PSAT -testipäivämäärät 2016: Täysi opas

kalenteri-1.jpg

Aiotko käyttää PSAT -ohjelmaa syksyllä 2016? Tässä oppaassa kerrotaan tarkat testipäivät ja muutamia olennaisia ​​vinkkejä suuren PSAT -pistemäärän saavuttamiseksi.

Jos olet nouseva nuorempi tai käytät PSAT -ohjelmaa nuorempana opiskelijana, lue lisätietoja siitä, miten PSAT annetaan opiskelijoille valtakunnallisesti.

Miten PSATia hallinnoidaan?

Sinulla ei ole paljon valinnanvaraa PSATin ottamisessa. Testi suoritetaan koko maassa tiettynä päivänä, ja suurin osa opiskelijoista suorittaa sen arkipäivänä lukiossa. Vaikka voit valita testin päivämäärät ja testauskeskukset, kun rekisteröidyt SAT -palveluun, sinulla ei ole samaa joustavuutta tai mahdollisuutta rekisteröityä PSAT -palveluun.

College Board nimittää kolme virallista testauspäivää lokakuussa tai marraskuun alussa. Suurin osa kouluista käyttää ensisijaista testauspäivää, mutta on kaksi vaihtoehtoa, jos pääkoulu ei toimi. Mitkä ovat PSAT: n ensisijaiset ja vaihtoehtoiset testauspäivät vuonna 2016?Mitkä ovat PSAT -testipäivät 2016?

Tässä on PSAT -testin päivämäärät 2016. Koulusi valitsee vain yhden.

e: n ja ln: n suhde
  • Ensisijainen PSAT -testipäivä: 19. lokakuuta 2016 (keskiviikko)
  • Vaihtoehtoinen PSAT -testipäivä: 2. marraskuuta 2016 (keskiviikko)
  • PSAT -testauspäivä lauantaina: 15. lokakuuta 2016 (lauantai)

Lukiosi rekisteröityy johonkin yllä olevista testipäivistä (useimmissa tapauksissa ensisijainen testipäivä) ja ilmoittaa sinulle etukäteen. Vaihtoehtoiset kokeen päivämäärät ovat muuten käytettävissä vain lukion aikataulun mukaiseksi. Oppilaat eivät voi valita vaihtoehtoista tai lauantaitestipäivää, vaan sen sijaan heidän on otettava PSAT koulunsa valitsemana päivänä.

Kun PSAT annetaan vain yhtenä päivänä, sinulla saattaa olla mielessäsi huoli: entä jos olet sairas tai poissa sinä päivänä?

sairas.jpg

Jos olet sairas PSAT -testipäivänä, älä huoli! Voit varata meikkitestin.

Entä jos kaipaat PSATia?

On mahdollista muodostaa PSAT, jos kaipaat sitä. Jos olet poissa testipäivänä, sinun on tehtävä se Ota yhteyttä National Merit Scholarship Corporationiin (NMSC) 1. maaliskuuta mennessä kirjallisen pyynnön kautta.

Mukaan NMSC: n verkkosivusto , Opiskelijan tai koulun virkamiehen on kirjoitettava NMSC: lle a s mahdollisimman pian PSAT/NMSQT -annon jälkeen pyytää tietoja menettelyistä, jotka koskevat pääsyä NMSC -kilpailuihin vaihtoehtoisilla testeillä. Mitä aikaisemmin NMSC vastaanottaa kirjallisen pyynnön, sitä suuremmat opiskelijan mahdollisuudet täyttää vaihtoehtoiset pääsyvaatimukset. Jotta pyyntö voidaan ottaa huomioon, sen on oltava postimerkitty viimeistään 1. maaliskuuta PSAT/NMSQT -hallinnon jälkeen. NMSC tarjoaa vaihtoehtoisia ilmoittautumismateriaaleja, mukaan lukien ilmoittautumislomakkeen, joka vaatii koulun virkamiehen allekirjoituksen.

Vaikka voit asettaa meikkitestin, jos unohdat virallisen PSAT -päivämäärän, sinun pitäisi? Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon hyötyisit virallisen testin suorittamisesta ja tavoitteletko kansallisia ansioita vai et. Jos olet nuorempi, joka on valmistautunut testiin saadakseen kunnian tai stipendin, sinun pitäisi varmasti perustaa meikkitesti. Jos haluat todella College Boardin virallisen testauskokemuksen ennen kuin istut SAT -istunnossa, sinun tulisi myös yrittää ajoittaa uudelleen.

Jos et kuitenkaan tavoittele kansallisia ansioita, niin sinä ei välttämättä tarvitse muodostaa PSATia. Voit vain suorittaa PSAT -harjoitustestin omalla ajallasi simuloiduissa testausolosuhteissa, pisteet testistäsi ja valmistautua SAT: iin tällä tavalla. Jos unohdat PSAT: n, sinun kannattaa miettiä akateemisia tavoitteitasi ja onko järkevää ajoittaa uusi testi.

Olettaen, että teet virallisen kokeen päivämäärän ja suoritat testin, milloin saat PSAT -pisteet takaisin?

joulu-evästeet-553457_640.jpg

kuinka monta litraa puoli gallonaa

Ennen kuin lähdet talvilomalle, saat varhaisen lahjan: PSAT -pisteraporttisi!

Milloin saat vuoden 2016 PSAT -tulokset?

Vaikka vuoden 2015 testin tekijöiden piti odottaa PSAT-testiään tammikuuhun, Vuoden 2016 testaajien pitäisi saada omansa takaisin joulukuun puolivälissä. College Board ei ole vielä saanut tarkempaa tietoa PSAT -pisteiden julkaisupäivästä, mutta päivitämme tiedot heti, kun olemme saaneet ne. Tiedämme tässä vaiheessa, että sinun pitäisi pystyä käyttämään PSAT -pisteitäsi verkossa College Board -tilisi kautta hieman alle kaksi kuukautta testin suorittamisen jälkeen.

Kun saat PSAT -pisteet, miten voit hyödyntää tulosraporttiasi parhaalla mahdollisella tavalla? Lue, miten PSAT -tulokset voivat auttaa sinua ottamaan askeleita kohti tulevaisuutta.

Mitä sinun pitäisi tehdä PSAT -pisteilläsi?

PSAT -pisteraporttisi on tärkeä kaksi pääasiallista syytä. Ensinnäkin se antaa sinulle palautetta siitä, kuinka paljon sinun on valmistauduttava SAT: ään. Toiseksi se kertoo sinulle, voitko saada kansalliset ansiot ja stipendit. Katsotaanpa tarkemmin molempia PSAT -pisteraporttisi tärkeitä toimintoja.

the-strategia-1080528_640.jpg

Sinun siirtosi (kun saat PSAT -tulokset).

#1: Käytä PSAT -pisteraporttia SAT: n valmisteluun

PSAT ja SAT ovat hyvin samanlaisia ​​testejä. Heillä on sama sisältö ja kysymyksetyypit, ja he testaavat samoja akateemisia ja ajanhallintataitoja.

PSATin käyttäminen voi auttaa sinua selvittää vahvuutesi ja heikkoutesi koekäyttäjänä. Pienen itsereflektion jälkeen voit suunnitella parhaan lähestymistapasi SAT-valmistautumiseen suorituskykysi avulla.

Kun saat PSAT -pisteraportin, käytä aikaa ota selvää mitä se sinulle kertoo. Katso pisteitäsi kustakin osiosta sekä tarkempia osa -pisteitä, jotka antavat sinulle käsityksen tietyistä taitoalueista ja kysymystyypeistä. Selvitä missä teit hyvin ja missä voit käyttää enemmän harjoittelua.

Kun opiskelet SAT: lle, kohdista heikot alueesi, jotta voit parantaa seuraavaa kertaa. Saatat joutua oppimaan uusia käsitteitä, vähentämään huolimattomia virheitä, nopeuttamaan tehokkuuttasi tai työskentelemään kaikilla kolmella alueella. PSAT -pisteraporttisi antaa sinulle arvokasta tietoa mitä voit tehdä parantaaksesi pisteitäsi kun lopulta otat SAT: n.

hevonen-934534_640.jpg

Onnistuitko saavuttamaan maukkaan porkkanan, joka on National Merit?

iowan yliopiston gpa -vaatimukset


#2: Tarkista tulosraportistasi, oletko oikeutettu kansallisiin ansioihin

Kun olet nuorempi, suoritat PSAT/NMSQT: n, jonka jälkimmäinen osa tarkoittaa National Merit Scholarship Qualifying Testia. Opiskelijat, jotka pisteytyvät 3–4 prosentin joukkoon, saavuttavat kansallisen ansiotutkinnon saavan tutkijan eron, kun taas opiskelijat, jotka 1%: n ydin on nimetty semifinalisteiksi ja voi jopa siirtyä finalisteiksi ja saada stipendirahaa.

Näin korkean pistemäärän saavuttaminen PSAT: lla ei ole mikään pieni saavutus, ja jos National Merit on näköpiirissäsi, vietät todennäköisesti paljon aikaa opiskelee ja valmistautuu ottamaan PSAT. Kun olet suorittanut testin ja saanut tulosraportin, näet, ovatko ansaitut ponnistuksesi tuottaneet tulosta.

Koska PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015, meillä ei ole vielä tarkkoja valtiokohtaisia ​​raja-arvoja kansallisten ansioiden semifinalistin määrittämiseksi. Meillä on omamme osavaltion arviot perustuu viime vuoden tietoihin, jotka voit tarkistaa National Merit Semifinalist -oppaastamme.

Jos käytät PSATia vuonna 2016, olet onnekas! NMSC: n pitäisi julkistaa tarkat valtionrajat syyskuussa, joten voit osallistua kokeeseen, jolla on selkeä käsitys siitä, mitä sinun on saavutettava (anna tai ota muutama piste huomioon vuosittaisten vaihtelujen huomioon ottamiseksi), jotta voit saada National Merit -tunnustuksen ja PSAT-stipendin.

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Olitpa tavoittelemassa kansallisia ansioita tai et, hyötyisit siitä valmistaudutaan PSATiin. Harjoittelet akateemisia keskeisiä käsitteitä, parannat pisteitäsi ja valmistaudut SATiin. Lue kuusi keskeistä tutkimusvinkkiä, jotka ohjaavat valmistautumistasi PSAT: iin.

astronomical-clock-408306_640.jpg

Ei ole aikaa kuin nykyinen aloittaaksesi! Tämän kellon mukaan tällä hetkellä on jotain tekemistä Leon, Oinasen ja Vesimiehen kanssa.PSATin valmistelu: 6 avainvinkkiä

PSAT on haastava testi, ja sen opiskelu vaatii kattamaan paljon maata. Jos haluat vauhdittaa itseäsi, sinun pitäisi ihanteellisesti aloita opiskelu kolme tai neljä kuukautta ennen testipäivääsi. Voit aloittaa vielä aikaisemmin riippuen siitä, mistä aloitat ja minkä pisteet toivot saavuttavasi. Jotkut opiskelijat ottavat sen jopa ennen 11. luokkaa ylimääräistä harjoittelua varten.

Olitpa minkä ikäinen tahansa, hyödyt näiden noudattamisesta kuusi opintovinkkiä kun valmistaudut PSATiin.

#1: Opi kaikki testistä

Ensimmäinen vaihe PSAT -valmistelussa on yksinkertainen: oppia kokeesta. Opi kuinka tentti on muotoiltu, kuinka monta osiota on ja kuinka paljon aikaa sinulla on kussakin. Kun olet ymmärtänyt sen yleisen rakenteen, katso tarkemmin kutakin yksittäistä osaa nähdäksesi, mitä käsitteitä kukin sisältää (esimerkiksi algebra, kyllä; kehittynyt laskenta, ei) ja millaisia ​​kysymyksiä se esittää.

Tässä on vain muutamia kysymyksiä, joihin sinun pitäisi vastata kun tutustut uuteen ystäväsi, PSAT:

  • Kuinka paljon aikaa saat jaksolle?
  • Kuinka monta kysymystä on kussakin osiossa?
  • Mitä matemaattisia käsitteitä se testaa?
  • Mitä eroa on Math No Calculator ja Math with Calculator -osioiden välillä?
  • Mitä kielioppisääntöjä sinun on tiedettävä kirjoittamista varten?
  • Mitkä ovat eri kysymyksetyypit Lukeminen -osiossa?
  • Miten PSAT pisteytetään?

Kun opit kokeesta, tee muistiinpanoja siitä, mitkä käsitteet ovat mielestäsi luottavaisia ​​ja mitkä tarvitsevat tarkempaa tarkastelua. Jos jokin näyttää täysin tuntemattomalta, ehdottomasti merkitse se muistiin. Voit ehkä pyytää opettajaa tai ystävää käymään läpi käsitteen, hankkimaan ohjaajan tai oppimaan sen itse PSAT -valmistelumateriaalien avulla.

PSAT: n oppiminen on keskeinen ensimmäinen askel valmistautuessasi testipäivään. Voit alkaa selvittää vahvuutesi ja heikkoutesi ja suunnittele oma henkilökohtainen opintosuunnitelmasi.

area_closed.jpg

Etsi hiljainen paikka harjoitustestiin ilman häiriötekijöitä.

#2: Ota ja analysoi käytännön testejä

Kun olet kehittänyt yleisen ymmärryksen PSAT: sta, sinun pitäisi ota harjoitustesti diagnosoidaksesi nykyinen pisteytystasosi. Käytä virallista College Board -harjoitustestiä, istu hiljaisessa huoneessa ilman häiriötekijöitä ja käytä aikaa ja pidä taukoja aivan kuten todellisen testin aikana.

Kun olet valmis, käytä siihen aikaa laske pisteesi . Nämä tulokset antavat sinulle konkreettista palautetta suorituksestasi jokaisessa neljässä osassa. Tämä diagnostinen käytännön testi antaa sinulle selkeän kuvan tietoa nykyisestä pisteytystasostasi ja missä sinun on parannettava pisteidesi parantamiseksi.

#3: Kohdista heikot alueesi

Kun olet suorittanut ja pisteyttänyt PSAT -harjoitustestisi, sinun tulee kammata kysymykset läpi ja tehdä muistiinpanoja niistä, jotka olivat helppoja, hämmentäviä tai vaikeita. Ympyröi kaikki kysymykset, joissa olet tehnyt virheen tai joista olet epävarma, ja yritä sitten löytää syy epävarmuuteesi.

Etkö ymmärtänyt, mitä sanaongelma kysyi? Teitkö virheen laskelmissasi? Oletko unohtanut kielioppisäännön vai etkö osaa ratkaista lineaarista funktiota? Menitkö liian nopeasti ja teitkö huolimattoman virheen tai löysitkö itsesi aika loppuu?

mikä on mitoosin viimeinen vaihe

Kun olet selvittänyt syyt virheidesi takana, voit selvittää heikkoutesi ja kohdistaa ne opiskelun aikana. Täytä kaikki tietämyksen aukot ja paranna tehokkuuttasi testin tekijänä. Pelkkä PSAT -harjoitustestin tekeminen uudestaan ​​ja uudestaan ​​ei auta sinua parantamaan paljoa, jos et suhtaudu opiskeluun kohdennetusti.

kolibri-736890_640.jpg

Löydä strategioita, jotka auttavat sinua työskentelemään nopeasti ja samalla säilyttämään tarkkuuden.

#4: Harjoittele ajanhallintastrategioita

PSAT: n menestyminen ei tarkoita vain vaaditun akateemisen tiedon hallintaa. Kyse on myös hallita aikaasi tehokkaasti. Ajoitetun testin tekeminen voi olla vaikeaa monille ihmisille, mutta se on opittu taito kuten kaikki muutkin. Toisin sanoen, vaikka alkaisit tuntea itsesi hämmentyneeksi ja kiireiseksi, voit oppia hallitsemaan paremmin aikaa harjoittellessasi.

Voit kokeilla useita ajanhallintastrategioita ja eri lähestymistavat toimivat eri opiskelijoille. Jotkut ihmiset haluavat esimerkiksi selata luetun ymmärtämisen kysymyksiä ennen kuin he lukevat kohdan, kun taas toiset aloittavat nopealla lukemisella. Kun valmistaudut, kokeile erilaisia ​​strategioita, kuten poistamisprosessi, ja perehdy taktiikoihin, jotka nopeuttavat parhaiten testien tekemistä.

#5: Käytä korkealaatuisia harjoitusmateriaaleja

PSAT on omituinen testi, toisin kuin useimmat muut lukiossa suoritettavat testit. Kun valmistaudut, varmista, että olet harjoitusmateriaalit heijastavat tarkasti sitä, mitä saat testipäivänä. Esimerkiksi lineaaristen toimintoongelmien ratkaisemisen ymmärtäminen ei välttämättä vie sinua pitkälle, jos et tiedä mistä KIRJOITTAA lineaariset toimintaongelmat näyttävät.

College Board on julkaissut kaksi uutta virallista PSAT -testiä . Voit myös käyttää kahdeksaa vanhaa virallista PSAT -testiä; muista vain jättää huomiotta sellaiset kysymystyypit, kuten lauseiden täydennykset, jotka eivät ole enää relevantteja. Voit myös käyttää testivalmistusyritysten, kuten Barronin, kirjoja. Heillä on korkealaatuinen, realistinen materiaali, vaikka mikään malli ei voi olla aivan yhtä tarkka kuin se, mitä testin tekijät itse tulevat.

Lopuksi voit käyttää uusia SAT -harjoitusmateriaaleja valmistautuaksesi PSAT: iin. Kaksi testiä ovat hyvin samankaltainen , jossa SAT: ssä on hieman kehittyneempää materiaalia ja hieman erilainen pisteytysasteikko. College Board tarjoaa kahdeksan ilmaista virallista SAT -harjoittelutestiä Khan Academy on ilmainen online -SAT -harjoitus.

Mitä tahansa päätät käyttää täydentämään ilmaisia ​​College Board -materiaaleja, muista tehdä se olla valikoiva ja valitse kirjoja tai verkkokysymyksiä, jotka antavat sinulle tarkan käsityksen testipäivänä saamistasi kysymystyypeistä.

puu-1247796_640.png

Kasvuajattelun omaksuminen on kuin henkinen taikatemppu, joka auttaa sinua parantamaan.

#6: omaksua kasvuajattelusi

Tämä viimeinen vinkki liittyy psykologiaan, ja se on jotain hyödyllistä kaikilla elämänalueilla, ei vain PSAT -valmistelussa. Kasvava ajattelutapa tarkoittaa, että sinä usko, että voit oppia ja kehittyä. Vaikka et voisi tehdä jotain nyt, uskot pystyväsi siihen riittävällä harjoittelulla.

Ihmisten on aivan liian helppoa luopua akateemisista tavoitteistaan ​​sellaisilla lausunnoilla kuin, etten ole hyvä testin suorittaja tai en ole matematiikan ihminen. Tämä ajattelutapa osoittaa a kiinteä ajattelutapa. Se viittaa siihen, että olet olemassa yhdellä staattisella, vakio tasolla ja pysyt aina siellä. Tiedät mitä tiedät, etkä voi mitään lisätä siihen.

mitä merkki syöpä tarkoittaa

Tietysti me kaikki muutumme ja kehittymme jatkuvasti, joten tämä kiinteä ajattelutapa on vain muutakin kuin tappioneskevä asenne. PSAT on kova testi, mutta sen suorittaminen on taito kuin mikä tahansa muu. Kuka tahansa voi parantaa harjoitusta ja vaivaa.

Sattumalta, luultavasti paranna entisestään jos uskot pystyväsi parantamaan kuin jos olisit skeptinen oppimisprosessin suhteen. Kasvava ajattelutapa ei vain auta sinua näyttämään kirjojasi ja panostamaan; se myös maksimoi pyrkimystesi vaikutukset.

Vaikka olisit lannistunut matkan varrella, muista se itsellesi voit aina edistyä ajan myötä. Se missä olet tänään, ei ole siellä missä olet huomenna.

polku.jpg

Muista nämä keskeiset otokset, kun aloitat PSAT -valmistelupolun.

Ottaen PSAT: Key Takeaways

Useimmat juniorit ottavat PSAT: n automaattisesti, ja nuoremmat opiskelijat voivat myös pyytää ottamaan sen ylimääräistä harjoittelua varten. Sinun lukio valitsee PSAT -päivämäärän kollegion hallituksen antamista kolmesta vaihtoehdosta. Todennäköisesti otat PSAT: n lukiossa keskiviikkona lokakuun puolivälissä.

Kun olet ottanut PSAT: n, sinun on odotettava joulukuun puolivälissä nähdäksesi tulokset. Tuloksesi voivat antaa sinulle arvokkaan käsityksen siitä, miten voit valmistautua SAT: ään. Jos olet korkean pistemäärän omaava, voit myös selvittää, olitko mahdollisesti pätevä kansallisiin ansioihin.

Jotta saat parhaan hyödyn testauskokemuksesta ja saavutat tavoitteesi, sinun kannattaa varata aikaa opiskeluun edeltävinä viikkoina ja kuukausina. PSAT on outo testi, ja sen tekeminen hyvin edellyttää, että ensin perehdyt sen ominaispiirteisiin. PSAT -valmistelu ei ainoastaan ​​auta sinua saavuttamaan tavoitteitasi, vaan myös auttaa sinua, kun lopulta otat SAT: n. Kaikki tämä pyrkimys on loppujen lopuksi menossa kohti suunnitelmiasi päästä yliopistoon.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.