Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Santa Clara, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Santa Claran lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Santa Clara Highiin . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Santa Clara High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Santa Clara High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Santa Clara High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Santa Clara Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Santa Claran lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Santa Clarassa, Kaliforniassa Santa Claran piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Santa Clara High luokitellaan kouluksi keskisuuressa kaupungissa. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Santa Claran lukio
3000 Benton St.
Santa Clara, CA 95051-3736

Puhelinnumero : 4084232600

Santa Claran lukion kotisivu : https://santaclara.schoolloop.com/

Rehtori : Gregory Shelby
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Yhteensä ilmoittautuminen Santa Claran lukioon on 1830 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Santa Clara Highiin osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuuko Santa Claran lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Santa Clara Highiin on kasvanut viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 242 229 471
10tharvosana 263 236 499
yksitoistatharvosana 221 232 453
12tharvosana 203 204 407

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi-luokka on 64 opiskelijaa suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa enemmän opiskelijoita.

Tähän voi olla muutama syy. Santa Claran kaupungin väestö voi olla kasvamassa, mikä lähettää enemmän opiskelijoita Santa Clara Highiin. Vaihtoehtoisesti Santa Clara High voisi rentoutua opiskelijapolitiikassaan ja ottaa mukaan enemmän opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Santa Claran lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

ei unc chapel hill superscore toimii

Tilastojemme mukaan Santa Clara Highilla on 51:49 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Santa Clara Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Santa Claran läänin väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Santa Clara High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.

ovat proteiineista valmistettuja entsyymejä

Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Santa Claran lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Santa Clara Highilla on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etnisyys ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen joukko opiskelijoita luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin paljon monimuotoisuutta.

yleisin etnisyys Santa Clara High on latinalaisamerikkalainen . Kaliforniassa 51,5% kaikista opiskelijoista on latinalaisamerikkalaisia, joten se on yleisin etnisyys. Vaikka Santa Clara High on suhteellisen monipuolinen, latinalaisamerikkalaiset opiskelijat ovat yleisimpiä etnisyys täällä.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,6% 12
aasialainen 28,3% 518
latinalaisamerikkalainen 34,1% 625
Musta 5,6% 103
Valkoinen 27,1% 497
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,9% 17
Kaksi tai useampia kilpailuja 3,1% 58

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Santa Claran etnisiä ryhmiä. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Santa Claran suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Santa Claran lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Santa Clara High -kadulla 11,0% opiskelijoista kelpaa alennettuun hintaan lounaaseen ja 33,9% ilmaisiin lounaaseen .

Tämä tarkoittaa, että Santa Clara Highilla on alle köyhyyden keskitason . Koska suurin osa opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan lounaaseen, Santa Clara High on köyhyystasolla olevien Kalifornian koulujen keskitasoa pienempi. Santa Claran perheiden tulotaso on siis todennäköisesti suhteellisen korkea.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 203 11,0%
Ilmaiset lounaat 622 33,9%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1005 54,9%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti ympäröivää yhteisöä Santa Clarassa eikä puhu paljoakaan itse koulusta.

Santa Clara High on 50 prosenttia kouluista tulotason mukaan. Yleensä korkeamman tulotason koulut ovat paremmin rahoitettuja, ja niiden luokkien ja toimintojen laatu on parempi. Santa Clara High on todennäköisesti pakkauksen keskellä ja antaa sinulle hyvän joukon vaihtoehtoja kokeilla.

Jos sinulla on kiinnostuksia, joita Santa Clara High ei kata, etsi aktiviteettejasi paikallisyhteisöltäsi tai internetistä AP-luokkien itseopiskeluun.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Santa Claran lukiossa? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja Santa Clara Highin kahden tyyppisistä tapauksista: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Santa Clara High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on vaihtoehtoinen lukio? Onko se sinulle sopiva?

Oletko kiinnostunut vaihtoehtoisista lukioista? Selitämme, mitä he ovat ja miten päättää, onko osallistuminen johonkin oikea valinta sinulle.

Cal State Long Beachin ACT -tulokset ja GPA

940 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

57 loistavaa lääketieteellistä ohjelmaa lukiolaisille + neuvoja

Harkitaanko lukiolaisille tarkoitettuja lääketieteellisiä ohjelmia? Olemme luoneet luettelon yli 50 kesäohjelmasta ja lääketieteellisestä harjoittelusta sekä tietoa vapaaehtoistyöstä.

Vermontin teknillisen oppilaitoksen pääsyvaatimukset

Felician Collegen pääsyvaatimukset

Bard Collegen pääsyvaatimukset

8 perustason Taurus-ominaisuutta, selitetty

Millainen on Härkä-persoonallisuus? Selitämme Tauruksen tärkeimmät piirteet ja ominaisuudet, jotta voimme ymmärtää tätä maamerkkiä.

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? 101 koulua + neuvoja

Mitkä ovat hyvät SAT -pisteet korkeakouluille? Selitämme, mikä on hyvä SAT -pisteet sinulle, ja luetellaan 101 suositun korkeakoulun ja yliopiston SAT -tulokset.

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

Kuinka SAT pisteytetään? Pisteytystaulukot

Kuinka SAT-pisteytys toimii, ja miten tämä vaikuttaa testinottostrategiaasi? Lue lisätietoja oppaastamme.

Onko työmatkakoulu oikea sinulle?

Harkitsetko matkaa yliopistoon? Selitämme, millaista elämä lähiliikenteen opiskelijana todella on ja miten saat siitä kaiken irti.

12 parasta apurahaa DACA -opiskelijoille

Etsitkö apurahoja DACA -opiskelijoille? Olemme keränneet luettelon parhaista DACA -apurahoista auttaaksemme Dreamersia varaamaan yliopiston.

Rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi: Kieliopin sääntö

Mikä on rinnakkaisrakenne ACT-englanniksi, ja mitä strategioita voit oppia vastaamaan näihin kysymyksiin? Lue oppaastani vinkkejä ja käytännön kysymyksiä.

Kalifornian parhaat koulut | William Howard Taft Charterin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta William Howard Taft Charter High Schoolista Woodland Hillsissä, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo: oppilaitokset, joilla on jatkuva pääsy

Etsitkö kouluja, joissa on jatkuva pääsy? Tässä on täydellinen luettelo jokaisesta korkeakoulusta, joka tarjoaa jatkuvan pääsyprosessin myöhäisillä määräajoilla.

Neljän kirjoitustyylin ymmärtäminen: niiden tunnistaminen ja käyttäminen

Oletko kiinnostunut erilaisista kirjoitustyyleistä? Selitämme neljä kirjoitustyyliä, niiden havaitseminen ja oman ainutlaatuisen kirjoitusäänen luominen.

Idahon yliopiston pääsyvaatimukset

Wayne State Collegen pääsyvaatimukset

ACT Math -sarja: strategiaopas ja tarkistus

Hämmentyykö aritmeettisista sekvensseistä ja geometrisista sekvensseistä ACT Mathissa? Lue oppaamme oppiaksesi kaikki kaavat ja strategiat, joita tarvitset jaksojen matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Ultimate College -pakkausluettelo: 110 pakollista tuotetta

Etkö ole varma, mitä tuoda yliopistoon? Tutustu lopulliseen korkeakoulujen pakkausluetteloon kaikesta mitä tarvitset.

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Woodburyn yliopiston pääsyvaatimukset