Robert Frostin tie, jota ei ole otettu: merkitys ja analyysi

ominaisuus-road-wood-robert-frost-cc0

Robert Frost on kiistatta yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista amerikkalaisista runoilijoista, joten ei ole yllättävää, että hänen teoksiaan opetetaan lukioissa ja korkeakouluissa eri puolilla maata. Koska hän on niin kuuluisa, olet todennäköisesti kohdannut tien, jota ei ole otettu aiemmin .

Olemme täällä auttaa sinua ymmärtämään syvällisemmin tietä, jota ei ole otettu. Jotta voisimme oppia, mistä Frostin tie ei ole otettu -runossa on kyse, käsittelemme tässä artikkelissa seuraavaa:  • Lyhyt esittely runoilija Robert Frostille
  • Tietoa runon taustasta
  • Tie ei otettu
  • Tie ei ole otettu -analyysi, mukaan lukien runon kaksi parasta teemaa
  • The Road Not Takenin runolliset laitteet, jotka sinun on tiedettävä

Puhuttavaa on paljon, joten jatketaan!


runko-Robert-Frost

Robert Frost tunnetaan laajalti yhdeksi 1900 -luvun vaikutusvaltaisimmista amerikkalaisista runoilijoista. (Sneha Raushan/ Wikimedia )

suuri gatsby ensimmäinen rivi

Robert Frostin elämäkerta

Robert Frost syntyi vuonna 1874 San Franciscossa Kaliforniassa. Hänen isänsä oli sanomalehden toimittaja (ammatti, jonka Frost myöhemmin harjoitti muun muassa), ja hänen äitinsä oli opettaja ja skotlantilainen maahanmuuttaja. Kun hän oli noin kymmenen vuotta vanha, hänen perheensä muutti Massachusettsiin lähellä hänen isoisäänsä, joka omisti sahan. Frost sai molemmat nimensä valedictorian ja lukion runoilija hänen lukion valmistuvan luokan ... ja kaksi vuotta myöhemmin julkaisi ensimmäisen runonsa My Butterfly: An Elegy New York Independent aikakauslehti.

Tässä vaiheessa Frost tiesi haluavansa olla runoilija. Mutta valitettavasti Frostin elämän seuraava osa merkitsisi mullistus . Hän osallistui sekä Dartmouthiin että Harvardiin, mutta keskeytti molemmat ennen valmistumistaan. Hänen runoutensa ei myöskään saanut vetoa Yhdysvalloissa. Vaikeuttaakseen asioita entisestään Frost ja hänen vaimonsa Elinor kärsivät henkilökohtaisesta tragediasta, kun kaksi heidän kuudesta lapsestaan ​​kuoli lapsena.

Vuonna 1900 Frost tunsi olonsa turhautuneeksi työmahdollisuuksistaan ​​ja vetovoiman puutteesta runousurassaan ja muutti perheensä maatilalle, jonka hänen isoisänsä jätti hänelle Derryyn, New Hampshireen. Frost asuisi siellä yhdeksän vuotta, ja monet hänen kuuluisimmista varhaisista runoistaan ​​on kirjoitettu ennen hänen aamutöitäan hoidettaessa maatilaa . Mutta Frostin runous jäi suurelta osin huomiotta amerikkalaisille kustantajille. Niinpä Frost päätti myydä tilan vuonna 1911 ja muutti perheensä Lontooseen. Siellä hän julkaisi ensimmäisen runoantologiansa, Pojan tahto, vuonna 1913 .

Frostin toinen antologia, Bostonin pohjoispuolella, julkaistiin vuonna 1914 ja saavutti valtavan menestyksen Englannissa. Lopulta vuosien taistelun jälkeen Frostista tuli kuuluisa runoilija lähinnä yhdessä yössä. Välttääkseen ensimmäisen maailmansodan Frost palasi Yhdysvaltoihin vuonna 1915 ja aloitti opettamisen kloAmherst Collegeja Michiganin yliopisto , koko ajan kirjoittamalla runoja. Hän sai lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, kuten runouden Pulitzer -palkinnon, ja tuli 1900 -luvun amerikkalaisen runouden julkinen ilme . Myöhemmin elämässä, 86 -vuotiaana, Robert Frostista tuli myös ensimmäinen virkaantuva runoilija John F.Kennedyn virkaanastujaisissa vuonna 1960.

Koko uransa ajan, Frost ei koskaan eksynyt kaukana vanhanaikaisesta pastoraalirunosta, huolimatta siitä, että uudemmat amerikkalaiset runoilijat siirtyivät kokeellisempaan suuntaan. Frostin runous keskittyi New Englandin maaseudun elämään kuolemaansa asti vuonna 1963.

Robert Frost, Tie, jota ei ole otettu runo

Tie, jota ei ole otettu, on kertova runo , eli se on runo, joka kertoo tarinan. Se kirjoitettiin vuonna 1915 vitsinä Frostin ystävälle Edward Thomasille. Frost ja Thomas rakastivat vaellusta yhdessä, ja Thomasilla oli usein vaikeuksia päättää, mitä polkua heidän tulisi seurata. (Kyllä, se on oikein: yksi kuuluisimmista amerikkalaisista runoista on alun perin kirjoitettu hölmöksi yksityisvitsiksi kahden ystävän kesken!)

Frost luki sen ensin joillekin opiskelijoille, jotka hänen yllätyksekseen pitivät sitä erittäin vakavana runona. Tie, jota ei ole otettu, julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna Elokuun 1915 numero Atlantic Monthly , ja sitten julkaistiin uudelleen runokokoelmansa avausrunona Vuorien väli ensi vuonna.

Runon koko teksti on alla.

Tie, jota Robert Frost ei ole ottanut

Kaksi tietä erosi keltaisesta puusta,
Ja valitettavasti en voinut matkustaa molemmilla
Ja ole yksi matkustaja, kauan seisoin
Ja katsoin yhtä alas niin pitkälle kuin pystyin
Sinne, missä se taipui aluskasvillisuuteen;

Sitten otti toisen yhtä oikeudenmukaiseksi,
Ja sillä on ehkä parempi väite,
Koska se oli ruohoinen ja halusi kulumista;
Vaikka se kulku sinne
Oli käyttänyt niitä suunnilleen samalla tavalla,

Ja molemmat makasivat samana aamuna
Lehdissä mikään askel ei ollut tallannut mustaa.
Voi, pidin ensimmäisen toisen päivän!
Silti tietäen, miten tie johtaa tielle,
Epäilin, pitäisikö minun koskaan palata.

Kerron tämän huokauksella
Jossain iät ja ikät:
Kaksi tietä erosi metsässä, ja minä -
Otin sen vähemmän matkustetun,
Ja se on tehnyt kaiken eron.

body-World-War-I-letter-cc0

Frostin kuuluisin runo sai alkunsa kirjeestä, joka lähetettiin hänen parhaalle ystävälleen ensimmäisen maailmansodan aattona.

Taustaa tien takana ei otettu runo

Tie, jota ei ole otettu, on tullut tunnetuksi sen havaitusta kannustuksesta ottaa [tie] vähemmän käytetyksi. Toisin sanoen, monet ihmiset tulkitsevat tämän runon kutsuna kehittää uusia polkuja ja irtautua vallitsevasta tilanteesta. Tämä on osittain siksi, että monet ihmiset muistavat väärin runon otsikon 'Matka vähemmän matkustettuna'.

Tämä The Road Not Taken -tulkinta on kiistanalainen (siitä lisää myöhemmin), mutta se riitti inspiroimaan Frostin ystävää Edward Thomasia tekemään erittäin vakava päätös taistelemaan ensimmäisessä maailmansodassa.

Frost ja Thomas olivat suuria ystäviä, kun Frost asui Englannissa. Molemmat olivat hyvin luettuja ja erittäin kiinnostuneita luonnosta. He kävivät usein pitkiä kävelylenkkejä yhdessä , tarkkailemaan luontoa Englannin maaseudulla. Kuitenkin Frostin aika Englannissa päättyi vuonna 1915, kun ensimmäinen maailmansota oli puhkeamisen partaalla. Hän palasi Yhdysvaltoihin välttääkseen sodan ja odotti täysin Thomasin seuraavan häntä.

Thomas ei. Frostin runo tuli postissa, kun Thomas päätti lähteä Euroopasta vai osallistua sotatoimiin. Vaikka tie ei ollut otettu, se ei ollut vain asia, joka sai Thomasin värväytymään ja taistelemaan ensimmäisessä maailmansodassa, se oli tekijä hänen päätöksessään. Thomas pahoitteli saavutustensa puutetta verrattuna hyvään ystäväänsä Frostia ja tunsi, että runo pilkkasi hänen päättämättömyyttään, ja päätti tehdä aloitteen ja taistella maansa puolesta. Valitettavasti Thomas kuoli Arrasin taistelussa 9. huhtikuuta 1917.

Thomas sai inspiraation ottaa tien, jota ei ole otettu Frostin runon vuoksi. Sama koskee monia ihmisiä, jotka ovat lukeneet runon sen ensimmäisen julkaisun jälkeen vuonna 1915. Käsite ottaa vähemmän kulkeva tie '' näyttää kannattavan yksilöllisyyttä ja sitkeyttä Molempia pidetään keskeisenä amerikkalaisessa kulttuurissa. Runon on julkaistu uudelleen tuhansia tuhansia kertoja ja se on inspiroinut kaikkea itseapukirjoja kohteeseen autojen mainoksia .

runko-keltainen-puu-tie-ei otettu

Robert Frost The Road Not Taken Analysis: Merkitys ja teemat

Autamme sinua ymmärtämään Robert Frostin runouden merkityksen hajottaa yleinen merkitys ja pääteemat runosta alla olevassa Tietämme ottamatta -analyysissamme.

Mutta ennen kuin teemme, palaa ja lue runo uudelleen. Kun olet tehnyt tämän, tule takaisin tänne ... ja voimme aloittaa!

Robert Frost Tietä ei oteta merkitystä

Tie, jota ei ole otettu, on runo puolustaa valintojemme tärkeyttä, sekä suuria että pieniä, koska ne muokkaavat matkamme läpi elämän . Frostin kannalta tärkeimmät päätöksemme eivät ole niitä, joita käytämme paljon aikaa ajattelemiseen kenen kanssa meillä on suhteita , missä mennään yliopistoon tai millainen tulevaisuuden uramme pitäisi olla . Sen sijaan Frostin runo väittää, että pienet valinnat teemme joka päivä myös on suuria vaikutuksia elämäämme. Jokainen tekemämme päätös asettaa meidät tielle, jonka tärkeyttä emme ehkä ymmärrä vasta paljon, paljon myöhemmin.

Tämä teema heijastuu koko runoon. Esimerkiksi runo alkaa siitä, että kaiutin sijoittaa meidät kohtaukseen, erityisesti kohtaan, jossa kaksi tietä irtoaa toisistaan ​​keltaisen puun keskellä.

Puhuja pahoittelee, että he eivät voi mennä molempiin suuntiin ja silti olla yksi matkustaja, toisin sanoen he ei voi elää kahta erilaista elämää ja silti olla yksi henkilö . Toisin sanoen puhuja ei voi syödä kakkuaan ja syödä sitä. Kaiutin on valita yksi suuntaan, koska kuten elämässä, päätöksenteko tarkoittaa usein sitä, että muut ovet suljetaan myöhemmin puolestasi.

Jos esimerkiksi päätät mennä yliopistoon UCLA: ssa, se tarkoittaa, että valitset myös ei mennä yliopistoon muualle. Et koskaan tiedä, millaista olisi mennä Michiganin yliopistoon tai ensimmäisenä lukiona, koska teit toisen valinnan. Mutta tämä pätee myös pienempiin, päivittäisiin päätöksiin. Sen valitseminen, kenen kanssa vietät aikaa, kuinka ahkerasti opiskelet ja harrastuksesi, ovat esimerkkejä pienistä valinnoista, jotka myös muokkaavat tulevaisuuttasi.

Runon puhuja ymmärtää sen. He seisovat näiden kahden polun risteyksessä pitkään miettien valintansa. Ensinnäkin he tuijottavat yhtä polkua niin pitkälle kuin hän voi, sinne, missä se kulkee aluskasvillisuuteen. Puhuja päättää sitten valita toisen tien, jonka he sanovat olevan yhtä oikeudenmukainen, eli yhtä houkutteleva kuin ensimmäinen. Kertoja toteaa, että toinen polku halusi kulumista, mikä tarkoittaa, että se oli hieman umpeen kasvanut kuin ensimmäinen polku.

Mutta mikä vielä tärkeämpää, riippumatta siitä, mihin suuntaan puhuja kulkee, he tietävät olevansa sitoutuneita seuraamaan sitä missä tahansa. Näemme tämän säkeen:

Ja molemmat makasivat samana aamuna
Lehdissä mikään askel ei ollut tallannut mustaa.
Voi, pidin ensimmäisen toisen päivän!
Silti tietäen, miten tie johtaa tielle,
Epäilin, pitäisikö minun koskaan palata.

Vaikka puhuja sanoo, että he tallensivat ensimmäisen polun toiselle päivälle saadakseen heidät tuntemaan paremmin päätöksestään, seuraavat kaksi riviä osoittavat, että puhuja ymmärtää, etteivät he todennäköisesti pysty kaksinkertaistumaan ja valitsemaan ensimmäistä polkua missä tahansa toinen johtaa. Aivan kuten elämässä, jokainen polku johtaa toiseen polkuun ja sitten toiseen. Toisin sanoen, tällä hetkellä tekemämme päätökset yhdistyvät ja vaikuttavat siihen, mihin päädymme elämässä-emmekä todellakaan saa uudelleen.

Kun he ovat valinneet tiensä, puhuja sanoo, että he odottavat päivää kauas tulevaisuudessa, jolloin he huokaistuna kertovat ihmisille siitä, että he kulkevat vähemmän kulkenutta tietä, ja se on tehnyt kaiken.

Tarkoittaako tämä, että vähemmän matkustetun ottaminen on tehnyt kaiken eron hyvällä tavalla?

Näin sanominen huokauksella ei välttämättä kuulosta hyvältä. Runo ei ole ollenkaan selvä siitä, oliko vähemmän matkustetun polun valitseminen hyvä vai huono valinta . Joten vaikka runo on selvä, että kaikki valintamme muokkaavat elämämme polkua, on epäselvämpää siitä, onko vähemmän matkustettujen polkujen valinta hyvä vai ei. Se on lukijoiden päätettävissä!

Robert Frost Tie, jota ei oteta Teema 1: Jälkiviisauden voima

Tästä päästään ensimmäiseen aiheeseen: kuinka jälkiviisaus antaa valinnoillemme voiman.

Puhuja alkaa haarautumispisteestä (mikä on hieno tapa sanoa murtautuvan kahteen haaraan). Lukijoina meidän on tarkoitus pitää runo kirjaimellisena tarinana siitä, että joku metsässä yrittää päättää, mihin suuntaan mennä, sekä vertauskuva siitä, kuinka elämänvalintamme ovat kuin erilaiset polut metsässä.

Kuten aiemmin mainitsimme, runo on selvä, ettet voi kulkea kahta polkua ja silti olla yksi matkustaja, etkä voi olla varma, että saat koskaan mahdollisuuden kokeilla muita vaihtoehtojasi. Tämä johtuu siitä, että jokainen tekemäsi valinta johtaa useampiin valintoihin, jotka kaikki johtavat sinut yhä pidemmälle lähtökohdastamme.

Kuitenkin runo myös ehdottaa, että vaikka tekemämme valinnat ovat tärkeitä, miten me tulkita nämä valinnat tekevät meistä todella sellaisia ​​kuin olemme. Näemme tämän runon viimeisillä riveillä, joissa lukee:

Otin sen vähemmän matkustetun,
Ja se on tehnyt kaiken eron.

Pohjimmiltaan puhuja sanoo, että myöhemmin elämässään hän katsoo taaksepäin ajassa ja näkee tuon hetken erittäin tärkeänä. Mutta voimme vain tietää, mitkä vaihtoehdot ovat tärkeimpiä jälkikäteen. Se on kuin vanha sanonta kuuluu: jälkiviisaus on 20/20!

Tässä on mitä pakkanen tarkoittaa: kun teemme valintoja elämässämme, ne saattavat tuntua merkityksettömiltä tai siltä, ​​että ne eivät ole niin suuria. Mutta kun aika kuluu ja olemme kulkeneet polkumme hieman pidemmälle, voimme katsoa taaksepäin menneisyyteen ja nähdä, mitkä valinnat ovat muokanneet meitä eniten. Ja usein nuo valinnat eivät ole ne, joita pidämme tärkeimpinä tällä hetkellä. Jälkiviisauden selkeys ja viisaus antavat meille mahdollisuuden ymmärtää, että tekemällä jotain, kuten kulkemalla vähemmän kulkevaa tietä, on vaikuttanut elämäämme valtavasti.

ominaisuus-mies-autiomaa-kiikarit

'Tie, jota ei ole otettu' kertoo myös meidän näkökulmastamme ... ja siitä, kuinka jälkiviisaus auttaa meitä harkitsemaan uudelleen aiempia päätöksiämme.

Robert Frost The Road Not Taken Teema 2: Perspektiivi ja muisti

The Road Not Takenin toinen pääteema on miten yksilöllinen näkökulmamme.

Runon puhuja viettää suurimman osan ajastaan ​​yrittäessään päättää, mihin suuntaan mennä. Ne kuvaavat jokaista polkua yksityiskohtaisesti: ensimmäinen kaartuu aluskasvillisuuteen, kun taas toinen oli houkuttelevampi, koska se oli ruohoinen ja hieman vähemmän kulunut.

Mutta totuus on se näillä poluilla on enemmän yhteistä kuin ei. Molemmat ovat yhdessä metsässä. Mutta puhuja sanoo myös, että ensimmäinen on yhtä oikeudenmukainen kuin toinen, eli se on yhtä kaunis tai houkutteleva. He mainitsevat myös, että Ja molemmat sinä aamuna olivat yhtä lailla / Lehdissä ei askeltakaan ollut tallattu mustaa, mikä on runollinen tapa sanoa, ettei kumpikaan polku ollut kulkenut vähään aikaan. Ja jopa se, jonka runoilija sanoo vähemmän matkustavan, oli todella kulunut ... suunnilleen sama kuin ensimmäinen polku!

Joten se on t hän puhuja näkökulmasta mikä saa nämä polut näyttämään erilaisilta kuin ne itse asiassa olla super erilainen toisiltaan!

Koska näkökulmamme muokkaavat tapaamme ymmärtää maailmaa, se vaikuttaa myös muistoihimme. Muistimme auttavat meitä ymmärtämään, keitä olemme, ja ne muokkaavat ihmistä, josta meistä tulee. Mutta kun kerromme itsellemme oman tarinamme, kirjoitamme muistimme päälle . Se on kuin lauseen poistaminen ja kirjoittaminen uudelleen ... vain sen muuttamiseksi joka kerta!

Mikä on varhaisin muistosi? Mikä on suosikkimuistisi? Ajattele nyt tätä: muistatko niitä vai muistatko muistaminen niitä? Onko eroa? Kyllä, koska tiede osoittaa että joka kerta kun muistamme muistin, muutamme sitä . On hyvin mahdollista, että suosikki varhainen muistosi ei ole sinun muistisi-se on todennäköisemmin muisto siitä, että sinulle kerrottiin jotain, mitä sinulle tapahtui. Ehkä sinulla on valokuva hetkestä, joka laukaisee muistisi. Valokuva ei ehkä muutu, mutta sinä muutat ja muistisi tuona hetkenä tapahtuneista asioista muuttuu.

Joten jos kokemuksemme ja valintamme tekevät meistä sellaisia ​​kuin olemme, mutta muistamme jatkuvasti väärin ja muutamme muistojamme, miten todellisilla tapahtumilla on edes väliä?

The Road Not Taken sanoo, että he tekevät. Valintamme ovat vaikuttavia, mutta tapa, jolla muistamme ne, auttaa meitä muokkaamaan yksilöitämme. Joten tie, jota ei ole otettu, ei välttämättä ole ode rohkeasti vähemmällä suositulla polulla, kun muut eivät. Se on enemmän kuin ode siitä, että alistutaan uskomaan, että valintamme tekivät meistä sellaisia ​​kuin olemme, vaikka emme olisi tehneet niitä, eivät olisi kulkeneet sitä tietä, olisimme joku muu, joka teki yhtä päteviä valintoja.

korityökalut-flatlay

Runolliset laitteet ovat työkaluja, joilla voimme purkaa runon merkityksen. Tässä on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeitä ymmärtämättä tietä.

Kaksi suosituinta runollista laitetta tiellä

Runolliset laitteet ovat kirjallisia laitteita, joita runoilijat käyttävät parantamaan ja luomaan runon rakenteen, sävyn, rytmin ja merkityksen. Julkaisussa Robert Frost's The Road Not Taken Frost käyttää jambimittari ja ääni vahvistamaan runon merkitystä .

Poeetinen laite 1: Iambic Meter

Ensimmäinen asia ensin: seuraava on vain lyhyt katsaus jambimittariin. Jos haluat syvällisen keskustelun mittarista, tutustu blogimme siitä .

Joten mikä on mittari? Englannin kielellä on suunnilleen sama määrä korostettuja ja korostamattomia tavuja. Näiden korostettujen tavujen järjestäminen johdonmukaisiksi on yksi niistä yleisimpiä tapoja antaa runolle rakenne ... ja tätä järjestelyä kutsutaan mittariksi.

Runon mittari koostuu yksiköistä. Jokaista korostetun ja painottamattoman tavun yksikköä, joka toistuu runossa, kutsutaan jalkaksi. Jalka voi olla joko iamb (yksi korostamaton, jota seuraa yksi painotettu tavu), trochee (yksi korostettu tavu, jota seuraa painoton tavu), daktili (yksi korostettu tavu, jota seuraa kaksi painottamatonta tavua) tai anapest (kaksi painottamatonta tavua, joita seuraa painotetulla tavulla).

Imb on jalka, joka tulee meille luonnollisimmin englannin äidinkielenään puhuvina, ja eniten iambeja, joita voimme puhua helposti ilman, että joudumme hengittämään toista hengitystä, on noin viisi. Niin Yleisin englanninkielisen runouden rakenne on iambinen pentametri , eli yleisin jalka on iamb, ja riviä kohden on viisi jambia. Historiallisesti valtaosa englanniksi kirjoitetusta runoudesta on ollut iambisessa pentametrissä, ja se oli englanninkielisen runouden oletusmuoto vuosisatojen ajan.

Mutta pentametri ei ole ainoa jambimittari : kaksi jalkaa mittaa, kolme jalkaa trimmetriä, neljä jalkaa tetrametriä ja kuusi jalkaa heksametriä jne.

Modernistiset runoilijat alkoivat siirtyä pois näistä perinteisistä toistuvista mittarimalleista heti ensimmäisen maailmansodan jälkeen käyttämällä keksittyjä malleja, joita kutsutaan vapaiksi jakeiksi. Vaikka modernistinen vapaa jae ei korvannut metristä jaetta yhdessä yössä tai kokonaan, se rikkoi hitaasti sen keskeisen merkityksen tavoilla, jotka tuntuvat edelleen. Robert Frostin The Road Not Taken on peräisin jambic-meter-as-a-välttämättömyyskauden aikakaudelta. Frost pysyi itsepäisesti ja tunnetusti kiinni perinteisissä metrisissä muodoissa , vertaamalla vapaata jaetta pelata tennistä verkko alaspäin.

Se on iambimittari, joka antaa runolle vanhanaikaisen rytmin ja mukavan tunteen. Se saa myös runon kuulostamaan niin luonnolliselta, kun luet sen ääneen. Et ehkä edes heti tunnista, että runo on iambimittarissa, mutta se tulee selväksi, kun alat rikkoa rivejä. Otetaan esimerkiksi tämä:

Kaksi tietä erosi keltaisesta puusta,

Tarkasteltaessa korostettuja ja korostamattomia tavuja saamme:

kaksi tietä/epäsäännöllinen/keltaisessa/puussa

Isot kirjaimet on korostettu ja pienet eivät. Jokainen pari näistä on iamb!

On neljä painotettua tavua tällä rivillä , samoin kuin kaikki muut runon rivit. Tämä tarkoittaa, että tämä runo on iambisessa tetrametrissä. Yleisin jalka on iamb (vaikka huomaa, että kolmas jalka on anapesti), ja niitä on neljä.

Joten miksi tämä on tärkeää? Ensinnäkin iambinen tetrametri on metrinen kuvio, jota suosii 1800 -luvun romantikot , jotka hyvin usein kirjoitti runoja, jotka koskivat yksinäisiä ihmisiä, joilla oli suuria epiphanioita luonnossa ollessaan yksin. Jäljittelemällä tätä tyyliä Frost jatkaa pitkää runollista perinnettä ja auttaa lukijoita hienosäätämään joitain runonsa pääteemoja-erityisesti sitä, että puhujan päätöksellä metsässä on pitkäaikaisia ​​vaikutuksia heidän luonteeseensa ja elämäänsä.

Imbinen muoto rullaa myös helposti pois kielestä, koska se on yleisin mittari englannin kielellä. Että myös toistaa luonnon merkityksen The Road Not Taken: sekä runon luonnollisten kuvien suhteen että myös keskustelussa perspektiivin ja muistin luonteesta. Tällä tavalla runon muoto auttaa vahvistamaan sen teemoja!

runko-mikrofoni-2

Runollinen laite 2: ääni

Toinen runollinen laite, jota Frost käyttää, on ääni. Runon ääni on kaikkien tyylillisten ja sanastovalintojen tuote, jotka muodostavat hahmon . Tässä tapauksessa runossa on yksi merkki: kaiutin. Puhuja on nimeämätön, ja heidän näkökulmansa kautta koemme runon. On helppo ajatella puhujan olevan Frost itse, mutta yritä vastustaa tätä kiusausta. Runon ääni on keinotekoinen rakenne, hahmo, joka on luotu antamaan runolle tietty vaikutus.

Joten miten Frost luo tämän äänen? Huomaa ensin, että runo on mukana ensimmäinen henkilö . Tämä tarkoittaa sitä, että saamme puhujan näkökulman heidän omiin sanoihinsa, mikä ilmaisee heidän käyttämänsä ensimmäisen persoonan pronomineja, kuten minä. Lisäksi yleisöä ei puhuta suoraan (kuten Maya Angeloun Still I Rise). Sen sijaan olemme ikään kuin tunkeutuneet puhujan ajatuksiin, kun ne pohdiskelevat mahdollisia seurauksia, jotka liittyvät yhden tien valitsemiseen toisen suhteen.

Runon kirjoittaminen ensimmäisessä persoonassa tarkoittaa, että saamme tarinan suoraan hevosen suusta. Tämä on jollain tavalla hyvä asia: se auttaa meitä ymmärtämään puhujan ainutlaatuisen näkökulman ja oman ainutlaatuisen äänen. Mutta muilla tavoilla se tekee tämän hetken objektiiviset yksityiskohdat Vähemmän asia selvä. Tämä johtuu siitä, että t puhujan kertomuksen metsähetkestä värittää hänen oma muistonsa. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän on luotettava puhujan tulkintaan tapahtumista ... ja päätettävä, miten se vaikuttaa runomme tulkintaan! Ensimmäisen persoonan kertomus antaa runolle myös paljon sen heijastavaa luonnetta.

body-whats-next-cc0

Mitä seuraavaksi?

Runon analysointi voi olla hankalaa, joten on hyödyllistä lukea muutama asiantuntija -analyysi. Meillä on joukko blogimme jonka voit lukea läpi, kuten tästä Dylan Thomas ’Älä mene lempeästi siihen hyvään yöhön tai Tämä artikkeli selittää 10 eri sonettia!

Runoutta on paljon helpompi analysoida, kun sinulla on siihen oikeat työkalut! Älä missaa perusteellisia oppaitamme runollisista laitteista Kuten assonanssi , jambinen pentametri ja vihje .

Jos olet enemmän kirjoittaminen runoutta kuin sen analysointia, olemme saaneet sinut kattamaan! Tässä ovat viisi hyvää vinkkiä runojen kirjoittamiseen (ja muutama apuraha orastaville runoilijoille (myös).

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.