Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

feature_eyeglasses.jpg

Sen lisäksi, että suosituskirjeet auttavat jotakuta saamaan alkuasuntoa, ne voivat myös auttaa pitkälle sisäisen ylennyksen edistämisessä. Jos ylennys edellyttää siirtymistä johtotehtäviin, esimiehen tai kollegan hyvä kirje voi olla hyödyllinen osoittamaan, että ehdokas on valmis siirtymään ylöspäin.

Tässä esimerkkiviittauksessa esimies suosittelee, että lasialan yrityksen asiakaskokemusneuvoja siirtyy tiiminvetäjäksi. Lue, miten esimies kehystää kirjeensä.



suurin yliopistokampus Yhdysvalloissa

Esimerkkikirje #5: Kirjoittanut sisäisen promootion valvoja

Zachary Parker
Asiakassuhteiden johtaja
Lark -linssit
102 Charles St.
Boston, MA 02114

Hyvä Zachary Parker,

parhaat korttipelit kahdelle

Minulla on ilo antaa tämä suositus Alexille, kun hän jatkaa asiakaskokemustiimin johtotehtävää Lark Lenssin kanssa. Hänen esimiehenään asiakaspalvelutiimissä kolmen viime vuoden ajan olen työskennellyt Alexin kanssa päivittäin. Olen varma, että Alex on valmis siirtymään johtotehtäviin. Sallikaa minun antaa kolme esimerkkiä Alexin pätevyydestä tähän kampanjaan.

Ensinnäkin Alex ilmentää 'asiakaskeskeistä' filosofiaamme ja tarjoaa asiakkaillemme poikkeuksellisen osto- ja omistuskokemuksen. Hän on tehnyt minuun vaikutuksen lämmöllä, viisaudella ja ystävällisyydellä verkossa, puhelimitse ja henkilökohtaisesti. Esimerkiksi muutama kuukausi sitten hän vietti tunnin lohduttaakseen naista, joka oli kokenut vaikeita aikoja. Asiakas on sittemmin ostanut meiltä useita laseja ja lähettänyt ystäviä ja perheenjäseniä, jotka ovat tehneet samoin. Alex rakentaa vahvoja suhteita asiakkaisiin ja vahvistaa liiketoimintaamme pitkällä aikavälillä. Erinomainen tuki on liiketoimintamallimme kulmakivi, ja Alex tarjoaa jatkuvasti tätä palvelua asiakaskokemusneuvojana.

Toiseksi Alexilla on syvällinen tietämys tuotteistamme ja toimintatavoistamme. Kolmen vuoden tukitiimissä työskentelyn jälkeen hän on käsitellyt erilaisia ​​kysymyksiä ja ymmärtää liiketoimintamme päivittäiset toiminnot ja kokonaiskuva. Hän voi ratkaista ongelmat nopeasti ja on ottanut käyttöön useita uusia aloitteita parantamiseksi. Äskettäin hän alkoi työskennellä uuden kehyksen kanssa helpottaakseen viestintää tukitiimin ja tuotetiimin välillä. Alex parantaa tapausmuistioiden toimitusta tukiedustajilta tuotesuunnittelijoille. Hän käyttää syvällistä tietämystään innovaatioiden edistämiseen.

Kolmanneksi Alex on osoittanut johtamistaitojaan koko ajan Lark Lenssin kanssa. Hänen kollegansa tunnustavat hänet asiantuntijana kaikessa tuessa, ja he usein kysyvät häneltä kysymyksiä. Viimeisen vuoden aikana hän on auttanut ottamaan vastaan ​​useita uusia työntekijöitä, auttanut koulutuksessa ja tarkistamassa viikoittain keskustellakseen heidän edistymisestään. Koska uusien työntekijöiden ottaminen käyttöön tulee olemaan suuri osa hänen roolistaan ​​asiakaskokemustiimin vetäjänä, Alex on jo osoittanut kykynsä tällä areenalla. Tiedän, että hänellä on kollegoidensa tuki ryhtyä ryhmänjohtajan rooliin.

Alex on osoittanut kerta toisensa jälkeen asiantuntemuksensa asiakassuhteissa ja on valmis siirtymään tiimijohtajan tehtävään. Hän on kykenevä, luottavainen ja sitoutunut poikkeuksellisen tuen tehtävään. Odotan innolla tapaavani hänet asiakaskokemustiimin johtajana Lark Lenssin kanssa. Kiitos paljon. Ota rohkeasti yhteyttä kaikkiin kysymyksiin.

mikä on luokan sijoitus

Ystävällisin terveisin,

Lucie Warby
Asiakaskokemuspäällikkö
Lark -linssit
lwarby@larklenses.com
617-729-5555


body_dog-2.jpg

Tämän kirjeen perusteella Alex kuulostaa lämpimältä, ymmärtäväiseltä henkilöltä, joka ei tuomitsisi sinua, jos olisit ostamassa silmälaseja koira .

mitä eroa on mitoosilla ja meioosilla?

Suosituskirje 5: Erotus

Vaikka voit kirjoittaa kirjeen ulkopuolista työtä etsivälle henkilölle, saatat myös saada tehtävän laatia kirje, joka tukee sisäistä ylennystä hakevaa työntekijää. Tässä tapauksessa sinun pitäisi keskittyä miksi ehdokas on oikea henkilö siirtymään yritykseen. Kuinka hän on osoittanut kykynsä sekä ammattitaidollaan että yhteyksillään työtovereihinsa?

Tässä kirjeessä Lucie Warby ilmaisee tukensa Alexin ylennykselle asiakaskokemusneuvojalta asiakaskokemustiimin johtajaksi. Hän keskittyy kolmeen päävahvuuteen: Alexin asiakaspalvelu, hänen tietonsa ja innovatiiviset ideansa sekä johtamiskykynsä kollegoidensa keskuudessa. Lucie keskustelee Alexin menestyksestä tukiedustajana ja syistä, miksi hän on valmis siirtymään johtotehtäviin.

Muutamia yksityiskohtia varten Lucie mainitsee Alexin kannustavan keskustelun järkyttyneen asiakkaan kanssa. Hän puhuu myös projektistaan ​​toimittaa tapausmuistioita tukitiimiltä suunnittelutiimille.

Lopuksi Lucie mainitsee, kuinka Alex on auttanut uusien työntekijöiden kouluttamisessa. Lucien kuvauksesta on selvää, että Alexilla on on jo alkanut siirtyä nykyisen työnsä parametrien ulkopuolelle ja ottaa johtotehtävän.

Saman yrityksen esimiehenä Lucien korkealla mielipiteellä Alexin työstä olisi paljon painoa. Hän tuntee yrityksen ja voi puhua realistisesti Alexin sopivuudesta uuteen asemaan. Sanomalla, että Alexilla on jo tiiminsä tuki, Lucie osoittaa edelleen, että Alex voisi olla oikea valinta asiakaskokemustiimin johtajalle. Tässä kirjeessä käytetään vahvaa, positiivista kieltä ja erityisiä esimerkkejä Alexin tueksi, kun hän hakee sisäistä ylennystä Lark Lenssin kanssa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mount Holyoke College SAT -tulokset ja GPA

West Libertyn yliopiston pääsyvaatimukset

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3 avainvinkkiä onnistuneiden tuffien täydentävien esseiden kirjoittamiseen

Taisteletko Tufts-lisäyksellä? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erottuvien Tufts-esseiden kirjoittamisesta, jotta pääset sisään.

College haastattelupuku: mitä pukeutua haastatteluun

Mietitkö mitä pukeutua yliopiston haastatteluun? Opi sopivan yliopistohaastattelun puvut ja vinkit hyödyllisten vinkkien ja näytepukujen avulla.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

2016-17 Akateeminen opas | George Washingtonin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta George Washingtonin lukiosta San Franciscossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä El Caminon lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Camino High Schoolista Etelä-San Franciscossa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Tennessee State University SAT -pisteet ja GPA

ACT -pisteytysvirhe: Saitko jonkun muun pistemäärä virheen perusteella?

Onko ACT -pisteesi odotettua pienempi? Luuletko saaneesi jonkun toisen pistemäärän tai ACT tehnyt virheen? Näin voit korjata sen.

Mitä sinun on tiedettävä Norton Space- ja Aeronautics Academy -opistoista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Norton Space and Aeronautics Academy -säätiöstä San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Enneagrammin tyyppi 2: Hoitava auttaja

Oletko tyypin 2 Enneagrammi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagram 2 on rakkaudessa ja parisuhteessa.

Ainoa todellinen tiede, jonka sinun on tiedettävä ACT-tiede

Tiesitkö, että ACT vaatii sinua ymmärtämään vähän tiedettä vastaamaan 10 prosenttiin sen kysymyksistä? Lue oppaamme kaikista tiedoista, jotka sinun on tiedettävä.

Paine Collegen pääsyvaatimukset

Queens University of Charlotte Pääsyvaatimukset

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Utica College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Kuinka paljon korkeakoulu todella maksaa?

Yritätkö laskea, kuinka paljon korkeakoulu maksaa, mukaan lukien opetus, huone ja lauta, kirjat ja paljon muuta? Jaamme kaikki tärkeimmät kustannukset puolestasi - ja kuinka paljon todella maksat yliopistosta.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

Keskusmetodistisen yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | La Habran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Habra High Schoolista La Habrassa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä: UNC SAT -pisteet ja GPA

Villanovan pääsyvaatimukset