SAT-kustannukset, ACT-kustannukset ja kuinka säästää rahaa

ominaisuusraha

Jos päätät SAT: n ja ACT: n välillä ja sinulla on tiukka budjetti, tämä opas auttaa. Katamme rekisteröintikustannukset, raportointikustannukset ja kuinka säästät rahaa valitsemastasi testistä riippumatta.

Kaikki SAT: n ja ACT: n rekisteröintikustannukset (päivitetty vuosille 2021-2022)

Tarkastellaan ensin testiin rekisteröitymisen kustannuksia ja lisämaksuja.Maksutyyppi Mikä tämä on? SAT-kustannukset ACT-kustannukset
Rekisteröintimaksu Normaali maksu jokaisesta rekisteröinnin suorittamasta testistä

55 dollaria

60 dollaria
(85 dollaria essee)
Myöhästymismaksu Laskutetaan, jos rekisteröidyt normaalin määräajan jälkeen mutta ennen viimeistä myöhäistä määräaikaa 30 dollaria 36 dollaria
Odotuslistan maksu Laskutetaan, jos rekisteröidyt myöhäisen ilmoittautumisajan jälkeen ja istut testipäivänä. 53 dollaria 57 dollaria (valmiustesti)
Vaihda maksu Latautuu, jos muutat testikeskusta, testipäivää tai testityyppiä 25 dollaria 40 dollaria
Kysymys ja vastaukset Valinnainen palvelu, joka lähettää testikysymykset ja oikeat vastaukset (hyödyllinen tekemiesi virheiden havaitsemiseksi) 16 dollaria 30 dollaria
Kansainväliset maksut Laskutetaan lisäksi, jos suoritat testin Yhdysvaltojen ulkopuolella 43–53 dollaria 108,50 dollaria

Lähteet: Yliopiston hallitus ja ACT, Inc.

Kaikista maksuista, mukaan lukien tavallinen rekisteröintimaksu,SAT on hieman halvempi kuin ACT.Lisäksi molemmat testit veloittavat nenän kautta ylimääräisiä maksuja, mikä rankaisee tulevan suunnittelun puutetta. Kuten käsittelemme alla, varhainen suunnittelu voi merkitä sinulle valtavia kustannussäästöjä.

Kaikki SAT: n ja ACT: n raportointikustannukset

Kun olet suorittanut testin, sinun on lähetettävä testitulokset korkeakouluille. Jokainen korkeakoulu, johon haet, vaatii oman SAT- tai ACT-pisteet-raportin. Jos haet 12 korkeakouluun, sinun on lähetettävä 12 pisteytysraporttia.

Maksutyyppi Mikä tämä on? SAT TOIMIA
Ilmaiset pisteet -raportit Testiin rekisteröityessäsi saamiesi ilmaisten raporttien määrä 4 ilmaista raporttia 9 päivän kuluessa testistä 4 ilmaista raporttia testin jälkeiseen torstaihin mennessä
Kustannukset koulua kohden Veloitetaan jokaisesta raportista, jonka lähetät kouluun ilmaisten raporttien ulkopuolella. 12 dollaria koulua kohden 16 dollaria kokeiluun koulua kohden
Kiire-raportointi Nopea tulosraporttien lähettäminen 31 dollaria koulua kohden N / A

Lähteet: Yliopiston hallitus ja ACT, Inc.

Tässä on yksityiskohta. Kun suoritat SAT: n tai ACT: n, molempien testien avulla voit lähettää pisteet neljään kouluun ilmaiseksi. Määritä nämä neljä koulua ilmoittautuessasi testiin. SAT antaa sinulle yhdeksän päivää testin jälkeen päättää näistä neljästä koulusta, kun taas ACT antaa sinulle vain kuusi päivää.

Ilmaisten raporttien ulkopuolella molemmat testit veloittavat pisteytysraporttien lähettämisestä. Näin voi käydä, jos olet liian myöhässä määrittelemässä ilmaisia ​​raportteja tai jos ylität neljä ilmaista raporttia testiä kohti. SAT ja ACT eroavat tässä merkittävällä tavalla.

SAT voi lähettää kaikki College Boardin testitulokset kouluun yhdessä raportissa. Tämä sisältää kaikki SAT-hallinnot.

ACT veloittaa kuitenkin 16 dollaria testiä kohti koulua kohti. Esimerkiksi, jos koulusi käyttää superscoringia, voit lähettää kaksi tai kolme testiä yhdistääksesi korkeimmat pisteet. Tämä voi todella kerätä kustannuksia todella nopeasti. Esimerkiksi, jos haet kymmeneen korkeakouluun ja haluat lähettää kolme testitulosta, se tarkoittaa 16 dollaria x 10 x 3 = 480 dollaria, vain lähettääksesi pisteesi kouluihin.

Kaikki nämä rahat alkavat kasvaa. Kannattaa olla ennakoiva ja suunnitella eteenpäin. Tässä on neljä strategiaa, joilla säästät mahdollisimman paljon rahaa SAT: lle ja ACT: lle.

oppilaitokset, jotka hyväksyvät 2,3 gpa: n

5 vinkkiä säästämään rahaa SAT- ja ACT-toiminnoissa

ominaisuusleikkauskustannus

Jos sinulla on budjetti, voit säästää paljon rahaa suunnittelemalla etukäteen. Tässä on tärkeitä tapoja saada rahaa takaisin.

# 1: Hae maksuvapautusta, jos pääset

Sekä kollegion hallitus että ACT tietävät, että pienituloisten perheiden on vaikea maksaa näistä kalliista testeistä. Maksuvapautuksen hakeminen voi säästää satoja dollareita. Maksuvapautuksella molemmat testit antavat sinulle ilmaisen ilmoittautumisen testeihin ja ilmaisia ​​pisteytysraportteja.

minkä merkkien kanssa kauris on yhteensopiva

Kuinka pääset maksuvapautukseen? Pätevöit, jos jokin seuraavista pitää paikkansa:

  • Olet ilmoittautunut liittovaltion ilmaisen ja alennetun hinnan lounasohjelmaan tai olet oikeutettu siihen
  • Olet ilmoittautunut liittovaltion, osavaltion tai paikalliseen ohjelmaan, joka auttaa pienituloisten perheiden opiskelijoita (kuten ylöspäin sidottu)
  • Perheesi saa julkista apua
  • Asut julkisissa asunnoissa, sijaiskodeissa tai olet kodittomia.
  • Kotitalouden tulotaso laskee alle USDA-tasot alennettuun hintaan

Saadaksesi maksuvapautuksen, sinun PITÄÄ käydä kouluneuvojasi kautta. Et voi hakea suoraan College Boardin tai ACT, Inc: n kautta. Tämä vie aikaa, joten varmista, että teet tämän hyvin ennen kuin aiot rekisteröityä testiin.

Ota yhteyttä kouluneuvojaasi mahdollisimman pian, jos olet oikeutettu maksuvapautukseen.

# 2: Rekisteröidy aikaisin

Rekisteröinnin myöhästymismaksu on noin puolet itse aiheutuneista kustannuksista 50%: n lisäys testikustannuksista, jos olet myöhässä rekisteröitymiseen . Jos sinulla on mielessä testipäivä, rekisteröidy kuukausia etukäteen, jotta et unohda. Varmista, että saat vahvistuksen sähköpostitse, jotta testipäivänä ei tule yllätyksiä.

Vielä pahempaa kuin viivästysmaksun maksaminen puuttuu testipäivän rekisteröinti kokonaan. Jos olet valmistautunut tiettyyn päivämäärään, se menettää vauhtia testivalmistelussa ja laskee pisteitäsi.

# 3: Käytä ILMAISIA pisteet -raportteja

Sekä SAT että ACT antavat sinulle ilmaisia ​​pisteet raportteja, jotka voit lähettää valitsemillesi kouluille. Varmista, että määrität koulut ennen ilmoittautumista, jotta et unohda. Kun ACT-testipäivä on kulunut, et voi määrittää muita korkeakouluja testitulosten saamiseksi.

Ainoa syy, miksi et halua määrätä korkeakoulua ilmaispisteet-raportille, on, jos et ole varma, että pärjäät paremmin, ja haluat varmistaa, että korkeakoulu saa vain parhaat pisteet. Kaikissa muissa tapauksissa lähetä se korkeakouluille, jotka ovat sovellusluettelossasi.

# 4: Itsearviointipisteet mahdollisuuksien mukaan

Yritettäessä vähentää esteitä vielä pidemmälle, jotkut maan parhaista kouluista antavat nyt opiskelijoille mahdollisuuden ilmoittaa itse SAT- ja ACT-pisteet sovelluksistaan; sinun on toimitettava viralliset SAT / ACT-pisteet vain, jos sinut hyväksytään.

Arvostettuihin kansallisiin yliopistoihin, jotka sallivat SAT / ACT-pisteiden itseraportoinnin, kuuluvat Stanford, Columbia, Johns Hopkins, Northwestern, Caltech, Rice, WashU St. Louisissa ja Emory . Suurin osa korkeimmista taiteiden korkeakouluista on myös omaksunut tämän politiikan, mukaan lukien Williams, Amherst, Wellesley , Swarthmore , Middlebury ja Pomona .

Muista tarkistaa kaikkien koulujen, jotka antavat itsestään ilmoitetut SAT / ACT-pisteet, ohjeet superscoring- / score-valinnoista, jotta maksimoisit standardoidun testausprofiilisi.

Vaikka tämän pitäisi olla itsestään selvää, älä valehtele itse ilmoittaessasi SAT / ACT-pisteitä sovelluksessasi . Älä kirjoita pisteitä, jotka aiot saada helmikuun ACT- tai maaliskuun SAT-tapahtumiin, ennen kuin valintapäätökset menevät ulos (ellei koulu, johon haet, hyväksyy helmikuun ACT-pisteet), äläkä valehtele siitä, että pärjäät paremmin kuin sinä. Tämä johtaa todennäköisesti siihen, että pääsysi peruutetaan paitsi siksi, että et mennyt niin hyvin kuin sanoit tekevän, vaan siksi, että valehtelit; korkeakoulut eivät yleensä ole kovin innokkaita ottamaan vastaan ​​akateemisesti epärehellisiä opiskelijoita yhteisöönsä.

# 5: Käytä SAT / ACT-pisteitäsi saada apurahoja

Monilla osavaltioilla ja kouluilla on apurahoja, joissa tärkein pätevyys on SAT / ACT-pisteet. Tehtämällä testin hyvin voit saada takaisin enemmän kuin testin suorittaminen maksaa. Käytä aikaa tutkia näitä apurahoja ja hakea niitä, jos olet oikeutettu.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset