Välimerkit ACT English: Apostrophes, Colons, and More

feature_typewriter.jpg

Mitä eroa on pisteellä ja puolipisteellä? Pilkun ja viivan välissä? Nämä kysymykset eivät kata vain opiskelijoita, vaan jopa ammattikirjoittajia. Välimerkit voivat olla yksi kirjoituksen outoimmista, sekavimmista osista.

Kuitenkin, ACT englanninkielinen osa ei kirjoita - se on monivalintakoe , mikä tarkoittaa sitä jokaisella kysymyksellä on oltava vain yksi oikea vastaus . ACT testaa tiettyjä välimerkkisääntöjä, joista suurin osa käsittelee pilkkuja. Pyysin pilkut erilliseen viestiin - täällä selitän muita välimerkkisääntöjä, jotka sinun on tiedettävä, jotka käsittelevät heittomerkkejä, puolipisteitä, kaksoispisteitä ja viivoja.Tässä on lyhyt kuvaus kaikesta, mitä tämä artikkeli kattaa:

 • Apostrofien käyttö omistuksissa ja supistuksissa
 • Puolipisteiden, kaksoispisteiden ja viivojen välisten erojen ymmärtäminen
 • Vastaaminen ACT-englanninkielisiin kysymyksiin välimerkeistä
 • ACT englanninkieliset kysymykset

Ominaisuuden kuvan luotto: xlibber

Apostrofit: Possessives ja supistukset

ACT: n apostrofit voivat olla todella hankalia. Voit olettaa tuntevasi säännöt, mutta ACT testaa nämä käsitteet omalla outolla tavalla. Sellaisena aion tarkastella lyhyesti asiaankuuluvia sääntöjä ja käydä sitten yksityiskohtaisesti läpi, miten näitä käsitteitä testataan ACT: llä ja mitkä ovat yleisimmät virheet, joita sinun on tarkkailtava.

Hallussaan olevat

Omistusoikeuksien muodostamisen perussäännöt ovat melko yksinkertaisia.

Jos sana on yksikkö tai jos se on monikko, mutta ei pääty s: ään, lisäät sanan loppuun s: t.

kettu → ketun

naiset → naisten

Luodaan omistussana monikkosanalle tekee päättyy merkkiin s, merkit yksinkertaisesti sanan loppuun sanan 's'.

arkeologit →arkeologit'

Katsotaanpa, miten tämä toimii lauseessa:

Tops-kongressissa Jose selaili pitkään ennen kuin päätti haluavansa ostaa jotain nahkatyöntekijöiden kioskista.

Tästä lauseesta puuttuu selvästikin joukko heittomerkkejä. Konventti on tarkoitettu monille näppärille, joten s: n jälkeen pitäisi olla heittomerkki. Torilla on todennäköisesti vain yksi nahkatyöntekijä, joten heittomerkin pitäisi mennä ennen s: tä.

Topsin konventissa Jose selasi pitkään ennen kuin päätti haluavansa ostaa jotain nahkatyöntekijän kioskista.

ACT-englanniksi, hallussaan pitävät kysymykset eivät ole niinkään sääntöjen tunteminen, vaan niiden määrittäminen, tarvitsetko heittomerkkiä ollenkaan ja jos on, onko substantiivi tarkoitus olla monikko vai yksikkö.

Pitäisikö tämän substantiivin olla hallitseva?

Onneksi on helppo temppu määrittää, onko substantiivi omistavan. 'Sallyn pallo' on vain yksi tapa sanoa 'Sallyn pallo'. Joten jos haluat selvittää, onko substantiivi tarkoitus omistaa, ota substantiivi, laita 'of' sen eteen ja kiinnitä se sitä seuraavan substantiivin tai lauseen perään. Tämä saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta se on todella helppoa.

Käydään läpi esimerkki.

Kun tietokone kaatui, menetin akuukauden työsuunnitelmastani ottaa haltuuni maailma.

Pitäisikö kuukauden olla omistavaa? Yritä vaihtaa se ympäri:

Kun tietokone kaatui, hävisinkuukauden työsuunnitelmastani ottaa haltuuni maailma.

Se on järkevää: Asia on, että menetin kaiken tekemäni työn kuukaudessa. Lauseen oikea versio on:

Kun tietokone kaatui, hävisinettäkuukauden työsuunnitelmastani ottaa haltuuni maailma.

chicagon yliopisto keskimääräinen gpa

On helppo olettaa, että koska kuukausi ei ole ihminen, se ei voi olla omistavaa, mutta näin ei ole. Mikä tahansa substantiivi voi olla omistava.

Yleensä käsiteltäessä omistavia substantiiveja todennäköisemmin näet kysymyksiä, joista puuttuu tarvittava heittomerkki (tai väärälle paikalle, josta keskustelemme pian), kuin sinun pitäisi nähdä sellaisia, joissa on ylimääräisiä apostrofeja, joita et todellakaan tarvitse.

Tarkoitetaanko substantiivi olla monikko vai yksikkö?

Toinen tekijä, joka sinun on otettava huomioon apostrofeja asetettaessa, on se, onko omistavan substantiivin tarkoitus olla yksikkö vai monikko. Se, onko 'naapurin koira' vai 'naapurin koira' oikea, riippuu siitä, onko naapureita vain yksi vai useampi. Kun työskentelet ACT-englanninkielisten kysymysten parissa, sinun on tarkastele kontekstin johtolankoja määrittääkseen, kuinka monta substantiivista on tarkoitus olla.

Tarkastellaan uudelleen esimerkkiä ylhäältä:

Kun tietokone kaatui, hävisin että kuukauden työsuunnitelmastani ottaa haltuuni maailma.

Olemme jo todenneet, että kuukausien tulisi olla omistavia. Mutta mistä tiedämme, että se on 'kuukauden', ei 'kuukautta'? Yksittäisartikkeli 'a' antaa meille vihjeen - kuukausilla ei ole mitään järkeä, joten substantiivin on oltava yksikkö.

Harkitse lauseen hieman erilaista versiota:

kuinka monta kuppia yhdessä gallonassa

Kun tietokone kaatui, hävisin jonkin verran kuukauden työsuunnitelmastani ottaa haltuuni maailma.

'Jotkut' tarkoittaa useampaa kuin yhtä. Joten kun teemme 'kuukausista' omistavan, meidän on laitettava heittomerkki 's': n perään:

Kun tietokone kaatui, hävisin jonkin verran kuukauden työsuunnitelmastani ottaa haltuuni maailma.

Muista, että asiaankuuluvat kontekstin vihjeet voivat joskus olla hankalampia havaita, joten tarkista lauseet ennen alleviivattua ja sen jälkeen, jos et ole varma.

ACT-esimerkki

ACT-testit omistavat melkein samalla tavalla kuin juuri keskustelimme. Katsokaa tätä esimerkkiä virallisesta ACT-englanninkielisestä osiosta:

body_aposex.png

Käydään läpi kaksi kysymystä järjestyksessä.

Pitäisikö 'perheen' olla omistavaa? Jos vaihdamme sanajärjestyksen 'hänen perheensä maatilaksi', on järkevää, joten kyllä, substantiivin tulisi olla omistava. (Tässä esimerkissä saatat myös sanoa 'perhetila', mutta huomaat, että se ei ole vastausvaihtoehto.)

Onko se 'perhe' vai 'perheet'? Mieti ensin, mitä vihjeitä voit käyttää - 'tämä' on hyvä. Puhumme nimenomaan Bannekerin perheestä, ja ihmisillä on yleensä vain yksi perhe. Yksittäinen muoto on oikea.

Nyt tiedämme, että tarvitsemme vastauksen 'perhe' ja heittomerkin, joka kaventaa sen A: ksi ja B: ksi. Meidän on valittava se, joka sijoittaa heittomerkin oikein 's': n eteen (koska kyseessä on yksikkö substantiivi), joka on B.

body_apostrophe.jpg Kuka kirjoitti tämän merkin, ei tiennyt oikeita apostrofeja koskevia sääntöjä ( © Leo Reynolds )

Supistukset

Kun työskentelet supistusten kanssa, sinun on todella tiedettävä vain yksi sääntö: heittomerkki korvaa puuttuvan kirjaimen tai kirjeitä.

Älä→ älä (apostrofi korvaa toisen o-merkin)

Heillä on→ heillä on (heost korvaa 'ha')

On muutama outo tapaus, kuten 'ei', mutta sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Itse asiassa ACT English ei yleensä kysy supistusten oikeinkirjoituksesta. Miksi ylitämme tämän säännön sitten? Koska ACT English on muutama hyvin yleinen supistumiseen liittyvä virhe tekee testata.

Could Of vs. Could Have

Jos olet suorittanut ACT-englanninkielisen käytännön, olet ehkä nähnyt rakentamisen 'could of', 'should of' tai 'would of'. Esimerkiksi:

Minäpitäisimenin nukkumaan aikaisin, mutta jäin sen sijaan pelaamaan videopelejä.

Tämä lause kuulostaa hyvältä, jos luet sen ääneen, mutta se on itse asiassa väärä. Yritän sanoa, että minä olisi pitänyt mennyt nukkumaan - oikea kirjoitusasu on 'ei' pitäisi 'pitäisi':

Minäolisi pitänytmenin nukkumaan aikaisin, mutta jäin sen sijaan pelaamaan videopelejä.

Pitäisi, voisi ja olisi aina väärä. Jos kuitenkin yrität selvittää supistumisen olevan oikein, korvaa se kokonaan kirjoitetulla lomakkeella. Tämä tekniikka on kätevä myös seuraavan virheluokkaamme kanssa.

Pronominit

Yksi yleisimmistä virheistä, joita opiskelijat tekevät ACT-englannissa sekoittamalla 'se', 'sen' ja 'sen'. Tiedätkö eron?

 • Se on - on tai on
 • Sen omistava muoto
 • Se '- ei sanaakaan

Ajattele sitä tällä tavalla: supistuksessa on oltava heittomerkki korvatakseen pudotetut kirjaimet, kun taas millään muulla pronominilla (hänellä, hänellä, minulla) ei ole apostrofeja. Sillä välin se on vain outo rakenne, joka näkyy vain ACT: ssä - se ei ole koskaan oikea.

Yhteenvetona: pronominien osalta a jälkijuna AINA osoittaa supistumista .

Vaikka ne ovat harvinaisempia, virheitä heidän kanssaan, siellä ja niiden kanssa sekä virheitä kenen ja kenen kanssa voivat myös näkyä testissä. Jos haluat lisätietoja näistä, tutustu sananvalintaa koskevaan viestiimme.

Puolipisteet, kaksoispisteet ja viivat: Yhdistävät lausekkeet ja lauseet

Olemme käsitelleet heittomerkit (yllä) ja pilkut (muualla) - jolloin jäljelle jää vain kolme välimerkkiä: puolipisteet, kaksoispisteet ja viivat. Kuten pilkut, joiden kanssa ne testataan usein, nämä välimerkit auttavat selventämään lauseiden ja lauseiden välisiä suhteita . Samoin kuin pilkut, teet paljon todennäköisemmin virheen lisäämällä tarpeettoman välimerkin kuin poistamalla tarpeellisen, joten erehtyä vähemmän välimerkkejä .

Käymme läpi näiden välimerkkien tarkat käyttötavat, mutta ensin nopea vastuuvapauslauseke. Puolipisteitä, kaksoispisteitä ja viivoja testataan melkein aina pilkuilla tai lauseen fragmenttien ja lauseen rakenteen yhteydessä. Meillä on erilliset viestit kustakin näistä, joten muista myös tarkastella niitä.

Puolipisteet

Puolipisteet ovat pohjimmiltaan toiveita aiheuttavia jaksoja (tai niin heidän epäilijänsä väittävät); ne yhdistävät kaksi erillistä lauseketta. Tämä edellinen lause on esimerkki! Puolipiste on oikea vain, jos se voidaan korvata pisteellä.

Väärä: Nähtyään, että huvipuistossa oli neljä vuoristorataa; Maria oli päättänyt ratsastaa heillä kaikilla.

Oikea: Huvipuistossa on neljä vuoristorata; Maria oli päättänyt ratsastaa heillä kaikilla.

Lauseen ensimmäisessä versiossa puolipistettä käytetään väärin pilkun sijasta riippuvan ja itsenäisen lauseen liittämiseksi. Toisessa versiossa se on sijoitettu oikein kahden itsenäisen lauseen väliin.

Muista, että puolipisteet ovat vaihdettavissa pisteisiin - tämä tarkoittaa, että sinua ei koskaan pyydetä valitsemaan niiden välillä. Jos ainoa ero kahden vastauksen välillä on se, että toisella on piste ja toisen puolipiste samassa paikassa, molempien vastausten on oltava väärät.

Pisteillä on yksi, paljon harvinaisempi, puolipisteiden käyttö: erotella kohteet luettelossa, varsinkin jos ne sisältävät pilkkuja. Esimerkiksi:

e valtaan

Koko perheeni oli kokouksessa, mukaan lukien serkkuni Kirsten ja Jeremy; tädini, Tracy ja Megan; ja isovanhempani, Carl ja Jen.

Jälleen on pieni mahdollisuus nähdä tämä käyttö testissä, mutta se on erittäin pieni. Älä huoli siitä liikaa.

body_semicolon.jpg Pidä puolipisteet tyytyväisinä vain käyttämällä niitä itsenäisten lausekkeiden välillä! ( © Mauricio Balvanera )

Uudisasukkaat

Kaksoispisteet on helppo sekoittaa puolipisteisiin, koska molemmat välimerkit näyttävät samanlaisilta ja niillä on samanlaiset nimet. Paksusuolet voivat itse asiassa yhdistää kaksi itsenäistä lauseketta, mutta ne ovat yleensä tottuneet esitellä luetteloita tai selityksiä (olet ehkä huomannut, että käytän niitä melko paljon viimeksi mainittuun tarkoitukseen).

Paksusuolen keskeinen sääntö on, että niiden on oltava koko lauseen jälkeen. Sinun pitäisi pystyä asettamaan piste lauseen loppuun kaksoispisteen eteen ja saamaan se järkeväksi. Muuten ei ole väliä, otatko käyttöön luettelon tai selityksen, se on silti väärä.

Väärä: Liz meni pukukauppaan saadakseen Halloweeniin tarvitsemansa tarvikkeet, mukaan lukien: väärennetty veri, muoviset hämähäkit ja noidan hattu.

Oikea: Liz meni pukeutumismyymälään saadakseen Halloweeniin tarvitsemansa tarvikkeet: väärennettyä verta, muovihämähäkkejä ja noitahatun.

Oikea: Liz meni pukeutumismyyntiin tarvitsemaansa tarvikkeita Halloweenille: lomalle, jolloin ihmiset pukeutuvat pelottaviin pukuihin ja syövät paljon karkkia.

Oikea: Liz meni pukeutumismyymälään saadakseen tarvitsemansa Halloween-tarvikkeet: hän aikoi pukeutua zombie-noidaksi.

Ensimmäinen lause on väärä, koska paksusuolen edessä oleva osa ei ole täydellinen ajatus; 'Liz meni pukeutumismyymälään saadakseen tarvitsemansa Halloween-tarvikkeet, mukaan lukien 'ei ole mitään järkeä yksin. Kolme muuta versiota sijoittavat kaksoispisteen oikein itsenäisen lausekkeen loppuun, 'Liz meni pukeutumismyymälään saadakseen tarvitsemansa Halloween-tarvikkeet. '

Olet ehkä huomannut sen puolipisteitä, kaksoispisteitä ja pisteitä voidaan käyttää itsenäisten lausekkeiden välillä . Kuitenkin, kuten mainitsin puolipisteiden suhteen, sinua ei koskaan pyydetä valitsemaan näiden kolmen välillä - erot ovat puhtaasti tyylillisiä. Jos sinulla on lisää kysyttävää tästä aiheesta, lue opas lauseiden fragmenteista ja suorituksista.

Viivat

Viivat ovat outo ja joustava välimerkki - henkilökohtaisesti, ne ovat suosikkini! ACT-englannin vuoksi sinun on todella ymmärrettävä vain kaksi sen käyttöä : merkitse ei-välttämätön lause tai lause (aivan kuten pilkku) ja lisätään luettelo tai selitys (aivan kuten kaksoispiste).

Ei-välttämättömät lauseet ja lauseet tarjoavat lisätietoa, joka voidaan poistaa muuttamatta lauseen merkitystä. Kun viivoja käytetään ei-välttämättömien lausekkeiden tai lauseiden kanssa, avain varmistaa, ettet sekoita niitä pilkuihin. Molemmat ovat yhtä oikeita, mutta sinun on pidettävä kiinni toisesta.

Väärä: Allie ajatteli omaa liiketoimintaansa milloinhänen veljensä, ilkikurinen kahdeksanvuotias -hiipui ja yllätti hänet.

Oikea: Allie ajatteli omaa liiketoimintaansa milloinhänen veljensä - ilkikurinen kahdeksanvuotias -hiipui ja yllätti hänet.

Oikea: Allie ajatteli omaa liiketoimintaansa milloinhänen veljensä, ilkikurinen kahdeksanvuotias,hiipui ja yllätti hänet.

Ei-välttämättömien lausekkeiden merkitseminen on ylivoimaisesti todennäköisin tapa nähdä ACT-englanniksi testatut viivat. Saatat kuitenkin nähdä myös viivoja, joita käytetään luettelon tai selityksen käyttöönottoon, kuten:

Allien kahdeksanvuotias veli yllätti hänet - hän hiipui takanaan ja huusi boo!

Viivat ovat suhteellisen harvinaisia ​​ACT: ssä , joten ymmärrä vain karkeasti, miten niitä voidaan käyttää, ja olet kunnossa.

ACT-esimerkki

Kuten edellä mainitsin, nämä välimerkit testataan usein yhdessä. Näet miltä se näyttää tässä virallisessa ACT-kysymyksessä:

body_puncex.png

Tämänkaltaisissa kysymyksissä on usein helpompaa määrittää, mikä ei toimi kuin mikä. Joten aloitetaan puolipisteellä; 'mutta monipuolinen vene' ei todellakaan ole itsenäinen lauseke, joten tiedämme, että puolipiste ei voi olla oikea. Tämä rakenne ei myöskään ole välttämätön lause (jos otat sen pois, lauseella ei enää ole merkitystä), luettelo tai selitys, joten voimme sulkea pois viivan.

Pilkku on houkutteleva, koska se on juuri ennen koordinoivaa konjunktiota 'mutta', mutta se on itse asiassa väärä. Ajattele, mitä pilkut, viivat, kaksoispisteet ja puolipisteet on tarkoitus tehdä: selventää lauseiden ja lauseiden välisiä suhteita. Se tarkoittaa, että sinun ei yleensä pitäisi kiinnittää niitä ajatuksen keskelle. 'yksinkertainen mutta monipuolinen vene' on yksi idea, joten et halua keskeyttää sitä tarpeettomilla välimerkkeillä. B on oikea vastaus.

Muista aina mieti, tarvitsetko todella välimerkkejä - et usein.

kehon_säännöt-1.jpg Sääntöjen rikkominen on joskus hienoa, mutta ei ACT: ssä. ( © Edward Simpson )

Välimerkkien soveltaminen ACT-englanniksi

Olemme käsitelleet monia sääntöjä ja strategioita, jotka koskevat välimerkkikysymysten vastaamista ACT-englanniksi. Olen kerännyt alla olevat avainkohdat ylöspäin, jotta näet tärkeimmät muistettavat säännöt ja parhaat strategiat toteutettaviksi!

Välimerkkien keskeiset säännöt:

 • Hallussaan olevat: heittomerkki kulkee s: n edessä yksikkö- ja monikon substantiiveille, jotka eivät pääty s: ään, ja s: n jälkeen monikon substantiiveille, jotka päättyvät s: lle
 • Supistukset: heittomerkki korvaa puuttuvat kirjaimet
 • Hallussa olevilla pronomineilla ei ole heittomerkkejä
 • Puolipisteet yhdistävät kaksi täydellistä virkettä
 • Paksusuolet tulevat täydellisen lauseen jälkeen ja esittävät luettelon tai selityksen
 • Viivat merkitsevät ei-välttämättömät lausekkeet tai esittävät luetteloita ja selityksiä

Hyödyllisiä ACT-englantilaisia ​​strategioita:

vaatii cornell kaikki sat pisteet
 • Käytä 'of' tarkistaaksesi, onko substantiivi omistavanlainen
 • Määritä kontekstin avulla, onko omistava substantiivi monikko vai yksikkö
 • Muista se ei-persoonalliset substantiivit voivat olla omistavia
 • Vastaa valintoihin, jotka ovat aina väärässä : sen pitäisi, voisi, voisi olla sen ''
 • Tulet Älä koskaan pyydä valitsemaan vaihdettavia välimerkkejä : joko puuttuu jotain tai molemmat vastaukset ovat väärät
 • Varmista, että välimerkit oleellisen lauseen tai lauseen ympärillä ovat aina samat: joko pilkkuja tai viivoja, ei koskaan yhtä
 • Koska on olemassa useita erilaisia ​​välimerkkejä, jotka palvelevat samankaltaisia ​​tarkoituksia, käytä eliminointiprosessia sulkeaksesi pois ne, jotka eivät voi olla oikeassa sen sijaan, että yrittäisit selvittää, mitä sen mielestäsi pitäisi olla
 • Jos yksi valinta ei ole välimerkkejä ollenkaan, muista harkita sitä huolellisesti - se on usein oikea vastaus
 • Muista tutkia liittyvät aiheet pilkkuja ja ajettavia lauseita

Ota taitosi käyttöön!

Paras tapa parantaa ACT-englantia on harjoitella. Tätä varten olen luonut joitain ACT-tyylisiä kysymyksiä, joissa voit testata uutta tietämystäsi.

1. Kaksi päätyyppiä kameleistaovat; bactriankamelit, joilla on kaksi ryhmiä, ja dromedaariset kamelit, joilla on yksi.

A. EI MUUTOSTA

B.ovat: baktrialainen

C.ovat baktrialaisia

D.ovat, bactrian

2. Tootsie Pops on rakastettutikkareitasuklaamaisia ​​keskuksia, vaikka kukaan ei tiedä, kuinka monta nuolea tarvitaan päästäksesi niihin.

F. EI MUUTOSTA

G. tikkareita '

H. tikkari

J. tikkari

3. Lisää draamaan,Joehuhumyllyn mukaan - varasti Alfonson tyttöystävän.

A. EI MUUTOSTA

B. Joe,

C. Joe kuka

D. Joe -

4. Vaikka Fran on yrittänyt vähentää sitä, Franin toiminta-albumikokoelma on edelleenvaikuttava: ohi400 vinyylilevyä, 2000 CD-levyä ja jopa kourallinen nauhoja.

F. EI MUUTOSTA

G. vaikuttava; yli

H. vaikuttava yli

J. vaikuttava, se on

Vastaukset: 1. C, 2. G, 3. D, 4. F

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.