Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitä ovat Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newarkin keskimääräiset SAT-pisteet ja GPA? Tässä oppaassa keskustelemme siitä, mitä pisteitä tarvitaan, jotta pääset mukaan Rutgersiin, New Jerseyn osavaltion yliopistoon - Newark. Voit myös laskea omat mahdollisuutesi pääsylaskurin avulla.

Sijainti: Newark, NJ

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newarkin pääsytilastot

On kolme kriittistä lukua, kun otetaan huomioon pääsymahdollisuudet: SAT-pisteet, GPA ja hyväksymisaste . Kaikki nämä yhdessä kertovat sinulle, mitä pisteitä vaaditaan päästäksesi Rutgersiin, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark.uc santa barbara hyväksymisaste

Keskimääräinen SAT: 1090

keskimääräinen SAT-pisteet komposiitti Rutgersissa, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark on a 1090 .

kuvan kuvaus

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteanalyysi (uusi 1600 SAT)

25. prosenttipisteen uusi SAT-pisteet ovat 1010 ja 75. prosenttipisteiden SAT-pisteet ovat 1170.

Toisin sanoen 1010 sijoittaa sinut keskiarvon alapuolelle, kun taas 1170 vie sinut keskiarvon yläpuolelle. Rutgersissa, New Jerseyn osavaltion yliopistossa - Newarkissa ei ole absoluuttista SAT-vaatimusta, mutta he todella haluavat nähdä ainakin 1010: n olevan mahdollisuus harkita.

Tässä on uusien SAT-pisteiden erittely osioiden mukaan:

Osa Keskiverto 25. prosenttipiste 75. prosenttipiste
Matematiikka 550 510590
Lukeminen + kirjoittaminen 540 500580
Komposiitti 1090 10101170Keskimääräinen GPA: 3,33

keskimääräinen GPA Rutgersissa, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark on 3.33 . Tämä tekee Rutgersista, New Jerseyn osavaltion yliopistosta - Newark Kohtalaisen kilpailukykyinen GPA: lle.

kuvan kuvaus

(Useimmat koulut käyttävät painotettua GPA: ta 4,0: sta, vaikka jotkut ilmoittavat painottamattoman GPA: n. Tämä koulu ei ilmoittanut virallisesti keskimääräistä GPA: ta, mutta olemme arvioineet sen täällä käyttämällä yli 1000 koulun tietoja.)

GPA: n ollessa 3,33, Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark hyväksyy keskimääräistä alhaisemmat opiskelijat . On OK olla B-keskimääräinen opiskelija, jossa on joitain A: n sekoituksia. Jos otit joitain AP- tai IB-luokkia, se auttaa parantamaan painotettua GPA: ta ja osoittamaan kykyäsi osallistua korkeakouluopetukseen.

mitä pisteitä tarvitaan yliopistolle

Jos olet nuorempi tai vanhempi, GPA: ta on vaikea muuttaa tästä eteenpäin. Jos GPA-arvo on 3,33: n tai alle koulun keskiarvon, tarvitset korkeamman SAT-pisteet kompensoimiseksi ja osoita, että olet valmis ottamaan vastaan ​​yliopistojen tutkijoita. Tämä auttaa sinua kilpailemaan tehokkaasti muiden hakijoiden kanssa.

kuinka kuitata lukemista


Pääsymäärä: 64,2%

Hyväksymisaste Rutgersissa, New Jerseyn osavaltion yliopistossa - Newarkissa on 64,2% . Toisin sanoen 100 haetusta opiskelijasta otetaan 64.

kuvan kuvaus

Tämä tarkoittaa, että koulu on jonkin verran valikoiva . Sinun tulisi valmistella akateemiset pisteet hyvin, mutta sinulla on erinomaiset mahdollisuudet, jos vaikutat niihin.Lopullinen pääsy tuomio

kuvan kuvaus

Koska tämä koulu on kohtalaisen valikoiva, vahva akateeminen suorituskyky takaa melkein pääsyn . Pisteytys 1090 SAT: lla tai sitä korkeammalla antaa sinulle jo hyvän otoksen päästä sisään. 1170: n pisteet takaavat melkein pääsyn, koska GPA on suunnilleen keskiarvo 3,33.Pääsylaskuri

Mitkä ovat mahdollisuutesi päästä Rutgersiin, New Jerseyn osavaltion yliopistoon - Newark? Pääsymahdollisuudet näillä pisteillä:

Tässä on mukautettu pääsylaskuri. Kytke numerosi nähdäksesi mahdollisuutesi päästä.

Valitse testi: Uusi SAT TOIMIA

SAT-pisteet Sinun GPA
merkintä: Valintapäätöksesi ei perustu pelkästään GPA- ja SAT / ACT-pisteisiisi, vaan myös kurssisi vaikeuksiin, opetussuunnitelmiin, suosituskirjeisiin ja henkilökohtaisiin lausuntoihin. Tämä työkalu tarjoaa vain a yksinkertaistettu arvio mahdollisuutesi päästä. Sen sijaan, että käsittelisit tätä työkalua kristallipallona, ​​suosittelemme harkitsemaan suurta kuvaa mahdollisuutesi merkityksestä:
  • 80-100%: Turvallisuuskoulu: Vahvat mahdollisuudet päästä sisään
  • 50-80%: Todennäköisempää kuin ei päästä
  • 20-50%: Pienemmät, mutta silti hyvät mahdollisuudet päästä sisään
  • 5-20%: Saavuta koulu: Ei todennäköisesti pääse sisään, mutta sinulla on silti laukaus
  • 0-5%: vaikeasti saavutettava koulu: erittäin vaikea päästä sisään
Suosittelemme, että haet kouluja monin eri tavoin. Joihinkin turvallisuuskouluihin hakeminen takaa, että sinulla on korkeakoulu, kun taas hakeminen joihinkin kouluihin antaa sinulle kuvan päästäksesi kouluun valikoiman yläosassa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Vialliset ACT -muokkaajat englanniksi: Kielioppi säännön valmistelu

Vialliset muokkaajat ovat tärkeitä kielioppivirheitä ACT -englannissa. Lue vinkkini näiden kysymysten hyökkäämiseen ja harjoittele realistisia kysymyksiä.

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

Mikä on Reach -koulu? Mitkä Reach -koulut minun pitäisi valita?

Haetko korkeakouluun ja mietit, mikä on tavoitettavuuskoulu? Selvitä määritelmä ja tavoittavuuskoulujen valinta.

Langstonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

ACT -tiedetulosten parantaminen: 7 vinkkiä täydelliseltä maalintekijältä

Mikä on paras tapa parantaa ACT Science -pisteitäsi? Käytä 9 asiantuntijavinkkiäni ja -strategiaani valmistautuaksesi 26 pisteeseen tai enemmän.

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Länsi -Oregonin yliopiston pääsyvaatimukset

Vermontin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka kauan ACT on jatkettu?

Kuinka pitkä ACT-testi kestää majoituksen ja lisäajan kanssa? Kuinka paljon aikaa saat? Tutustu ACT-testiaikatauluun täältä.

Mikä on huono SAT-pisteet? Kansallisesti ja kollegiona

Mitä pidetään huonoina SAT-pisteinä? Mikä on huono valtakunnallinen ja mikä on huono pisteet korkeakouluille ja Ivy-liigalle? Selvitä täältä.

Mikä on ylpeä ylätaso? Vinkkejä ja esimerkkejä

Onko sinua pyydetty kirjoittamaan ylätasoarkki? Opi, miltä hyvä vanhempi ylpeysarkki -esimerkki näyttää ja mitä tietoja sinun tulee sisällyttää.

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Cal State Dominguez Hillsin pääsyvaatimukset

AP -tulokset ylioppilasvalinnoissa: onko niillä todella väliä?

Kuinka paljon korkeakoulut välittävät AP -pisteistä? Se voi olla vähemmän kuin luulet! Opas oppilaitoksiin ja AP -pisteisiin selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

2016-17 Akateeminen opas | Rocklinin lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rocklin High Schoolista Rocklin, CA.

Pratt-instituutin SAT-tulokset ja GPA

Länsi-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

John Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

Kendall Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä SAT -esseepisteet?

Mikä on hyvä SAT -esseepiste 12: sta? Mitä sinun pitäisi pyrkiä pääsemään yliopistoon? Selvitä täältä.