PSAT-harjoituskokeet: ilmaisia ​​kysymyksiä ja täyspitkät testit

feature_new.jpg

Miksi ostaa joukko PSAT-harjoitustestejä, kun löydät ne verkossa ilmaiseksi? Jotta hakusi olisi mahdollisimman helppoa, olen koonnut kaikki parhaat PSAT-käytännön testit ja näytekysymykset verkossa.

Lue eteenpäin 10 ladattavaa virallista PSAT-käytännön testi-PDF-tiedostoa, yhdessä 10 bonuksen SAT-harjoitustestin kanssa. Koska kollegion hallitus on julkaissut vain kaksi virallista käytännön testiä PSAT: n nykyiselle versiolle, selitän myös, miten voit muokata vanhempia harjoitustestejä valmistautuaksesi testiin tehokkaasti.Pääset suoraan siihen ensimmäisellä virallisella PSAT-käytännön testi-PDF: llä, jonka voit ladata.

Harjoittele testejä PSAT: lle

Vaikka PSAT muuttui syksyllä 2015, päivitettyjä PSAT-käytäntömateriaaleja ei silti ole saatavilla. Kollegion hallitus tarjoaa tällä hetkellä kaksi PSAT NMSQT -harjoitustestiä vastausnäppäimillä. Nämä ovat tähän mennessä parhaat resurssit PSAT: n käytännön kysymyksiin:

Virallinen PSAT-käytännön testi 1 - Pisteitä testi - Vastaus Selitykset

Virallinen PSAT-käytännön testi 2 - Pisteitä testi - Vastaus Selitykset

Test-prep yritys Ivy Global on myös tehnyt versionsa PSAT-käytännön testi PDF saatavilla heidän verkkosivuillaan. Pidä mielessä, että nämä ovat ei viralliset kollegion hallituksen kysymykset. Vaikka ne muistuttavat PSAT-kysymyksiä ja ovat hyödyllisiä käytäntöjä, ne eivät ole tarkka kuvaus siitä, mitä kohtaat testipäivänä.

Ajan myötä yhä enemmän PSAT: n nykyiselle versiolle ominaisia ​​käytäntömateriaaleja julkaistaan. Toistaiseksi, sinä voi käyttää yllä olevien resurssien, vanhempien PSAT-käytännön testien ja virallisten SAT-käytännön kysymysten yhdistelmää valmistautuakseen tehokkaasti.

Ennen kuin tutustumme näihin muihin testivalmistemateriaaleihin, kuinka voit käyttää näitä kahta uudempaa PSAT-käytännön testiä tenttiin opiskelemiseen?

Kuinka käyttää päivitettyjä PSAT-käytännön testejä PSAT Prep

Kuten mainitsin, kollegion hallituksen viralliset käytännön testit edustavat parhaiten sitä, mitä näet, kun otat PSAT: n. Ennen kuin otat ne, sinun tulee tarkistaa PSAT: n sisältö ja muoto, jotta sinulla on tunne mihin taitoihin keskittyä ja kehittää.

Kun todella suoritat harjoituskokeet, muista simuloida testausolosuhteita ajoittamalla itseäsi ja varmistamalla, että olet perehtynyt testimuotoon ja ohjeisiin. Kuten SAT: lla, siellä on ei pisteitä vääristä vastauksista, joten tee paras arvauksesi jokaisesta kysymyksestä.

Koska tällä hetkellä käytettävissä on vain kaksi virallista PSAT-käytännön testiä, suosittelen niiden tallentamista, kunnes olet suorittanut jonkin verran alkuopintoja. Sitten voit nähdä, kuinka tehokas opiskelu on ollut, analysoi tuloksia saadaksesi selkeän kuvan vahvuuksistasi ja heikkouksistasi ja säädä tarkennusta tarvittaessa.

body_practicecarnegiehall.jpg

on Penn State Ivy League
Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Harjoittele testejä vanhalle (ennen vuotta 2015) PSAT: lle

Alla olemme koonneet kahdeksan PSAT-käytännön testi-PDF-tiedostoa, joissa on vastausavaimet, jotka voit ladata ja tulostaa. Nämä koostuvat neljä virallista College Board -testiä ja neljä epävirallista.

Ne pisteytetään 240 pisteen joukosta (kriittisen lukemisen, matematiikan ja kirjoittamisen kohdat, joiden arvo on 80 pistettä) ja vähennetään 1/4 pistettä jokaisesta väärästä vastauksesta. Pidä tämä erilainen järjestelmä mielessä pisteittäessäsi näitä vanhoja käytäntöjä.

Virallinen PSAT-käytännön testi 1

Virallinen PSAT-käytännön testi 2

Virallinen PSAT-käytännön testi 3

Virallinen PSAT-käytännön testi 4

Epävirallinen PSAT-käytännön testi 1

Epävirallinen PSAT-käytännön testi 2

Epävirallinen PSAT-käytännön testi 3

Epävirallinen PSAT-harjoitustesti 4

Kuten yllä mainittu, PSAT ei enää ota 1/4 pisteen vähennystä vääristä vastauksista; nyt se käyttää vain oikeuksien pisteytystä, mikä tarkoittaa, että saat yhden pisteen jokaisesta oikeasta vastauksesta eikä pisteitä vääristä tai ohitetuista vastauksista.

Nykyinen PSAT pisteyttää matematiikan asteikolla 160-760 sekä lukemisen ja kirjoittamisen yhdessä samalla asteikolla (160-760). Siksi yhdistetty PSAT-pistemääräsi on 320–1520.

Etelä -Carolinan yliopisto la

Saat myös yksittäiset testitulokset matematiikan, lukemisen, kirjoittamisen ja kielen välillä 8 ja 38 (nämä muunnetaan sitten edellä oleviksi skaalatuiksi pisteiksi 160: stä 760: een).

Sen lisäksi, että käytät eri pisteytysjärjestelmää vanhoissa PSAT-harjoituskokeissa, mitä muuta voit tehdä, jotta harjoittelutestisi ovat merkityksellisiä nykyiselle PSAT-testille?

Kuinka käyttää vanhoja PSAT-harjoitustestejä PSAT Prep

Opintojen mukauttamiseksi sinun on perehdyttävä nykyisen PSAT: n kysymystyyppien ja taitojen muutoksiin. Esimerkiksi muutokset PSAT: iin vuonna 2015 eliminoivat lauseen täydennyskysymykset kannattamaan sanastokysymyksiä, joissa sinua pyydetään määrittelemään yleisempiä sanoja, joilla on useita merkityksiä.

PSAT haluaa myös, että pystyt löytämään todisteita vastauksistasi kohdasta, kaaviosta tai kaaviosta. Nämä kysymykset auttavat sinua tulkitsemaan yksityiskohtia, pääkohtia tai tietoja kohdan tai muun toimitetun tiedon yhteydessä. Tämän seurauksena sinun on keskityttävä siirtopohjaisiin lukukysymyksiin ja matemaattisiin kysymyksiin, jotka vaativat sinua tulkitsemaan tietoja kaavioista ja kaavioista.

"Warren Wilsonin yliopisto"

Yleisesti ottaen vanhojen PSAT-käytännön testien luku- ja matemaattiset kysymykset ovat edelleen erittäin hyödyllisiä nykyisen PSAT: n valmistelussa.

Tästä huolimatta huomaa, että vanha PSAT oli kaksi tuntia ja 10 minuuttia pitkä, kun taas nykyinen PSAT on hieman pidempi kahdessa tunnissa ja 45 minuutissa. Voit harjoitella itsesi tahdistamista tämän pidemmän ajan kuluessa lisäämällä ylimääräinen osa tai kaksi harjoitustestiisi.

Kaikki nämä sisällön, taitojen ja pisteytyksen muutokset vastaavat SAT: lle vuonna 2016 tehtyjä muutoksia. Alla olemme koonneet 10 harjoitustestiä SAT: lle voit käyttää prep! Lisäksi löydät ilmaisia ​​SAT-käytännön kysymyksiä verkossa.

body_free.jpg

Mutta odota, siellä on enemmän!

Harjoittele testejä ja näytekysymyksiä SAT: lle

Kuten PSAT, ei vieläkään ole paljon harjoittelumateriaalia SAT: n nykyiselle versiolle, joka annettiin ensimmäisen kerran keväällä 2016. Olemme kuitenkin keränneet 10 virallista SAT-harjoitustestiä (vastausavaimilla), jotka voit ladata ja suorittaa:

SAT-käytännön testi 1: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 2: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 3: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 4: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 5: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 6: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 7: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 8: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 9: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

SAT-harjoitustesti 10: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaus Selitykset | Essee

Näiden harjoitustestien lisäksi löydät joitain ilmaisia ​​näytekysymyksiä College Boardin verkkosivusto . Nämä esimerkkikysymykset koskevat sekä PSAT: ta että SAT: ta. Tämä puhuu siitä, kuinka samankaltaisista kahdesta testistä on tullut. Mikä tahansa opiskelu, jota teet PSAT: lle, auttaa sinua paljon, kun otat SAT: n.

Lopuksi voit luoda tilin Khan-akatemia ja löytää laadukkaita käytännön kysymyksiä SAT: lle. Tämä verkkosivusto tuottaa yhdessä kollegion hallituksen kanssa virallisia SAT-käytännön kysymyksiä.

kuinka piirtää riippumattomia ja riippuvaisia ​​muuttujia

Koska PSAT ja SAT ovat niin samanlaisia, onko sinun tehtävä muutoksia, kun käytät SAT-käytännön kysymyksiä PSAT: n valmisteluun?

Kuinka käyttää SAT-harjoitustestejä ja kysymyksiä PSAT Prep

SAT: n ja PSAT: n kysymykset ovat melkein identtinen. SAT Math voi olla hieman edistyneempi algebraan ja funktioihin, mutta muuten kysymykset ovat hyvin samanlaisia. Ainoa poikkeus on se PSAT: lla EI ole valinnaista Essee-osiota.

SAT on jonkin verran pidempi kolmessa tunnissa (plus 50 minuutin lisäesite). Vaikka nämä kaksi testiä muistuttavat toisiaan sekä sisällöltään että pisteytyksellään, SAT on hieman vaikeampi kuin PSAT. Kuten edellä keskustelin, PSAT pisteytetään asteikolla 320-1520, vaihteluvälillä 160-760 matematiikalle ja 160-760 näyttöön perustuvalle lukemiselle ja kirjoittamiselle tai EBRW.

Toisaalta SAT pisteytetään asteikolla 400-1600. Matematiikan pisteytysalue on 200-800 ja EBRW: n pisteet ovat myös 200-800. PSAT-pisteiden on tarkoitus ennustaa SAT-pisteet; pisteytysasteikko ei kuitenkaan nouse niin korkeaksi, että PSAT on hieman helpompi testi. Vaikka korkeat pisteet PSAT: ssa ennustavat korkean SAT-pisteet, se ei välttämättä osu täydelliseen 1600: een.

Kuten PSAT-harjoitustesteissä, suosittelen ajoittaa itsesi ja simuloida todellisia testiolosuhteita. Käytä sen jälkeen jonkin aikaa ymmärtääksesi tekemäsi virheet ja selvitä vahvuutesi ja heikkoutesi. Koska PSAT ja SAT ovat niin samanlaisia, voit käyttää yhtä testiä diagnostisena esitestinä ja yhtä jälkitestinä selvittää mistä aloitat ja mitata edistymistäsi merkittävien opintojen jälkeen.

Kun otetaan huomioon nämä kaikki uudet ja vanhat harjoittelumateriaalit, sinulla pitäisi olla runsaasti resursseja, jotka auttavat sinua saavuttamaan vahvat pisteet PSAT: ssa. Tarkastellaan nopeasti vaiheet, jotka sinun on tehtävä PSAT: n valmistelemiseksi.

body_lastpieceofthepuzzle.jpg

Palapelin viimeiseen kappaleeseen asti ...

Paras tapa valmistautua PSAT: lle

Paras lähde PSAT-käytännön kysymyksiin ovat kaksi virallista PSAT-käytännön testiä, jotka kollegion hallitus julkaisee ja jotka on lueteltu tämän oppaan alussa. Viralliset testikysymykset ovat kultastandardi kun on kyse näytekysymyksistä, koska ne edustavat parhaiten todellisessa tentissä tapahtuvaa.

Koska PSAT on niin samanlainen kuin SAT, käytännön testit ja ilmaiset online-kysymykset SAT: lle voivat olla erittäin hyödyllisiä valmistelutyökaluja. Nämä kysymykset auttavat sinua valmistautumaan sekä PSAT: iin että SAT: iin.

Lopuksi, voit silti käyttää vanhempia PSAT-harjoitustestejä tehokkaasti, kunhan sinä perehdy kokeen muutoksiin ja keskitä voimasi asiaankuuluvaan sisältöön ja taitoihin. Tämä ymmärrys auttaa myös välttämään ajanhukkaa aineistolle ja tiedoille, jotka eivät ole enää merkityksellisiä, kuten lauseiden täydentämistä koskevia kysymyksiä.

Niin kauan kuin sinulla on aikaa ymmärtää koe ja mukauttaa testin valmistelua vastaavasti, voit silti käyttää runsaasti käytännön materiaalia siellä valmistautua PSAT. Ja lisäbonuksena kaikki tämä valmistelu auttaa sinua tulevaisuudessa paljon, kun otat SAT!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset