PSAT-testipäivät 2018

ominaisuus_kalenteri-12.jpg

Aiotko sinä tai lapsesi käyttää PSAT -lääkettä vuonna 2018? Mietitkö, mikä päivä tentti pidetään? PSAT eroaa muista standardoiduista testeistä, kuten SAT ja ACT, koska et voi valita, minkä päivän haluat suorittaa kokeen.

Milloin tämä testipäivä on? Mitä jos et pääse? Tämä opas vastaa sekä näihin kysymyksiin että selittää PSAT -pisteiden tärkeyden, milloin voit odottaa pisteidesi vastaanottamista ja kuinka voit valmistautua tenttiin.Kuinka PSAT: ta hallinnoidaan?

Kun otat SAT: n ja/tai ACT: n, voit valita testikeskuksista ja päivämääristä. Näin ei ole PSAT: n kohdalla. PSAT: n avulla voit suorittaa kokeen koulupäivän aikana (ellei tentti ole lauantaina) lukiossasi, päivänä, jonka kollegion hallitus, PSAT: n päättäjät, on ennalta määrittänyt.

College Board tarjoaa ensisijaisen kokeen päivämäärän ja vaihtoehtoisen testin päivämäärän, ja jokainen koulu päättää, milloin se hallinnoi PSAT: a. College Board suosittelee ensisijaisen testauspäivän käyttämistä, ja valtaosa kouluista valitsee kyseisen päivämäärän PSAT: n hallinnoimiseksi.

Yleensä koulut valitsevat vaihtoehtoisen kokeen päivämäärän vain, jos on olosuhteita, joiden vuoksi niiden on mahdotonta valita ensisijaisen kokeen päivämäärä. Sinun on otettava PSAT sinä päivänä, jona koulusi tarjoaa sen.

maaliskuu 22 horoskooppien yhteensopivuus

Mitkä ovat odotetut PSAT -päivämäärät vuodelle 2018?

Mikä on PSAT-testipäivä vuodelle 2018? Tässä ovat viralliset PSAT -testin päivämäärät vuonna 2018:

  • Ensisijainen testipäivä: 10. lokakuuta 2018 (keskiviikko)
  • Vaihtoehtoinen testipäivä: 24. lokakuuta 2018 (keskiviikko)
  • Lauantain testipäivä: 13. lokakuuta 2018 (lauantai)

Kuten edellä mainittiin, jokainen koulu valitsee kokeen päivämäärän ja ilmoittaa oppilailleen etukäteen, milloin kyseinen päivämäärä tulee. Suurin osa kouluista valitsee alkutestin päivämäärän, joka vuodelle 2018 on 10. lokakuuta.

Entä jos kaipaat PSAT -päivämäärääsi?

Entä jos et voi ottaa PSAT: ta sinä päivänä, jona koulusi tarjoaa sen? Onko muita vaihtoehtoja, jos olet sairas tai poissa sinä päivänä?

Joo! Jos unohdat PSAT -kokeen päivämäärän, voit silti ehkä suorittaa testin uudelleen. Tätä varten sinun on otettava yhteyttä National Merit Scholarship Corporationiin kirjallisesti 1. maaliskuuta mennessä.

Heidän verkkosivustollaan National Merit Scholarship Corporation toteaa, että opiskelija, joka ei ota PSAT / NMSQT: tä sairauden, hätätilanteen tai muun lieventävän olosuhteen takia, mutta joka täyttää kaikki muut NMSC-ohjelmaan osallistumista koskevat vaatimukset, voi silti osallistua kilpailuun. Opiskelijan tai kouluvirkamiehen on kirjoita NMSC: lle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun PSAT/NMSQT -hallinto pyytää tietoja menettelyistä, jotka koskevat vaihtoehtoista pääsyä kansalliseen ansio -apurahaohjelmaan. Mitä aikaisemmin NMSC vastaanottaa kirjallisen pyynnön, sitä suuremmat opiskelijan mahdollisuudet täyttävät vaihtoehtoiset pääsyvaatimukset. Jotta pyyntö voidaan ottaa huomioon, sen on oltava postimerkitty viimeistään 1. maaliskuuta PSAT/NMSQT -hallinnon jälkeen. NMSC tarjoaa vaihtoehtoisia syöttömateriaaleja, jotka edellyttävät koulun virkamiehen allekirjoitusta.

Useimmille ihmisille ainoa syy yrittää muodostaa PSAT olisi, jos tavoitat kansallisia ansioita. Jos halusit vain käyttää PSAT: ta SAT: n käytäntöinä, on paljon helpompaa suorittaa ajoitettu harjoitustesti omalla ajallasi sen sijaan, että käy läpi koko PSAT: n muodostamisprosessin.

body_miss.jpg

Jos kaipaat PSAT: ta, sinulla voi olla vielä toinen mahdollisuus ottaa se.

paras ottelu kaurisnaiselle

Milloin saat PSAT -pisteet?

Kuinka nopeasti saat pisteesi PSAT -hoidon jälkeen? Voit odottaa saavanne PSAT-pisteet tammikuussa, eli noin kolme kuukautta kokeen suorittamisen jälkeen.

Joskus tammikuussa, yleensä kuukauden keskellä, saat sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että voit tarkastella pisteitäsi College Board -tililläsi. Kouluneuvojasi saa pääsyn pisteisiin edellisenä päivänä. Kuukauden loppuun mennessä koulusi tulisi myös antaa paperitulosraportit kaikille PSAT-opiskelijoille.

Pisteytysraporttisi sisältää kokonaispistemäärän (320-1520), kaksi jaksopistettä näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa sekä matematiikassa (160-760), kolme testipistettä lukemisessa, kirjoittamisessa ja kielessä sekä matematiikassa (8- 38) sekä useita muita alipisteitä, jotta näet kuinka hyvin olet onnistunut tietyillä testialueilla. Pisteraportti sisältää myös valintaindeksipisteesi (vaihtelee 48: sta 228: een), mikä antaa sinulle käsityksen siitä, voitko Kansallinen ansio.

PSAT-pisteet ovat tärkeitä kahdesta syystä. Ensinnäkin ne antavat sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin toimisit todellisessa SAT: ssä ja missä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi. Toiseksi PSAT: n suorittaneilla junioreilla on mahdollisuus saada kansalliset ansiot ja apurahat, jos he saavuttavat testissä erittäin hyvät pisteet.

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Kuinka valmistautua PSATiin

Valmistaudu PSAT: lle noudattamalla näitä kolmea vinkkiä, jotta saat parhaan tuloksen testipäivänä.

korttipelit 2 pelaajalle

Vaihe 1: Tutustu tenttiin

Haluat istua testipäivänä tietäen tarkalleen mitä odottaa PSATilta. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee tuntea kokeen muoto, kuinka kauan tentti kestää ja kun saat taukoja. Meillä on johdanto PSAT: iin päästäksesi alkuun.

Kun tunnet itsesi vakavaksi yleisten tietojen kanssa, aloita tutkinta tentistä perusteellisemmin. Millaisia ​​kysymyksiä kussakin osiossa kysytään? Mistä aiheista he tulevat? Kuinka ne muotoillaan? Kuinka monta kysymystä kussakin osiossa on. Tutustu a tarkempi opas PSAT: iin sekä opas aiheesta kuinka PSAT pisteytetään.

Oppimalla nämä tiedot voit keskittyä opiskeluusi tehokkaammin, etkä ylläty testipäivänä.

Vaihe 2: Luo opintosuunnitelma

Kun luot opintosuunnitelman, on helpompaa seurata edistymistäsi ja olet todennäköisempää opiskella. Luo aikataulu siitä, milloin opiskelet joka viikko. Se auttaa, jos voit valita säännöllisen ajan, kuten tiistaisin ja torstaisin klo 17–19 tai lauantaisin klo 12–15, koska muistat todennäköisemmin opiskella etkä varaa itse.

Aseta myös säännölliset tavoitteet, jotka haluat saavuttaa joka viikko tai kuukausi, kuten aihe, jonka haluat ymmärtää paremmin, tai pisteet maalista, jonka haluat saavuttaa.

mikä horoskooppi on helmikuu 14

Opintosuunnitelman luominen tekee PSAT -valmistelustasi keskittyneemmän ja tehokkaamman, ja näet, oletko edistynyt haluamallasi tavalla.

Vaihe 3: Ota harjoitustestit

Yksi parhaista tavoista valmistautua PSATiin on suorittaa harjoitustestit. Nämä harjoituskokeet antavat sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin pisteet todellisessa, ja kerrot, mihin aloihin sinun tulisi keskittyä. Meillä on linkkejä ilmaisiin virallisiin PSAT -palveluihin voit ottaa apua valmistautumiseen.

Jotta saat parhaan hyödyn näistä testeistä, sinun on suoritettava testi ajoitettuna, yhdellä istunnolla ja mahdollisimman vähän häiriötekijöitä. Tämä auttaa sinua saamaan tarkimmat pisteet.

helsinki-8.jpg

Shakin tavoin taitosi paranevat, kun harjoittelet PSATia.

Yhteenveto: PSAT -testipäivämäärät 2018

Toisin kuin muut standardoidut testit, PSAT: ta tarjotaan vain kerran vuodessa. Ensisijainen testipäivä vuodelle 2018 on 10. lokakuuta, ja vaihtoehtoisia testipäiviä tarjotaan 24. lokakuuta ja 13. lokakuuta. Koulusi valitsee päivänä, jona se hallinnoi PSAT: ta, ja useimmat koulut valitsevat ensisijaisen kokeen päivämäärän.

Jos unohdat testipäivän, PSAT on silti mahdollista muodostaa kirjoittamalla National Meritille.

PSAT on tärkeä SAT: n valmisteluna ja tapa saada kansalliset ansiot. Auta itseäsi menestymään kokeessa, tutustumalla testiin, luomalla opintosuunnitelma ja suorittamaan harjoituskokeet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset