Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

feature_summer.jpg

Jos mietit kesäsuunnitelmiasi, kannattaa harkita ennen yliopistoa toteutettavia kesäohjelmia. Nämä ohjelmat tarjoavat lukiolaisille mahdollisuuden elää ja oppia yliopistokampuksella.

milloin säännölliset päätökset tulevat

Tässä artikkelissa selitän erityyppiset ohjelmat ja ilmoitan sinulle osallistumisen edut ja haitat. Lisäksi ilmoitan sinulle, jos jonkin näistä ohjelmista tekeminen voi auttaa sinua pääsemään yliopistoon.Mikä on yliopistoa edeltävä kesäohjelma?

Yliopistoa edeltävä kesäohjelma tarjoaa lukiolaisille mahdollisuuden käydä oppitunteja yliopistossa ja kokea yliopiston elämää kesän aikana . Monet ohjelmat tarjoavat asuin- ja lähiliikenteen vaihtoehdon. Opiskelijat voivat olla asuntoloissa ikäisensä kanssa tai matkustaa kotoa, jos he asuvat lähellä yliopistoa. Nämä ohjelmat vaihtelevat tyypillisesti yhdestä kahdeksaan viikkoon.

Näiden ohjelmien aikana opiskelijat voivat paitsi ottaa kursseja yliopiston professoreilta tai vierailevilta tutkijoilta, mutta he voivat myös kuunnella alumnien luentoja ja osallistua sosiaaliseen toimintaan. Monet valikoivat yksityiset korkeakoulut, mukaan lukien Stanford , Harvard ja Columbia , tarjoavat esikoulun kesäohjelmia lukiolaisille.

Jotkut näistä ohjelmista ovat avointa ilmoittautumista (kuka tahansa voi osallistua), ja toiset vaativat pääsyä hakuprosessin kautta. Valikoivat ohjelmat edellyttävät tyypillisesti opettajien suosituksia, esseeitä ja standardoituja testipisteitä. Tarkista tietyn ohjelman verkkosivustolta pääsyvaatimukset.

body_benefits.jpeg

Yliopistoa edeltävien kesäohjelmien mahdolliset edut

Osa kesän viettämisestä opiskelemalla yliopistossa tai yliopistossa ei ehkä kuulosta hauskimmalta, mutta se voi tarjota useita mahdollisia etuja.

Valmistaudu korkeakouluelämään

Monille opiskelijoille sopeutuminen korkeakouluelämään voi olla hyvin vaikeaa. Ennen korkeakoulun kesäohjelmaa voit viettää aikaa yliopistokampuksella ja ottaa luokkia yliopiston professoreilta. Nämä ohjelmat voi helpottaa siirtymistä korkeakouluelämään, kun menet yliopistoon . Tunnet paremmin yliopistokurssin odotukset ja olet mukavampi navigoida yliopistokampuksella.

Tutki akateemisia etujasi

Ennen korkeakouluohjelmia voit käydä tunteja kiinnostavista aiheista tai voit löytää uusia kiinnostuksen kohteita. Voit käydä kursseja monista eri aiheista, kuten tietojenkäsittelytiede, teatteri, taloustiede ja filosofia.

Paranna korkeakoulujen jatkoa

Korkeakoulut haluavat nähdä, että hyödynnät kesääsi osallistuaksesi mielekkääseen toimintaan . Käymällä yliopistoa edeltävässä kesäohjelmassa voit osoittaa kiinnostuksesi tutkijoita ja osoittaa, että olet motivoitunut tekemään enemmän kuin mitä tarvitset akateemisten intohimosi harjoittamiseen.

Altistuminen tietylle korkeakoululle

Jos harkitset vahvasti tiettyyn korkeakouluun osallistumista, sen kesäohjelma voi auttaa sinua selvittämään, onko se oikea paikka sinulle. Saat tuntuman kampukselle ja sen sijainnille, ja saatat saada mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa nykyisten opiskelijoiden ja professoreiden kanssa. Tulet paremmin ymmärtämään, voitko nähdä itsesi menestyvän siinä ympäristössä.

Hanki uusia ystäviä

Sinun ei pitäisi alentaa näiden ohjelmien osallistumisen sosiaalisia etuja. Sinä pystyt tavata ihmisiä ympäri maailmaa ja muodostavat mielekkäitä suhteita, jotka kestävät ohjelman ulkopuolella.

body_remember.jpeg

miten muuntaa fahrenheitiksi

Muista, että näihin ohjelmiin osallistumisesta voi aiheutua kustannuksia.

Koulua edeltävien kesäohjelmien mahdolliset haitat

Vaikka monet opiskelijat nauttivat todella osallistumisesta näihin ohjelmiin, on otettava huomioon joitain asioita.

Kustannus

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat ovat kalliita. Esimerkiksi Harvardin seitsemän viikon lukion kesäohjelman 8 opintopisteen kurssi maksaa 5900 dollaria opetukselle ja 5400 dollaria asumiselle . Siihen ei sisälly edes kuljetusmaksuja, jos et asu Harvardin lähellä. Harvard tarjoaa kuitenkin jonkin verran taloudellista tukea, joka kattaa osan opetuksesta opiskelijoille, joilla on erinomaiset akateemiset tulokset ja jotka osoittavat taloudellisen tarpeen.

Kolmen viikon Stanford Pre-Collegiate Summer Institutesin all-inclusive-hinta on 6300 dollaria . Siihen sisältyy huone ja lauta sekä kuljetus Stanfordin ja San Franciscon kansainvälisen lentokentän välillä.

Nämä ohjelmat eivät välttämättä auta sinua pääsemään korkeakouluun

Monet korkeakouluasiantuntijat uskovat, että menee yliopistoa edeltävään kesäohjelmaan voi itse asiassa satuttaa mahdollisuutesi päästä valikoivaan yliopistoon . Jos menet kesäohjelmaan Brownissa ja haet Cornelliin, Cornell voi olettaa, että olet kiinnostunut enemmän Brownista.

Lisäksi yliopistoa edeltävien ohjelmien kustannusten vuoksi jotkut valintaneuvojat uskovat, että nämä ohjelmat ovat pohjimmiltaan varakkaiden opiskelijoiden kesäleirejä. Monet neuvoo opiskelijoita löytämään luovempia ja edullisempia tapoja tutkia intohimojaan. Voit esimerkiksi vapaaehtoisesti tehdä tutkimusta paikallisen yliopiston professorin kanssa tai työskennellä taidemuseossa.

On kuitenkin kesäohjelmia, jotka epäilemättä vaikuttavat korkeakoulujen päälliköihin. Ilmaiset, erittäin valikoivat kesäohjelmat, kuten Tutkimuslaitos ja Nuoret tekniikan ja tieteen tutkijat parantaa huomattavasti yliopistohakemustasi, koska he hyväksyvät vain rajoitetun määrän poikkeuksellisia opiskelijoita.

2 pelaajan korttipelit verkossa

helsinki-1.jpg

Täydellinen nolla / Flickr

Onko pre-College-kesäohjelma sinulle sopiva?

En suosittele, pitäisikö sinun tehdä ennen yliopistoa kesäohjelma. Se on sinun päätöksesi. Jos sinulla on kuitenkin varaa osallistua johonkin näistä ohjelmista ja sinusta tuntuu, että se olisi hyvä vaihtoehto sinulle, suosittelen räätälöimään sen omien etujen mukaiseksi. Suorita kursseja, jotka liittyvät aiottuun korkeakoulun pääaineeseesi, tai siirry korkeakoulun ohjelmaan, johon haluat ehkä osallistua .

Myös, En usko, että kalliiden ohjelmien tekeminen vahingoittaa tai auttaa merkittävästi korkeakoulujen sovelluksia . Siitä voi kuitenkin olla hyötyä, jos menestyt ohjelmassa ja saat erinomaisen suosituksen professorilta. Lisäksi, jos ohjelma herättää akateemista mielenkiintoa tai valmistaa sinua menestymään koulussa, se voi epäsuorasti auttaa mahdollisuuttasi saada pääsy valikoivimpiin korkeakouluihin.

on h2so4 vahva happo

Mitkä ovat tunnettuja yliopistoa edeltäviä kesäohjelmia?

Jos päätät osallistua johonkin näistä ohjelmista, on hyvä valinta sinulle, tässä on joitain suosittuja vaihtoehtoja tarkistaa:

Duke VINKKI

Duke TIP palvelee 4-vuotiaita nuoria. Sen on tarkoitus tarjota mahdollisuuksia akateemisesti lahjakkaille opiskelijoille. Olemme kirjoittaneet artikkeleita Duke TIP: n 7. luokan kykyjenhakuun ja Duke TIP SAT -vaatimuksiin.

Stanfordin kollegiaaliset kesäkorkeakoulut ja lukion kesäopisto

Nämä ovat kaksi erilaista kesäohjelmaa Stanfordissa. Kohteessa Lukion kesäopisto , voit ottaa neljänneksen Stanfordin luokista Stanfordin opiskelijoiden kanssa. Pre-Collegiate Summer Institutes Tarjoa kolmen viikon asumisohjelma opiskelijoille asumaan Stanfordin asunnoissa ja ottamaan luokka, jota ei usein anneta lukion tasolla.

Lahjakkaiden kesäinstituutti

Tämä ohjelma onsuoritetaan korkeakouluissa eri puolilla maata. Se on suunniteltu lahjakkaille ja lahjakkaille opiskelijoille 5-17-vuotiailta. On asuin- ja lähiliikuntaohjelmia.

Kesä @ Brown

Summer @ Brown tarjoaa lähes 200 kurssia, jotka vaihtelevat 1-4 viikon välillä. Ne on suunniteltu vastaamaan Brownin taiteiden opetussuunnitelmaa, ja heitä opetetaan ensimmäisen vuoden korkeakouluopetuksen tasolla.

johns hopkinsin siirron hyväksymisaste

Oikean ohjelman löytämiseksi on otettava huomioon useita tekijöitä: budjetti, ohjelman pituus, käytettävissä olevat kurssit ja luottovaihtoehdot (jotkut ohjelmat tarjoavat kursseja yliopistoluottoja varten) ja ohjelman sijainti . Jos siellä on korkeakoulu, joka todella kiehtoo sinua, tarkista koulun verkkosivusto, onko siellä kesäohjelmaa.

Voit käyttää Kesäohjelmahaku tunnistaa ohjelma, joka sopii tarpeisiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi.

body_beach.jpeg

Voit viettää kesän rannalla tai yliopistossa. Tai molemmat.

Kertaus

  • Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat tarjoavat sinulle mahdollisuuden kokea korkeakouluelämää, tutkia akateemisia kiinnostuksen kohteitasi ja saada ystäviä.
  • Vaikka nämä ohjelmat voivat auttaa sinua valmistautumaan korkeakouluun, pelkkä opiskelu ei vaikuta merkittävästi mahdollisuuteesi päästä valikoivaan yliopistoon.
  • Jos olet kiinnostunut yliopistoa edeltävästä kesäohjelmasta, voit löytää sen korkeakouluista ympäri maata. Voit osallistua luokkiin monista aiheista, joita ei yleensä tarjota lukiotasolla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.