PSAT-testipäivät 2018

ominaisuus_kalenteri-12.jpg

Aiotko sinä tai lapsesi käyttää PSAT -lääkettä vuonna 2018? Mietitkö, mikä päivä tentti pidetään? PSAT eroaa muista standardoiduista testeistä, kuten SAT ja ACT, koska et voi valita, minkä päivän haluat suorittaa kokeen.

Milloin tämä testipäivä on? Mitä jos et pääse? Tämä opas vastaa sekä näihin kysymyksiin että selittää PSAT -pisteiden tärkeyden, milloin voit odottaa pisteidesi vastaanottamista ja kuinka voit valmistautua tenttiin.Kuinka PSAT: ta hallinnoidaan?

Kun otat SAT: n ja/tai ACT: n, voit valita testikeskuksista ja päivämääristä. Näin ei ole PSAT: n kohdalla. PSAT: n avulla voit suorittaa kokeen koulupäivän aikana (ellei tentti ole lauantaina) lukiossasi, päivänä, jonka kollegion hallitus, PSAT: n päättäjät, on ennalta määrittänyt.

College Board tarjoaa ensisijaisen kokeen päivämäärän ja vaihtoehtoisen testin päivämäärän, ja jokainen koulu päättää, milloin se hallinnoi PSAT: a. College Board suosittelee ensisijaisen testauspäivän käyttämistä, ja valtaosa kouluista valitsee kyseisen päivämäärän PSAT: n hallinnoimiseksi.

Yleensä koulut valitsevat vaihtoehtoisen kokeen päivämäärän vain, jos on olosuhteita, joiden vuoksi niiden on mahdotonta valita ensisijaisen kokeen päivämäärä. Sinun on otettava PSAT sinä päivänä, jona koulusi tarjoaa sen.

maaliskuu 22 horoskooppien yhteensopivuus

Mitkä ovat odotetut PSAT -päivämäärät vuodelle 2018?

Mikä on PSAT-testipäivä vuodelle 2018? Tässä ovat viralliset PSAT -testin päivämäärät vuonna 2018:

  • Ensisijainen testipäivä: 10. lokakuuta 2018 (keskiviikko)
  • Vaihtoehtoinen testipäivä: 24. lokakuuta 2018 (keskiviikko)
  • Lauantain testipäivä: 13. lokakuuta 2018 (lauantai)

Kuten edellä mainittiin, jokainen koulu valitsee kokeen päivämäärän ja ilmoittaa oppilailleen etukäteen, milloin kyseinen päivämäärä tulee. Suurin osa kouluista valitsee alkutestin päivämäärän, joka vuodelle 2018 on 10. lokakuuta.

Entä jos kaipaat PSAT -päivämäärääsi?

Entä jos et voi ottaa PSAT: ta sinä päivänä, jona koulusi tarjoaa sen? Onko muita vaihtoehtoja, jos olet sairas tai poissa sinä päivänä?

Joo! Jos unohdat PSAT -kokeen päivämäärän, voit silti ehkä suorittaa testin uudelleen. Tätä varten sinun on otettava yhteyttä National Merit Scholarship Corporationiin kirjallisesti 1. maaliskuuta mennessä.

Heidän verkkosivustollaan National Merit Scholarship Corporation toteaa, että opiskelija, joka ei ota PSAT / NMSQT: tä sairauden, hätätilanteen tai muun lieventävän olosuhteen takia, mutta joka täyttää kaikki muut NMSC-ohjelmaan osallistumista koskevat vaatimukset, voi silti osallistua kilpailuun. Opiskelijan tai kouluvirkamiehen on kirjoita NMSC: lle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun PSAT/NMSQT -hallinto pyytää tietoja menettelyistä, jotka koskevat vaihtoehtoista pääsyä kansalliseen ansio -apurahaohjelmaan. Mitä aikaisemmin NMSC vastaanottaa kirjallisen pyynnön, sitä suuremmat opiskelijan mahdollisuudet täyttävät vaihtoehtoiset pääsyvaatimukset. Jotta pyyntö voidaan ottaa huomioon, sen on oltava postimerkitty viimeistään 1. maaliskuuta PSAT/NMSQT -hallinnon jälkeen. NMSC tarjoaa vaihtoehtoisia syöttömateriaaleja, jotka edellyttävät koulun virkamiehen allekirjoitusta.

Useimmille ihmisille ainoa syy yrittää muodostaa PSAT olisi, jos tavoitat kansallisia ansioita. Jos halusit vain käyttää PSAT: ta SAT: n käytäntöinä, on paljon helpompaa suorittaa ajoitettu harjoitustesti omalla ajallasi sen sijaan, että käy läpi koko PSAT: n muodostamisprosessin.

body_miss.jpg

Jos kaipaat PSAT: ta, sinulla voi olla vielä toinen mahdollisuus ottaa se.

paras ottelu kaurisnaiselle

Milloin saat PSAT -pisteet?

Kuinka nopeasti saat pisteesi PSAT -hoidon jälkeen? Voit odottaa saavanne PSAT-pisteet tammikuussa, eli noin kolme kuukautta kokeen suorittamisen jälkeen.

Joskus tammikuussa, yleensä kuukauden keskellä, saat sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että voit tarkastella pisteitäsi College Board -tililläsi. Kouluneuvojasi saa pääsyn pisteisiin edellisenä päivänä. Kuukauden loppuun mennessä koulusi tulisi myös antaa paperitulosraportit kaikille PSAT-opiskelijoille.

Pisteytysraporttisi sisältää kokonaispistemäärän (320-1520), kaksi jaksopistettä näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa sekä matematiikassa (160-760), kolme testipistettä lukemisessa, kirjoittamisessa ja kielessä sekä matematiikassa (8- 38) sekä useita muita alipisteitä, jotta näet kuinka hyvin olet onnistunut tietyillä testialueilla. Pisteraportti sisältää myös valintaindeksipisteesi (vaihtelee 48: sta 228: een), mikä antaa sinulle käsityksen siitä, voitko Kansallinen ansio.

PSAT-pisteet ovat tärkeitä kahdesta syystä. Ensinnäkin ne antavat sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin toimisit todellisessa SAT: ssä ja missä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi. Toiseksi PSAT: n suorittaneilla junioreilla on mahdollisuus saada kansalliset ansiot ja apurahat, jos he saavuttavat testissä erittäin hyvät pisteet.

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Kuinka valmistautua PSATiin

Valmistaudu PSAT: lle noudattamalla näitä kolmea vinkkiä, jotta saat parhaan tuloksen testipäivänä.

korttipelit 2 pelaajalle

Vaihe 1: Tutustu tenttiin

Haluat istua testipäivänä tietäen tarkalleen mitä odottaa PSATilta. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee tuntea kokeen muoto, kuinka kauan tentti kestää ja kun saat taukoja. Meillä on johdanto PSAT: iin päästäksesi alkuun.

Kun tunnet itsesi vakavaksi yleisten tietojen kanssa, aloita tutkinta tentistä perusteellisemmin. Millaisia ​​kysymyksiä kussakin osiossa kysytään? Mistä aiheista he tulevat? Kuinka ne muotoillaan? Kuinka monta kysymystä kussakin osiossa on. Tutustu a tarkempi opas PSAT: iin sekä opas aiheesta kuinka PSAT pisteytetään.

Oppimalla nämä tiedot voit keskittyä opiskeluusi tehokkaammin, etkä ylläty testipäivänä.

Vaihe 2: Luo opintosuunnitelma

Kun luot opintosuunnitelman, on helpompaa seurata edistymistäsi ja olet todennäköisempää opiskella. Luo aikataulu siitä, milloin opiskelet joka viikko. Se auttaa, jos voit valita säännöllisen ajan, kuten tiistaisin ja torstaisin klo 17–19 tai lauantaisin klo 12–15, koska muistat todennäköisemmin opiskella etkä varaa itse.

Aseta myös säännölliset tavoitteet, jotka haluat saavuttaa joka viikko tai kuukausi, kuten aihe, jonka haluat ymmärtää paremmin, tai pisteet maalista, jonka haluat saavuttaa.

mikä horoskooppi on helmikuu 14

Opintosuunnitelman luominen tekee PSAT -valmistelustasi keskittyneemmän ja tehokkaamman, ja näet, oletko edistynyt haluamallasi tavalla.

Vaihe 3: Ota harjoitustestit

Yksi parhaista tavoista valmistautua PSATiin on suorittaa harjoitustestit. Nämä harjoituskokeet antavat sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin pisteet todellisessa, ja kerrot, mihin aloihin sinun tulisi keskittyä. Meillä on linkkejä ilmaisiin virallisiin PSAT -palveluihin voit ottaa apua valmistautumiseen.

Jotta saat parhaan hyödyn näistä testeistä, sinun on suoritettava testi ajoitettuna, yhdellä istunnolla ja mahdollisimman vähän häiriötekijöitä. Tämä auttaa sinua saamaan tarkimmat pisteet.

helsinki-8.jpg

Shakin tavoin taitosi paranevat, kun harjoittelet PSATia.

Yhteenveto: PSAT -testipäivämäärät 2018

Toisin kuin muut standardoidut testit, PSAT: ta tarjotaan vain kerran vuodessa. Ensisijainen testipäivä vuodelle 2018 on 10. lokakuuta, ja vaihtoehtoisia testipäiviä tarjotaan 24. lokakuuta ja 13. lokakuuta. Koulusi valitsee päivänä, jona se hallinnoi PSAT: ta, ja useimmat koulut valitsevat ensisijaisen kokeen päivämäärän.

Jos unohdat testipäivän, PSAT on silti mahdollista muodostaa kirjoittamalla National Meritille.

PSAT on tärkeä SAT: n valmisteluna ja tapa saada kansalliset ansiot. Auta itseäsi menestymään kokeessa, tutustumalla testiin, luomalla opintosuunnitelma ja suorittamaan harjoituskokeet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset