SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

ominaisuuskoodit

Jos olet ottanut tai otat SAT: n, olet ehkä kuullut SAT: n korkeakoulu- ja koulukoodeista ja mietin mitä ne ovat.

Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää SAT-korkeakoulu- ja koulukoodeista: mitä ne ovat, miksi ne ovat tärkeitä ja milloin sinun on käytettävä niitä.

gpa päästäksesi Clemsoniin

Mitä ovat SAT: n korkeakoulu- ja koulukoodit?

SAT: n korkeakoulu- ja koulukoodit ovat nelinumeroiset koodit, jotka on osoitettu jokaiselle yliopistolle ja yliopistolle Yhdysvalloissa. Kollegion hallitus on luonut ne keinona vähentää sekaannusta ja varmistaa, että opiskelijoiden SAT-tulokset lähetetään oikeisiin kouluihin.

Saatat nähdä myös, että niitä kutsutaan CEEB-koodeiksi. Koulun SAT-koodi ja sen CEEB-koodi ovat samat.

Mihin SAT: n korkeakoulu- ja koulukoodeja käytetään?

Kollegion hallitus käyttää SAT-korkeakoulu- ja koulukoodeja virallisten SAT-pisteiden lähettämiseen korkeakouluihin tehokkaammaksi ja tarkemmaksi.Kun rekisteröidyt SAT: iin, sinulla on mahdollisuus valita enintään neljä korkeakoulua ja yliopistoa lähettämään viralliset pisteet ilmaiseksi. Voit myös muuttaa kouluja, joihin haluat lähettää pisteet, SAT-ilmoittautumisesta yhdeksään päivään testin suorittamisen jälkeen.

mikä merkki on helmikuu 19

Lähettämällä virallisen SAT-pisteet raportin korkeakoululle kerrot heille, että olet kiinnostunut heidän koulustaan ​​ja näitä pisteitä voidaan käyttää osana hakemustasi, jos päätät hakea siellä. SAT-koulukoodien avulla on helppo valita, mihin kouluihin haluat pisteiden lähettämisen, ja minimoi sekaannuksen mahdollisuus, jos koulujen nimet kirjoitetaan.

Jos esimerkiksi yliopiston hallituksella ei ollut koulukoodeja ja kirjoitit MSU yhtenä kouluista, joille pisteesi lähetetään, kollegion hallitus ei tiedä, haluatko pisteesi lähetettäviksi Michiganin osavaltion yliopistoon , Missourin osavaltion yliopisto tai Montanan osavaltion yliopisto. SAT-yliopistokoodit antavat jokaiselle koululle oman yksilöllisen nelinumeroisen numeronsa, joten kollegion hallitus tietää tarkalleen, mihin haluat pisteiden lähettämisen.

Myös korkeakoulujen ja koulujen SAT-koodeja voidaan käyttää lähetä SAT-pisteet tietyille apurahaohjelmille. College Boardin täydellisessä koulukoodiluettelossa on erityinen osa, jossa luetellaan koodit noin 20 eri apurahalle, mukaan lukien National Merit Scholarship Program, Air Force ROTC Scholarships ja William C Doherty Scholarships. Jos olet kiinnostunut hakemaan johonkin luetelluista apurahoista, voit myös valita, että pisteet lähetetään heille ja käytetään osana hakemustasi. Alla on kuvakaappaus täydellisestä apurahakoodiluettelosta.

body_scholarshipcodes

Huomaa, että et voi käyttää näitä koodeja, jos otat ACT: n. ACT: llä on oma täysin erilainen luettelo yliopistokoodeista.

korkeakouluissa ilman hakemusmaksua

Mistä löydät SAT: n korkeakoulu- ja koulukoodit?

Kun rekisteröidyt SAT-verkkoon, SAT-rekisteröintilomakkeellasi on osa, johon voit syöttää enintään neljä erilaista koulukoodia. Voit täyttää kouluja silloin, tai sinulla on mahdollisuus lisätä tai vaihtaa kouluja enintään yhdeksän päivän ajan SAT: n käyttämisen jälkeen.

Kirjaudu sisään, jos haluat nähdä koulut, joihin olet valinnut lähettää pisteet ja tehdä muutoksia tarvittaessa College Boardin verkkosivusto , napsauta Omat testit ja sivun alaosassa näet linkin 'Pyydetyt vastaanottajat'. Täällä voit päivittää kouluja. Alla on kuvakaappaus sivun alaosasta. Yvoit etsiä niiden koulujen nimiä, joille pisteesi lähetetään, ja kun valitset ne, niiden koulukoodi täytetään automaattisesti.

body_schoolscreenshot

Sinulla ei tarvitse olla koodeja muistissa SAT-päivänä, mutta jos haluat tutustua koulukoodeihin ennen rekisteröitymistä SAT: lle tai lähettää pisteet muille kouluille testin suorittamisen jälkeen, voit etsiä yksittäisen koulun koodia College Boardin verkkosivusto , kuten alla olevasta kuvakaappauksesta näkyy. Tältä sivulta löydät koodin jokaisessa koulussa ja stipendissä kollegion hallitus lähettää tulokset.

Chicagon yliopiston hyväksymisaste

body_codesscreenshot

Yhteenveto

  • SAT-korkeakoulu- ja koulukoodeja käytetään tekemään pisteytysraporttien lähettäminen korkeakouluille helpompaa ja tarkempaa.
  • Jokaisella koulussa on oma nelinumeroinen koodi, joka vähentää sekaannusta lähetettäessä tulosraportteja.
  • Voit valita, mihin kouluihin haluat pisteiden lähettämisen, kun rekisteröidyt SAT: lle. Voit myös lähettää ylimääräisiä pisteytysraportteja testin suorittamisen jälkeen.

Mitä seuraavaksi?

Mietitkö, pitäisikö sinun hyödyntää SAT: n neljää ilmaista pisteet-raporttia? Lue ilmaisten pisteytysraporttien lähettämistä käsittelevä oppaamme, milloin sinun pitäisi lähettää ne ja mihin kouluihin sinun pitäisi lähettää ne.

Haluatko joidenkin tehdä SAT-tarkastelun? Harjoitustestien suorittaminen on yksi parhaista tavoista nähdä, kuinka hyvin pärjäät ja tehdä parannuksia. Tarkista nämä ilmaiset ja viralliset SAT-harjoitustestit.

Yritätkö saada korkeita SAT-pisteitä? Totta kai sinä olet! Meillä on luettelo 15 SAT-temppusta, jotka auttavat sinua parantamaan pisteitäsi!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.