Jousimies Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

body-jousimies-merkki-kuu

Oletko sukeltamassa astrologiaan ja alkanut tutkimaan kuun merkkejä? Oletko oppinut, että olet kuu Jousimies -naisessa tai kuu Jousimies -miehessä? Aurinkomerkit saavat yleensä kaiken huomion, mutta kuun merkit voivat auttaa sinua oppimaan persoonallisuutesi piilotetuista, yksityisistä puolista.

Lue tämä opas saadaksesi tietää mitä kuun merkit ovat astrologiassa ja kuinka voit löytää oman kuun merkin.Keskitymme sitten erityisesti Jousimiehen kuun piirteisiinja selitä, kuinka kuun merkki vaikuttaa kaikkeen siitä, miltä sinusta tuntuu itsestäsi siihen, mitä pelkäät eniten. Lopuksi esittelemme yleiskatsauksen Jousimiehen kuun persoonallisuuspiirteistä ja jokaisesta 12 auringon astrologisesta merkistä.Mitkä ovat astrologian kuun merkit?

Mitä me tarkoitamme, kun puhumme kuun merkeistä? Jopa jotkut astrologian asiantuntijat eivät tiedä niin paljon kuun merkeistä, koska niistä keskustellaan paljon vähemmän kuin aurinkomerkkejä. Voit määrittää aurinkomerkkisi syntymäaikasi perusteella ; Auringonmerkkejä (tunnetaan myös nimellä tähtimerkit) kutsutaan yleensä vain nimiksi. Joten jos olet syntynyt, esimerkiksi 5. kesäkuuta, sinun aurinkomerkisi on Kaksoset ja kerrot todennäköisesti ihmisille, että olet Kaksoset, kun sinulta kysytään merkistäsi. Jokainen aurinkomerkki kestää noin kuukauden, vaikka kuukaudet eivät vastaa täydellisesti tavallista gregoriaanista kalenteria, jota suurin osa maailmasta käyttää.

Kuun merkit (joita joskus kutsutaan syntymäkuun merkkiksi) ovat hieman monimutkaisempia.Ne viittaavat asemaan, jonka kuu oli taivaalla syntymähetkellä. Verrattuna aurinkoon, joka kulkee jokaisen horoskoopin läpi kerran vuodessa, kuu liikkuu nopeammin ja kulkee jokaisen horoskoopin läpi kerran kuukausi. Tämä tarkoittaa, että kuu siirtyy eri horoskooppimerkkeihin noin 2–2,5 päivän välein.Siksi, jotta voit tuntea kuun merkin täysin luottavaisesti, sinun on tiedettävä syntymäaikasi(vaikka tietäminen vain aamulla/iltapäivällä/illalla voi toimia hyppysissä) sekä syntymäkaupunkisi. Kuu voi olla yhdessä asennossa aamulla ja siirtyä toiseen asentoon, joka asettaa sen eri merkkiin illalla. Kun sinulla on nämä tiedot, voit oppia horoskooppi kuun merkin täältä .

Jos sinulla on Jousimiehen kuun merkki, tämä tarkoittaa, että syntymähetkellä kuu oli Jousimiehen asennossa. Kuun merkki voi vaikuttaa melkoisesti persoonallisuuteesi, vaikka niistä ei puhuta läheskään niin laajasti kuin aurinkomerkeistä.

Kuun merkin tunteminen auttaa sinua oppimaan lisää sisäisestä itsestäsi. Vaikka aurinkomerkkisi vaikuttaa siihen, miltä näytät muille ja mitä haluat olla (kuten persoonallisuutesi, miten olet vuorovaikutuksessa ryhmien kanssa, tulevat tavoitteesi jne.)kuun merkki kertoo sinulle enemmän sisäisistä, yksityisistä ominaisuuksista.Voit opiskella sitä oppiaksesi lisää tunne -energiastasi, luonnollisista vaistoistasi, yhteisistä ahdistuksistasi, piilotetuista pelkoistasi ja siitä, mitä tarvitset tunteaksesi olosi turvalliseksi maailmassa. Kuun merkki vaikuttaa siihen, miten olet vuorovaikutuksessa muiden kanssa (etenkin lähisuhteissa), miten näet maailman ja miltä sinusta tuntuu.

ominaisuus-jousimies-merkki-nainen-nuoli

Jousimiehen kuun piirteet

Mitä Jousimies -kuun merkin merkitys tarkoittaa persoonallisuudellesi?Jos kuun merkki on Jousimies, se tarkoittaa, että sinulla on myös Jousimiehen ominaisuuksia aurinkomerkkisi antamien ominaisuuksien lisäksi. Täältä voit oppia kaiken Jousimiehen merkistä , mutta tässä osiossa keskustelemme erityisesti siitä, miten täysikuu Jousimiehen merkissä vaikuttaa sinuun, toisin kuin Jousimiehen aurinkomerkki. Kuten edellä mainitsimme, kuun merkit vaikuttavat ensisijaisesti sisäiseen, yksityiseen itseen sekä läheisiin suhteisiin.

Jousimies Kuun merkki: Kuinka näet itsesi

Kuumerkilläsi on merkittävä vaikutus siihen, miten ajattelet itsestäsi, ja jos sinulla on Jousimies -kuun merkki,pidät yleensä itsestäsi paljon (ehkä jopa hieman liikaa, koska Sags tiedetään olevan joskus hieman ylimielinen).Sagittarian kuun merkki tarkoittaa, että olet hyvin tietoinen positiivisista piirteistäsi ja olet varma, että sinulla on kaikki mitä tarvitset ottaaksesi maailman ja menestyäksesi elämässä. Toisin kuin monet muut kuun merkit, Jousimiehen kuun saaminen ei ole epäilystä itsestään, vaan pikemminkin ajattelu, että voit tehdä mitä tahansa, vaikka jokin ylittäisi taitosi tai olisi vain vaarallista.

Ihmiset, joilla on Jousimiehen kuun merkkejä, voivat ajatella niin korkeasti itsestäänhe käyttäytyvät holtittomaan käytökseen,varsinkin jos heidän auringonmerkkinsä tunnetaan myös impulsiivisista/kyseenalaisista päätöksistä. Mutta niin kauan kuin voit pitää nämä taipumukset kurissa, korkea mielipiteesi itsestäsi on yleensä ansaittu.

Jousimies Kuun merkki: Pelot

Jousimiehen kuun merkin suurin pelko on hallinnan menetys . Jousimiehet arvostavat suuresti riippumattomuuttaan, ja kaikki, mikä tuntuu siltä, ​​riistää heiltä vapauden tehdä omia päätöksiä, riittää paniikkiin. Ja jos kuukuvasi on Jousimies, näet todennäköisesti hallinnan menettämisen monissa tilanteissa: pitkäaikaiset suhteet, velat, innostamaton työ jne. Jopa asunnon vuokrasopimuksen allekirjoittaminen voi riittää saamaan kätesi hikoilemaan. Koska Jousimies on kuusi merkki aurinkomerkisi sijaan, saatat pystyä piilottamaan tämän pelon muilta usein, mutta kun tulet jonkun lähelle ja he ymmärtävät, että taistelet ajatuksen kanssa luopua itsenäisyydestäsi, se voi aiheuttaa ongelmia, jos et työskentele voittaaksesi tämän kuun merkin hankalan piirteen.

Jousimies Kuun merkki: mukavuudet

Jousimiehet kaipaavat uutuus, ja se on mitä he kääntyvät, kun he tarvitsevat pick-me-up, eikä suosikki show tai hemmotteleva ateria. Jousimiehen kuun kanssa olet onnellisin, kun elämä on jännittävää, ja jos saat adrenaliinia, se on vielä parempi. Jousimiehen kuun merkkien täytyy kuitenkin tuntea olevansa hallinnassa voidakseen todella lohduttaa, joten haluat olla se, joka kutsuu laukaukset mihin tahansa hulluun suunnitelmaan, jonka ihmiset päättävät. Toiminta, joka saa veren pumppaamaan ja mahdollistaa kuljettajan istuimen (kirjaimellisesti tai kuvaannollisesti), on juuri se, miten Jousimiehen kuut mieluummin keskittävät itsensä.

Jousimies Kuun merkki: Kuinka näet läheiset suhteet

Jousimiehen kuun merkin suhteet voivat olla vaikeita. Ei siksi, että ihmiset eivät halua päästä lähelle sinua! Älykkyytensä, huumorintajunsa ja jännittävien seikkailujensa ansiosta Jousimiehet ovat erittäin suosittuja muiden keskuudessa. Jousimiehen kuun merkki lisää hiukan karismaa jopa kaikkein tiukimpiin ja varattuihin auringonmerkkeihin.Ongelma johtuu yhdestä yleisimmistä Jousimiehen kuun piirteistä: sitoutumisvaikeuksista.

Jousimiehen kuun merkintä tarkoittaa, että näet usein lähisuhteet (erityisesti romanttiset) tukahduttavina. Sen sijaan pidät laajemmasta tuttavapiiristä, jolle et koskaan tunne tarvetta tehdä kompromisseja: jos joku heistä on tyytymätön valintoihisi, siirryt vain seuraavalle henkilölle. Jos aurinkomerkkisi tunnetaan uskollisuudesta, voit usein voittaa tämän sitoutumisen pelon, mutta riippumatta siitä, mikä aurinkomerkki on, valmistaudu hermostuneisuuteen, kun asiat alkavat muuttua vakaviksi jonkun toisen kanssa. Juuri näin Jousimiehen kuun merkit ovat.

body_sagittarius

Auringoparit Jousimiehen kuun merkin kanssa

Jos olet koskaan tuntenut, että tietyt aurinkomerkkisi ominaisuudet eivät sovi persoonallisuuteesi, se voi johtua siitä, ettet ota kuukirjaasi huomioon. Auringonmerkkisi hallitsee yleensä persoonallisuuttasi, mutta kuun merkit vaikuttavat myös siihen, kuka olet.Alla on lyhyt persoonallisuuskatsaus jokaisesta aurinkomerkistä, joka on yhdistetty Jousimiehen kuun kanssa.Joten jos olet syntynyt 1. syyskuuta ja oppinut, että syntymäsi aikana oli kuu Jousimiehessä, katso Neitsyt Aurinko + Jousimies Kuun merkki nähdäksesi, mitä pariliitos kertoo sinusta.

Oinas Aurinko + Jousimies Kuu

Jousimiehen ja Oinas -merkit ovat hyvin samankaltaisia, joten ei ole paljon sisäistä ristiriitaa jossakin tämän auringon/kuun pariliitoksen kanssa. Molemmat merkit ovat seikkailunhaluisia, itsenäisiä ja optimistisia, joten Oinas -aurinko ja Jousimies -kuu rakastavat usein itseään ja rakastavat elämää yleensä. Kuitenkin, koska heidän auringon- ja kuunmerkkiensä ei tiedetä todella pysähtyneen ajattelemaan päätöksiä, he voivat joskus joutua vaikeuksiin. (Lisäksi tämä merkki tunnetaan ajoittain erittäin ylimielisenä.)

Gemini Sun + Jousimies Kuu

Jousimies ja Kaksoset yhdistävät paljon yhtäläisyyksiä, hyvässä tai pahassa. Tämä auringon/kuun pariliitos johtaa usein ihmisiin, jotka ovat erittäin älykäs, hyvin vastenmielinen lähisuhteita kohtaan ja melko holtiton. Ihmiset todella pitävät sekä Jousimiehistä että Kaksosista, mutta kumpikaan merkki ei ole hyvä päästämään muita lähelle. Yhdessä heidän 'paholaisensa voi välittää' -asennon kanssa Kaksosten aurinko ja Jousimies -kuu voivat päätyä yksinäisiin kapinallisiin, jos he eivät pysähdy arvioimaan, miten he haluavat elämänsä menevän ja kenen kanssa he haluavat jakaa sen.

Härkä Aurinko + Jousimies Kuu

Taureanien tiedetään olevan uskollisia, vakaita ja metodisia, mikä on hyvin erilaista kuin tuliset, vapaamieliset Jousimiehet. Tämä auringon ja kuun pariliitos toimii kuitenkin usein hyvin. Jousimiehen kuu lisää tulta usein omalla tavallaan asetettuun Härkään ja luo Härän, joka on nyt halukkaampi ravistamaan rutiiniaan ja kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää.

Syöpä Aurinko + Jousimies Kuu

Tämä on vahva auringon ja kuun pariliitos. Syövät ovat uskollisia ja rehellisiä, mutta he voivat kärsiä pessimismistä ja yleensä juuttua uraan. Jousimiehen kuun saaminen lisää vapaata henkeä, ruusunvärisiä lasienergiaa muutoin vakaisiin syöpiin, mikä on usein juuri sitä, mitä he tarvitsevat ollakseen hieman onnellisempia ja menestyneempiä maailmassa.

Leo Sun + Jousimies Kuu

Tämä auringon ja kuun pariliitos voi mennä monella tavalla. Leot ovat pelottomia, luonnolliset johtajat ja Jousimiehet ovat älykkäitä vapauden ystäviä. Molemmat merkit ovat erittäin suosittuja muiden keskuudessa, joten joku, jolla on tämä pariliitos, houkuttelee paljon ystäviä. Vaikka ne voivat aluksi vaikuttaa loistavilta ja jännittäviltä, ​​niillä on kuitenkin haittapuoli. Erityisesti leot voivat olla ylimielisiä yrittäessään saada tiensä, ja Jousimiehen taipumus olla holtiton tarkoittaa, että nämä ihmiset voivat joskus tehdä melko huonoja päätöksiä ilman, että kukaan pitää heitä kurissa.

Neitsyt Aurinko + Jousimies Kuu

Neitsyet ovat horoskoopin unohdettuja hyppysellisiä: he ovat luotettavia, älykkäitä ja ahkeria, ja voit luottaa heihin, että he saavat asiat aikaiseksi, vaikka heillä ei olisi hauskaa sen tekemisen aikana. Tiedät kuitenkin, mitä he sanovat kaikesta työstä ja leikistä ... Onneksi kun Neitsyellä on Jousimies-kuu, he saavat juuri niin paljon paholaisen huolenpitoa heidän persoonallisuudelleen, että he ovat valmiita lähtemään toimistosta aikaisin ja päästä irti (silloin tällöin).

Vaaka Aurinko + Jousimies Kuu

Henkilö, jolla on tämä auringon ja kuun pariliitos, voi pitää hauskaa ja paljon ongelmia. Vaaka- ja Jousimies -merkkien yhdistelmä saa aikaan paljon älykkyyttä ja luonnollista uteliaisuutta maailmaa kohtaan. Nämä ihmiset ovat yleensä elinikäisiä oppijoita, jotka haluavat aina laajentaa tietämystään. Kuitenkin, molemmat merkit ovat myös usein sitoutumisfoobisia, joten he voivat hypätä suhteesta suhteeseen, täynnä luonnollista karismaa, mutta eivät koskaan pysty saamaan asioita kiinni yhdestä ihmisestä.

Skorpioni Aurinko + Jousimies Kuu

On vaikea löytää kahta merkkiä, jotka eroavat toisistaan ​​enemmän kuin Skorpioni ja Jousimies. Skorpionit ovat äärimmäisen uskollisia ja tunteensa (erityisesti negatiiviset) voivat hukuttaa heidät, kun taas Jousimiehet ovat yleensä melko onnellisia, mutta vihaavat sitoutumistaan. Kokonaisuudessaan Skorpionin aurinko + Jousimies -kuu voi saada molempien merkkien parhaat puolet ja löytää tasapainon, tai heillä voi olla paljon sisäisiä ristiriitoja, koska niiden auringon ja kuun merkit ovat niin erilaisia.

Jousimies Aurinko + Jousimies Kuu

Kaksinkertainen Jousimiesparitus tarkoittaa sitä kaikki Sag -piirteet korostuvat ihmisillä, joilla on tämä auringon ja kuun yhdistelmä. Tämä tarkoittaa sitä, että heillä on kaikki hyvät Jousimiehen piirteet patassa: älykkyys, rehellisyys, huumorintaju jne., Mutta heillä on myös suuria annoksia negatiivisia piirteitä, kuten huolimattomuutta ja vaikeuksia sitoutua. Nämä ihmiset ovat usein hyvin turvassa itsessään, koska auringon ja kuun ristiriitoja ei ole, mutta he voivat hyötyä siitä, että luotettu ystävä on rehellinen, kun heidän negatiivisista ominaisuuksistaan ​​tulee liikaa.

Kauris Aurinko + Jousimies Kuu

Vaikka Kauris ja Jousimies eivät yleensä tule toimeen niin hyvin tosielämässä, Kauris -aurinko + Jousimies -kuun omaava henkilö saa usein molempien merkkien parhaat puolet. Kauris on älykäs, vastuullinen ja huomaavainen, mutta se voi tulla kylmäksi tai lähestyttäväksi parhaista aikomuksistaan ​​huolimatta. Hieman karismaa ja hauskaa Jousimiehen kuustaan ​​luo Kauris, jota ihmiset sekä kunnioittavat että rakastavat olemista.

Vesimies Aurinko + Jousimies Kuu

Vesimiehet ja Jousimiehet tulevat kuuluisasti toimeen, joten kun henkilöllä on tämä aurinko/kuu -yhdistelmä, he tuntevat usein olevansa onnellisia ja sopusoinnussa itsensä kanssa. Lisäksi he ovat syvästi uteliaita maailmasta ja rakastavat hyväkseen mahdollisuuksia oppia uusia asioita ja saada uusia kokemuksia. Vesimiehet kuitenkin jo kamppailevat sitoutuakseen, ja vapaamielisten piirteiden lisääminen Jousimiehen kuusta ei todennäköisesti auta heitä kehittämään pitkäaikaisia ​​suhteita.

Kalat Aurinko + Jousimies Kuu

Tämä auringon ja kuun pariliitos voi mennä useisiin suuntiin. Yhdistämällä Kalat erittäin uskollisen asenteen ja taipumuksen kyyneliin sekä Jousimiehen onnellisiin ja huolettomiin tapoihin voi luoda Kalat, jotka ovat hieman onnellisempia kuin useimmat, tai Kalat, jotka kamppailevat muodostaakseen pitkäaikaisia ​​yhteyksiä. kaikesta muusta. Riippumatta siitä, kuinka nämä kaksi merkkiä yhdistyvät,nämä ihmiset ovat usein erittäin luovia,lahja sekä auringon että kuun merkeistä.

body_sagittariussign

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta resurssia NCLEX -kysymyksille ja käytännön testeille

Otetaanko NCLEX? Tutustu kokoelmaan parhaista NCLEX -käytännön kysymyksistä ja testeistä, joiden kanssa voit opiskella.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

ECU: n pääsyvaatimukset

9 esimerkkiä erinomaisista suosituskirjeistä työhösi

Kirjoitatko työpaikkasuosituskirjeen, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tutustu hyödyllisten näytteiden kokoelmaamme, jotta pääset alkuun.

Kalifornian parhaat koulut | Central Union High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Central Union High Schoolista El Centrossa, Kaliforniassa.

Mount Holyoke Collegen pääsyvaatimukset

Historialliset SAT -testipäivät 2014, 2013 ja enemmän

SAT: n historialliset testipäivät ovat tärkeitä monien tarkkojen tietueiden kannalta. Kollegion hallitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa ylläpidä helppoa tietokantaa SAT-päivämääristä vuosille 2014, 2013, 2012, 2011 ja soforth. Me PrepScholarissa olemme tehneet kovaa työtä vanhojen levyjen kaivaamiseksi. Katso alempaa!

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se?

Mikä on STAAR -testi? Onko sinun otettava se? Selvitä, mitä odottaa tästä Texas -testistä.

Coloradon yliopiston lohkareiden pääsyvaatimukset

15 parasta musiikkikoulua Yhdysvalloissa

Oletko kiinnostunut Yhdysvaltojen parhaista musiikkikouluista? Tutustu yksityiskohtaisiin musiikkikoulujen sijoituksiin löytääksesi sinulle sopivan koulun.

1120 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

SUNY Institute of Technology pääsyvaatimukset

ACT: ään rekisteröityminen: temppuja ja vinkkejä

Opi rekisteröitymään ACT: hen ja vältä yleisiä virheitä, jotka voivat maksaa rahaa ja aikaa.

Mikä on liittovaltion työohjelma? Määritelmä ja opas

Harkitsetko liittymistä korkeakoulun työopinto-ohjelmaan? Mikä on työtutkimuksen määritelmä, kuinka paljon voit ansaita, ja pitäisikö sinun työskennellä tuossa työssä? Selvitä täältä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

Arkansasin yliopisto, Pine Bluff Pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Villanovan ACT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

3 avainvinkkiä Salsa -luokan pukeutumiseen

Mietitkö, mitä pukeutua salsa -tanssitunneille? Katso mukavat ja tyylikkäät ideamme siitä, mitä pukeutua salsa -luokkaan.

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

Piemonten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Estancia-lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Estancia High Schoolista Costa Mesassa, Kaliforniassa.

NCAA SAT -pisteet: Mitä sinun tulee olla kelvollinen

Mitä SAT -pisteitä ja GPA: ta tarvitset, jotta voit saada NCAA Clearinghousen? Ota selvää tästä ja opi, kuinka voit helposti täyttää vaatimukset.

Mount St.Mary Collegen pääsyvaatimukset