SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Jos olet kirjautunut SAT: lle, olet todennäköisesti kuullut sen tarvitset SAT-pääsylipun päästäksesi testipäivään . College Board tekee paljon näistä lipuista, ja voi olla stressaavaa selvittää, miten syötät kaikki tietosi, saat oikean kuvan ja löytää tapa tulostaa lippu.

Älä huoli! Tämä opas opastaa sinut tarkalleen mitä pääsylippu on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen.Mikä on SAT-pääsylippu?

Pääsylippu on sinun todiste siitä, että olet rekisteröitynyt suorittamaan SAT: n . Sinulla on oltava se, jotta sinut päästetään testauskeskukseen testipäivänä. Siinä on myös hyödyllistä tietoa testauskeskuksestasi (sinulle) ja mahdollisesti tarvitsemastasi majoituksesta (Proctorille).

Olen sisällyttänyt SAT-pääsylipuni alla, joten voit nähdä miltä se näyttää.

parhaat lääketieteelliset korkeakoulut meissä

Käydään läpi avainkohdat - numeroin ne yllä.

 1. Sinun valokuvasi: se on kuva sinusta! Kollegion hallitus vaatii tätä estämään huijaamista. Alla on paljon lisätietoja hyvän kuvan valitsemisesta.
 2. Henkilökohtaiset tietosi: Tämä osio sisältää tietoja, kuten osoitteesi ja syntymäpäiväsi. Varmista, että kaikki on oikein hyvissä ajoin ennen testipäivääsi.
 3. Testipäivän tiedot: Tässä osiossa on tietoja siitä, milloin ja missä testaat ja mitä testiä suoritat (SAT, SAT essee -toiminnolla tai SAT-aihetestit).
 4. Huomautuksia opiskelijoille: Tämä osa sisältää erityisohjeet siitä, mitä tehdä, kun tulet testikeskukseen. Esimerkiksi testauskeskuksessani jouduin maksamaan dollarin pysäköinnistä ja sain huonetehtäväni FF: n rakennuksessa. (Ohjeista huolimatta osuin muutamaan napaan, joten muista jättää itsellesi paljon aikaa riippumatta siitä, kuinka valmistautunut olet.)
 5. Esimiehen ohjeet: Tämä osio sisältää kaikki tarvitsemasi lisätiedot. Useimmille opiskelijoille se on tyhjä, mutta jos sinulla on jonkinlaista erityistä majoitusta, muistuta kohteliaasti kohteliasta saapuessasi.

Miksi tarvitset SAT-pääsylipun?

Pohjimmiltaan pääsylipun on tarkoitus todistaa olevasi kuka sanot olevasi. Nykyisessä muodossaan lippu on reaktio kysymyksiin, joita College Boardilla on ollut huijaamisen kanssa : opiskelijat pyytäisivät jonkun muun rekisteröimään heidän nimensä ja suorittamaan testin heille.

Muista tuoda SAT-lippusi mukanasi testipäivänä, muuten sinua ei päästetä sisään.

Kuinka saat SAT-pääsylipun?

Kuten olet ehkä kerännyt, pääsylipun saamiseksi sinun on rekisteröidyttävä SAT: iin. Jos et ole vielä tehnyt niin, löydät vaiheittaiset ohjeet täältä. Tämän prosessin aikana on kaksi keskeistä vaihetta joka sinun on täytettävä saadaksesi SAT-lippusi.

mikä on läpinäkyvä tyttö

Kuinka valita valokuva

Tämän prosessin aikana sinua pyydetään toimittamaan kuva lippusi. Tämä voi tuntua pelottavalta, koska kollegion hallitus on paljon sääntöjä siitä, millaista valokuvaa voit käyttää .

Ei tarvitse kuitenkaan paniikkia. Avainkohdat ovat, että sen on oltava valokuva sinusta, joka on vain pääsi ja hartiat ja riittävän hyvin valaistu, jotta tunnistat helposti .

Jos sinulla on .jpg-versio koulukuvastasi, voit käyttää sitä. Toinen hyvä vaihtoehto on käyttää verkkokameraa valokuvan napsauttamiseen suoraan tietokoneellasi. Muussa tapauksessa hanki ystävä tai perheenjäsen, joka auttaa sinua ottamaan pääkuvan puhelimella tai digitaalikameralla.

Kuinka tulostaa SAT-pääsylippusi

Kun rekisteröinti on valmis, näyttöön tulee SAT-pääsylippusi. Varmista, että kaikki tiedot ovat oikein ja tulosta sitten. Se voi olla värillinen tai mustavalkoinen — Niin kauan kuin kaikki tiedot, myös valokuvasi, ovat selvästi näkyvissä.

johns hopkinsin standardoidut testivaatimukset

Jos sinä suosit, Voit odottaa lipun tulostamista myöhemmin . Voit käyttää sitä milloin tahansa College Board -tilisi kautta.

Tulosta lippusi etukäteen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia, jos tulostin päättää olla toimimatta.

Mutta mitä sinun pitäisi tehdä, jos ...

... Menetätkö pääsylipusi?

Jos menetät lippusi väärin, älä paniikkia! Kadonnut SAT-pääsylippu on helppo tulostaa uudelleen .

vakuuttavia aiheita, joista kirjoittaa

Mene vain College Boardin verkkosivustolle ja Kirjaudu sisään . Napsauta linkkiä Tulosta oma pääsylippu ja tulosta uudelleen.

... Ymmärrätkö, että lipun tiedot ovat virheellisiä?

Jälleen tämä ongelma voidaan korjata helposti kirjautumalla My SAT: iin. Voit muokata henkilökohtaisia ​​tietojasi milloin tahansa testipäivää edeltävään maanantaihin saakka.

Muista tulostaa lippu uudelleen, kun olet tehnyt muutokset, jotta varmistat, että se vastaa College Boardin arkistossa olevia tietoja.

... Pääset testikeskukseen ja huomaat, että sinulla ei ole lippua?

Proceedit eivät anna sinun suorittaa testiä ilman lippuasi, joten jos sinulla ei ole sitä, olet huonossa paikassa. Voit kuitenkin yrittää saada ystävän tai perheenjäsenen tuomaan sen sinulle, jos he asuvat lähellä.

kuinka päästä uclaan

Sen on parempi välttää tämä tilanne yhdessä , joten varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi testi yhdessä paikassa edellisenä iltana. Jos olet taipuvainen menettämään asioita (tai vain hyvin vainoharhainen), voit myös kokeilla:

 • varmuuskopion tekeminen ja asettaminen autoon.
 • teippaamalla lippu ja henkilötodistuksesi laskimeen.

Järjestelmän saaminen muistaa todennäköisemmin kaiken tarvitsemasi testipäivänä.

Avaintietoja SAT-pääsylipusta

Tarkastellaan tärkeät seikat, jotka sinun on pidettävä mielessä:

 • Sinä sinulla on oltava pääsylippusi päästä testikeskukseen SAT-päivänä.
 • Kuvasi on oltava tunnistettavissa sinä.
 • Varmista tulosta lippusi vähintään edellisenä iltana joten tiedät, että sinulla on se.
 • Voit tulostaa SAT-pääsylipusi milloin tahansa kirjautumalla My SAT -palveluun.

Jos sinulla on kysyttävää SAT-lipusta, kirjoita ne vain kommentteihin!

Lisää ehdotettua lukemista

Jos olet epävarma rekisteröintiprosessista , tutustu vaiheittaiseen prosessin läpikäyntiin (kuvien kanssa) ja oppaisiimme, milloin testata, kuinka paljon SAT maksaa, kuinka peruuttaa rekisteröintisi ja lähetätkö neljä ilmaista pisteet-raporttia.

Jos toisaalta testipäiväsi on aivan kulman takana , lue nämä viime hetken testipäivävinkit, jotka auttavat sinua saavuttamaan ihanteelliset SAT-pisteet.

Harkitse lopuksi tarkastella joitain SAT-valmistusmateriaalimme . Meillä on upeita oppaita kaikille kolmelle osalle, mukaan lukien yleiset strategiat, opintovinkit ja perusteelliset taitokatsaukset (oikealla on linkkejä kuhunkin osioon). Yritä aloittaa oppaastamme viidestä vihjeestä, joita sinun on käytettävä, mikä saa sinut ajattelemaan testiä oikealla tavalla.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset