Tulostettavat ACT-harjoitustestit PDF-tiedostot: 6 ILMAISTA virallista testiä

feature_authentic.jpg

Ei ole väliä kuinka valmistaudut ACT-tapahtumaan - onko sinulla ohjaaja, otatko luokan tai opiskelet itse - sinä on pakko saat pääsyn virallisiin, tulostettaviin ACT -testeihin. Nämä testit on julkaissut ACT, Inc., ja ne sisältävät todellisia kysymyksiä, jotka on annettu todellisille opiskelijoille edellisillä testipäivillä. Vaikka kaikki nämä kysymykset on poistettu liikkeestä (eli et koskaan näe niitä todellisessa ACT: ssä), niiden laatu on vertaansa vailla realistisen ACT-käytännön suhteen.

Tässä viestissä kerron, mistä löydät kaikki viralliset, tulostettavat ACT-harjoitustestit vastausavaimilla. Annan sinulle myös keskeiset strategiat, joiden avulla voit tehdä suuria parannuksia jokaiseen harjoitukseen.

body_update

COVID-19 (koronavirus) ACT-peruutukset

Jotkut ACT-testipäivät peruutettiin vuonna 2020 koronaviruspandemian vuoksi jaon mahdollista, että uusia peruutuksia voi tapahtua vuonna 2021. Muista lukea UKK-artikkeli saadaksesi lisätietoja testipäivämääristä ja mitä se tarkoittaa sinulle.

6 ilmaista, tulostettavaa ACT-harjoitusta

Alla on kaikki kuusi tällä hetkellä saatavilla olevaa PDF-tiedostoa virallisille ACT-testeille. Vaikka jotkut harjoittelutestit ovat vanhoja (vuodelta 2005), ACT: n muoto ei ole muuttunut paljon sen jälkeen (lukuun ottamatta uudistetun kirjoitusosaston käyttöönottoa vuonna 2015), joten käytät periaatteessa edelleen sama testi yli kymmenen vuoden takaa.

Jokainen testi sisältää a täyden vastauksen avain jotta voit arvioida testisi.

Huomaa, että muutama vuosi puuttuu? Se johtuu ACT, Inc. monistaa usein saman käytännön testin peräkkäisinä vuosina. Esimerkiksi 2015--2016 -testi on identtinen vuosien 2016--2017 ja 2017--2018 testien kanssa, ja 2018--2019 -testi on identtinen vuosien 2019--2020 ja 2020--2021 testien kanssa. Olemme sisällyttäneet kunkin testin lomaketunnuksen (sulkeissa), jotta voit tarkistaa, mikä on sama ja mikä erilainen (tunnus sijaitsee kunkin sivun vasemmassa alakulmassa).

Kun olet ladannut PDF -harjoitustestin, suosittelen tulostamaan sen ja käsittelemään sen paperilla käyttämällä virallisia määräaikoja (lisää tästä hetkessä).

Ota huomioon, että nämä testit eivät ole parannuskeino ACT-ongelmallesi. Jotta voit käyttää niitä tehokkaasti, sinun on opittava, mitä he tekevät ja eivät. Sinun on myös varmistettava, että käytät ACT -harjoitustestejä optimaalisella taajuudella (toisin sanoen älä ota liian lähelle ACT -testipäivääsi !).

Mutta miten muuten voit hyödyntää virallisia käytännön testejä ACT-valmistelussasi?

feature_checklist_small

6 strategiaa, joilla saat kaiken irti ACT -harjoitustestistä

Kun varat varat neljä tuntia ACT-harjoitustestiin, on tärkeää yrittää saada kaikki irti ajastasi ja energiastasi. Käyttämällä alla olevia kuutta kriittistä vinkkiämme suorittaessasi ACT -testejäsi voit auttaa sinua valmistautumaan tehokkaammin testipäivään.

# 1: Tulosta testi ja työskentele sen läpi paperille

Otat todellisen ACT paperilla (toisin kuin tietokone), niin on parasta jäljitellä tätä muotoa tekemällä jokainen harjoitustesti myös paperilla. Tee raaputus suoraan 'testikirjassasi' (toisin sanoen, älä erilliselle raaputuspaperille - muista, ettet saa ylimääräistä paperia testipäivänä, vaikka ovat saa tehdä muistiinpanoja suoraan testistäsi! ).

Jos käytät Kirjoitus (essee) -osaa, muista käyttää esiviivapaperia (joka sisältyy jokaiseen PDF -tiedostoon yllä) kirjoittaaksesi esseesi käsin.

#2: Pidä tiukka ajoitus jokaisessa osassa

Monet opiskelijat kamppailevat ACT: n aikapaineen kanssa. Osion aikarajan ylittäminen vain kahdella minuutilla voi tehdä huomattavan eron pisteissäsi, koska annat itsellesi mahdollisuuden vastata vielä kahteen tai kolmeen kysymykseen.

Siksi on niin tärkeää noudattaa virallisia aikarajoja. Tämä auttaa paitsi tottua testirakenteeseen, myös antaa sinun oppia tunnistamaan heikkoutesi.

Tässä ovat ACT: n viralliset aikarajat sekä arvio siitä, kuinka kauan sinun tulisi pyrkiä käyttämään kysymystä kohti kussakin osiossa:

ACT-osio Aika jaksoa kohden Aika per kysymys
Englanti 45 minuuttia 36 sekuntia
Matematiikka 60 minuuttia 60 sekuntia
Lukeminen 35 minuuttia 52 sekuntia
Tiede 35 minuuttia 52 sekuntia
Kirjoittaminen (valinnainen) 40 minuuttia 40 minuuttia

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ACT ei ole ilman taukoja, joten muista levätä testin aikana, liian!

#3: Tee testi yhdessä istunnossa, jos mahdollista

ACT on maraton: se kestää noin neljä tuntia, ja sinun on otettava se lauantai-aamuna. Tuhannet opiskelijat ovat kertoneet minulle, kuinka vaikeaa on pysyä keskittyen koko kokeen ajan ja kuinka helppoa on tehdä huolimattomia virheitä testin lopussa.

paras rakkausottelu neitsyt

Aivan kuten harjoittelu maratonille, sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi kestävyyttä menestyäksesi ACT: ssä. Ja paras tapa tehdä tämä on suorittaa harjoitustesti yhdellä istunnolla - aivan kuten testipäivänä.

Jos sinulla ei ole mahdollista tapaa suorittaa ACT -testiä yhdellä istunnolla (esimerkiksi olet ehkä urheilija ja harjoittelet joka päivä, joka väsyttää sinut kokonaan), on OK jakaa testi useille päiville - niin kauan kuin noudatat tarkasti kunkin jakson aikarajaa.

Loppujen lopuksi on parempi harjoittaa harjoittelua kuin ei mitään!

body_student_taking_test.jpg

#4: Tarkista vastauksesi ja virheesi

ACT -harjoitustestien suorittamisen tärkein pointti ei ole vain tehdä monia kysymyksiä - se on mahdollisuus opi virheistäsi.

Jokaista testiä varten, tarkista kaikki virheesi ja kaikki oikeassa olevat kysymykset. Jos et tiedä miksi unohdit kysymyksen, älä kiillota sitä! Tämän tekeminen tarkoittaa, ettet opi virheistäsi ja teet niitä yhä uudelleen ja uudelleen, mikä pienentää pisteitäsi.

Opi viime kädessä palkitsemaan opintoja laatu korvaa määrän. On parempi ottaa kolme ACT-testiä yksityiskohtaisella tarkastelulla kuuden käytännön kokeen sijasta ilman tarkistusta.

# 5: Ota vähintään 4 harjoitusta ennen testipäivää

Tuhansien opiskelijoiden kokemukseni perusteella olen havainnut sen Neljän harjoitustestin tekeminen tekee sinusta erittäin mukavan ACT: n suhteen kaikilta osin: ajoitus, kestävyys ja jopa stressi.

Vaikka voit ehdottomasti suorittaa enemmän kuin neljä testiä, jos haluat, sinun on tasapainotettava tämä käytäntö keskittyneellä valmistautumisella heikkouksiisi, jotta voit edetä nopeammin.

# 6: Ei parannusta pisteisiin? Täydennä harjoitustestejäsi

Jotkut opiskelijat osaavat käyttää harjoitustestejä itse opiskellakseen - he näkevät tekemänsä virheen, ymmärtävät heti, miksi tekivät sen, ja välttävät sen tekemistä tulevaisuudessa.

Se sanoi, Useimmat opiskelijat tarvitsevat lisäapua heikkouksiensa selvittämisessä ja tärkeimpien testitaitojen ja -strategioiden laskemisessa. Joitakin parhaista vaihtoehdoista valmisteluapuun kuuluu ohjaajan palkkaaminen, kattavan ACT-ennakkokirjan ostaminen ja online-ACT-kurssin suorittaminen.

Oman oppaamme avulla voit selvittää, mikä ACT -valmistusmenetelmä sopii sinulle parhaiten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.