Tietokilpailu: Mikä on rakkauskieleni?

feature_love-cc0

Oletko kuullut viidestä rakkauskielestä ja ihmettelet, 'mikä on rakkauskieleni?' Rakkauskielesi tunteminen voi tehdä suhteistasi tyydyttävämpiä ja stressittömiä, mutta ensin sinun on selvitettävä, mikä on rakkauskielesi.Olemme luoneet sinulle nopean, erittäin tarkan rakkauskielen tietokilpailun, jonka avulla voit oppia, missä kukin rakkauskieli on sinulle ensisijainen.Näillä tiedoilla varustettuna voit sitten lukea kunkin rakkauskielen selityksiä ja oppia käyttämään näitä tietoja suhteidesi parantamiseen.Mitä ovat rakkauskielet?

Rakkauskieli on tapa, jolla henkilö ilmaisee ja/tai vastaanottaa rakkautta. Termin ja viiden rakkauskielen nimet keksi alun perin kirjailija Gary Chapman vuonna 1992 julkaistussa kirjassaan. Viisi rakkauskieltä: kuinka ilmaista sydämellinen sitoutuminen puolisollesi.

Chapmanin mukaan jokaisella ihmisellä on yksi ensisijainen rakkauskieli, jolla he haluavat osoittaa ja vastaanottaa rakkautta.Ensisijaisen rakkauskielen saaminen ei tarkoita sitä, etteikö muilla neljällä rakkauskielellä olisi merkitystä henkilölle. Itse asiassa Chapman totesi, että ihmisillä on myös toissijainen rakkauskieli. Kuitenkin henkilön ensisijainen rakkauskieli on täytettävä. Jos ei, he eivät ole tyytyväisiä parisuhteeseen, vaikka heidän kumppaninsa osoittaisi rakkautta usein käyttämällä neljää muuta rakkauskieltä.

Ihmiset käyttävät rakkauskieliä oppiakseen lisää itsestään ja ymmärtääkseen paremmin, miten vastata kumppaninsa tarpeisiin.Kehotamme sinua osallistumaan tietokilpailuun ennen kuin luet viidestä rakkauskielestäjotta vastauksesi olisivat mahdollisimman tarkkoja, mutta eritämme ne kaikki rakkauskielen tietokilpailun jälkeen.

Mikä on rakkauskieleni: Rakkauskielen tietokilpailu

Oletko valmis selvittämään rakkauskielesi? Alla on 30 lausuntoa.Lue jokainen niistä läpi ja laita valintamerkki jokaisen väittämän viereen, josta olet samaa mieltä.Jos olet eri mieltä lausunnosta, jätä se tyhjäksi. Monet näistä lausunnoista mainitsevat hypoteettisen kumppanin, mutta jos olet tällä hetkellä sinkku, kuvittele, mitä tekisit tilanteessa.

Rakkauskielitestin alla selitämme, kuinka lasketaan pisteet rakkauskielesi määrittämiseksi.

skorpioninaisen ominaisuudet
Lausunto Olla samaa mieltä?
1. Aineellinen lahja osoittaa rakkautta enemmän kuin sanat.
2. On erittäin töykeää, kun joku häiritsee puhelinta keskustelun aikana.
3. Kumppanisi tulee kehua sinua säännöllisesti.
4. On tärkeää ajoittaa säännöllinen treffi -ilta.
5. Paras tapa näyttää välittävälle henkilölle on suorittaa urakka, josta kumpikaan teistä ei erityisesti pidä.
6. Haluaminen usein fyysiseen kontaktiin kumppanisi kanssa osoittaa läheisyyttä, ei tarvetta.
7. Teot ovat tärkeämpiä kuin sanat rakkauden osoittamisessa.
8. Erityistilaisuudet, kuten syntymäpäivät ja juhlapyhät, vaativat harkittuja lahjoja rakkailta ihmisiltä.
9. Sinun tulisi aina yrittää pitää suunnitelmasi kumppanisi kanssa, vaikka aikataulusi muuttuisi tai et voi hyvin.
10. On tärkeää lähettää kumppanillesi positiivisia tekstejä, kun olet erossa.
11. Teet pisteitä onnitellaksesi kumppanisi valmistuneita projekteja.
12. Tuet kiintymyksen julkista osoittamista.
13. Jos annat jollekin ylellisen lahjan, näet kuinka paljon välität hänestä.
14. Jos sinun on muistutettava kumppaniasi tekemästä askareita, se on melkein yhtä paha kuin he kieltäytyvät tekemästä niitä.
15. Laitat kätesi usein kumppanisi ympärille tai pidät kädestä, kun olette yhdessä.
16. Kumppanisi rakastamisen jakaminen sosiaalisessa mediassa on hyvä tapa osoittaa arvostavasi häntä.
17. Yksi parisuhteen parhaista puolista on saada joku, jonka kanssa voi kokeilla uusia harrastuksia.
18. Panostat paljon vaivaa valitaksesi harkittuja lahjoja ihmisille, joista välität.
19. Astianpesukoneen purkaminen, pyykin taittaminen, imurointi jne. Voi itse asiassa olla hyvin romanttista tekemistä kumppanillesi.
20. Kumppanisi kiintymyksen osoittaminen on parempi tapa osoittaa, kuinka paljon he merkitsevät sinulle verrattuna yksinkertaiseen kertomiseen.
21. Useat tekstiviestit tai puhelimessa puhuminen eivät koskaan korvaa puuttumista henkilökohtaisesta ajasta kumppanisi kanssa.
22. Jos toinen kumppani tuntee olonsa ylikuormitetuksi, toisella on velvollisuus ryhtyä osaan askareistaan.
23. Tallennat usein ystävällisiä muistiinpanoja ja viestejä, joita kumppanisi on antanut sinulle katsomaan taaksepäin.
24. Turhaudut, kun sinulle annetaan lahjoja, jotka ovat yleisiä tai eivät liity sinuun, vaikka ne olisivat kalliita.
25. Ajattelet usein asioita, joita voit tehdä kumppanisi päivän helpottamiseksi.
26. Kun sinä ja kumppanisi istutte erillään sohvalla tai pöydässä, sinusta tuntuu siltä, ​​että fyysinen etäisyys on kahden välinen emotionaalinen etäisyys.
27. Yhdessäolo kumppanisi kanssa, vaikka katsot vain elokuvaa etkä puhu, on tärkeää pitää suhde vahvana.
28. Yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa on säännöllisesti kertoa kumppanillesi, kuinka hienoja pidät heidän olevan.
29. Annat usein vihjeitä kumppanillesi lahjoista, jotka haluat saada.
30. On tärkeää tervehtiä kumppaniasi halauksella/suudella, kun näet hänet.

Laske nyt, kuinka monta pistettä ansaitsit jokaisessa rakkauskielen luokassaanna itsellesi 1 piste jokaisesta väittämästä, jonka vieressä olet valinnut sekin.

Seuraava kaavio osoittaa, mitkä lausumat (#1-30) vastaavat mitä rakkauskieltä. Luokasta voi ansaita enintään 6 pistettä.

Palvelutoimet Fyysinen kosketus Laatuaika Lahjojen vastaanottaminen Vahvistuksen sanat
5 6 2 1 3
7 12 4 8 10
14 viisitoista 9 13 yksitoista
19 kaksikymmentä 17 18 16
22 26 kaksikymmentäyksi 24 2. 3
25 30 27 29 28
Pisteet: _____ Pisteet: _____ Pisteet: _____ Pisteet: _____ Pisteet: _____

Luokka, jonka sait eniten pisteitä (enintään 6), on ensisijainen rakkauskielesi,ja luokka, jonka sait toiseksi eniten pisteitä, on toissijainen rakkauskielesi. Niille rakkauskielille, jotka sijoittuivat sinulle alemmaksi, se ei välttämättä tarkoita, etteikö niillä olisi sinulle mitään väliä. Ne eivät vain ole välttämättömiä rakkauden osoittamiseksi ja vastaanottamiseksi.

Seuraavassa osassa annamme yleiskuvan siitä, mitä kukin rakkauskieli on.

body_couple-cc0

5 rakkauskieltä

Nyt kun olet suorittanut rakkauskielen tietokilpailun, on aika oppia lisää jokaisesta rakkauskielestä ja erityisesti ensisijaisesta rakkauskielestäsi.Rakkauskieliä on viisi:

 • Palvelutoimet
 • Fyysinen kosketus
 • Laatuaika
 • Lahjojen vastaanottaminen
 • Vahvistuksen sanat

Viiden rakkauskielen oppaamme kattaa ne perusteellisesti, mutta olemme lisänneet yhteenvedon jokaisesta rakkauskielestä alla ja esimerkkejä.

#1: Palvelutoimet

Ihmiset, joilla on tämä rakkauskielinäyttää kuinka paljon he välittävät kumppanistaan ​​suorittamalla askareita tai muita tehtäviä.He kokevat, että kun kumppanilla on aikaa tehdä tarpeellinen, mutta ei erityisen nautittava tehtävä, he osoittavat, kuinka paljon he välittävät suhteesta. Jos tämä on rakkauskielesi, luultavasti usein mietit, kuinka voit vähentää kumppanisi työmäärää, ja arvostat sitä suuresti, kun he ryhtyvät vähentämään omaasi.

mikä on täysi ratsastusapuraha
 • Esimerkkejä:
  • Lumilautaa autosta aamulla.
  • Teet kumppanisi askareita, kun tiedät, että he ovat hyvin kiireisiä.
  • Tehtävien suorittaminen ilman kysymystä.
  • Keskustellaan työn jakamisesta oikeudenmukaisella tavalla.

#2: Fyysinen kosketus

Joku, jolla on tämä rakkauskieli, arvostaa erityisestisäännöllinen fyysinen kontakti kumppaninsa kanssa.Tämän fyysisen kosketuksen ei tarvitse olla seksuaalista; itse asiassa se ei yleensä ole. Sen sijaan se on tapa antaa ja saada lohtua ja muistuttaa fyysisesti suhteen läheisyydestä.

 • Esimerkkejä:
  • Käsi kädessä.
  • Istuvat lähellä toisiaan sohvalla.
  • Tervehdys ja hyvästit halauksella ja/tai suudelmalla.

#3: Laatuaika

Jos ensisijainen rakkauskielesi on laatuaika, haluat olla säännöllisesti henkilökohtaisessa yhteydessä kumppanisi kanssa. Kuitenkin sohvalla istuminen, kun molemmat selaat puhelimiasi, ei katkaise sitä.Yhdessä vietetyn ajan on oltava laadukastaja sisälly keskusteluun, aktiiviseen kuunteluun ja yleensä toistensa keskittämiseen, kun olette yhdessä. Vaikka molemmilla kumppaneilla on kiireiset aikataulut, tätä rakkauskieltä käyttävät ihmiset odottavat tapaavansa toisiaan usein, vaikka se merkitsisi muutosta kalenterin muiden tapahtumien ympärille.

 • Esimerkkejä:
  • Mennään päivälliselle ja tehdään sopimus, ettei puhelimiin katsota.
  • Kokeillaan yhdessä uutta harrastusta.
  • Perustetaan tavallinen päivä.

#4: Lahjojen vastaanottaminen

Joskus tätä rakkauskieltä käyttäviä ihmisiä syytetään materialistisuudesta, mutta näin ei ole. Ihmisille, jotka arvostavat erityisesti lahjojen saamista, lahjan rahallinen arvo ei ole tärkeä osa; sen sijaan,se on ajatus ja aika, jonka heidän kumppaninsa on valinnut.Tämä tekee siitä hyvin samanlaisen kuin muut rakkauskielet. Niiden näyttäminen vaatii harkittua ja vaivaa, ja lopputulos voi olla sanallinen kohteliaisuus, tehtävän suorittaminen tai (kuten tässä tapauksessa) kirjaimellinen lahja.

 • Esimerkkejä
  • Anna harkittuja lahjoja suurille tapahtumille (syntymäpäivä, juhlapäivät, vuosipäivä), jotka osoittavat, kuinka hyvin tunnet kumppanisi.
  • Spontaanien lahjojen antaminen ilman syytä.
  • Osta kumppanillesi heidän suosikki välipalaa jne., Kun heillä on ollut vaikea päivä.

#5: Vahvistussanat

Suullinen viestintä on tärkeintä ihmisille, joilla on tämä rakkauskieli, enemmän kuin fyysiset teot, kuten palveluteot tai fyysinen kosketus. Nämä ihmiset haluavat olla kumppaninsa rakentamia ja saada jonkun, jolta he voivat saada rohkaisua, neuvoja ja tukea.Vahva, säännöllinen viestintä on heidän suhteidensa peruskivi, ja he ovat usein suuria puhujien kannattajia.

 • Esimerkkejä
  • Kiitosten antaminen.
  • Kunnioituksen ilmaiseminen kumppaniasi kohtaan.
  • Sanomalla 'rakastan sinua'.
  • Kannusta kumppaniasi, varsinkin kun heillä on vaikeuksia.

body_iloveyou-cc0

Kuinka rakkauskielesi vaikuttavat parisuhteeseesi

Nyt kun tiedät rakkauskielesi, kuinka voit käyttää sitä vahvistaaksesi suhteitasi? Rakkauskielien voima on siinä, että ne auttavat kumppaneita ymmärtämään toistensa odotuksia ja laativat etenemissuunnitelman niiden täyttämiseksi.

Kun sinä ja kumppanisi tiedätte toistenne rakkauskielet,ymmärrät paremmin, mitä toinen haluaa ja tarvitsee suhteesta.Kun rakkauskieliä ei oteta huomioon, joku saattaa ponnistella paljon suhteeseen, mutta heidän kumppaninsa ei ehkä ymmärrä sitä, koska heidän rakkauskieltään ei tavata. Otetaan esimerkki parista nimeltä Ezra ja Taylor. Ezran rakkauskieli on fyysinen kosketus ja Taylorin palveleminen. Ennen kuin ymmärrämme toistensa rakkauskieliä, Ezra saattaa säännöllisesti halata ja suudella Tayloria, pitää kätensä hänen ympärillään, kun he kävelevät yhdessä, ja istua lähellä häntä sohvalla elokuvailtojen aikana. Taylor saattaa kuitenkin silti tuntea, että hänen tarpeitaan ei tyydytä, jos Ezra ei auta askareissa tai kiihdy, kun hänen on vietettävä myöhäisiltoja toimistossa. Samoin Taylor saattaa usein tehdä Ezran askareita, kun hän unohtaa tai ei ole aikaa niihin, mutta jos hän ei yritä lisätä fyysistä kiintymystään Ezraan, hän saattaa silti tuntea, että hänen tarpeitaan ei tyydytä .

On yleinen väärinkäsitys, jonka mukaan ihmisten täytyy seurustella muiden kanssa samalla rakkauskielelläjotta suhde toimisi tai sinun pitäisi vaihtaa rakkauskielesi vastaamaan kumppanisi kieltä. Tämä ei pidä paikkaansa. Joskus kahden saman rakkauskielen omaavan ihmisen voi joskus olla helpompi tulla toimeen suhteessa, koska on selkeämpää, miten he voivat tyydyttää kumppaninsa tarpeet, mutta kaikki rakkauskielten pariliitokset voivat olla onnistuneita.

Taylorin ja Ezran tapauksessa ratkaisu ei ole se, että kumpikaan heistä muuttaa sitä, kuka he ovat tai mitä he tarvitsevat suhteesta. Sen sijaan heidän molempien on oltava paremmin tietoisia kumppaninsa rakkauskielestä ja työskenneltävä sen kohtaamiseksi. Tämä voi tarkoittaa sitä, että Ezra pesee pyykkiä, kun Taylorilla on kiireinen aikataulu ja Taylor pyrkii pitämään kädestä enemmän, kun hän ja Taylor ovat kävelyllä.

Rakkauskielen kohtaaminen ei tarkoita, että parisuhteessa ei ole ongelmia, ja kuten kaikkia parisuhdeneuvoja, sitä on käytettävä usein ja rehellisesti. Rakkauskielten ja erityisesti niiden ihmisten rakkauskielten ymmärtäminen, joista pidät eniten, voi kuitenkin auttaa varmistamaan, että autat ihmisiä tuntemaan itsensä rakastetuksi.

on 2,9 gpa hyvä

Yhteenveto: What Is My Love Language Quiz

Mikä on rakkauskielesi? Rakkauskielet auttavat pariskuntia oppimaan lisää siitä, miten heidän kumppaninsa osoittaa ja toivoo saavansa rakkauden. Rakkauskieliä on viisi: palveluteot, fyysinen kosketus, vahvistavat sanat, lahjojen vastaanottaminen ja laatuaika. Rakkauskieltestimme voi auttaa sinua määrittämään oman ensisijaisen rakkauskielesi ja näkemään, miten muut rakkauskielet sijoittuvat sinulle. Kun sinä ja kumppanisi osaat toistensa rakkauskieliä, sinulla on parempi käsitys siitä, miten vastata toistensa tarpeisiin varmistaaksesi, että molemmat tuntevat olevansa arvostettuja parisuhteessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.