PSAT -harjoitustestit - Päivitetty uusille vuoden 2015 PSATille

feature_testprepinprogress

Jos etsit PSAT -harjoitusmateriaaleja, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä opas sisältää kaikki ilmaisia ​​PSAT -materiaaleja, joita voit ladata - mukaan lukien 10 PSAT -harjoitustestipdf -tiedostoa.

Valitettavasti PSAT: n vuoden 2015 muutoksen jälkeen College Board ei ole julkaissut tonnia käytännön testejä. Onneksi voit kuitenkin edelleen käyttää vanhoja PSAT -harjoitustestejä tehokkaasti valmistautumiseen. Ennen kuin siirrymme harjoituskysymyksiin, käymme läpi joitain PSATiin vuonna 2015 tehtyjä muutoksia. Jos välität PSAT -pisteistäsi, lue huolellisesti, jotta et tuhlaa aikaa väärien asioiden tutkimiseen!Miten PSAT muuttui vuonna 2015?

Aloitetaan käymällä läpi joitain PSAT: n tärkeimpiä muutoksia, jotta voit tehdä sen käytä vanhempia PSAT -harjoitustestejä kriittisellä silmällä.

Vuonna 2015 kollegion johtokunta muutti PSAT: n yrittääkseen tehdä sen oleellisempaa ja hyödyllisempää opiskelijoille. On mahdollista, että he yrittivät myös vastata epäoikeudenmukaisuuden kritiikkiin ja löytää keinon pysyä kilpailukykyisenä yhä suositumman ACT: n kanssa.

Sekä PSAT: n että SAT: n sisällön on tarkoitus olla todisteisiin perustuva ja todellisiin tilanteisiin perustuva. Sen sijaan, että testattaisiin hämärää sanastoa ja harvoin käytettyjä käsitteitä, PSAT heijastaa nyt taitoja ja kykyjä, joita tarvitset menestyäksesi sekä yliopistossa että urallasi.

Alla tarkastelemme tarkemmin kunkin kolmen PSAT -osion sisältöä ja taitojen muutoksia:

 • Lukeminen
 • Kirjoittaminen ja kieli
 • Matematiikka

Jos käytät vanhoja PSAT -käytännön kysymyksiä, on tärkeää olla tietoinen näistä muutoksista, jotta voit lopulta tutkia oikeaa materiaalia!

rikosoikeuden kymmenen parasta korkeakoulua

PSAT -lukemisen muutokset

Tässä on lyhyt katsaus PSAT Reading -osion suuriin muutoksiin:

 • Nykyinen PSAT tekee ei on yksittäisiä lauseen loppuun saattamisen kysymyksiä. Sen sijaan se testaa yleisimmin käytettyjä sanastoja kappaleiden yhteydessä.
 • Lukukappaleet sisältävät usein kaaviot, kaaviot ja/tai kuvat. Sinulta kysytään osion ja esitettävän datan välisestä suhteesta.
 • Sinulta odotetaan harjoittelua näyttöön perustuvaa lukemista. Sinun on löydettävä kohdasta tietty rivi, joka osoittaa tyylin, sävyn, näkökulman, teeman jne. Sinua pyydetään myös tunnistamaan yksi tai kaksi riviä kohdassa, jotka auttoivat sinua vastaamaan edelliseen kysymykseen.

Seuraavat virallinen näytteen kysymys osoittaa, miten PSAT kysyy ymmärryksestäsi a suhteellisen yleinen sanasto suuremman kohdan yhteydessä (kohtaa ei näytetä):

body_screenshotvocabincontext

PSAT -kirjoitus ja kielen muutokset

PSAT Writing and Language -osio on muuttunut kahdella tavalla:

 • PSAT pyytää nyt muokkaamaan lauseiden kielioppia käytävissä, erillisten lauseiden sijasta.
 • PSAT -kirjoittamisen kohtia ovat usein kaaviot, kuvat ja/tai taulukot.

Tässä on esimerkki PSAT -kirjoituskysymyksestä joka käsittelee tietoja (kaaviota ei näytetä):

body_PSAT_Writing_sample_question.png

PSAT -matematiikan muutokset

Seuraavassa on muutamia tärkeimpiä tapoja, joilla PSAT Math -osa on muuttunut:

 • PSAT -matemaattiset kysymykset liittyvät nyt paljon enemmän tosielämän tilanteita liiketoiminnan, tieteen ja yhteiskuntatieteiden kaltaisilla aloilla.
 • Grid-in-tekstiongelmissa on useita osia.
 • Matematiikka -osio keskittyy paljon enemmän algebra ja tietojen analysointi kuin geometriassa.

Tässä on PSAT -matematiikan esimerkkikysymys kollegion hallitukselta:

body_screenshotmathdataquestion

Nyt kun olet tietoinen näistä merkittävistä muutoksista, voit muokata lähestymistapaasi valmistautuessasi viime vuosien harjoitusmateriaaleilla. Lue nähdäksesi PSAT -harjoitustestit, ja oppia käyttämään näitä testejä korkean PSAT -pistemäärän saamiseksi.

ap tilastot monivalintakysymyksiä
Paranna PSAT -pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Viralliset PSAT-käytännön testit (2015-nykyinen, nykyinen versio)

Kollegion hallitus on julkaissut molemmat PSAT -kysymysten online -esimerkki ja kaksi PSAT -harjoitustestiä vastausnäppäimillä. Voit ladata molemmat testit PDF -tiedostoina sekä pisteytysoppaat ja vastaus selitykset käytettäväksi harjoitustestauksen jälkeen:

(Kaksi PSAT 10 -testiä College Boardin verkkosivustolla ovat samat kuin nämä kaksi.)

Lisäksi kollegion hallitus loi online -valmisteluohjelma yhteistyössä Khan Academy. Vaikka tämä ohjelma on suunnattu erityisesti SAT: lle, se voi auttaa sinua valmistautumaan myös PSAT: iin, koska nämä kaksi testiä ovat niin samanlaisia.

Vaikka PSAT: n nykyisen version ilmaisia ​​harjoitusmateriaaleja on melko vähän, voit silti löytää suuren määrän harjoittele PSAT: n vanhan version PDF -tiedostoja. Löydä alla olevat testit ja lue sitten vinkkejä uusien ja vanhojen testien hyödyntämiseen.

Viralliset PSAT-käytännön testit (ennen vuotta 2015, vanha versio)

Olemme koonneet kahdeksan vanhaa virallista PSAT -käytännön testi -PDF -tiedostoa jotta voit harjoitella. Lataa ne täältä (huomaa, että vastausavaimet ovat kunkin PDF -tiedoston viimeisillä sivuilla):

luettelo horoskooppimerkkeistä järjestyksessä

Löydät myös kohtuullisen laadun PSAT -kysymykset Petersonilta , joka tarjoaa puolipitkä PSAT-testi jos luot ilmaisen tilin heidän kanssaan.

Kuten tiedät, nämä vanhemmat PSAT -materiaalit eivät heijasta PSAT: n nykyisen version muotoa tai sisältöä. Useimmat kuitenkin testaavat edelleen samoja perustaitoja ja tietoja. Joten miten voit käyttää näitä vanhoja PSAT -kysymyksiä valmistautuaksesi PSAT: iin?

kehon_taidot

PSAT -harjoitustestien tehokas käyttö: 3 tärkeintä vinkkiä

Riippumatta siitä, käytätkö nykyisiä tai vanhoja PSAT -käytännön testejä, on tärkeää, että osaat käyttää niitä tehokkaasti. Kolme alla olevaa vinkkiämme auttavat sinua hyödyntämään PSAT -harjoitustestit parhaalla mahdollisella tavalla.

#1: Tee testi realistisessa ympäristössä

Osa PSAT -harjoitustestien hyödyntämisestä saa heidät tuntemaan itsensä todelliseksi.

Testipäivänä otat PSAT: n sisään hiljainen luokkahuone muiden testinottajien kanssa; siksi haluat löytää samanlaisen ympäristön harjoitustestien suorittamiseen, kuten kirjaston.

Jos yrität tehdä harjoitustestiä puistossa tai samalla perheesi katselee televisiota, sinun on todennäköisesti vaikea keskittyä ja alentaa pisteitäsi. Tämä pisteet tulee ei ole tarkka tilannekuva vahvuuksistasi, koska et suorittanut testiä realistisessa ympäristössä.

Lisäksi on parasta ota jokainen testi yhdellä istumalla sen sijaan, että se jakautuisi useisiin päiviin. Näin saat paitsi realistisen testauskokemuksen myös tottua testin pituuteen rakentaa testiä kestävää.

#2: Noudata virallisia aikarajoja

Vaikka on tärkeää suorittaa jokainen PSAT -harjoitustesti yhdellä istunnolla, on myös tärkeää suorittaa testi virallisten PSAT -aikarajoitusten mukaisesti. Mitä tarkoitan tällä? Pohjimmiltaan, älä koskaan anna itsellesi enempää aikaa millekään osiolle, sillä se voi nostaa pisteitäsi dramaattisesti ja antaa sinulle liiallisen tunteen siitä, miten olet itse asiassa pisteytys PSATissa.

Tässä on PSAT: n kunkin osion aikarajoitukset ja arvioitu aika kysymystä kohden:

PSAT -osio Kokonaisaika # kysymyksiä Aika per kysymys
Lukeminen 60 minuuttia 47 77 sekuntia
Kirjoittaminen ja kieli 35 minuuttia 44 48 sekuntia
Matematiikka Ei Laskin 25 minuuttia 17 88 sekuntia
Matematiikkalaskin 45 minuuttia 31 87 sekuntia

Lukeminen -osio tarjoaa eniten aikaa ja myös eniten kysymyksiä. Samaan aikaan, vaikka matematiikkaosioiden kokonaisajassa ja kysymysten lukumäärässä on eroja, sinulla on edelleen ympärilläsi 87-88 sekuntia per matemaattinen kysymys (Ei laskinta ja laskinta).

mikä on minun sat -pisteet

Kirjoittaminen ja kieli -osiossa on toiseksi eniten kysymyksiä (44), mutta se antaa sinulle vähiten aikaa kysymystä kohden (48 sekuntia), joten muista työskennellä täällä melko nopeasti.

Huomaa, että näiden aikakehysten toistaminen vanhoissa PSAT -testeissä on vaikeampaa, koska osiot ja kysymykset ovat niin erilaisia. (Seuraavassa osassa kerromme lisää vanhojen testien käytöstä.)

#3: Tarkista vastauksesi

Kun olet suorittanut PSAT -harjoitustestin, on aika tarkistaa vastauksesi ja pisteet. Mutta älä vain katso pisteitäsi ja kutsu sitä päiväksi - vie aikaa käy läpi kaikki tekemäsi virheet ja selvitä, mitkä ovat suurimmat heikkoutesi.

Paras tapa tarkistaa virheesi on tallentaa väärin kirjoitetut kysymykset ja tekemäsi virheet muistiin. 'virheiden' päiväkirja. Jos esimerkiksi unohdit algebrallisen tehtävän, kirjoitat kysymyksen tyypiksi 'algebra' ja nimenomaisen syyn mielestäsi väärin, kuten 'unohdin kaavan'. Muista käyttää testisi vastausopasta selvittääksesi, miksi olet jättänyt huomiotta tietyt kysymykset.

Kun olet käynyt testin läpi, katso virhepäiväkirjaasi ja selvitä, onko niitä kuviot virheillesi. Esimerkiksi kamppailetko yleensä näyttöön perustuvien lukukysymysten kanssa? Matematiikan tekstiongelmat? Kirjoitatko kysymyksiä, jotka käsittelevät fragmentteja ja run-on-lauseita?

Kun tiedät heikkoutesi, voit mukauttaa PSAT -valmisteluasi keskity enemmän itsellesi haastavimpien taitojen hiontaan.

body_writing_notes.jpg

Kuinka hyödyntää vanhoja PSAT -käytännön testejä?

Vaikka monet viralliset PSAT -testit ovat vanhentuneita, ne eivät varmasti ole hyödyttömiä. Itse asiassa nämä vanhat testaa monia samoja luetun ymmärtämisen, kieliopin ja matematiikan ongelmanratkaisutaitoja tarvitset nykyisen PSAT: n.

Jotta voit hyödyntää näitä vanhempia virallisia käytännön testejä, sinun on vain siirrettävä keskittyminen taitoihin, jotka ovat edelleen tärkeitä, jättämättä kuitenkaan huomiotta kysymyksiä, joilla ei enää ole merkitystä. Tässä on seitsemän vinkkiämme tämän tehokkaaseen tekemiseen:

 • Keskity näyttöön perustuvaan lukemiseen: Nykyisessä PSATissa on kyse todisteiden ja kontekstin käyttämisestä vastauksen löytämiseen. Jos joukko jaksopohjaisia ​​lukukysymyksiä kysyy sävystä, tyylistä tai argumentista, älä yritä vain etsiä oikeaa vastausta antamiesi vaihtoehtojen joukosta. Etsi sen sijaan lukukohdasta tietty rivi todistaa vastauksesi on oikea.
 • Ohita lauseen loppuun saattamisen kysymykset: Et enää kohtaa näitä kysymyksiä PSATissa, joten ohita ne kokonaan.
 • Vaihteet ja sanasto: Harjoittele merkityksen määrittämistä kontekstin kautta ja varmista, että ymmärrät merkitysten hienovaraisuudet.
 • Keskity rakenteeseen ja organisaatioon: Nykyinen PSAT testaa ymmärrystäsi kokonaisten kappaleiden rakenteesta ja organisaatiosta yksittäisten lauseiden sijasta. Siksi, kun luet jotakin kohtaa, tee muistiinpanoja sen organisaatiosta ja varmista, että ymmärrät sen tärkeimmät ja tukevat ajatukset.
 • Kiinnitä huomiota kaavioihin, taulukoihin ja kaavioihin: Yritä ymmärtää kaavioissa esitetyt tiedot. Jos oheista kohtaa ei ole, yritä kirjoittaa oma kappaleesi kuvaamaan tietoja. Käännä toiselta puolelta, kuinka jaksossa esitetyt tiedot voitaisiin esittää visuaalisesti. Käytä käytännössä matematiikan/luonnontieteiden luokkien tehtäviä sekä ACT Science -osion tietojen tulkintakysymyksiä.
 • Valitse matemaattiset tehtävät: Keskity algebraan, tietojen analysointiin ja tekstitehtäviin ja käytä paljon vähemmän aikaa geometriaan. Koska nykyinen PSAT sisältää monivaiheisia ruudukko-ongelmia, muista kirjoittaa ulos kaikki vaiheet, joita otat vastataksesi kysymykseen. Muista myös ikivanha sanonta: näytä työsi.
 • Opi testatut kielioppisäännöt: Sekä vanha että nykyinen PSAT testaavat samanlaisia ​​kielioppisääntöjä. Muista oppia nämä, koska sinun on kyettävä tunnistamaan kielioppivirheet asiayhteydessä.

Kuinka muuten voit valmistautua PSATiin?

Koska PSAT on niin samanlainen kuin SAT, SAT -materiaalit ovat hyviä käytäntöjä. Itse asiassa esimerkkikysymyksiä College Boardin verkkosivustolla PSAT: lle ovat täsmälleen samat esimerkkikysymykset kuin SAT: lle. PSAT on myös hyvin samanlainen kuin ACT, joten ACT -valmistelusta voi olla apua yhtä hyvin.

Toinen vinkki on haasta itsesi luokillasi. Kehitä edistyneitä luku- ja kirjoitustaitoja lukemalla erilaisia ​​genrejä ja kirjoittamalla usein. Keskity matematiikan ja luonnontieteiden tunneillasi tietojen analysointiin ja työskentelyyn kykysi tulkita tai edustaa tietoja kaavioissa, kaavioissa, taulukoissa jne.

Kaikki tämä valmistelu ei ainoastaan ​​auta sinua saamaan korkeita PSAT -pisteitä, vaan myös sinua valmistaudu SATiin. Koska molempien kokeiden tarkoituksena on testata ja terävöittää todellisia päättelytaitojasi, tällaisen valmistautumisen pitäisi olla hyödyllistä kaikenlaisissa ongelmanratkaisuissa päivittäisessä elämässäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.