Princetonin hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

body_princeton.jpg

Princetonin yliopisto vastaanottaa vuosittain yli 25 000 hakemusta perustutkintoa varten. Vain 7% heistä saa Princetonin hyväksymiskirjeen.

Esimerkiksi vuonna 2015 Princeton sai 27 290 hakemusta luokalle 2019 ja otti vastaan ​​1908 opiskelijaa. Se on pieni 6,99% sisäänpääsyaste.

Valitettavasti valtaosa hakijoista saa hylkäyskirjeen. Ikävä ilmoittaa…

Olin yksi harvoista onnekkaista, joka haki Princetoniin ja sai hyväksymiskirjeen postitse. Koska Princeton oli yksi suosituimmista kouluistani, olin innoissani siitä, että he halusivat minut osaksi yhteisöä. Unelmoin siitä, miten tulevaisuuteni muuttuisi, jos osallistuisin Princetoniin.Tässä on täydellinen, virallinen Princetonin hyväksymiskirjeeni.

Tässä skannaus alkuperäisestä pääsykirjeestä, jonka minulle lähetti Princetonin yliopiston sisäänpääsytoimisto.

Henkilökohtainen tarina: Päättäessäni parhaiden valintojeni koulujen (Harvard, Princeton, Stanford, MIT) välillä, lopulta päädyin Princetoniin ja Harvardiin. Se oli vaikea valinta - Harvardilla oli laajemmat mahdollisuudet ja hän oli kaupungissa. Mutta Princetonilla näytti olevan vilkkaampi koulukulttuuri ja sen kuuluisa syömisseurat ja se näytti korostavan ala -asteen koulutusta voimakkaammin. Lopulta menin Harvardin kanssa (ja tein oikean valinnan itselleni), mutta se oli vaikeaa.

Kirjeen jälkeen annan sinulle vinkkejä siitä, mitä tarvitset saadaksesi tällaisen hyväksymiskirjeen itsellesi.

body_princetonacceptanceletter.png

Princetonin yliopisto
Maahanpääsytoimisto
PL 430
110 West College
Princeton, New Jersey 08544-0430

31. maaliskuuta 2005

ansioluettelo suosituskirjeitä varten

Hyvä Allen:

Onnittelut! Valiokunta on tarkastellut hakemuksesi ja tarjoamme sinulle mielellämme pääsyn luokkaan 2009. Princeton vastaanotti tänä vuonna ennätyksellisen yli 16 500 hakemuksen hakijaryhmän, ja akateemiset saavutuksesi, opetuksen ulkopuoliset saavutukset ja henkilökohtaiset ominaisuudet erottuivat tästä vahvasta joukosta . Valiokunta oli vaikuttunut kaikesta tekemästänne. Kiitos hakemuksesta. Olemme iloisia voidessamme hyväksyä sinut.

Jos hait taloudellista tukea, tämän postituksen liitteenä on rahoitusaputoimiston kirje. Jos sinulla on kysyttävää, taloudellisen avun henkilökunnan jäsen puhuu mielellään kanssasi tai vanhempiesi kanssa. Ymmärrämme, että korkeakouluopetuksen maksaminen on merkittävä sitoumus, ja haluamme auttaa sinua prosessin läpi. Princetonin politiikka korvata opintolaina lisäavustuksella erottaa meidät muista kouluista ja antaa sinulle mahdollisuuden valmistua ilman odotettua velkaa.

Sinä ja vanhempasi ovat tervetulleita 14.-16. huhtikuuta osallistumaan huhtikuun isännöintiohjelmaamme saadaksesi lisätietoja Princetonista. Tämän viestin liitteenä on kutsu. Tiedekuntamme jäsenet ovat kiinnostuneita tapaamisesta ja toivomme, että voit liittyä meihin. Pakettiin kuuluu myös vastauskortti, joka sinun on täytettävä ja palautettava meille 1. toukokuuta postimerkin kera. Jos päätät osallistua Princetoniin, lähetämme sinulle myöhemmin tänä keväänä lisää materiaalia, jossa on tietoa fuksivuosiisi valmistautumisesta.

Vielä kerran onnittelut. Olemme iloisia voidessamme lähettää sinulle tämän upean uutisen. Jos sinulla on kysyttävää akateemisesta ohjelmasta, asuinalueesta tai erityisestä kiinnostuksesta, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua saamaan vastaukset.

Ystävällisin terveisin,

Janet Lavin Rapelye
Pääsydekaani

Onnittelut!

hauskoja trivia kysymyksiä ja vastauksia

Tämä on siis tavallinen kirje. Harvardin, Stanfordin ja MIT: n tapaan Dekaani allekirjoittaa kirjeen käsin, mikä on mukava henkilökohtainen kosketus.

Okei .... mitä nyt?

Sinulla on todennäköisesti syy lukea tämä hyväksymiskirje. Anna minun yrittää auttaa sinua.

Jos sait juuri hylkäyskirjeen Princetonilta, olen pahoillani. Kun pääsyvirkamiehet sanovat, että on todella vaikea valinta hylätä opiskelijat, he puhuvat totta. Todennäköisesti olet erittäin pätevä, mutta muut hakijat ovat juuri hylänneet sinut.

Hyvä uutinen on se hallitset kohtalosi täysin . On Princetonin alumneja, jotka päätyvät tavoitteettomiksi, ja satojen muiden korkeakoulujen (ja ihmisten, jotka eivät koskaan menneet yliopistoon) tutkinnon suorittaneita, jotka saavuttavat suuria asioita tässä maailmassa. Joten jos olet pettynyt Princetonin hylkäämiseen, toivon, että otat itsesi ja keskityt tulevaisuuden rakentamiseen tästä eteenpäin. Tässä on opas siitä, kuinka saada hyviä arvosanoja yliopistossa, mikä on todennäköisesti seuraava askeleesi.

Jos suunnittelet yliopisto -hakemustasi ja haluat hakea Princetoniin, toivon, että tämä hyväksymiskirje inspiroi sinua haluamaan oman.

Älä erehdy, sisäänpääsy ei ole helppoa. Princetonin tiukkojen pääsyvaatimusten läpäiseminen kesti paljon kovaa työtä. Koko lukion ajan minun piti strategioida huolellisesti ja käyttää aikani tehokkaasti, jotta voisin tasapainottaa erinomaiset arvosanat, AP -kurssityöt, korkeat testitulokset ja syvät oppitunnin ulkopuoliset toiminnot.

Auttaaksesi sinua seuraavissa oppaissa, opit kaiken, mitä tiedän menestymisestä lukiossa ja yliopistossa . Jos haluat oman Princetonin hyväksymiskirjeen, nämä ovat pakollisia lukuohjeita:

1) Kuinka päästä Harvardiin, Princetoniin ja Ivy Leagueen

Tämä on tärkein opas, joka auttaa sinua ymmärtämään, mitä Princetonin kaltaiset huippuopistot etsivät. Opit filosofiani takana:

  • millaiset opiskelijat ovat houkuttelevimpia Princetonille ja miksi
  • miksi hyvin pyöristetty on kuoleman suudelma valikoivissa ylioppilaskunnissa
  • mikä on Spike ja miksi tehokas Spike saa kaikki parhaimmat oppilaitoksesi taistelemaan puolestasi
  • kuinka voit kehittää oman vakuuttavan Spikesi kiinnostuksen kohteidesi perusteella

Spoiler: se ei ole helppoa, eikä ole mitään taikasauvaa, joka saisi heti Princetonin hyväksynnän. Mutta kokemukseni mukaan tuhansista opiskelijoista, jotka hakevat korkeakouluun, on valtavia väärinkäsityksiä siitä, mitä Ivy League-tason korkeakoulut etsivät.

Prosessissa suurin osa opiskelijoista tuhlaa aivan liikaa aikaa asioista, jotka eivät ole tärkeitä ja eivät tee mitään parantaakseen pääsymahdollisuuksiaan . Vielä pahempaa, he tuntevat stressiä koko päivän.

Siksi kirjoitin tämän oppaan. Lue se ennen kuin on liian myöhäistä - se voi muuttaa täysin lukiosi strategiaa.

2) Täydellinen onnistunut sovellukseni, mukaan lukien yhteinen sovellus ja lisäosa

Täydentääkseni How to Get Into Harvard -oppaani jaan koko korkeakouluhakemukseni sivulta sivulle, sanasta sanaan. Näet tarkan sovelluksen, jonka Princetonin sisäänpääsykomitea näki , mukaan lukien yhteinen hakemus, henkilökohtaiset esseeni, suosituskirjeet ja transkriptio.

Annan myös kommentteja jokaisesta hakemukseni osasta. Näet, mikä oli todella tärkeää saada minut Princetoniin, ja muita asioita, jotka eivät olleet. Näet jopa virheet, jotka tein hakemuksessani.

En ole koskaan nähnyt kenenkään muun tarjoavan tällaista analyysiä ja yksityiskohtia.

3) Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat

itä -michiganin yliopiston hyväksymisaste

Kurssityösi on kriittinen college -hakemuksellesi. Tarvitset paitsi hyviä arvosanoja, myös hyviä arvosanoja missä Princeton sanoo 'mahdollisimman tiukat kurssit'.

Tämä voi olla hyvin stressaavaa ja hämmentävää. Tuntuuko sinusta koskaan siltä, ​​että otat liikaa AP -kursseja ja kamppailet edes pysyäksesi pinnalla?

Kun olen työskennellyt monien opiskelijoiden kanssa, suurimmat ongelmat, joita näen, ovat ajattelutapa, tavat ja strategia . Opiskelijoiden auttamiseksi olen kirjoittanut täydellisen oppaan siitä, kuinka menestyä lukion kursseissa.

Käyn läpi kolme yksityiskohtatasoa, korkeasta matalaan:

  • Ajattelutapa ja psykologia : Onko sinulla luottamusta tietää kasvupotentiaalisi? Oletko valmis työskentelemään ahkerasti?
  • Yleinen suunnittelu ja tottumukset : Saatko parhaan tuloksen jokaisesta opiskeluun käytetystä tunnista? Ymmärrätkö, mitä opettajat välittävät ja kuinka antaa heille mitä he haluavat? Tiedätkö miten välttää viivyttelyä?
  • Yksilölliset luokastrategiat : Miten menestyt englannin tunneilla? Miten tämä eroaa matematiikan ja luonnontieteiden tunneista?

Olen oppinut paljon näistä oppitunneista vaikealla tavalla lukiosta ja yliopistosta. Tämä on opas, jonka toivoisin minulla olevan ennen lukion aloittamista. Käytin näitä käsitteitä saadakseni 4.0 GPA: n lukiossa ja korkeimmat arvosanat Harvardissa.

Ota aikaa sen lukemiseen ja saatat saada parempia arvosanoja säästäen samalla satoja tunteja opintoaikaa.

4) Kuinka saada täydellinen SAT -pisteet / kuinka saada täydellinen ACT -pisteet

Lisäksi GPA, toinen merkittävä numero hakemuksessasi on SAT/ACT -pisteet. Tämä pisteet ovat niin tärkeitä, koska pisteitäsi verrataan lukio -oppilaisiin eri puolilla maata.

Parhaat koulut, kuten Princeton, odottavat sinun olevan maan 1 prosentin joukossa. Jos et ole, asetat vakavan epäilyksen kyvystäsi pysyä Princetonin luokkatovereidesi kanssa.

Täydellisissä SAT- ja ACT -oppaissani jaan tärkeimmät strategiat, joita sinun on lisättävä pisteesi yli 2100 SAT: ssä ja 32 ACT: ssä.

miten saat värin vaaleanpunaiseksi

Tutustu myös sarjaani täydellisten pisteiden saamisesta jokaisesta SAT/ACT -osiosta:

SAT 800 -sarja: Lukeminen | Matematiikka | Kirjoittaminen

ACT 36 -sarja: Englanti | Matematiikka | Lukeminen | Tiede

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset