PSAT -pisteet tarvitaan kansalliseen ansio -apurahaan

body_psatcover

Joka vuosi noin 1,6 miljoonaa junioria ottaa PSAT: n toiveisiin päästä National Merit Scholarship Program -ohjelmaan. Mutta mitä pisteitä todella tarvitset ansaitaksesi puolivälieräerotuksen? Tässä oppaassa kerromme sinulle, mitä PSAT -pisteitä tarvitset, jotta voit saada osavaltion semifinalistin aseman ja mahdollisesti voittaa National Merit -apurahan.

Mikä on hyvä tulos National Merit Scholarshipille?

Tarkka PSAT -piste National Merit -arvioinnille vaihtelee vuosittain ja osavaltioittain, mutta se on aina 1% parhaista opiskelijoista (noin 16 000 junioria), jotka täyttävät semifinalistit . Noin 15 000 tämän ryhmän opiskelijaa siirtyy sitten kansallisten ansioiden finalisteiksi, ja noin 8 000 näistä opiskelijoista voittaa lopulta stipendirahaa.Jos haluat tulla semifinalistiksi, sinun on pistettävä 1% parhaan joukkoon sinun valtiosi - ei koko maa. Joten mitä pisteitä tarvitset saadaksesi?

Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on ensin ymmärrettävä, miten PSAT pisteytetään.

PSAT pisteytetään asteikolla 320-1520. Tämän yhdistelmäpistemäärän lisäksi tulosraportissa kerrotaan matematiikan, lukemisen ja kirjoittamisen ja kielen osioiden yksittäisistä testituloksista. Nämä pisteet ovat välillä 8 ja 38 . Kansallisten ansioiden kelpoisuuden kannalta nämä osiotestitulokset ovat tärkeimmät pisteet.

National Merit Scholarship Corporation lisää kunkin osion testituloksen yhteen ja kertoo sitten summan 2: lla kansallisen ansiovalintaindeksipisteen luomiseksi . Tuloksena oleva valintaindeksi -pisteet määrittävät kelpoisuutesi kansallisiin ansioihin.

kuinka lukea viivain tuumina

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on 31 matematiikkaa, 32 lukemista ja 30 kirjoitusta ja kieltä. Näiden pisteiden summa on 93. Kerro tämä sitten kahdella saadaksesi valintaindeksipisteet: 186 .

Yhtälömuodossa se näyttää tältä:

san franciscon osavaltion yliopiston suuret yritykset

(31 + 32 + 30) * 2 = 186

Valitettavasti valintaindeksi 186 ei oikeuttaisi sinua kansallisten ansioiden semifinalistiin. Mitä pisteitä tarvitset tämän tunnustuksen saavuttamiseksi? Lue täydellinen luettelo kansallisten ansioiden katkaisuista jokaisessa osavaltiossa!

Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Osavaltion kansallisten ansioiden semifinalistin karsinnat

Olemme koonneet luettelon valintaindeksin pisteet joukkueelle National Merit Semifinalist osavaltion mukaan. Nämä rajoitukset koskivat opiskelijoita, jotka ottivat PSAT: n syksyllä 2019.

Osavaltio Valintaindeksi
Alabama 212
Alaska 212
Arizona 218
Arkansas 212
Kaliforniassa 221
Colorado 217
Connecticut 220
Delaware 219
DC 222
Florida 216
Georgia 219
Havaijilla 217
Idaho 214
Illinois 219
Indiana 215
Iowa 212
Kansas 214
Kentucky 214
Louisiana 212
Maine 213
Maryland 221
Massachusettsissa 222
Michigan 216
Minnesota 218
Mississippi 211
Missouri 214
Montana 210
Nebraska 213
Nevada 215
New Hampshire 215
New Jersey 222
Uusi Meksiko 211
New York 220
Pohjois-Carolina 217
Pohjois-Dakota 209
Ohio 215
Oklahoma 211
Oregon 217
Pennsylvania 217
Rhode Island 216
Etelä-Carolina 212
Etelä-Dakota 209
Tennessee 215
Texas 219
Utah 212
Vermont 212
Virginia 221
Washington 220
Länsi-Virginia 209
Wisconsin 213
Wyoming 209
Keskimääräinen tulos 215

Kuten näette, karsintatulokset vaihtelevat riippuen missä teet testin . Kansallisten ansioindeksin valintarajat vaihtelevat säännöllisesti muutaman pisteen välillä vuosien välillä, joten pyri saavuttamaan pisteet vähintään 2-5 pistettä korkeampi kuin osavaltiollesi ennustettu raja .

Mikä olisi PSAT -tavoitteesi?

Jos et ole vielä käyttänyt PSATia, voit käyttää yllä olevaa kaaviota aseta PSAT -tavoitteet .

Oletetaan, että asut Michiganissa. Jos haluat tulla semifinalistiksi, tarvitset valintaindeksin pistemäärän 216. Mitä pisteitä tarvitset PSAT: n jokaisessa osassa saavuttaaksesi tämän pistemäärän?

Kuten edellä luet, valintaindeksisi on kolmen osan testituloksesi summa (kukin asteikolla 8-38) kerrottuna kahdella. Selvittääksesi, mitä osiotestituloksia tarvitset osavaltion raja-arvon perusteella, toimi vain taaksepäin .

Koska olet Michiganin asukas, ensimmäinen askel on Jaa Michiganin rajapisteet 2: lla :

216/2 = 108

Seuraavaksi sinun tarvitsee vain tehdä jaa 108 kolmella :

suuri gatsbyn tuhkalaakso

108/3 = 36

Saadaksesi valintaindeksin 216, tarvitset 36 jokaisessa kolmessa osassa (matematiikka, lukeminen ja kirjoittaminen ja kieli) .

Totta kai sinä sinun ei tarvitse asettaa tavoitetuloksiasi tasaisesti kolmen osan kesken . Jos sinulla on esimerkiksi erityisen vahvoja sanallisia taitoja, voit sen sijaan tavoitella 38 lukemista ja kirjoittamista sekä jotain matalampaa, kuten 32 matematiikassa.

Kun olet ymmärtänyt, mitkä pisteet sinun on täytettävä osavaltion rajapisteissä, jaa ne haluamallasi tavalla omien akateemisten vahvuuksien ja heikkouksien perusteella .

Kuten edellä mainittiin, valtion raja -arvot vaihtelevat hieman vuosittain riippuen siitä, miten opiskelijat tekevät PSAT -palvelun. Jos olet tosissasi siitä, että sinut nimitetään National Merit Semifinalistiksi, sinun pitäisi tavoitteena on saada hieman korkeammat pisteet kuin viime vuoden raja .

Kun asetat tavoitteen kullekin osiolle ja käytät joka viikko aikaa PSAT -valmisteluun, voit saavuttaa tavoitteesi ja asettaa itsesi parhaaseen asemaan ansaitaksesi kansallisia ansioita.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.