Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

ominaisuus_authentic

Tässä artikkelissa kerron, mistä löydät kaikki viralliset, tulostettavat SAT -harjoitustestit ja vastausavaimet. Tämä kattava opas antaa sinulle pääsyn useampiin SAT -käytännön testeihin kuin mikään muu online -opas. Lisäksi opit keskeisiä strategioita, jotka auttavat sinua tekemään suuria parannuksia tulostettaviin SAT -harjoitustesteihin.

PÄIVITYS: College Board päättää SAT -esseen

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, ettäkesäkuun 2021 testipäivän jälkeen he eivät enää tarjoa SAT -esseetä.Essee oli aiemmin SAT: n valinnainen osa, ja monet opiskelijat päättivät jo olla ottamatta sitä. SAT -esseen ottaminen ei kuitenkaan ole enää vaihtoehto.Ainoa mahdollinen tapa ottaa SAT -essee onSAT -koulupäivä.Ja jopa näissä tapauksissa koulusi on päätettävä sisällyttää essee, ja odotamme, että monet heistä eivät.Koska tämä on niin uusi päätös, viralliset SAT -käytännöt sisältävät edelleen esseen. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse huolehtia niistä! Ohita kaikki harjoittelemasi SAT -esseet ja keskitä opiskelu tentin jäljellä oleviin osiin (matematiikka, lukeminen ja kirjoittaminen ja kieli). Voit myös oppia lisää SAT -esseen päättymisestä täältä.

Ilmaiset tulostettavat SAT-testit (nykyinen 1600-muoto, 2016-nykyinen)

Tällä hetkellä niitä on 8 saatavilla olevat käytännön testit uudelleensuunnitellulle SAT: lle, jonka kaikki SAT: n valmistaja on toimittanut College Board . Nämä testit ovat ehdottomasti parhaita, joita voit käyttää SAT -tutkimuksissasi, koska ne ovat kaikkein samanlaisia ​​kuin testi.

Harjoitustesti 1: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Käytännön koe 3: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 5: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 6: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 7: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 8: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

4,0 vs 5,0 gpa -asteikko

Harjoitustesti 9: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 10: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Muista täyttää vastauksesi SAT -vastauslomake .

Missä ovat harjoitustestit 2 ja 4?

Olet todennäköisesti huomannut, että harjoitustesti 2 ja harjoitustesti 4 puuttuvat yllä olevasta osasta. Tämä johtuu siitä, että College Board on poistanut heidät virallisesti saatavilla olevien harjoitustestien luettelosta.

Jos olet jo käynyt läpi ensimmäiset kahdeksan virallista harjoitustestiä ja haluat jatkaa kokeilutaitojen, kuten ajanhallinnan ja strategian, kehittämistä, nämä kokeet ovat loistava vaihtoehto!

Harjoitustesti 2: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Harjoitustesti 4: Kysymyksiä | Vastaukset | Vastaa selityksiin | Essee

Ilmaiset tulostettavat SAT-testit (vanha 2400-muoto, 2005-2016)

Nämä seuraavat testit noudattavat SAT: n vanhaa 2400 -muotoa, joissa on erilliset kriittisen lukemisen, matematiikan ja kirjoittamisen osiot. (Sitä vastoin nykyisessä SAT-järjestelmässä luku- ja kirjoituspisteesi yhdistetään kokonaisnäyttöön perustuvaan lukemiseen ja kirjoittamiseen.)

Huolimatta niiden hieman vanhentuneesta rakenteesta, näistä testeistä voi olla hyötyä opiskeluusi. Muista vain kaikki suuret erot vanhan ja nykyisen SAT: n välillä. Suosittelen käyttämään näitä testejä enemmän harjoituksina kuin SAT: n täysharjoitteluna.

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2013-14: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2012-13: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2007-08: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-tulostettava käytännön testi 2004-05: Kysymyksiä | Vastaukset

Näyttää siltä, ​​että olen ohittanut muutaman vuoden täällä, mutta en todellakaan ole: kaikki testit vuosilta, joita ei ole lueteltu, ovat edellä mainittujen toistoja, mukaan lukien 2011-12, 2010-11, 2009-10, 2008-09, 2006-07 ja 2005-06 harjoitustestit. Joten jos löydät nämä testit muilta foorumeilta tai verkkosivustoilta, älä tuhlaa aikaa niiden käyttämiseen, koska ne ovat tarkka sama kuin jo luetellut.

body_very_old_SAT_marty_mcfly.jpg Palaamme menneisyyteen tätä seuraavaa SAT -testiä varten.

Ilmaiset tulostettavat SAT-testit (erittäin vanha 1600-muoto, ennen vuotta 2005)

Ennen kuin SAT uudistettiin vuonna 2016, se oli viimeksi muuttunut vuonna 2005, kun se hyppäsi 1600-pisteen asteikosta 2400-pisteen asteikkoon.

Huolimatta tästä suuresta muutoksesta pisteytyksessä, vain muutamia suuria eroja löydettiin hyvin vanhan 1600 SAT: n ja vanhan 2400 SAT: n välillä. Näitä lukuun ottamatta suurin osa testistä pysyi samana.

Tämän seurauksena nämä hyvin vanhat SAT -käytännön testit ovat a piilotettu kultakaivos jonka harvat opiskelijat tietävät. Kun suoritat nämä testit, sinulla on että paljon etulyöntiasema muihin testaajiin verrattuna.

Ennen kuin annan sinulle linkkejä, huomioi kuitenkin muutamia tärkeitä huomautuksia:

kuinka kauan ap -testit kestävät
  • Voit ohittaa analogian kysymykset lukemisessa. Nämä ovat kysymyksiä, jotka näyttävät 'CAR: ENGINE ::.' Koska he eivät ole enää SAT: ssa, niitä on turha tutkia.
  • Voit ohittaa vertailukysymykset matematiikassa. Tämä kysymystyyppi sisältää kaksi laatikkoa ja pyytää sinua päättämään, onko A vai B suurempi. Jälleen, nämä eivät ole nykyisessä SAT: ssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia näistä.
  • Näistä testeistä ei ole kirjoitusta. Varmista siis, että käytät täydentäviä valmistelumateriaaleja kieliopin ja kysymystyyppien tutkimiseen, jotka sinun on tiedettävä nykyisen SAT: n kirjoittaminen ja kieli -osiossa.

Ole kiitollinen siitä, että sinun ei tarvitse vastata joihinkin näistä vanhan muodon kysymyksistä-analogiat olivat ensisijainen syy siihen, että SAT: llä oli huono maine pakottaessaan opiskelijat oppimaan sanan!

Virallinen SAT-testi 2004-05: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT-testi 2003-04: Kysymyksiä | Vastaukset

Virallinen SAT -testi 2002: Kysymyksiä + vastauksia

Virallinen SAT -testi 2001: Kysymyksiä + vastauksia

feature_checklist_small

mitä värejä sekoitettuna saa violetin

6 vinkkiä SAT -harjoitustestien hyödyntämiseen

Jokainen SAT -harjoituskoe vaatii yli kolmen tunnin intensiivistä keskittymistä, joten on tärkeää käyttää niitä tehokkaasti. Alla on kuusi kriittistä strategiaa, joita on noudatettava joka kerta, kun suoritat käytännön testin.

#1: Tulosta testi ja ota se paperille

Koska SAT on paperitesti (toisin kuin tietokoneen testi), on parasta suorittaa harjoitustestit paperille.

Varmista myös, että olet tee raaputustyösi suoraan testissä. Älä poista erillisiä raaputuspaperin osia käytettäväksi, koska varsinaisessa testissä et saa naarmupaperia (mutta tahtoa saa tehdä muistiinpanoja suoraan testivihkoosi).

#2: Käytä tiukkaa ajoitusta jokaisessa osassa

Vaikka aikapaine voi olla pelottavaa, on tärkeää noudattaa virallisia SAT -aikarajoja mahdollisimman tarkasti käytännön kokeissa.

Miksi? Jos esimerkiksi käytät vain kaksi ylimääräistä minuuttia osioon, se voi nostaa pisteitäsi sadoilla pisteillä, koska lisäajan avulla voit vastata enemmän kysymyksiin kuin olisit pystynyt todellisessa määräajassa. Tämän seurauksena harjoittelusi SAT -pisteet nousevat ja ei anna tarkkaa osoitetta todellisesta pisteytyskyvystäsi.

Tässä on yleiskatsaus kunkin SAT -osion virallisista määräajoista sekä kuinka kauan sinun tulisi käyttää (suunnilleen) kysymystä kohti:

SAT -osio Aika # kysymyksiä Aika per kysymys
Lukeminen 65 minuuttia 52 75 sekuntia
Kirjoittaminen ja kieli 35 minuuttia 44 48 sekuntia
Matematiikka Ei Laskin 25 minuuttia kaksikymmentä 75 sekuntia
Matematiikkalaskin 55 minuuttia 38 87 sekuntia

Varmista anna itsellesi myös taukoja!

#3: Tee testi yhdessä istunnossa

SAT on testimaraton, joka kestää noin kolme tuntia lauantaiaamuna. Monet opiskelijoistani ovat kertoneet minulle, kuinka vaikeaa oli pysyä keskittyneenä koko ajan ja estää itseään tekemästä huolimattomia virheitä lopussa.

SAT: ään valmistautuminen on kuin maratonin harjoittelu: Sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi kestävyyttä testin suorittamiseksi. Ja paras tapa tehdä tämä on ottaa jokainen harjoitustesti yhdellä istunnolla, ikään kuin ottaisit todellisen SAT: n.

Jos sinun on liian vaikea löytää aikaa harjoittelutestille yhdellä istunnolla, jaa se useisiin päiviin - varmista vain, että Noudata kunkin jakson määräaikoja. Loppujen lopuksi on parempi tehdä SAT -harjoituksia kuin ei ollenkaan!

body_math_mistake.jpg

#4: Tarkista virheesi (ja myös oikeat vastauksesi)

Käytännön testit eivät ole vain hyvä oppia tuntemaan SAT -muotoa ja osioita - ne ovat myös hyviä oppimaan virheistäsi.

Jokaista harjoitettua SAT -testiä varten, vie aikaa tarkistamalla sekä väärät että oikeat kysymykset. Jos et tiedä miksi unohdit kysymyksen, älä ohita sitä ja siirry eteenpäin; tämä tarkoittaa sitä, ettet opi minkälaista virhettä teit, mikä lisää riskiäsi tehdä se uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä tapa voi vaikuttaa pisteeseesi melko rajusti.

Joten muista lähestyä SAT -valmisteluasi tämän mielessä: laatu korvaa määrän. Haluaisin mieluummin, että otat kolme käytännön testiä yksityiskohtaisella tarkastelulla kuin kuusi harjoitustestiä ilman tarkistusta.

#5: Tee vähintään 4 harjoittelutestiä ennen varsinaista SAT: a

Kokemuksestani tuhansien opiskelijoiden kanssa tämä maaginen numero toimii parhaiten saadakseen opiskelijat todella miellyttäviksi SAT: ssä kaikissa tärkeimmissä suhteissa, mukaan lukien ajoitus ja kestävyys.

Jos haluat suorittaa enemmän kuin neljä testiä, mene eteenpäin ja kokeile sitä - varmista vain, että olet tasapainottaa valmistelusi keskittymällä heikkouksiesi tutkimiseen jotta voit edetä nopeammin.

#6: Käytä tarvittaessa lisäresursseja

Jotkut oppilaat oppivat erinomaisesti SAT: n yksityiskohdat pelkästään harjoitustestien avulla - he tunnistavat virheensä, ymmärtävät, miksi he tekivät ne, ja välttävät tekemästä niitä tulevaisuudessa.

Useimmat opiskelijat tarvitsevat kuitenkin lisäapua selvittää heidän heikkoutensa ja opettaa heille taidot ja strategiat, joita tarvitaan menestymiseen SAT: ssa. Jos harjoitustestit eivät riitä sinulle, lataa ilmainen oppaamme, joka auttaa sinua selvittämään, mikä SAT -valmistusmenetelmä toimii sinulle parhaiten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.