Kysymyksiä ja vastauksia: Miten ja miksi minun pitäisi seurata SAT- tai ACT -aikaa?

katsella

Jos haluat pärjätä hyvin SAT- tai ACT -ohjelmissa, seurata aikaa ja kuinka monta kysymystä sinulla on jäljellä, on erittäin tärkeää.

Osat ovat 35-60 minuuttia pitkiä ACT: llä ja 25-65 minuuttia SAT: lla.Yksi johtavista syistä, miksi opiskelijat suoriutuvat huonosti kummassakin testissä, on se, että heillä on aika loppumassa. Ja yksi johtavista syistä opiskelijoiden loppumiseen ei ole se, että he eivät ole tietoisia siitä, kuinka paljon aikaa on jäljellä.

Käymme läpi parhaan tavan seurata SAT/ACT -ajan kulumista tässä artikkelissa, mukaan lukien mitkä ajastinlaitteet ovat ja eivät ole sallittuja testipäivänä.K: Miten tietää kuinka paljon aikaa on jäljellä?

Vastaus: Sen avulla voit suunnitella, mihin kysymyksiin vastaat ensin .

milloin ib -pisteet ilmestyvät?

Useimmat ihmiset ovat yhtä mieltä jokaisen SAT/ACT -osion kanssa siitä, että se on strategisesti parasta aloita kysymyksistä, jotka ovat sinulle helppoja. Voit sitten palata ja vastata vaikeampiin järjestyksessä, joka riippuu siitä, kuinka paljon aikaa on jäljellä.

Jos sinulla on kolme vaikeaa kysymystä ja 15 minuuttia jäljellä, ei luultavasti ole väliä missä järjestyksessä teet ne. Toisaalta, jos sinulla on vain viisi minuuttia aikaa tehdä kolme vaikeaa kysymystä, yritä tehdä helpoin- etsii ensin. Mutta sinäei voi edes tehdä sitä valintaajos sinun on luotettava siihen, että sinulla on hyvä näkymä suurelle kellolle seinällä tai valvojan työpöydällä.

K: Mitä voin saada aikaiseksi tenttiosioille?

Vastaus: Ei paljon.

Valitettavasti kumpikaan testi ei ole kovin mukava ajoituslaitteiden suhteen. Molemmat SAT ja TOIMIA sinulla on seuraavat tiukat säännöt siitä, mitä voit tuoda testiin.

Sääntö 1: Et voi tuoda kännykkää

Tämä on totta. Teknisesti sinulla ei ole edes lupaa pitää kännykkää mukanasi huoneessa ja et todellakaan saa katsella puhelintasi testin aikana tai osien välisten taukojen aikana.

Käytännössä, jos otat matkapuhelimesi mukaasi testauskeskukseen, sinun on varmistettava, että se on täysin sammutettu . Jos haluat olla todella turvassa ja tiedät kuinka ottaa akku pois puhelimestasi, tee se.

Hiljainen tila ei vain ole tarpeeksi turvallinen SAT: lle tai ACT: lle. Sanomme tämän siksi, että matkapuhelimet voivat jopa äänettömänä tai lentokoneessa piipata tai väristä kovalla äänellä eri syistä kansallisesta säähälytyksestä ohjelmistopäivitykseen, joka käynnistää puhelimen uudelleen.

Ja jos puhelimesi sammuu, testi on ohi sinulle. Testivihkosi takavarikoidaan ja hylätään pisteytyksestä.

Tarkemmin sanottuna, vaikka otat matkapuhelimen mukaasi testauskeskukseen (mikä taas ei ole teknisesti sallittua),sinä ehdottomasti, ehdottomasti ei voi käyttää matkapuhelintasi edes ajastimena.

Sääntö 2:Et voi tuoda erillisiä ajastimia

Kollegion hallitus luettelee nimenomaisesti 'erilliset minkä tahansa tyyppiset ajastimet'ei voiTämä tarkoittaa, että ei ole sekuntikelloja, ei keittiön ajastimia eikä tiimalasia.

body_nohourglass.png Tiimalasi ei ole hyväksyttävä kellonaika SAT- tai ACT -laitteille.

Sääntö 3: Et voi tuoda mitään piippaavaa

Jos käytät piippauskelloa tavalla, joka ei piippaa, sen pitäisi olla hyvä SAT/ACT -toiminnolle. Oletko kuitenkin varma, ettet vahingossa paina painiketta, joka saa äänimerkin? Oletko varma, että panostat siihen koko SAT- tai ACT -pisteet?

Ainoa tapa varmistaa, että testiä ei hylätä, on pelata turvallisesti ja tuoda vain kello, joka ei voi antaa äänimerkkiä.

body_analoguewatch.png

K: Mikä on paras suunnitelma ajan seurantaan SAT/ACT: ssä?

Vastaus: Käytä analogista (ei-digitaalista) kelloa, joka ei voi antaa äänimerkkiä, mutta jonka voit nollata helposti.

Voit saada halvan ei-digitaalisen kellon alle 15 dollarilla Amazonista. Jos et ole hyvä lukemaan kelloja, voit saada helposti luettavan thatussa minuutit on merkitty renkaaseen kellotaulun ympärille.

Kun sinulla on analoginen kello, käytä sitä ajastimena jollakin näistä kahdesta strategiasta.

Strategia 1: Aseta kello keskipäiväksi

Kun jokainen jakso alkaa, aseta kello 12:00 (niin että minuutti- ja tuntiosoitin ovat 12: ssa).Kello 12.00 kertovat, kuinka monta minuuttia jakson alkamisesta on kulunut. Se on helpompi tapa tarkistaa, kuinka paljon aikaa on kulunut kuin psykologisen laskennan tekeminen: 'Aloitimme siis klo 10.48 ja kello on nyt 11.04, mikä tarkoittaa ... 16 minuuttia on kulunut? Todennäköisesti?'

Suurin ongelma tässä menetelmässä on, että sinun on vielä tehtävä jonkin verran henkistä aikamatematiikkaa. Esimerkiksi:

'25 minuutin SAT-matematiikka-laskin -osa alkoi klo 12 ja nyt kello 12:07. Kuinka monta minuuttia minulla on jäljellä? '

Vastaus on 18 minuuttia, mutta se aika, joka kesti matematiikan tekemiseen päässäsi, on hukkaan kulunut aika, jonka olisit voinut käyttää kokeeseen. Tallenna matematiikka matematiikkaosioon ja käytä tätä seuraavaa temppua.

Strategia 2: Laske kello alas keskipäivään kellon avulla

Vaihtoehto kellon asettamiselle täsmälleen keskipäivään on asettaa kellosi osan pituuteen ennen tuntia. Jos osio on esimerkiksi 25 minuuttia pitkä, aseta kello 35 minuuttiin tunnin jälkeen (eli 25 minuuttia seuraavaan tuntiin). Thänen kellonsa lähtölaskenta tunnin loppuun on myös lähtölaskenta jakson loppuun.

vuoden 2015 testitestit

Tässä on kätevä taulukko, jonka kellot on asetettava kunkin jakson alussa:

Osion pituus (minuuttia) Aseta kello ... Mitkä osat ovat tämän pituisia?
25 11:35 SAT -matematiikka (ei Calc)
35 11:25 SAT -kirjoittaminen ja -kieli, ACT -lukeminen, ACT -tiede
40 11:20 ACT -essee (valinnainen)
Neljä viisi 11:15 TOIMI Englanti
viisikymmentä 11:10 SAT -essee (valinnainen)
55 11:05 SAT -matematiikka (laskin)
60 11.00 * TOIMI Matematiikka
65 10: 55 * SAT -lukeminen

*Jotta lähtölaskenta pysyisi keskipäivällä yhtenäisenä kaikissa osioissa, on parempi käyttää 11 ja 10:55, mutta voit teoriassa käyttää eri aikaa, jos haluat.

Kellon asettaminen laskemaan keskipäivään on hyödyllistä, koska:

  • Sinulla on tehokkaasti ajastin, joka antaa sinulle edun.

  • Se on täysin käytännön mukainen, koska sinulla on lupa olla piippaamatta.

  • Se on parempi kuin aikalaskenta.


Tietenkin, jos käytät tätä menetelmää, älä unohda nollaa kello jokaisen osan alussa . Ja kun testi on ohi ja olet poissa testihuoneesta, aseta kello takaisin tosiaikaan.

body_realtime.jpg

Mitä seuraavaksi?

Hyödynnä uutta tietämystäsi ajan seurannasta lukemalla meidän vinkkejä ajan säästämiseen SAT: n aikana.

Oletko edelleen huolissasi, että aika loppuu? Meillä on lisää hyviä vinkkejä siitä, kuinka välttää ajan loppuminen SAT / ACT Reading- ja SAT / ACT Math -laitteissa.

Kuinka kauan SAT ja ACT ovat? Selvitä oppaidemme avulla, kuinka kauan (taukojen kanssa) SAT ja ACT ovat.

Hanki ilmainen näytetunti

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.