Ennustetut kansallisen ansiorahoituksen katkaisut vuosina 2020 ja 2021 (päivitetty)

Mitä pisteitä tarvitset PSAT: ssa saadaksesi kansalliset ansiot? Vastaus tähän kysymykseen riippuu siitä, missä asut. Kansallisen ansiotunnustuksen saavuttamiseksi sinun on vastattava tai ylitettävä kotivaltiosi raja-arvot.

ovat syövän ja vesimiehen kanssa yhteensopivia

Olemme koonneet National Merit Semifinalist -tilan raja-arvot viimeisimpien syksystä 2019 saatujen tietojen perusteella. Ennen karsintapisteiden tarkistamista keskustellaan siitä, miten National Merit Scholarship Corporation (NMSC) määrittää, kuka on nimetty kiitetyksi opiskelijaksi tai semifinalistiksi.

Kuinka päästä kansallisiin ansioihin

Kansallinen ansio on avoin Yhdysvaltain kansalaisille, jotka suorittavat testejä Yhdysvalloissa 11. luokan syksyllä. Ainoastaan ​​nuorempi vuoden PSAT lasketaan mukaan kansallisten ansioiden erottamiseen ja apurahoihin, vaikka PSAT: n ottaminen toisena tai ensimmäisenä vuotena voi olla hyvä käytäntö, varsinkin jos tavoitat huipputuloksia.

Opiskelijat, jotka saavuttavat huippupisteet, voivat saada tunnustuksen National Merit Scholarship Corporationilta. NMSC vertaa PSAT-pisteitäsi muiden opiskelijoiden pisteisiin osavaltiossasi käyttämällä omaa valintaindeksiään, joka on asteikolla 48–228.

3-4 parasta maalintekijää nimetään kiitetyksi tutkijaksi. Ylin 1%, yleensä noin 16 000 opiskelijaa, nimetään kansallisten ansioiden semifinalisteiksi. Semifinalistit voivat hakea finalistiasemaa ja mahdollisesti voittaa apuraharahaa.

Kuten edellä mainitsin, NMSC käyttää sitä oma valintaindeksi yhdessä valtion prosenttipisteiden kanssa. Katsotaanpa, kuinka pisteet muunnetaan tähän hakemistoon.

Kuinka monta eri pisteytysasteikkoa PSAT: lla on?

Hanki GPA-muunnostyökalu

PSAT-pisteiden ymmärtäminen

Jotta ymmärrät kansallisen ansiosi kelpoisuuden, sinun on ensisijaisesti kiinnitettävä huomiota matematiikan, lukemisen, kirjoittamisen ja kielen PSAT-osioiden pisteisiin. Jokainen osa pisteytetään välillä 8 ja 38.

NMSC laskee jokaisen osan pisteet yhteen ja kerrotaan sitten kahdella. Oletetaan, että sinulla on 30 matematiikassa, 31 lukemisessa ja 32 kirjoittamisessa ja kielessä. Yhdistettynä näiden pisteiden summa saadaan arvoon 93. Kerrotaan 2: lla ja saat kansallisen ansioluettelosi pistemäärän: 186.

Yhtälönä tämä näyttäisi tältä: (30 + 31 + 32) x 2 = 186.

PSAT-pisteiden arvioiden perusteella 186 pistettä ei pääse parhaan prosentin joukkoon. Katso raja-arvot alla.

Näyttääkö PSAT-pisteet-raporttisi numeroiden sekoitukselta? Kansallisten ansioiden osalta sinun tarvitsee vain ymmärtää yksi: valintaindeksi.

Ennustetut kansallisen ansiorahoituksen katkaisut

Alla olevan kaavion raja-arvot koskevat opiskelijoita, jotka ottivat PSAT: n lokakuussa 2019 (toisin sanoen nämä ovat luokan 2021 raja-arvot).

Tässä on täydellinen luettelo Valintaindeksin tulokset joka on pätevä kansallisten ansioiden semifinalistiksi.

Osavaltio Valintaindeksi
Alabama 212
Alaska 212
Arizona 218
Arkansas 212
Kaliforniassa 221
Colorado 217
Connecticut 220
Delaware 219
DC 222
Florida 216
Georgia 219
Havaijilla 217
Idaho 214
Illinois 219
Indiana 215
Iowa 212
Kansas 214
Kentucky 214
Louisiana 212
Maine 213
Maryland 221
Massachusettsissa 222
Michigan 216
Minnesota 218
Mississippi 211
Missouri 214
Montana 210
Nebraska 213
Nevada 215
New Hampshire 215
New Jersey 222
Uusi Meksiko 211
New York 220
Pohjois-Carolina 217
Pohjois-Dakota 209
Ohio 215
Oklahoma 211
Oregon 217
Pennsylvania 217
Rhode Island 216
Etelä-Carolina 212
Etelä-Dakota 209
Tennessee 215
Texas 219
Utah 212
Vermont 212
Virginia 221
Washington 220
Länsi-Virginia 209
Wisconsin 213
Wyoming 209
Keskimääräinen tulos 215

Jos testasit Massachusettsissa, New Jerseyssä tai Washington DC: ssä, palkki oli erityisen korkea. Sinun pisteytettiin vähintään 222. Pohjois-Dakotassa, Länsi-Virginiassa ja Wyomingissa raja-arvot olivat pienimmät 209. Kaikkien osavaltioiden keskimääräinen raja-arvo oli 215.

Jos et ole vielä ottanut PSAT: ta ja tähdät kansallisiin ansioihin, sinun tulisi pyrkiä saamaan Valintaindeksi-pisteet 2-5 pistettä korkeampi kuin valtiosi raja-arvot. Syy, miksi sinun pitäisi pyrkiä hieman korkeammalle, on se, että karsintapisteet voivat vaihdella hieman vuodesta toiseen.

Paranna PSAT-pisteitäsi 150+ pisteellä, taattu

Näiden raja-arvojen perusteella, kuinka voit selvittää mitä osiotuloksia tarvitset PSAT: lla kansallisten ansioiden saamiseksi?

Puhutaan tavoitteista.

Mitä sinun pitäisi pisteyttää jokaisessa PSAT-osiossa?

Kuten edellä keskusteltiin, NMSC: n valintaindeksi laskee yhteen kolme osastopistettäsi ja kaksinkertaistaa ne. Selvitäksesi mitä tarvitset kullekin osalle, toimi yksinkertaisesti taaksepäin. Jaa valtion karsintapisteet 2: lla ja jaa se sitten 3: lla (tai haluamallasi tavalla kunkin osan kohdepisteiden perusteella).

Tarkastellaan keskimääräistä karsintapistettä 218. Jos sinulla on valintapisteet 218, jaksosi pisteet ovat yhteensä 109. Saadaksesi tämän summan, voit pisteet noin 36-37 jokaisessa osassa (Matematiikka, lukeminen, kirjoittaminen ja kieli).

Jos olet paljon vahvempi matematiikassa kuin kirjoituksessa, voit tavoittaa täydellisen matematiikan 38 ja hieman matalamman kirjoittamisen ja kielen. Kaiken kaikkiaan sinun on saatava jaksopisteet 30-luvulla jokaisesta PSAT-osiosta, jotta voit kilpailla kansallisista ansioista. Uudelleen, Tavoitteena on muutama piste minimiä korkeammalla , koska raja-arvot voivat vaihdella hieman vuodesta toiseen.

Jos tavoitteesi on nimetä kansallinen ansio-semifinalisti, sinun kannattaa ponnistella jonkin verran PSAT: n valmistelu. Alla on linkkejä hyödyllisiin resursseihin, kuten virallisiin PSAT-käytännön testeihin ja näytekysymyksiin.

Sinun täytyy murtaa kirjat, jotta saat purrfect-pisteet.

Kuinka valmistautua PSAT: lle

Paras tapa valmistautua PSAT: iin on tutustua virallisiin käytännön kysymyksiin ja itse ajoitettuihin PSAT-harjoitustesteihin. Pisteytä yrityksesi, selvitä vahvuutesi ja heikkoutesi ja suunnittele heikkoillesi alueille suunnattu opintosuunnitelma.

Riippuen siitä, mistä aloitat, sinun kannattaa laittaa vähintään 40 tuntia valmistelua. Sinun pitäisi tutustu testisisältöön tarkastella keskeisiä käsitteitä ja tottua PSAT / NMSQT: n hankalaan sanamuotoon. Samalla voit kokeilla erilaisia strategioita kysymyksiin vastaamiseksi tehokkaasti, kuten vastaustyyppien tunnistaminen ja eliminointiprosessin käyttö.

Yksi keskeinen osa opiskelua on virheiden tarkastelu ja analysointi. Sen sijaan, että tekisit harjoitustestin ja siirtyisit heti seuraavaan, sinun on varattava aika virheiden dekonstruoimiseksi pala kerrallaan. Ymmärsitkö kysymystä väärin, puuttuitko sisältötietoa vai tekikö huolimaton virhe? Ymmärtämällä virheesi juuren voit selvittää, mitä sinun on korjattava seuraavaa kertaa varten.

Kaikki valmistelusi eivät välttämättä kannata vain kansallisten ansioiden ja apurahojen avulla, mutta sen pitäisi myös auttaa sinua saavuttamaan erinomaiset pisteet SAT: lla!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.