Ennustetut kansallisen ansiorahoituksen katkaisut vuosina 2020 ja 2021 (päivitetty)

Mitä pisteitä tarvitset PSAT: ssa saadaksesi kansalliset ansiot? Vastaus tähän kysymykseen riippuu siitä, missä asut. Kansallisen ansiotunnustuksen saavuttamiseksi sinun on vastattava tai ylitettävä kotivaltiosi raja-arvot.

ovat syövän ja vesimiehen kanssa yhteensopivia

Olemme koonneet National Merit Semifinalist -tilan raja-arvot viimeisimpien syksystä 2019 saatujen tietojen perusteella. Ennen karsintapisteiden tarkistamista keskustellaan siitä, miten National Merit Scholarship Corporation (NMSC) määrittää, kuka on nimetty kiitetyksi opiskelijaksi tai semifinalistiksi.

Kuinka päästä kansallisiin ansioihin

Kansallinen ansio on avoin Yhdysvaltain kansalaisille, jotka suorittavat testejä Yhdysvalloissa 11. luokan syksyllä. Ainoastaan ​​nuorempi vuoden PSAT lasketaan mukaan kansallisten ansioiden erottamiseen ja apurahoihin, vaikka PSAT: n ottaminen toisena tai ensimmäisenä vuotena voi olla hyvä käytäntö, varsinkin jos tavoitat huipputuloksia.

Opiskelijat, jotka saavuttavat huippupisteet, voivat saada tunnustuksen National Merit Scholarship Corporationilta. NMSC vertaa PSAT-pisteitäsi muiden opiskelijoiden pisteisiin osavaltiossasi käyttämällä omaa valintaindeksiään, joka on asteikolla 48–228.

3-4 parasta maalintekijää nimetään kiitetyksi tutkijaksi. Ylin 1%, yleensä noin 16 000 opiskelijaa, nimetään kansallisten ansioiden semifinalisteiksi. Semifinalistit voivat hakea finalistiasemaa ja mahdollisesti voittaa apuraharahaa.

Kuten edellä mainitsin, NMSC käyttää sitä oma valintaindeksi yhdessä valtion prosenttipisteiden kanssa. Katsotaanpa, kuinka pisteet muunnetaan tähän hakemistoon.

Kuinka monta eri pisteytysasteikkoa PSAT: lla on?

Hanki GPA-muunnostyökalu

PSAT-pisteiden ymmärtäminen

Jotta ymmärrät kansallisen ansiosi kelpoisuuden, sinun on ensisijaisesti kiinnitettävä huomiota matematiikan, lukemisen, kirjoittamisen ja kielen PSAT-osioiden pisteisiin. Jokainen osa pisteytetään välillä 8 ja 38.

NMSC laskee jokaisen osan pisteet yhteen ja kerrotaan sitten kahdella. Oletetaan, että sinulla on 30 matematiikassa, 31 lukemisessa ja 32 kirjoittamisessa ja kielessä. Yhdistettynä näiden pisteiden summa saadaan arvoon 93. Kerrotaan 2: lla ja saat kansallisen ansioluettelosi pistemäärän: 186.

Yhtälönä tämä näyttäisi tältä: (30 + 31 + 32) x 2 = 186.

PSAT-pisteiden arvioiden perusteella 186 pistettä ei pääse parhaan prosentin joukkoon. Katso raja-arvot alla.

Näyttääkö PSAT-pisteet-raporttisi numeroiden sekoitukselta? Kansallisten ansioiden osalta sinun tarvitsee vain ymmärtää yksi: valintaindeksi.

Ennustetut kansallisen ansiorahoituksen katkaisut

Alla olevan kaavion raja-arvot koskevat opiskelijoita, jotka ottivat PSAT: n lokakuussa 2019 (toisin sanoen nämä ovat luokan 2021 raja-arvot).

Tässä on täydellinen luettelo Valintaindeksin tulokset joka on pätevä kansallisten ansioiden semifinalistiksi.

Osavaltio Valintaindeksi
Alabama 212
Alaska 212
Arizona 218
Arkansas 212
Kaliforniassa 221
Colorado 217
Connecticut 220
Delaware 219
DC 222
Florida 216
Georgia 219
Havaijilla 217
Idaho 214
Illinois 219
Indiana 215
Iowa 212
Kansas 214
Kentucky 214
Louisiana 212
Maine 213
Maryland 221
Massachusettsissa 222
Michigan 216
Minnesota 218
Mississippi 211
Missouri 214
Montana 210
Nebraska 213
Nevada 215
New Hampshire 215
New Jersey 222
Uusi Meksiko 211
New York 220
Pohjois-Carolina 217
Pohjois-Dakota 209
Ohio 215
Oklahoma 211
Oregon 217
Pennsylvania 217
Rhode Island 216
Etelä-Carolina 212
Etelä-Dakota 209
Tennessee 215
Texas 219
Utah 212
Vermont 212
Virginia 221
Washington 220
Länsi-Virginia 209
Wisconsin 213
Wyoming 209
Keskimääräinen tulos 215

Jos testasit Massachusettsissa, New Jerseyssä tai Washington DC: ssä, palkki oli erityisen korkea. Sinun pisteytettiin vähintään 222. Pohjois-Dakotassa, Länsi-Virginiassa ja Wyomingissa raja-arvot olivat pienimmät 209. Kaikkien osavaltioiden keskimääräinen raja-arvo oli 215.

Jos et ole vielä ottanut PSAT: ta ja tähdät kansallisiin ansioihin, sinun tulisi pyrkiä saamaan Valintaindeksi-pisteet 2-5 pistettä korkeampi kuin valtiosi raja-arvot. Syy, miksi sinun pitäisi pyrkiä hieman korkeammalle, on se, että karsintapisteet voivat vaihdella hieman vuodesta toiseen.

Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Näiden raja-arvojen perusteella, kuinka voit selvittää mitä osiotuloksia tarvitset PSAT: lla kansallisten ansioiden saamiseksi?

Puhutaan tavoitteista.

Mitä sinun pitäisi pisteyttää jokaisessa PSAT-osiossa?

Kuten edellä keskusteltiin, NMSC: n valintaindeksi laskee yhteen kolme osastopistettäsi ja kaksinkertaistaa ne. Selvitäksesi mitä tarvitset kullekin osalle, toimi yksinkertaisesti taaksepäin. Jaa valtion karsintapisteet 2: lla ja jaa se sitten 3: lla (tai haluamallasi tavalla kunkin osan kohdepisteiden perusteella).

Tarkastellaan keskimääräistä karsintapistettä 218. Jos sinulla on valintapisteet 218, jaksosi pisteet ovat yhteensä 109. Saadaksesi tämän summan, voit pisteet noin 36-37 jokaisessa osassa (Matematiikka, lukeminen, kirjoittaminen ja kieli).

Jos olet paljon vahvempi matematiikassa kuin kirjoituksessa, voit tavoittaa täydellisen matematiikan 38 ja hieman matalamman kirjoittamisen ja kielen. Kaiken kaikkiaan sinun on saatava jaksopisteet 30-luvulla jokaisesta PSAT-osiosta, jotta voit kilpailla kansallisista ansioista. Uudelleen, Tavoitteena on muutama piste minimiä korkeammalla , koska raja-arvot voivat vaihdella hieman vuodesta toiseen.

Jos tavoitteesi on nimetä kansallinen ansio-semifinalisti, sinun kannattaa ponnistella jonkin verran PSAT: n valmistelu. Alla on linkkejä hyödyllisiin resursseihin, kuten virallisiin PSAT-käytännön testeihin ja näytekysymyksiin.

Sinun täytyy murtaa kirjat, jotta saat purrfect-pisteet.

Kuinka valmistautua PSAT: lle

Paras tapa valmistautua PSAT: iin on tutustua virallisiin käytännön kysymyksiin ja itse ajoitettuihin PSAT-harjoitustesteihin. Pisteytä yrityksesi, selvitä vahvuutesi ja heikkoutesi ja suunnittele heikkoillesi alueille suunnattu opintosuunnitelma.

Riippuen siitä, mistä aloitat, sinun kannattaa laittaa vähintään 40 tuntia valmistelua. Sinun pitäisi tutustu testisisältöön tarkastella keskeisiä käsitteitä ja tottua PSAT / NMSQT: n hankalaan sanamuotoon. Samalla voit kokeilla erilaisia strategioita kysymyksiin vastaamiseksi tehokkaasti, kuten vastaustyyppien tunnistaminen ja eliminointiprosessin käyttö.

Yksi keskeinen osa opiskelua on virheiden tarkastelu ja analysointi. Sen sijaan, että tekisit harjoitustestin ja siirtyisit heti seuraavaan, sinun on varattava aika virheiden dekonstruoimiseksi pala kerrallaan. Ymmärsitkö kysymystä väärin, puuttuitko sisältötietoa vai tekikö huolimaton virhe? Ymmärtämällä virheesi juuren voit selvittää, mitä sinun on korjattava seuraavaa kertaa varten.

Kaikki valmistelusi eivät välttämättä kannata vain kansallisten ansioiden ja apurahojen avulla, mutta sen pitäisi myös auttaa sinua saavuttamaan erinomaiset pisteet SAT: lla!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.