PSAT -testipäivämäärät 2015

lehdet.jpg

Vuoden 2015 PSAT -testipäivämäärät ovat tulleet ja menneet, mutta niitä ei unohdeta - erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat tulla kansallisten ansioiden finalisteiksi. Tässä oppaassa käydään läpi tarkat PSAT-testin päivämäärät vuonna 2015 sekä keskustellaan siitä, miten testin tekijät voivat hyödyntää PSAT-pisteraporttejaan tänään.

Jos etsit tulevia PSAT -testipäiviä, tutustu tämän oppaan sijasta. Jos olet oikeassa paikassa, lue sitten, miten PSAT -testausaikataulu toimii osallistuville opiskelijoille.Mitä tietää PSAT -testipäivämääristä

Toisin kuin monet muut standardoidut testit, kuten SAT tai ACT, et valitse, kun käytät PSAT -testiä. Sen sijaan sinun lukio rekisteröi juniorit ja valitsee testin päivämäärän kahdesta vaihtoehdosta lokakuussa. Jos olet yhdeksäs tai kymmenes luokkalainen, joka haluaa ottaa PSAT -palvelun, sinun on pyydettävä kouluneuvojaasi rekisteröimään sinut.

College Board antoi kouluille kaksi vaihtoehtoa testin päivämäärille vuonna 2015, ensisijainen ja varajäsen. Molemmat testauspäivät osuivat arkipäivään, keskiviikkona. Useimmat koulut antoivat PSAT: n peruskoepäivänä.

Alla on tarkat päivämäärät ensisijaisille ja vaihtoehtoisille testauspäiville PSAT vuonna 2015.

PSAT -testipäivämäärät vuonna 2015

Koulut hallinnoivat PSAT -ohjelmaa yhdessä näistä kaksi testipäivää vuonna 2015.

uvan keskimääräinen sat -piste
  • Ensisijainen testin päivämäärä: 14. lokakuuta 2015
  • Vaihtoehtoinen testipäivä: 28. lokakuuta 2015

Useimmat koulut pitivät PSAT -ohjelmaa 14. lokakuuta 2015. Ainoa poikkeus olisi, jos koululla olisi aikatauluristiriita sinä päivänä ja sen olisi täytettävä vaihtoehtoinen testipäivä. Kun opiskelijat ottivat PSAT: n, he odottivat muutaman kuukauden saadakseen pisteet.

kurpitsat.jpg

Junioreille lokakuu on kurpitsa-, piirakka- ja PSAT -kuukausi.

Milloin vuoden 2015 PSAT -tulokset julkaistiin?

Vuoden 2015 PSAT -pisteet ilmestyivät 7. tammikuuta 2016. Tuona päivänä opiskelijat voivat kirjautua College Board -tililleen ja tarkastella pisteraporttejaan.

Neuvonantajilla oli oikeastaan ​​pääsy pisteisiin päivää aikaisemmin, 6. tammikuuta. Online -tulosraporttien lisäksi opiskelijat saivat paperiraportit noin tammikuun 29.

Opiskelijoille, jotka ottivat PSAT: n vuonna 2015 tai jotka käyttävät sitä tulevaisuudessa, miksi PSAT -pisteet ovat tärkeitä?

Miksi PSAT -pisteet ovat tärkeitä?

PSAT -pisteet ovat tärkeitä kahdesta syystä. Ensinnäkin he antavat sinulle olennaista palautetta tietoa taidoistasi koekäyttäjänä, ja voit käyttää tätä palautetta valmistautuaksesi SAT: ään.

Toiseksi PSAT -pisteraportit kertovat kaikille testin suorittaneille junioreille, aikovatko he saada kansallisia ansioita ja apurahat. Katsotaanpa tarkemmin molempia PSAT -pisteidesi toimintoja.

1. Käytäntö ja palaute SAT: lle

PSAT ja SAT ovat hyvin samankaltaisia ​​testejä, joten PSAT -pisteraporttisi voi auttaa sinua selvittämään, miten parannat SAT: ää. Molemmissa testeissä on lukeminen, kirjoittaminen ja kieli sekä matematiikka. Suurin ero on se, että PSAT: lla ei ole essee -osaa.

mikä on tupla -pääaine

PSAT -pisteraporttisi antaa sinulle yksityiskohtaista palautetta suorituksestasi. Sinun pitäisi käyttää aikaa tarkastella tuloksiasi ja tunnista vahvuutesi ja heikkoutesi. Jos kamppailit esimerkiksi matematiikkaosassa, voit keskittyä erityisesti matematiikkaan valmistautuessasi SAT: iin. Selvittämällä, minne menetit pisteesi, voit pyrkiä saamaan tällaiset kysymykset oikein seuraavalla kerralla.

Pisteraporttisi voi myös kehottaa sinua tekemään niin pohdi kokeen ottamista. Huomasitko, että aika loppuu? Haluaisitko kokeilla uusia testinottostrategioita, kuten sanastokysymysten poistamisprosessia?

Jos otit PSAT: n vuonna 2015 ja aiot edelleen ottaa SAT: n, sinun on harkittava huolellisesti PSAT -pisteraporttisi ja käytä sitä SAT -esisuunnitelmasi suunnitteluun.

feedback.jpg

PSAT-pisteraporttisi antaa sinulle hyödyllistä palautetta taidoistasi koekäyttäjänä. Voit käyttää tätä näkemystä valmistautuessasi SAT: ään.

2. Kansalliset ansiot ja apurahat

Jos otit PSAT: n nuorena, olet ehdolla National Merit -tunnustukseen ja apurahoihin. Parhaat 3–4% maalintekijöistä nimitettiin kiitetyiksi tutkijoiksi, kun taas opiskelijat, jotka pisteyttävät Top 1% nimettiin semifinalisteiksi ja voisi siirtyä finalisteiksi ja voittaa stipendirahaa.

National Merit Scholarship Corporation ei ole julkaissut tarkkaa osavaltion raja-arvot vielä, mutta voimme arvioida raja -arvot viime vuosien tietojen perusteella. Noin vuosi sen jälkeen, kun he ottivat PSAT: n vuonna 2015, noin 16 000 opiskelijaa eri puolilla maata sai selville, ovatko he saavuttaneet semifinalistin aseman.

on 29 hyvä teko

Jos olisit yksi niistä opiskelijoista, jotka ottivat PSAT: n lokakuussa 2015, miten voit? hyödynnä PSAT -tulosraporttisi parhaalla mahdollisella tavalla nyt?

Hyödynnä PSAT -tulosraporttisi parhaalla mahdollisella tavalla

Jos aiot edelleen ottaa SAT: n, PSAT -pisteraporttisi voi auttaa sinua suunnittele opintosuunnitelma. Katso tarkasti osioita, joissa olet menestynyt, ja osia, joissa voit käyttää parannuksia. Mieti, millä taidoilla voit työskennellä parantaaksesi testin suorittajaa, onko sinun tarkasteltava tiettyjä käsitteitä tai harjoiteltava ajanhallintaa.

rensselaerin ammattikorkeakoulun keskimääräinen gpa

Kun opiskelet SAT: lle, yritä tunnistaa ja kohdistaa heikot alueesi. Kerää paljon harjoituskysymyksiä, vie aikaa ja tee testit. Jatkaa mittaa edistymistäsi harjoitustestiraporteilla, aivan kuten teit PSAT -pisteraporttisi kanssa.

Käyttämällä aikaa PSAT- ja SAT -harjoitustestiraporttien analysointiin voit poista heikot alueesi ja mittaa edistymistäsi työskennellessäsi kohti SAT -tavoitteita.

Lopuksi käydään läpi tärkeimmät kohdat, jotka sinun tulee muistaa PSAT vuonna 2015, miten sitä annettiin ja miten voit hyödyntää PSAT -pisteraporttisi parhaalla mahdollisella tavalla nyt.

dart.jpg

Käytä PSAT -pisteraporttia kohdistaaksesi heikkoihin alueisiisi ja parantaaksesi seuraavaa testiäsi.

PSAT vuonna 2015: tärkeimmät takeaways

Useimmat koulut hallinnoivat PSAT -palvelua Keskiviikkona 14. lokakuuta 2015. Juniorit suorittivat testin automaattisesti ja kilpailevat National Merit -merkinnästä. Nuoremmat opiskelijat voivat myös pyytää kokeen suorittamista, ja he voivat käyttää kokemusta harjoitteluna juniorivuoden PSAT: lle ja SAT: lle.

Jos teit testin vuonna 2015, saat pisteet verkossa 7. tammikuuta. Kilpailetko kansallisista ansioista tai valmistaudut SAT: ään, voit saat arvokasta tietoa PSAT -pisteraportistasi. Ota aikaa analysoida suorituskykyäsi, selvittää vahvuutesi ja heikkoutesi ja pohtia kokemuksia valmistautuaksesi SAT -tilaisuuteen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.