Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

ominaisuus_authentic

Tässä artikkelissa kerron, mistä löydät kaikki viralliset, tulostettavat SAT -harjoitustestit ja vastausavaimet. Tämä kattava opas antaa sinulle pääsyn useampiin SAT -käytännön testeihin kuin mikään muu online -opas. Lisäksi opit keskeisiä strategioita, jotka auttavat sinua tekemään suuria parannuksia tulostettaviin SAT -harjoitustesteihin.

PÄIVITYS: College Board päättää SAT -esseen

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, ettäkesäkuun 2021 testipäivän jälkeen he eivät enää tarjoa SAT -esseetä.Essee oli aiemmin SAT: n valinnainen osa, ja monet opiskelijat päättivät jo olla ottamatta sitä. SAT -esseen ottaminen ei kuitenkaan ole enää vaihtoehto.Ainoa mahdollinen tapa ottaa SAT -essee onSAT -koulupäivä.Ja jopa näissä tapauksissa koulusi on päätettävä sisällyttää essee, ja odotamme, että monet heistä eivät.Koska tämä on niin uusi päätös, viralliset SAT -käytännöt sisältävät edelleen esseen. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse huolehtia niistä! Ohita kaikki harjoittelemasi SAT -esseet ja keskitä opiskelu tentin jäljellä oleviin osiin (matematiikka, lukeminen ja kirjoittaminen ja kieli). Voit myös oppia lisää SAT -esseen päättymisestä täältä.

Ilmaiset tulostettavat SAT-testit (nykyinen 1600-muoto, 2016-nykyinen)

Tällä hetkellä niitä on 8 saatavilla olevat käytännön testit uudelleensuunnitellulle SAT: lle, jonka kaikki SAT: n valmistaja on toimittanut College Board . Nämä testit ovat ehdottomasti parhaita, joita voit käyttää SAT -tutkimuksissasi, koska ne ovat kaikkein samanlaisia ​​kuin testi.

Harjoitustesti 1: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Käytännön koe 3: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 5: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 6: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 7: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 8: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

4,0 vs 5,0 gpa -asteikko

Harjoitustesti 9: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 10: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Muista täyttää vastauksesi SAT -vastauslomake .

Missä ovat harjoitustestit 2 ja 4?

Olet todennäköisesti huomannut, että harjoitustesti 2 ja harjoitustesti 4 puuttuvat yllä olevasta osasta. Tämä johtuu siitä, että College Board on poistanut heidät virallisesti saatavilla olevien harjoitustestien luettelosta.

Jos olet jo käynyt läpi ensimmäiset kahdeksan virallista harjoitustestiä ja haluat jatkaa kokeilutaitojen, kuten ajanhallinnan ja strategian, kehittämistä, nämä kokeet ovat loistava vaihtoehto!

Harjoitustesti 2: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 4: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Ilmaiset tulostettavat SAT-testit (vanha 2400-muoto, 2005-2016)

Nämä seuraavat testit noudattavat SAT: n vanhaa 2400 -muotoa, joissa on erilliset kriittisen lukemisen, matematiikan ja kirjoittamisen osiot. (Sitä vastoin nykyisessä SAT-järjestelmässä luku- ja kirjoituspisteesi yhdistetään kokonaisnäyttöön perustuvaan lukemiseen ja kirjoittamiseen.)

Huolimatta niiden hieman vanhentuneesta rakenteesta, näistä testeistä voi olla hyötyä opiskeluusi. Muista vain kaikki suuret erot vanhan ja nykyisen SAT: n välillä. Suosittelen käyttämään näitä testejä enemmän harjoituksina kuin SAT: n täysharjoitteluna.

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2013-14: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2012-13: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2007-08: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2004-05: Kysymyksiä | Vastaukset

Näyttää siltä, ​​että olen ohittanut muutaman vuoden täällä, mutta en todellakaan ole: kaikki testit vuosilta, joita ei ole lueteltu, ovat edellä mainittujen toistoja, mukaan lukien 2011-12, 2010-11, 2009-10, 2008-09, 2006-07 ja 2005-06 harjoitustestit. Joten jos löydät nämä testit muilta foorumeilta tai verkkosivustoilta, älä tuhlaa aikaa niiden käyttämiseen, koska ne ovat tarkka sama kuin jo luetellut.

body_very_old_SAT_marty_mcfly.jpg Palaamme menneisyyteen tätä seuraavaa SAT -testiä varten.

Ilmaiset tulostettavat SAT-testit (erittäin vanha 1600-muoto, ennen vuotta 2005)

Ennen kuin SAT uudistettiin vuonna 2016, se oli viimeksi muuttunut vuonna 2005, kun se hyppäsi 1600-pisteen asteikosta 2400-pisteen asteikkoon.

Huolimatta tästä suuresta muutoksesta pisteytyksessä, vain muutamia suuria eroja löydettiin hyvin vanhan 1600 SAT: n ja vanhan 2400 SAT: n välillä. Näitä lukuun ottamatta suurin osa testistä pysyi samana.

Tämän seurauksena nämä hyvin vanhat SAT -käytännön testit ovat a piilotettu kultakaivos jonka harvat opiskelijat tietävät. Kun suoritat nämä testit, sinulla on että paljon etulyöntiasema muihin testaajiin verrattuna.

Ennen kuin annan sinulle linkkejä, huomioi kuitenkin muutamia tärkeitä huomautuksia:

kuinka kauan ap -testit kestävät
  • Voit ohittaa analogian kysymykset lukemisessa. Nämä ovat kysymyksiä, jotka näyttävät 'CAR: ENGINE ::.' Koska he eivät ole enää SAT: ssa, niitä on turha tutkia.
  • Voit ohittaa vertailukysymykset matematiikassa. Tämä kysymystyyppi sisältää kaksi laatikkoa ja pyytää sinua päättämään, onko A vai B suurempi. Jälleen, nämä eivät ole nykyisessä SAT: ssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia näistä.
  • Näistä testeistä ei ole kirjoitusta. Varmista siis, että käytät täydentäviä valmistelumateriaaleja kieliopin ja kysymystyyppien tutkimiseen, jotka sinun on tiedettävä nykyisen SAT: n kirjoittaminen ja kieli -osiossa.

Ole kiitollinen siitä, että sinun ei tarvitse vastata joihinkin näistä vanhan muodon kysymyksistä-analogiat olivat ensisijainen syy siihen, että SAT: llä oli huono maine pakottaessaan opiskelijat oppimaan sanan!

Virallinen SAT-testi 2004-05: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-testi 2003-04: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT -testi 2002: Kysymyksiä + vastauksia

Virallinen SAT -testi 2001: Kysymyksiä + vastauksia

feature_checklist_small

mitä värejä sekoitettuna saa violetin

6 vinkkiä SAT -harjoitustestien hyödyntämiseen

Jokainen SAT -harjoituskoe vaatii yli kolmen tunnin intensiivistä keskittymistä, joten on tärkeää käyttää niitä tehokkaasti. Alla on kuusi kriittistä strategiaa, joita on noudatettava joka kerta, kun suoritat käytännön testin.

#1: Tulosta testi ja ota se paperille

Koska SAT on paperitesti (toisin kuin tietokoneen testi), on parasta suorittaa harjoitustestit paperille.

Varmista myös, että olet tee raaputustyösi suoraan testissä. Älä poista erillisiä raaputuspaperin osia käytettäväksi, koska varsinaisessa testissä et saa naarmupaperia (mutta tahtoa saa tehdä muistiinpanoja suoraan testivihkoosi).

#2: Käytä tiukkaa ajoitusta jokaisessa osassa

Vaikka aikapaine voi olla pelottavaa, on tärkeää noudattaa virallisia SAT -aikarajoja mahdollisimman tarkasti käytännön kokeissa.

Miksi? Jos esimerkiksi käytät vain kaksi ylimääräistä minuuttia osioon, se voi nostaa pisteitäsi sadoilla pisteillä, koska lisäajan avulla voit vastata enemmän kysymyksiin kuin olisit pystynyt todellisessa määräajassa. Tämän seurauksena harjoittelusi SAT -pisteet nousevat ja ei anna tarkkaa osoitetta todellisesta pisteytyskyvystäsi.

Tässä on yleiskatsaus kunkin SAT -osion virallisista määräajoista sekä kuinka kauan sinun tulisi käyttää (suunnilleen) kysymystä kohti:

SAT -osio Aika # kysymyksiä Aika per kysymys
Lukeminen 65 minuuttia 52 75 sekuntia
Kirjoittaminen ja kieli 35 minuuttia 44 48 sekuntia
Matematiikka Ei Laskin 25 minuuttia kaksikymmentä 75 sekuntia
Matematiikkalaskin 55 minuuttia 38 87 sekuntia

Varmista anna itsellesi myös taukoja!

#3: Tee testi yhdessä istunnossa

SAT on testimaraton, joka kestää noin kolme tuntia lauantaiaamuna. Monet opiskelijoistani ovat kertoneet minulle, kuinka vaikeaa oli pysyä keskittyneenä koko ajan ja estää itseään tekemästä huolimattomia virheitä lopussa.

SAT: ään valmistautuminen on kuin maratonin harjoittelu: Sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi kestävyyttä testin suorittamiseksi. Ja paras tapa tehdä tämä on ottaa jokainen harjoitustesti yhdellä istunnolla, ikään kuin ottaisit todellisen SAT: n.

Jos sinun on liian vaikea löytää aikaa harjoittelutestille yhdellä istunnolla, jaa se useisiin päiviin - varmista vain, että Noudata kunkin jakson määräaikoja. Loppujen lopuksi on parempi tehdä SAT -harjoituksia kuin ei ollenkaan!

body_math_mistake.jpg

#4: Tarkista virheesi (ja myös oikeat vastauksesi)

Käytännön testit eivät ole vain hyvä oppia tuntemaan SAT -muotoa ja osioita - ne ovat myös hyviä oppimaan virheistäsi.

Jokaista harjoitettua SAT -testiä varten, vie aikaa tarkistamalla sekä väärät että oikeat kysymykset. Jos et tiedä miksi unohdit kysymyksen, älä ohita sitä ja siirry eteenpäin; tämä tarkoittaa sitä, ettet opi minkälaista virhettä teit, mikä lisää riskiäsi tehdä se uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä tapa voi vaikuttaa pisteeseesi melko rajusti.

Joten muista lähestyä SAT -valmisteluasi tämän mielessä: laatu korvaa määrän. Haluaisin mieluummin, että otat kolme käytännön testiä yksityiskohtaisella tarkastelulla kuin kuusi harjoitustestiä ilman tarkistusta.

#5: Tee vähintään 4 harjoittelutestiä ennen varsinaista SAT: a

Kokemuksestani tuhansien opiskelijoiden kanssa tämä maaginen numero toimii parhaiten saadakseen opiskelijat todella miellyttäviksi SAT: ssä kaikissa tärkeimmissä suhteissa, mukaan lukien ajoitus ja kestävyys.

Jos haluat suorittaa enemmän kuin neljä testiä, mene eteenpäin ja kokeile sitä - varmista vain, että olet tasapainottaa valmistelusi keskittymällä heikkouksiesi tutkimiseen jotta voit edetä nopeammin.

#6: Käytä tarvittaessa lisäresursseja

Jotkut oppilaat oppivat erinomaisesti SAT: n yksityiskohdat pelkästään harjoitustestien avulla - he tunnistavat virheensä, ymmärtävät, miksi he tekivät ne, ja välttävät tekemästä niitä tulevaisuudessa.

Useimmat opiskelijat tarvitsevat kuitenkin lisäapua selvittää heidän heikkoutensa ja opettaa heille taidot ja strategiat, joita tarvitaan menestymiseen SAT: ssa. Jos harjoitustestit eivät riitä sinulle, lataa ilmainen oppaamme, joka auttaa sinua selvittämään, mikä SAT -valmistusmenetelmä toimii sinulle parhaiten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.