla hirviöitä.

On hienoa kopioida tarkat sanat, jotka kuvaavat kirjoittajan keskeistä väitettä kehotteesta väitöskirjaasi-itse asiassa tämä takaa, että luokkalaiset näkevät, että opinnäytetyösi on siellä ja aiheessa.

#2: Sisällytä sekä johdanto että johtopäätös

SAT -essee -rubriikissa todetaan: 'Vastaus sisältää taitavan johdannon ja johtopäätöksen.

Johdantokappaleen sisällyttäminen esseeesi on ehdottoman välttämätöntä, jos haluat saada kirjoituspisteen yli 4 (kahdeksasta). Johdanto -kappale esittelee lukijalle siitä, mistä puhut, ja voit määrittää rakenteen muulle esseelle. Lisäksi johdanto voi olla melko hyvä indikaattori muun esseen laadusta - huonosti rakennettu johdanto on usein varoitus siitä, että seuraava essee on yhtä hajallaan.

On parasta saada sekä johdanto että päätös, mutta jos aika on vähissä ja sinulla on vain yksi, valitse ehdottomasti johdanto. Suurin syy tähän on se hyvä johdanto sisältää opinnäytetyösi. SAT -esseessä opinnäytetyösi (tai 'tarkka keskusväitteesi') pitäisi olla lausunto siitä, mitä laitteita tekijä käyttää väitteensä rakentamiseen.

minkä arvoinen on 2 dollarin seteli

Johdantojen kirjoittaminen voi olla hankalaa, koska mitä tahansa kirjoitat kyseiseen kappaleeseen, saatat tuntea olosi lukittuna kirjoittamiseen juuri siitä. Jos kamppailet johdantokappaleen kanssa, jätä itsellesi 10 tyhjää riviä esseen alkuun ja ryhdy kirjoittamaan kappaleita. Muista vain palata ja kirjoittaa esittelysi ennen ajan loppumista!

#3: Käytä tehokasta kieltä ja sanavalintaa

SAT -essee -rubriikissa on pari osaa Kirjoituspisteet -osasta, jotka liittyvät suoraan tyyliin.

SAT-essee-rubriikissa todetaan tämä täydellisestä kirjoituspisteestä: '' Vastaus on yhtenäinen ja osoittaa erittäin tehokkaan kielen käytön ja hallinnan. ''

Useimmille meistä 'kielitaito' on alue, jonka kehittyminen kestää kauan, joten jos kielitaitosi ei ole todella karkea tai valmistaudut vähintään vuotta etukäteen (tai molempia), saat enemmän irti keskittymästä esseen muihin osiin.

SAT -essee -rubriikissa todetaan myös: Vastauksella on laaja valikoima lauserakenteita. Vastaus osoittaa tarkan sanavalinnan johdonmukaisen käytön. Vastaus säilyttää muodollisen tyylin ja objektiivisen sävyn.

Tämä perustuu periaatteessa seuraavaan: Älä toista ja älä tee kielioppivirheitä. Lisäksi sinun tulee välttää esseessä ensimmäisen persoonan lausuntojen, kuten 'minä' tai 'minun', käyttöä kaiken muun epävirallisuuden ohella. Kirjoitat koulun paperia, ei mielipidettä.

Huono (liian epävirallinen):

Uskon, että Sam on erittäin vakuuttava tässä artikkelissa, koska hän on vain niin intohimoinen. Minusta tuntui pahalta, että en todellakaan hirviö sitä jokapäiväisessä elämässäni.

Hyvä (muodollinen):

Lindsayn intohimoinen puolustus siitä, kuinka hirviöiden piirtäminen sallii meidän nauraa henkilökohtaisille erehdyksillemme, saa hänen yleisönsä asettumaan hänen jalkaansa ja ymmärtämään hänen asemansa.

Yritä lopuksi käyttää eri sanoja kuvaamaan samaa ajatusta - älä käytä esityksiä 15 kertaa. Tartu tilaisuuteen näytä sanastoasi ( jos ja vain jos , sanasto on asianmukainen ja järkevä) . Tämä komponentti on suurin syy siihen, miksi SAT -esseesi tarkistaminen on välttämätöntä - toistuvat sanat on helppo ja nopea vaihtaa toisiin, kun olet valmis, mutta se voi hidastaa kirjoittamistasi ja olla huolissasi sanavalinnastasi. Jos tavoittelet huipputuloksia, kehittyneen sanaston käyttäminen asianmukaisesti on elintärkeää.

#4: Käytä vain kulkuväylän tietoja

Kaikki olennaiset tiedot ovat kohdassa, joten vältä vetämistä aiheeseen ja ulkopuolisten tietojen käyttämistä - haluat varmasti osoittaa, että olet lukenut kohdan.

Tosielämässä on monia tapoja tukea opinnäytetyötä aiheesta riippuen. Mutta SAT: ssa on yksi oikeanlainen tuki: tietyt yksityiskohdat, jotka on otettu kohdasta, jota sinua pyydetään analysoimaan . Näytämme lisää alla.

#5: Keskitä esseesi olennaisiin yksityiskohtiin

Sinun ei tarvitse mainita jokaista yksityiskohtaa, joka tekee argumentista tehokkaan. Itse asiassa esseesi on johdonmukaisempi ja todennäköisimmin korkeampi analyysissä, jos sinä keskitä keskustelusi vain muutamaan kohtaan . On tärkeämpää osoittaa, että pystyt valitsemaan argumentin tärkeimmät osat ja selittämään niiden tehtävän, jotta se pystyy tunnistamaan kaikki tekijän käyttämät vakuuttavat laitteet.

lukion tutkimusaiheita

Ajattele sitä ikään kuin sinua pyydettäisiin kirjoittamaan 50 minuutin essee, jossa kuvataan ihmisen kasvot ja mitä jokainen osa tekee. Selkeä essee keskittyisi vain tärkeimpiin piirteisiin - silmät, nenä ja suu. Vähemmän tehokas essee voisi myös yrittää keskustella poskiluista, kulmakarvoista, silmäripsistä, ihon huokosista, leuanhalkeamista ja kuopista. Vaikka kaikki nämä asiat ovat osa kasvoja, olisi vaikeaa päästä yksityiskohtiin kustakin osasta vain 50 minuutissa.

body_thenewdancecraze.jpg' Uusi tanssi -villitys . '' © 2015-2016 mennessä Samantha Lindsay . Käytetään luvalla.

Ja tämä on silmä, ja tämä on toinen silmä, ja tämä on ... toinen silmä ... ja toinen silmä ... ja toinen ... odota ... mitä täällä tapahtuu?

Mitä korkeakoulun hallitus ei kerro sinulle: 5 salaisuutta

Vaikka SAT-essee on selvästi ilmaissut julkisesti saatavilla olevat ohjeet, esseen kirjoittamiseen liittyy muutamia salaisuuksia, joita useimmat opiskelijat eivät tiedä ja jotka voivat antaa sinulle suuri etu testissä.

#1: Lue kehote ennen kulkua

Miksi? Koska kehote sisältää kuvauksen tekijän väitteestä. Tietäen, mitä tekijän väite koskee artikkelissa, voit keskittyä väitteeseen, sen sijaan, että jäisitte lukemaan katkelmaa (varsinkin jos aihe kiinnostaa sinua).

#2: Faktojesi on oltava tarkkoja ... Mutta tulkintasi ei tarvitse olla

Suuri osa SAT -esseen analyysipisteistä ei ole vain niiden laitteiden tunnistaminen, joita kirjoittaja käyttää väitteensä rakentamiseen, vaan selittää näiden laitteiden käytön vaikutuksen lukijaan . Sinun ei tarvitse olla täysin, 100% tarkka siitä, miten kohta vaikuttaa lukijaan, koska ei ole yhtä oikeaa vastausta. Niin kauan kuin olet vakuuttava selityksessäsi ja mainitset tiettyjä esimerkkejä, olet hyvä.

Tässä on esimerkki tulkinnasta siitä, miten vakuuttava laite vaikuttaa lukijaan (jakeen todisteiden perusteella):

Lindsay vetoaa lukijoidensa tunteisiin kuvailemalla eksyneitä, monisilmäisiä olentoja, jotka tuijottavat häntä moittivasti vanhan koulun muistikirjan reunoilta. Sympatia, jonka lukijat tuntevat näitä unohtuneita doodleja kohtaan, siirtyy asiantuntevasti Lindsaylle itselleen, kun hän vetää yhteen piirrettyjen hirviöiden ja oman elämänsä välillä: Usein minusta tuntuu kuin yksi näistä hirviöistä - piilotettuna studiossani, harjat, jotka haluavat luoda mitä tahansa ketään muuta ei kiinnosta nähdä.

Nyt et välttämättä tiedä varmasti, onko 'sympatia doodlesille' sitä, mitä kirjoittaja pyrki jakeessaan. SAT -esseen luokkalaiset eivät todennäköisesti tiedäkään (ellei joku heistä kirjoittanut katkelmaa). Mutta niin kauan kuin voit perustella tulkintasi tukevasti käyttämällä tosiasioita ja lainauksia katkelmasta sen tukemiseksi , tulet olemaan hyvä.

#3: Sinun pitäisi kirjoittaa enemmän kuin yksi sivu

Tämä on aina pitänyt paikkansa SAT -esseestä, mutta ensimmäistä kertaa kollegion hallitus itse asiassa tuli sisään Virallinen SAT -opasopas ja sanoi sen nimenomaisesti pituudella on todella väliä . Tässä on kuvaus yhden kappaleen, 120 sanan pituisesta opiskelijavastauksesta, joka sai kirjoituspisteet 2/8 (lihavoitu minun).

Vuoksi vastauksen lyhyt luonne , ei ole riittävästi todisteita kyvystä kirjoittaa enemmän kuin yksi piste. Kaiken kaikkiaan tämä vastaus osoittaa riittämätön kirjoitus . (lähde: Virallinen SAT -opasopas , s. 176 )

Sinulla on yksi sivu (luokittelemattomalle) romupaperille, jota voit käyttää esseesi suunnitteluun, ja neljä sivua kirjoituspaperia esseelle - suunnittele kirjoita esseellesi vähintään kaksi sivua .

#4: Ole objektiivinen lukiessasi

Se, että pystyt pysymään irrallaan lukiessasi jaetta, josta kirjoitat esseen, voi olla hankalaa. Tämä tehtävä voi olla erityisen vaikea opiskelijoille, jotka ovat tottuneet vanhaan SAT -esseeseen (mikä pakotti melkein pakottamaan toisen puolen). Sinun on pakko harjoittele vakuuttavien esseiden lukemista ja objektiivisuuden saavuttamista (jotta voit kirjoittaa siitä, miten argumentti on rakennettu, ei siitä, onko se hyvä vai huono).

Hyvä tapa harjoitella tätä on lue uutisia artikkeleista, joista pidät syvästi kiinnostuneina ihmisiltä, ​​joilla on päinvastainen näkemys kuin sinulla . Esimerkiksi säveltäjänä ja viulistina/viulistina voisin lukea artikkeleita siitä, kuinka lapsia ei pitäisi kannustaa soittamaan soittimia, koska sillä ei ole käytännön arvoa myöhemmin elämässä (näkemys, josta olen jyrkästi eri mieltä). Työskentelisin sitten objektiivisuuteni parissa merkitse muistiin keskeiset ajatukset, tärkeimmät yksityiskohdat ja kuinka nämä yksityiskohdat liittyvät artikkelin keskeisiin ajatuksiin .

Kyky ymmärtää keskeiset ajatukset ja yksityiskohdat ilman raivon (tai muiden tunteiden) sivuraiteita on avain tehokkaan SAT -esseen kirjoittamiseen.

body_alwayswearahelmet.jpg' Käytä aina kypärää . '' © 2015-2016 mennessä Samantha Lindsay . Käytetään luvalla.

Älä anna vihan hirviön häiritä sinua tarkoituksestasi.

#5: Muista ja tunnista erityisiä vakuuttavia tekniikoita

Kun pystyt lukemaan artikkeleita objektiivisesti (kuten edellä kohdassa 4 kerrottiin), seuraava askel on pystyä hajottaa esseen kohdan väitteet . Jotta voit tehdä tämän onnistuneesti, sinun on oltava tietoinen joistakin tekniikoista, joita käytetään usein argumenttien luomiseen.

SAT -essee -kehotteessa mainitaan muutama näistä tekniikoista (lihavoitu minun):

Kun luet alla olevaa kohtaa, mieti, miten Lindsay käyttää

  • todisteita, kuten faktoja tai esimerkkejä , väitteiden tueksi.
  • päättely kehittää ideoita ja yhdistää väitteet ja todisteet.
  • tyylillisiä tai vakuuttavia elementtejä, kuten sanavalinta tai vetoaa tunteisiin , lisätä voimaa ilmaistuihin ajatuksiin.

On varmasti mahdollista siivota se ja mennä testiin tietämättä tiettyjen vakuuttavien laitteiden nimenomaisia ​​nimiä ja rakentaa esseesi vain orgaanisesti artikkelissa havaitsemistasi ominaisuuksista. Kuitenkin, on helpompi mennä esseeseen tietäen tiettyjä tekniikoita, joita voit sitten skannata .

Esimerkiksi kun olen pannut merkille artikkelin keskeiset ajatukset ja tärkeät yksityiskohdat siitä, kuinka useissa taideteoksissa pitäisi olla hirviöitä, analysoisin sitten tapaa, jolla kirjailija rakensi väitteensä. Käyttääkö hän artikkelissa tilastoja? Henkilökohtaisia ​​anekdootteja? Vetoaminen tunteisiin?

Keskustelen parhaista vakuuttavista laitteista, jotka sinun pitäisi tietää tarkemmin artikkelissa '6 SAT Essay Examples to Answer Every Prompt'.

Kuinka saada kaikki tarvittavat komponentit 50 minuutissa: 5 vaiheittaista strategiaa

Kun kirjoitat SAT-esseen, sinulla on vain 50 minuuttia aikaa lukea, analysoida ja kirjoittaa essee, mikä tarkoittaa, että tarvitset pelisuunnitelman. Tässä on lyhyt vaiheittainen opas tehokkaan SAT-esseen kirjoittamisesta .

#1: Vastaa kehotteeseen

Älä vain tiivistä esseesi kohtaa tai tunnista tekijän käyttämiä vakuuttavia laitteita - sen sijaan muista analysoida tavalla kohdan kirjoittaja rakentaa väitteensä. Kuten Virallinen SAT -opasopas toteaa ,

'[Y] keskustelumme tulisi keskittyä siihen, mitä tekijä tekee, miksi hän tekee sen ja miten tämä todennäköisesti vaikuttaa lukijoihin.'

College Board haluaa täsmentää tämän kohdan myös arviointikirjassaan - essee, joka saa analyysissä 2 (neljästä) tai alle. pelkästään väittää eikä selitä [vakuuttavien laitteiden] tärkeyttä. 'Jos haluat saada vähintään 3/4 (tai 6/8) analyysiin, sinun on noudatettava tätä varoitusta ja pysy tehtävässä .

#2: Tue pisteitäsi konkreettisilla todisteilla

Paras tapa saada korkeat lukupisteet esseellesi on lainaus kohdasta asianmukaisesti tukemaan pointtiasi . Tämä osoittaa paitsi sen, että olet lukenut kohdan (ilman, että sinun tarvitsee tehdä yhteenvetoa osasta ollenkaan), vaan myös sen, että ymmärrät mitä kirjoittaja sanoo ja miten kirjoittaja on rakentanut väitteensä.

Vaihtoehtona suoran lainauksen käyttämiselle jakeesta on myös hyvä parafrasoida joitakin keskustelustasi. Jos selität kirjoittajan väitteen omin sanoin, sinun on kuitenkin oltava erityisen varovainen varmista, että esittämäsi faktat pitävät paikkansa - toisin kuin vanhan SAT -esseen pisteytys, uuden SAT -esseen pisteytys ottaa huomioon tosiasialliset epätarkkuudet ja rankaisee sinua niistä.

#3: Pidä esseesi järjestyksessä

SAT -essee -rubriikissa todetaan: Vastaus osoittaa ajatusten tarkoituksellisen ja erittäin tehokkaan etenemisen sekä kappaleissa että esseen sisällä.

Tärkein asia ottaa pois tämä on, että sinun pitäisi noudata SAT-esseen vakiorakennetta (johdanto-vartalo-vartalo-johtopäätös) . Neljän tai viiden kappaleen perusrakenteen käyttäminen pitää sinut järjestyksessä ja helpota essee-luokkalaisten ajattelun seuraamista-tilanne on win-win!

milloin pyytää suosituskirjettä

Lisäksi sinun tulee yhdistää jokainen kappale toisiinsa tehokkaiden siirtymien avulla. Annamme sinulle tapoja parantaa suorituskykyäsi tämän artikkelin lopussa olevissa artikkeleissa.

#4: Varaa aikaa lukemiseen, analysointiin, suunnitteluun, kirjoittamiseen ja tarkistamiseen

Varmista, että varaat asianmukaisen ajan kullekin esseen kirjoittamiseen tarvittavalle vaiheelle - 50 minuuttia saattaa tuntua pitkältä ajalta, mutta se menee hirmu nopeasti kaikkien tehtävien kanssa.

Jakson lukeminen, argumentin analysointi, esseen suunnittelu, esseen kirjoittaminen ja tarkistaminen ovat kaikki tärkeitä osia 8/8/8 esseen kirjoittamiseen. Jos haluat eritellä kuinka paljon aikaa kuluu näihin vaiheisiin, muista lukea artikkeli SAT-esseen kirjoittamisesta vaihe vaiheelta.

body_watchyourself.jpg' Katso itseäsi . '' © 2015-2016 mennessä Samantha Lindsay . Käytetään luvalla.

#5: Harjoittele

Mitä enemmän harjoittelet analysointia ja kirjoittamista, sitä paremmin saat SAT -esseen kirjoittamisen tehtävän (kun käsittelet sitä vähän kerrallaan).

On erityisen tärkeää harjoitella esseen analysointia ja kirjoittamista, jos olet hidas lukija (koska lukunopeutta voi olla vaikea muuttaa). Nopea analysointi ja kirjoittaminen voi auttaa tasapainottamaan materiaalin lukemiseen ja ymmärtämiseen tarvittavaa ylimääräistä aikaa. Lisäksi analysointiin ja kirjoittamiseen kuluva aika tuottaa enemmän palkkioita kuin lukunopeuden lisäämiseen käytetty aika.

Mutta älä unohda : Vaikka on hyvä lopettaa harjoitus aluksi, sinun on myös todella harjoiteltava taittuu alas ja tekee koko tehtävän yhdellä istumalla .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA