SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Jos olet kirjautunut SAT: lle, olet todennäköisesti kuullut sen tarvitset SAT-pääsylipun päästäksesi testipäivään . College Board tekee paljon näistä lipuista, ja voi olla stressaavaa selvittää, miten syötät kaikki tietosi, saat oikean kuvan ja löytää tapa tulostaa lippu.

Älä huoli! Tämä opas opastaa sinut tarkalleen mitä pääsylippu on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen.Mikä on SAT-pääsylippu?

Pääsylippu on sinun todiste siitä, että olet rekisteröitynyt suorittamaan SAT: n . Sinulla on oltava se, jotta sinut päästetään testauskeskukseen testipäivänä. Siinä on myös hyödyllistä tietoa testauskeskuksestasi (sinulle) ja mahdollisesti tarvitsemastasi majoituksesta (Proctorille).

Olen sisällyttänyt SAT-pääsylipuni alla, joten voit nähdä miltä se näyttää.

parhaat lääketieteelliset korkeakoulut meissä

Käydään läpi avainkohdat - numeroin ne yllä.

 1. Sinun valokuvasi: se on kuva sinusta! Kollegion hallitus vaatii tätä estämään huijaamista. Alla on paljon lisätietoja hyvän kuvan valitsemisesta.
 2. Henkilökohtaiset tietosi: Tämä osio sisältää tietoja, kuten osoitteesi ja syntymäpäiväsi. Varmista, että kaikki on oikein hyvissä ajoin ennen testipäivääsi.
 3. Testipäivän tiedot: Tässä osiossa on tietoja siitä, milloin ja missä testaat ja mitä testiä suoritat (SAT, SAT essee -toiminnolla tai SAT-aihetestit).
 4. Huomautuksia opiskelijoille: Tämä osa sisältää erityisohjeet siitä, mitä tehdä, kun tulet testikeskukseen. Esimerkiksi testauskeskuksessani jouduin maksamaan dollarin pysäköinnistä ja sain huonetehtäväni FF: n rakennuksessa. (Ohjeista huolimatta osuin muutamaan napaan, joten muista jättää itsellesi paljon aikaa riippumatta siitä, kuinka valmistautunut olet.)
 5. Esimiehen ohjeet: Tämä osio sisältää kaikki tarvitsemasi lisätiedot. Useimmille opiskelijoille se on tyhjä, mutta jos sinulla on jonkinlaista erityistä majoitusta, muistuta kohteliaasti kohteliasta saapuessasi.

Miksi tarvitset SAT-pääsylipun?

Pohjimmiltaan pääsylipun on tarkoitus todistaa olevasi kuka sanot olevasi. Nykyisessä muodossaan lippu on reaktio kysymyksiin, joita College Boardilla on ollut huijaamisen kanssa : opiskelijat pyytäisivät jonkun muun rekisteröimään heidän nimensä ja suorittamaan testin heille.

Muista tuoda SAT-lippusi mukanasi testipäivänä, muuten sinua ei päästetä sisään.

Kuinka saat SAT-pääsylipun?

Kuten olet ehkä kerännyt, pääsylipun saamiseksi sinun on rekisteröidyttävä SAT: iin. Jos et ole vielä tehnyt niin, löydät vaiheittaiset ohjeet täältä. Tämän prosessin aikana on kaksi keskeistä vaihetta joka sinun on täytettävä saadaksesi SAT-lippusi.

mikä on läpinäkyvä tyttö

Kuinka valita valokuva

Tämän prosessin aikana sinua pyydetään toimittamaan kuva lippusi. Tämä voi tuntua pelottavalta, koska kollegion hallitus on paljon sääntöjä siitä, millaista valokuvaa voit käyttää .

Ei tarvitse kuitenkaan paniikkia. Avainkohdat ovat, että sen on oltava valokuva sinusta, joka on vain pääsi ja hartiat ja riittävän hyvin valaistu, jotta tunnistat helposti .

Jos sinulla on .jpg-versio koulukuvastasi, voit käyttää sitä. Toinen hyvä vaihtoehto on käyttää verkkokameraa valokuvan napsauttamiseen suoraan tietokoneellasi. Muussa tapauksessa hanki ystävä tai perheenjäsen, joka auttaa sinua ottamaan pääkuvan puhelimella tai digitaalikameralla.

Kuinka tulostaa SAT-pääsylippusi

Kun rekisteröinti on valmis, näyttöön tulee SAT-pääsylippusi. Varmista, että kaikki tiedot ovat oikein ja tulosta sitten. Se voi olla värillinen tai mustavalkoinen — Niin kauan kuin kaikki tiedot, myös valokuvasi, ovat selvästi näkyvissä.

johns hopkinsin standardoidut testivaatimukset

Jos sinä suosit, Voit odottaa lipun tulostamista myöhemmin . Voit käyttää sitä milloin tahansa College Board -tilisi kautta.

Tulosta lippusi etukäteen, jotta sinun ei tarvitse huolehtia, jos tulostin päättää olla toimimatta.

Mutta mitä sinun pitäisi tehdä, jos ...

... Menetätkö pääsylipusi?

Jos menetät lippusi väärin, älä paniikkia! Kadonnut SAT-pääsylippu on helppo tulostaa uudelleen .

vakuuttavia aiheita, joista kirjoittaa

Mene vain College Boardin verkkosivustolle ja Kirjaudu sisään . Napsauta linkkiä Tulosta oma pääsylippu ja tulosta uudelleen.

... Ymmärrätkö, että lipun tiedot ovat virheellisiä?

Jälleen tämä ongelma voidaan korjata helposti kirjautumalla My SAT: iin. Voit muokata henkilökohtaisia ​​tietojasi milloin tahansa testipäivää edeltävään maanantaihin saakka.

Muista tulostaa lippu uudelleen, kun olet tehnyt muutokset, jotta varmistat, että se vastaa College Boardin arkistossa olevia tietoja.

... Pääset testikeskukseen ja huomaat, että sinulla ei ole lippua?

Proceedit eivät anna sinun suorittaa testiä ilman lippuasi, joten jos sinulla ei ole sitä, olet huonossa paikassa. Voit kuitenkin yrittää saada ystävän tai perheenjäsenen tuomaan sen sinulle, jos he asuvat lähellä.

kuinka päästä uclaan

Sen on parempi välttää tämä tilanne yhdessä , joten varmista, että sinulla on kaikki tarvitsemasi testi yhdessä paikassa edellisenä iltana. Jos olet taipuvainen menettämään asioita (tai vain hyvin vainoharhainen), voit myös kokeilla:

 • varmuuskopion tekeminen ja asettaminen autoon.
 • teippaamalla lippu ja henkilötodistuksesi laskimeen.

Järjestelmän saaminen muistaa todennäköisemmin kaiken tarvitsemasi testipäivänä.

Avaintietoja SAT-pääsylipusta

Tarkastellaan tärkeät seikat, jotka sinun on pidettävä mielessä:

 • Sinä sinulla on oltava pääsylippusi päästä testikeskukseen SAT-päivänä.
 • Kuvasi on oltava tunnistettavissa sinä.
 • Varmista tulosta lippusi vähintään edellisenä iltana joten tiedät, että sinulla on se.
 • Voit tulostaa SAT-pääsylipusi milloin tahansa kirjautumalla My SAT -palveluun.

Jos sinulla on kysyttävää SAT-lipusta, kirjoita ne vain kommentteihin!

Lisää ehdotettua lukemista

Jos olet epävarma rekisteröintiprosessista , tutustu vaiheittaiseen prosessin läpikäyntiin (kuvien kanssa) ja oppaisiimme, milloin testata, kuinka paljon SAT maksaa, kuinka peruuttaa rekisteröintisi ja lähetätkö neljä ilmaista pisteet-raporttia.

Jos toisaalta testipäiväsi on aivan kulman takana , lue nämä viime hetken testipäivävinkit, jotka auttavat sinua saavuttamaan ihanteelliset SAT-pisteet.

Harkitse lopuksi tarkastella joitain SAT-valmistusmateriaalimme . Meillä on upeita oppaita kaikille kolmelle osalle, mukaan lukien yleiset strategiat, opintovinkit ja perusteelliset taitokatsaukset (oikealla on linkkejä kuhunkin osioon). Yritä aloittaa oppaastamme viidestä vihjeestä, joita sinun on käytettävä, mikä saa sinut ajattelemaan testiä oikealla tavalla.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.