SAT -majoitus: mitä ne ovat ja miten niitä saa

main_watch

merkit, jotka sopivat parhaiten leoon

Voit hidastaa kelloa SAT -majoituksella.

Jos sinulla on dokumentoitu vamma tai olet vain utelias siitä, mitä SAT -lisäajan saaminen kestää, saatat ihmetellä SAT -majoituksen saamisprosessia. Opastamme sinut prosessin läpi vaihe vaiheelta ja näytämme sinulle, kuinka maksimoida mahdollisuutesi saada majoitusta.Jos käytät SAT -ohjelmaa ja sinulla on vamma tai jokin muu sairaus, sinun kannattaa lukea tämä opas!

Katsaus majoitusprosessiin

SAT: llä on kaksi tapaa saada majoitus - joko pyytämällä niitä koulun kautta tai pyytämällä niitä itse paperisovelluksella. College Board kannustaa voimakkaasti koulun läpikäymiseen , koska ne antavat koulujen koordinaattoreille mahdollisuuden käyttää vammaisten opiskelijoiden verkkopalveluja (SSD). Jos käytät paperipyyntöjärjestelmää, se kestää kauemmin, ja sinun on toimitettava paljon enemmän asiakirjoja tarvitsemistasi majoituksista ja kunnostasi.

Jopa käymällä koulusi läpi - nopein vaihtoehto - majoituksen saaminen voi kestää jopa seitsemän viikkoa. Tämä tarkoittaa, että jos haluat majoituksen tiettyyn testipäivään mennessä, sinun on aloitettava hyväksymisprosessi hyvissä ajoin. Joidenkin testien osalta sinun on ehkä jopa aloitettava hyväksynnän saaminen edellisen lukuvuoden aikana. Jos esimerkiksi haluat ottaa lokakuun SAT: n majoitukseen, College Board suosittelee, että aloitat prosessin edellisenä keväänä.

Majoituspaikan saaminen voi olla pitkä prosessi, ja se vaatii paljon asiakirjoja. On sanomattakin selvää, että sinun pitäisi etsiä majoitusta vain, jos sinulla on vamma tai tila, joka sitä vaatii. Tyypillisesti useimmat opiskelijat, jotka saavat majoituksen SAT: lla, ovat vammaisia ​​opiskelijoita, jotka saavat myös majoituksen koulussa.

Silti, jos et saa majoitusta kouluun, mutta uskot, että saatat tarvita niitä SAT: lle, lue lisää saadaksesi tietoa prosessista ja mahdollisuuksista saada majoitusta.

Kolme perusvaihetta majoituksen testaamiseen

1. Aloita prosessi riittävän aikaisin varmistaaksesi, että sinulla on aikaa - mielessä se kestää seitsemän viikkoa kun materiaalit on lähetetty . Jatka lukemista saadaksesi yksityiskohtaisen aikataulun!

2. Lähetä pyyntösi ja asiakirjasi College Boardille joko koulusi SSD -koordinaattorin tai paperin kautta. (Lisätietoja asiakirjoista, majoitustyypeistä ja yleisimmin majoitetuista olosuhteista on alla.)

3. Kun College Board hyväksyy pyyntösi, he antavat sinulle seitsemän numeroisen koodin. Käytä tätä koodia rekisteröityessäsi SAT -palveluun verkossa, ja majoituksesi sisällytetään automaattisesti.

Millainen vamma tai kunto minun on täytettävä saadakseen pätevyyden?

Jotta College Board voi hyväksyä majoituksesi, heidän on vahvistettava, että sinulla on dokumentoitu vamma tai tila, joka heikentää kykyäsi ottaa SAT.

SAT: ssa opiskelijat, joilla on vamma, kuten seuraavat, majoittuvat usein, vaikka tämä ei ole tyhjentävä luettelo:

 • ADHD
 • Autismin taajuushäiriöt
 • Viestintähäiriöt
 • Päävammat
 • Kuulovammat
 • Oppimishäiriöt
 • Fyysiset/lääketieteelliset vammat
 • Psyykkiset häiriöt
 • Tic -häiriöt/Touretten
 • Näköhäiriöt

Ota huomioon, että rajoitettua englannin kielitaitoa ei pidetä ehdona College College voi tarjota majoitusta. Jos haluat tulostaa College Boardin kelpoisuusvaatimukset, katso ne verkkosivusto .

Mitä jos minulla on tilapäinen sairaus?

body_cast

Ei ole helppoa kuplia vastauksia murtuneella ranteella ...

Jos sinulla on tilapäinen sairaus, joka heikentää kykyäsi ottaa SAT -yhteyttä - esimerkiksi olet murtanut oikean ranteesi ja se on kirjoituskäsi -, on mahdollista saada majoitusta, mutta se on paljon vaikeampaa. Kerroin kasvaa, jos olet ilmoittautunut AP -tenttiin etkä parane myöhäiseen testipäivään mennessä tai jos olet vanhempi, joka ei ole vielä suorittanut SAT -testiä.

Prosessi on erilainen sinulle. Sen sijaan, että toimisit koulusi SSD -koordinaattorin kanssa tai lähetät majoituksen hyväksymislomakkeen College Boardille, lähetät toisen lomakkeen, jota voit käyttää verkossa tässä .

Mitkä ovat yhteiset majoitustilat?

Majoitukset, joita saat, vaihtelevat tarpeidesi ja tilanteen mukaan. Tässä on joitain yleisimmin annettuja SAT -majoituksia:

 • Pidennetty aika (50% ylimääräinen on yleisin, mikä tahansa yli 100% pidetään harvinaisena) joko yhdellä osiolla tai koko testissä
 • Tietokone esseiden kirjoittamiseen
 • Ylimääräiset tai pitkät tauot
 • Majoitusten lukeminen/näkeminen (esim. Iso painatus, pistekirjoitus, suurennuslasi)
 • Kirjoittaja esseitä varten
 • Testin lukija
 • Erilaiset asetukset - esim. edulliset istuimet, pieni ryhmä tai yksityinen huone
 • Kattavamman luettelon saat katso tämä College Boardin opas .

Esimerkiksi ADHD -opiskelija voi suorittaa testin pienen opiskelijaryhmän kanssa häiriötekijöiden minimoimiseksi. Tai opiskelija, jolla on oppimisvaikeuksia matematiikassa, saattaa saada pidempää aikaa matematiikan osissa. Tai diabeetikko voi pyytää usein taukoja voidakseen seurata verensokeriaan testin aikana.

Ehtojen ja majoituksen mahdollisia yhdistelmiä on monia, ja ne muuttuvat tilanteesi mukaan.

Pidennetty aika, ylimääräiset tai pidemmät tauot, tietokoneet ja lukeminen/näkeminen ovat yleisimpiä, vaikka siellä on paljon pidempi luettelo mahdollisista majoituspaikoista. (Oppilaitoksen hallitus tarjoaa kattavamman luettelon mukaan lukien harvinaisemmat majoitustilat, kuten erityinen vuorokaudenaika ja erikoisvalaistus.) Jos tarvitset majoitusta, jota ei ole luettelossa, College Board kehottaa sinua lähettämään pyyntösi joka tapauksessa hyväksyttäväksi.

SAT -majoituksen pyytämisen ajoitus

body_calendar

Valmistaudu suunnittelemaan etukäteen.

Varmista, että aloitat majoituksen etsimisen aikaisin. Hyväksymisprosessi voi kestää jopa seitsemän viikkoa, ja se alkaa vasta, kun College Board on vastaanottanut kaikki asiakirjasi. Jos osa asiakirjoistasi puuttuu ja/tai joudut toimittamaan tiedot uudelleen, seitsemän viikon prosessi alkaa alusta. Koska asiakirjojen valmistelu ja kaikkien tietojen saaminen College Boardille kestää jonkin aikaa, vaikka työskentelet koulun läpi, varmista, että aloitat runsaalla vara -ajalla - vähintään kolme kuukautta ennen haluttua testipäivääsi. College Board suosittelee seuraavaa aikataulua asiakirjojen vastaanottamiselle:

2016-17 Testipäivä

Määräaika College Boardin asiakirjojen vastaanottamiselle

1. lokakuuta 2016 SAT

12. elokuuta 2016

15. ja 19. lokakuuta sekä 2. marraskuuta 2016 PSAT/NMSQT

30. elokuuta 2016

5. marraskuuta 2016 SAT

16. syyskuuta 2016

3. joulukuuta 2016 SAT

15. lokakuuta 2016

21. tammikuuta 2017 SAT

2. joulukuuta 2016

21. helmikuuta-31. maaliskuuta 2017, PSAT 10

16. joulukuuta 2016

11. maaliskuuta 2017 SAT

20. tammikuuta 2017

3.-14.4.2017, PSAT 10

13. helmikuuta 2017

on 2,6 gpa hyvä

1.-5. toukokuuta, 8.-12. Toukokuuta 2017, AP-kokeet

17. helmikuuta 2017

6. toukokuuta 2017

17. maaliskuuta 2017

3. kesäkuuta 2017

14. huhtikuuta 2017

Aikajana päällä College Board .

On selvää, että monet näistä testipäivämääristä ja määräajoista ovat jo kuluneet, mutta Voit käyttää näitä päivämääriä suunnitellaksesi eteenpäin - jos esimerkiksi aiot ottaa SAT -ohjelman lokakuussa nuoremman vuoden aikana, muista, että sinun on toimitettava kaikki asiakirjat nuoremman vuoden elokuun loppuun mennessä.

Huomaa myös, että lokakuun testeissä, koska materiaalien vastaanottamisen määräaika on elokuun lopulla - kun suurin osa lukuvuodeista alkaa - sinun pitäisi aloittaa yhteydenotto koulusi SSD -koordinaattorille ja hankkia asiakirjat edellisenä keväänä. Ensimmäinen kouluviikko on kiireinen aika, joten et todennäköisesti pysty tekemään sitä silloin.

Itse asiassa turvallisuuden vuoksi ei ole huono idea lähettää materiaalit kesäkuuhun mennessä, joten jos jotain puuttuu, sinulla on aikaa lähettää kaikki kesällä, joten sinulla on runsaasti aikaa hyväksyä pyyntösi ennen lokakuun testi.

Joten miten haen SAT -majoitusta?

Menetelmä 1 (erittäin suositeltava): Käy koulusi läpi

College Board suosittelee, ja olemme samaa mieltä, että tehokkain tapa saada majoitusta on käydä koulusi läpi. Ota erityisesti yhteyttä koulusi vammaisten opiskelijoiden palveluihin (SSD). Jos et ole varma, kuka se on, ota yhteyttä johonkin koulusi opastusosastolta, joka voi ohjata sinut.

kuinka tietää horoskooppimerkimme

body_guidance

Koulusi SSD -koordinaattori voi käyttää College Boardin SSD Online -palvelu, joka on virtaviivaisempi majoituksen hyväksymispalvelu . Itse asiassa on todennäköistä, että koulusi SSD -koordinaattori on jo käynyt tämän prosessin muiden oppilaiden kanssa, joten he tuntevat College Boardin SSD -järjestelmän ja voivat auttaa sinua prosessin läpi.

SSD -koordinaattori antaa sinulle vanhemman suostumuslomakkeen, jonka sinun on saatava vanhempiesi/huoltajasi allekirjoitettavaksi ja palautettava kouluun ennen kuin prosessi voi alkaa. Seuraavaksi SSD -koordinaattori rekisteröi SSD Online -palvelun ja lähettää pyyntöön liittyvät asiakirjat, mukaan lukien IEP (Individualized Education Plan) tai 504 Plan, jos sinulla on sellainen. (Jos koulusi SSD -koordinaattori on uusi prosessissa, ohjaa heidät tästä linkistä saadaksesi College Boardin ohjeet .)

Toisin sanoen SSD -koordinaattorisi hoitaa suurimman osan prosessista, mukaan lukien pyynnön tekeminen ja tarvittavien asiakirjojen toimittaminen. Useimmissa tapauksissa tämä tarkoittaa, että perheesi ei tarvitse toimittaa lisäasiakirjoja.

Kuitenkin, saatat joutua toimittamaan lisäasiakirjoja jos jokin seuraavista skenaarioista pätee:

1. Sinulla ei ole IEP- tai 504 -suunnitelmaa tai sinulla on sellainen, mutta et ole käyttänyt sitä vähintään viimeisten neljän kuukauden aikana tai et ole saanut majoitusta vähintään neljän kuukauden aikana. Periaatteessa, jos et ole saanut majoitusta koulussa, College Board haluaa tietää, miksi tarvitset niitä SAT: lle.

2. Koulullasi ei ole College Boardin sääntöjä täyttäviä asiakirjoja.

3. Vammaisuustestisi ei ole ajankohtainen.

4. Pyydät epätavallista majoitusta, kuten yli 100% pidennetyn ajan. College Board haluaa varmistaa, että kun myönnät poikkeuksellista majoitusta, tarvitset sitä.

Kun SSD -koordinaattorisi on lähettänyt pyyntösi, College Board lähettää hyväksynnän tai epäämisen takaisin seitsemän viikon kuluessa. Yksi SSD Online -järjestelmän eduista on, että jos College Board vaatii lisäasiakirjoja tai jotain puuttuu, he voivat välittömästi ilmoittaa koulusi SSD -koordinaattorille, mikä nopeuttaa prosessia.

Tapa 2: Lähetä paperipyyntö

Jos et voi käyttää koulusi SSD -koordinaattoria pyynnön lähettämiseen, voit myös lähettää paperipyynnön College Boardille. Tämä menetelmä kestää kauemmin, koska lähetät asiakirjoja sähköpostitse sen sijaan, että lähetät niitä verkossa, ja sinun on toimitettava paljon enemmän asiakirjoja.

Ensinnäkin saadaksesi lomakkeen sinun on joko haettava se koulusi SSD -koordinaattorilta tai pyydettävä sitä College Boardin SSD -osastolta, jonka yhteystiedot ovat alla. Sitä ei voi ladata verkosta.

Sähköposti

info@ssd.collegeboard.org

Puhelin

212-713-8333

Faksi

886-360-0114

TTY

609-882-4118

Sähköposti

College Board SSD -ohjelma

P.O. Laatikko 8060

Mt. Vernon

62864-0060

Kun olet saanut lomakkeen, luetteloit henkilökohtaiset tietosi, lukiosi College Board -koodin ja haluamasi SAT -testin päivämäärän. (Huomaa, että tämä lomake ei toimi testirekisteröintilomakkeena, mutta sinun on silti rekisteröidyttävä SAT -palveluun majoituksen saamisen jälkeen.)

Seuraavaksi ilmoitat, mitä majoitusta haet. Varmista, että majoitusliikkeet liittyvät erityisesti vammaisuuteen, äläkä toista niitä. (Älä esimerkiksi pyydä lukijaa ja kasettisoitinta, jos haluat testin luettavan ääneen.) Varmista myös, että annat tietoja näistä majoituspaikoista, mukaan lukien historia niiden käytöstä koulussa ja suorituskykyäsi majoituksen kanssa ja ilman. (Jos esimerkiksi pyydät pidennettyä aikaa, sisällytä työkykysi vertailu ajoitettuihin ja ajastamattomiin olosuhteisiin.)

Lopuksi ja mikä tärkeintä, toimitat asiakirjat vammaisuudestasi. Tämä sisältää tiedot IEP- tai 504 -suunnitelmasi, jos sinulla on yksi, viimeisin kognitiivinen tai kykytestaus ja viimeisin lääketieteellinen arviointi, jos sinulla on lääketieteellinen tai psyykkinen vamma.

Vaadittavat asiakirjat vaihtelevat vammaisuuden ja pyytämäsi majoituspaikan mukaan. Dokumentointisi on oltava hyvin yksityiskohtainen - ei vain lääketieteellistä huomautusta tai IEP: täsi. Oireesi historia, koulussa annetut majoitustilat ja syy siihen, miksi majoitus on tarpeen SAT: lle, ovat kaikki tarvittavat tiedot. Voit löytää lisää pientä tulosta asiakirjoista täältä .

body_folders

Okei, joten se ei ehkä kestä Tämä paljon asiakirjoja SAT -majoituksen saamiseksi, mutta se saattaa tuntua siltä!

Voit löytää täydelliset ohjeet ja vaatimukset paperilomakkeen täyttämiseksi College Boardin verkkosivuilla.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, College Board tarkistaa ensin, että olet lähettänyt kaikki tarvittavat asiakirjat, ja pyytää tarvittaessa lisää. Tämän jälkeen he joko hyväksyvät tai hylkäävät pyyntösi.

Hyväksytty?

Jos majoituspyyntösi hyväksytään, majoituksesi pysyvät paikallaan vuoden ajan lukion valmistumisen jälkeen. Joten kun olet saanut hyväksynnän, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menet prosessin uudelleen läpi! College Board antaa sinulle seitsemän numeroisen koodin, jota voit käyttää aina, kun rekisteröidyt testiin verkossa.

Voit käyttää majoitustasi kaikissa College Boardin testeissä, mukaan lukien PSAT-, SAT-, SAT -aihekokeet ja AP -kokeet. Voit käyttää niitä SAT- ja SAT -aihekokeissa käyttämällä koodiasi, kun rekisteröidyt verkossa. Ilmoita PSAT- ja AP -kokeita varten koulullesi, että saat majoitusta College Boardilta, ja he varmistavat, että majoituksesi on paikallaan testipäivinä.

Jos on pakko vaihtaa asuntoa , joko ilmoita koulusi SSD -koordinaattorille ja pyydä heitä lähettämään pyyntö SSD Online -palvelun kautta tai lähetä pyyntösi itsenäisesti. Jälleen nopein tapa muuttaa majoitustasi on käydä SSD Online, joten käytä sitä, jos mahdollista.

Lisää vinkkejä

Jos tarvitset majoitusta, hanki se mahdollisimman varhain lukio -urallasi. Koska College Boardin majoitukset kestävät valmistumisen jälkeen, mitä aikaisemmin saat majoituksesi, sitä enemmän voit käyttää niitä - etenkin AP -kokeissa ja PSAT: ssa, joita voit aloittaa toisen vuoden opiskelijana tai jopa ensimmäisenä opiskelijana.

Jos et ole varma, tarvitsetko tai haluatko majoitusta SAT: lla, harkitse tilannettasi. Jos sinulla on IEP- tai 504 -suunnitelma, joka antaa sinulle ylimääräistä aikaa, taukoja tai työkaluja testeissä, on todennäköistä, että hyödyt myös näistä SAT -majoituksista. Muista, että SAT on erittäin haastava testi, joka vaatii paljon henkistä käsittelyä, matemaattisia laskelmia ja kirjoittamista lyhyessä ajassa. Lisäksi SAT: lta on helpompaa saada majoitusta, jos ne ovat samanlaisia ​​kuin koulussa käyttämäsi.

Jos sinulla ei ole IEP- tai 504 -suunnitelmaa koulussa, mutta sinulla on SAT -tilaa vaikeuttava ehto, kysy koulusi SSD -koordinaattorilta SAT: n ottamisesta majoituksen kanssa tai ilman. On vaikeampaa - mutta ei mahdotonta - saada majoitusta, jos et ole suunnitellut koulusi kanssa, joten tarvitsemasi asunnon määrittäminen on tärkeä ensimmäinen askel.

Voit myös kokeilla SAT -harjoitustestejä sellaisten majoitusten kanssa ja ilman niitä, joiden luulet tarvitsevasi tunteen, jos haluat pyytää niitä. Jos esimerkiksi luulet tarvitsevasi lisäaikaa, kokeile suorittaa yksi harjoitustesti käyttäen tyypillistä SAT -ajoitusta ja toinen pidempään. Jos tilasi tai vammasi vaikeuttaa huomattavasti SAT: n suorittamista määrätyssä ajassa, harkitse majoituksen etsimistä.

body_satbook Älä aliarvioi SAT: ia!

Lopuksi, riippumatta siitä, saatko majoituksen vai et, varmista, että käytät riittävästi aikaa opiskeluun ja valmistautumiseen SAT: ään. Se on erittäin vaikea testi, eikä se ole kuin luokka- tai standardikokeen tentit. Tarvittavien majoituspaikkojen ohella älykäs opiskelu on paras tapa valmistautua SAT: ään.

kuinka monta nollaa miljardilla on

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA