Kalojen kuun merkki: mitä se tarkoittaa?

ominaisuus-kalat-cc0

Jos olet huomannut, että kuun merkki on Kaloissa, mietit todennäköisesti mitä se voi tarkoittaa persoonallisuudellesi. Kalojen kuun alla syntyneiden ihmisten tiedetään olevan sydämessään luovia unelmoijia --ja ymmärtäminen, miten Kalat-kuun merkki vaikuttaa elämääsi, voi auttaa sinua toteuttamaan nämä unelmat!

Tässä artikkelissa käsitellään:  • Mitä kuun merkit ovat ja mitä sinun on laskettava omasi
  • Kalojen kuun merkin kuusi tärkeintä ominaisuutta
  • Jokainen 12 aurinko / kuu -merkkiparista

Joten, lue lisää Kalojen kuun persoonallisuuspiirteistä ja siitä, kuinka aurinkomerkki toimii yhdessä Kalojen kuun kanssa!


keho-kalat-merkki-2-CC0

Kuumerkkien ymmärtäminen

Ensimmäiset asiat ensin, kuun merkki on yksi henkilökohtaisen syntymäkaavion kolmesta tärkeästä osasta , sekä aurinkomerkki ja nouseva merkki (alias nouseva).

Sinun aurinko merkki määrittää motivaatiot ja tärkeimmät kiinnostuksen kohteet elämässäsi. Sinun nouseva merkki on horoskooppi, joka oli taivaalla yläpuolella tarkka aika ja paikka, jonka olet synnyttänyt, ja se määrää kuinka esität itsesi maailmalle.

Kuumerkkisi edustaa kuitenkin sisäisiä tunteitasi ja tunteitasi - henkilökohtaiset, yksityiset ajatuksesi ja impulssisi, joita et välttämättä aina jaa muiden kanssa. Se vaikuttaa myös käyttäytymismallisi, mielikuvitustasi ja sopeutumiskykysi muutoksiin.

Saatat jo tietää, että aurinkomerkin selvittämiseksi tarvitset vain syntymäpäivän. Esimerkiksi kaikilla 19. helmikuuta - 20. maaliskuuta välisenä aikana syntyneillä ihmisillä on Kalat aurinkomerkkinä. Mutta kuunmerkin laskemiseksi sinun on tiedettävä syntymäpäivä, vuosi ja tarkka aika. Tämä johtuu siitä, että kuu kiertää jokaisen läpi 12 eläinradan merkkiä joka kuukausi, vaihtamalla merkkejä noin kerran kuukaudessa kaksi tai kaksi ja puoli päivää.

Joten, jos kuu oli Kaloissa syntymäsi aikaan - vaikka aurinkomerkki ei ole Kalat! - Sisimpiä tarpeitasi, tunteitasi ja tapaa, jolla käsittelet ja ilmaisette niitä, ohjaavat tämän joustavan ja juoksevan vesimerkin piirteet.

Täysikuu kaloissa: Onko sillä merkitystä?

Mietitkö, vaikuttaako kuun vaihe syntymäpäivänäsi kuun merkkiin? Joten esimerkiksi voi olla täysikuu Kaloissa?

Vastaus tähän kysymykseen on ei. Kuun vaihe (täysi, kasvava, laskeva) ei ole tässä tapauksessa todella tärkeä.

Niin, jos sinulla on Kalan kuun merkki, ei ole väliä, oletko syntynyt Kaloissa kasvavan, hiipuvan vai täysikuisen kanssa . Sinulla on edelleen Kalojen kuu-persoonallisuuden piirteet.

body-moon-sign-CC0

Kalojen kuun merkit tunnetaan herkistä, intuitiivisista ja idealistisista.

Kalojen kuun kyltin 6 tärkeintä ominaisuutta

Koska kuun merkki hallitsee sisintäsi ja Kalat tunnetaan kosketuksesta tunteisiinsa, Kalan kuun merkki tarkoittaa sinua erittäin herkkä henkilö. Kuussa Kaloissa olet todennäköisesti empaattinen, intuitiivinen, idealistinen unelmoija, joka on luova, romanttinen ja toisinaan hieman paeta taiteilija. Alta löydät kuvaukset Kalojen kuun alla syntyneiden kuudesta keskeisestä piirteestä.

Ominaisuus 1: Empaattinen

Kuuhunsa Kaloissa syntyneet ihmiset ovat herkkä ja myötätuntoinen sielu. He ottavat usein huomioon muiden ihmisten tunteet ja tarpeet tarvitsematta kertoa, mitä muut tuntevat ja ajattelevat. He yksinkertaisesti tietää mitä he käyvät läpi syvällä, emotionaalisella tasolla. Koska he voivat astua toisen kenkiin ja myötätuntoa niin helposti, ihmiset, joilla on kuu Kaloissa, eivät usein tuomitse, mikä tekee heistä erinomaiset kuuntelijat ja hartiat huutaa tarvitsevina aikoina. He tuntevat niin voimakkaasti, että voivat jopa itkeä kanssasi!

Päinvastoin, heidän voi olla vaikeampi tunnistaa ja vastata omiin emotionaalisiin tarpeisiinsa . Heidän tunteensa muuttuvat todennäköisesti usein, ja voi olla vaikea sanoa näitä muutoksia sanoiksi. Joten jos kuusi on Kaloissa, sinun on ehkä ajoittain tehtävä ylimääräisiä ponnisteluja ymmärtääksesi itsesi yhtä syvästi kuin muutkin.

Ominaisuus 2: Intuitiivinen

Luonnollisten empatioiden lisäksi ihmisillä, joilla on Kalakuu, on erittäin kehittyneet intuitiiviset kyvyt. He näkevät helposti muiden kehon kielen ja sanavalintojen takana olevan merkityksen ja asioiden pitäminen salassa heiltä on käytännössä mahdotonta (On onnekasta meille muille, että he ovat niin myötätuntoisia)!

Ne ovat jatkuvasti mukautettuja paitsi muihin ihmisiin myös ympäröivän maailman salaperäisiin, näkymättömiin virtauksiin. Joillekin ihmisille, joilla on kuu Kaloissa, tämä voi olla kykyjä, joita muut pitävät psyykkisinä. Esimerkiksi, he voivat lukea huoneen energian kuin ammattilaiset , ja jotkut raportoivat kokevansa ainakin yhden clair-kyvystä (alias selvänäköisyys, selvänäköisyys, selvätuntemus , jne.).

Ominaisuus 3: Idealistinen

Koska he näkevät, tuntevat ja ymmärtävät niin paljon, kuukaudellaan Kaloissa syntyneet ihmiset ovat usein idealistisia unelmoijia . He tietävät, mitä ihmiset tarvitsevat ollakseen tyytyväisiä ja täyttyneitä elämässä, JA he näkevät, milloin nykyinen todellisuutemme ei täytä näitä tarpeita.Jos kuun merkki on Kaloissa, saatat löytää itsesi yrittäen haaveilla tapoja ratkaista mielestäsi maailman ongelmat myötätuntoisesti.

Niin paljon näkeminen ja tunteminen tarkoittaa, että Kalalla kuun kanssa syntyneet ihmiset voivat kehittää alkuperäisiä oivalluksia ja käyttää niitä tekemään maailmasta parempi paikka itselleen ja muille . Olipa kyse sitten sademetsän pelastamisesta, julkisen puiston suunnittelusta tai viihtyisän naapurikahvilan luomisesta, heidän tekemäsä ajatukset perustuvat heidän näkemykseensä ihanteellisesta maailmasta.

Ominaisuus 4: Luova

Kun kuu on Kaloissa, luovan ulostulon saaminen on välttämätöntä! Tämä sijoitus syntymäkaavioon antaa ihmisille elävän mielikuvituksen ja rikkaan sisäisen elämän että he voivat kanavoida mihin tahansa valitsemaansa taidemuotoon.

Esimerkiksi Kalakuun ihmiset voivat vetää maalaamiseen, näyttelemiseen, tanssimiseen, kirjoittamiseen, soittamiseen tai jotain sellaista, kuten uusien reseptien kehittäminen perheelleen ja ystävilleen. Mitä tahansa heidän on pakko luoda, siinä on merkki Kalojen kuun kyvystä nähdä syvällinen kauneus jokapäiväisessä elämässä ja ympäröivissä ihmisissä.

Kalojen kuu saa ihmiset voimakkaasti sopeutumaan kaikenlaiseen taiteeseen ja vaikuttamaan syvästi siihen. Niin, Jos kuusi on Kaloissa, eikä sinulla ole tällä hetkellä luovaa ulostuloa, mene sinne ja aloita vaihtoehtojesi tutkiminen! Se on todennäköisesti erittäin tyydyttävä kokemus sinulle.

Ominaisuus 5: Romanttinen

Kuukirjauduttuaan syntyneet ihmiset Kalat ovat todellisia romantikkoja maailmassa. Heidän idealisminsa, empatiansa ja myötätuntonsa tarkoittavat, että he haaveilevat täydellisestä rakkaussuhteesta. Mutta heidän kykynsä nähdä potentiaalia ympäröivissä ihmisissä ja tilanteissa voi saada heidät ajattelemaan löytäneensä ihanteellisen vastaavuutensa ... kun he eivät todellakaan ole löytäneet.

suurempi kuin symboli matematiikassa

Heidän ystävällisyytensä ja halunsa nähdä rakkaimpiensa parhaat puolet voivat johtaa siihen, että Kalojen kuu-henkilöä hyödynnetään suhteissa. Ja heidän empaattiset (tai jopa psyykkiset) kykynsä voivat saada heidät unohtamaan omat tarpeensa yrittäessään huolehtia muista.

Joten, kun Kalojen kuu-yksilö voi olla yksi ehdoitta rakastavimmista ja uskollisimmista kumppaneista, jota kukaan voisi koskaan pyytää , on tärkeää, että ne luovat vahvat ja terveelliset rajat henkilökohtaisiin suhteisiin.

Ominaisuus 6: Escapist

Heidän äärimmäinen herkkyytensä ihmisille ja ilmakehille voi viedä myötätuntoisia Kaloja. Heihin vaikuttavat syvästi traagiset uutiset, heidän ystäviensä ja perheidensä päivittäiset ongelmat sekä ASPCA-mainokset, joissa näkyy nälkää pitäviä pentuja. (Ollakseni oikeudenmukainen ... nuo mainokset ovat kovia meille kaikille!)

Tämän takia, joskus niiden, joiden kuu on syntynyt Kaloissa, täytyy paeta omaan kauniiseen fantasiamaailmaansa. Tämä voi muodostaa turvallisen fyysisen tilan luomisen olla yksin jonkin aikaa, tai se voi tarkoittaa uppoutumista omaan taiteeseensa ja unelmiinsa. Se voi yllättää ja hämmentää ihmisiä, kun heidän kalan ystävä tai rakastaja muuttaa yhtäkkiä suuntaa keskivirrassa ja irrottautuu ympärillään tapahtuvasta, mutta voit olla varma, että kalasi tarvitsevat tauon.

Äärimmäisissä tapauksissa tämä tarve paeta elämän ankarammasta todellisuudesta voi muuttua riippuvuuksiksi huumeisiin tai alkoholiin. Joten on tärkeää, että Kalat kuu-persoonallisuus löytää terveellisiä tapoja päästä eroon kaikesta!

vartalo-maapähkinävoi-hyytelö-CC0

Aurinkomerkki ja kuun merkki toimivat yhdessä (kuten maapähkinävoi ja hyytelö!) Muodosta persoonallisuutesi.

12 aurinko / kuu -merkin pariliitosta

Jos sinulla tai jollakin tuntemallasi henkilöllä on kuun merkki Kaloissa, jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka aurinko ja kuu toimivat yhdessä syntymäkaaviosta muokkaamaan ihmisen persoonallisuutta!

Todellinen koko 14 tuumaa

Oinas Aurinko / Kalat Kuu

Syntynyt uraauurtavalla hengellä Oinas ja Kalojen luovuus tarkoittaa sitä ihmiset, joilla on tämä merkkiyhdistelmä, muodostavat oman tiensä elämässä . Koska nämä ihmiset eivät ole tyytyväisiä kohtaloon tai arkipäivään, he sijoittavat seikkailua elämänsä jokaiseen osa-alueeseen. He rakastavat kokeilla uusia asioita, ja unelmansa innoittavat heitä yrittämään saavuttaa sitä, mitä muut saattavat pitää mahdottomana - ja useimmiten he onnistuvat!

Niiden vahva intuitio yhdistettynä kykyyn ottaa viisaasti riskejä voi tehdä Oinas-aurinko / Kalat-kuusta erinomaisen liikeyrityksissä, jotka vaativat myös tietyn määrän keinottelua.

Härkä Aurinko / Kalat Kuu

Kuri ja itsepäinen ominaisuudet Härkä yhdessä Kalojen merkin idealismin kanssa nämä henkilöt suojelevat voimakkaasti sitä, ketä ja mitä rakastavat . Lukuisten luovien kykyjen ansiosta nämä ihmiset voivat menestyä erityisesti taiteilijoina tai käsityöläisinä. Mutta jos he pystyvät kanavoimaan Härän sitkeyden ja Kalojen visionääriset ominaisuudet, nämä ihmiset eivät voi saavuttaa mitään.

Vaikka he ovat luonteeltaan ystävällisiä ja suvaitsevaisia, heidän perustavanlaatuinen taipumuksensa aistilliseen ylimäärään saattaisi saada ihmiset, joilla on tämä merkkiyhdistelmä, unohtamaan tavoitteensa ja tulevaisuuden visiot.

Kaksoset aurinko / kalat kuu

Nopea ja mukautuva mieli Kaksoset yhdistettynä Kalojen mielikuvitukseen ja intuitioon tekevät näistä ihmisistä horoskoopin havaittavimmat. Heidän elämänsä muuttuu jatkuvasti, ja juuri niin he pitävät siitä !

Heidän luonnollinen uteliaisuutensa ajaa ihmiset, joilla on tämä merkkiyhdistelmä, hankkimaan mahdollisimman paljon tietoa, ja jos he päättävät olla käyttämättä luovia kykyjään taiteessa, yksi älyllisistä ammateista - kuten opetus - voisi olla heille todella tyydyttävä.

body-tervetuloa-merkki-CC0

Henkilö, jolla on syöpä-aurinkomerkki ja Kalat-kuun merkki, tunnetaan lämpimästä ja vieraanvaraisesta.

Syöpä aurinko / kalat kuu

Ravitsevilla ominaisuuksilla Syöpä ja Kalojen empatia, henkilökohtaiset suhteet ovat kaikkea ihmisille, joilla on tämä yhdistelmä. Ymmärtäväinen ja lämminhenkinen, heidän lähestyttävyytensä tekee heistä houkuttelevia melkein kaikille tapaamisille! Mutta koska heidän mielialansa ja tunteensa vaikuttavat heihin niin voimakkaasti, heidän on oltava lähellä ihmisiä, jotka voivat tarjota tunteen vakaudesta ja turvallisuudesta.

Uramahdollisuuksien suhteen nämä ihmiset ovat luonnollisia parantajia, ja he voivat tehdä ihmeitä hoitajina ja terapeuteina. Temppu on valita ura, jossa syöpä-aurinko / Kalat-kuu voivat jakaa huolehtivan luonteensa muiden kanssa!

Leijona Aurinko / Kalat Kuu

Kun kunnianhimo ja innostus Leo tapaamaan Kalojen myötätuntoa ja anteliaisuutta , tuloksena on dynaaminen ja ilmeikäs persoonallisuus . Nämä magneettiset yksilöt ovat syntyneet ritarillisina, ja heillä on syvä halu lisätä romantiikkaa elämänsä kaikkiin puoliin.

Itse asiassa ihmiset, joilla on aurinko Leo / Kalat, tekevät erinomaisia ​​näyttelijöitä ja esiintyjiä, mutta jos he eivät halua mennä tätä reittiä, heistä voi tulla joitain parhaita johtajia ja yrittäjiä. Vahva työetiikka yhdistettynä myötätuntoon ja ymmärrykseen muita kohtaan tekee heistä ihanteelliset pomot.

Neitsyt Aurinko / Kalat Kuu

Tässä logiikka ja ahkera ominaisuudet Neitsyt yhdistää Kalojen syvyyteen ja viisauteen . Nämä ihmiset ovat kohteliaita, ystävällisiä, hyviä ihmisten kanssa ja näyttävät yksinkertaisesti syntyneen näkemyksellä, jota tarvitaan elämässä menestymiseen.

Hyvin abstraktien käsitteiden ja teorioiden käsittelyssä nämä mietiskelevät ihmiset voivat tulla levottomiksi, elleivät he saa tarpeeksi henkistä stimulaatiota tekemästään työstä. Palveluammattilaiset voisivat tarjota näille ihmisille erinomaiset mahdollisuudet hyödyntää yhdistettyjä älyllisiä ja emotionaalisia kykyjään.

Vaaka Aurinko / Kalat Kuu

Sanat altruistinen, hienostunut, tahdikas ja epäitsekäs kaikki tulevat mieleen a: n alla syntyneelle Vaaka aurinko ja Kalat kuu. Mitä käytännöllisyydestä puuttuu, nämä ihmiset korvaavat pizazzin, tyylin ja herkkyyden muiden tarpeisiin.

Jos he eivät käytä huomattavia taiteellisia kykyjään jollakin suunnittelualalla (kuten muoti tai graafinen taide), ihmiset, joilla on tämä merkkiyhdistelmä, voivat tehdä erinomaisia ​​välittäjiä ja diplomaatteja. Tämä johtuu heidän luontaisesta kyvystään ymmärtää muiden näkemyksiä ja löytää kompromisseja, jotka tekevät kaikista onnellisiksi.

kehon magnetismi-CC0

Skorpioni-aurinko / Kalat-kuu-ihmisellä on sisäinen magnetismi, joka houkuttelee ihmisiä heidän luokseen. (Mutta ne eivät ole, kuten LITERAL magneetteja.)

Skorpioni Aurinko / Kalat Kuu

Nämä ihmiset ovat salaperäisiä ja kekseliäitä Skorpionit ja syvästi henkinen kuin Kalat. Monet ihmiset, joilla on tämä merkkiyhdistelmä on eläinmagneettista, mikä tekee niistä erittäin houkuttelevia potentiaalisille kumppaneille .

Nämä ihmiset pystyvät aistimaan todellisuuden pidemmälle kuin mitä tavallinen ihminen voi havaita, ja nämä ihmiset saattavat olla vahvasti kiinnostuneita uskonnosta - mutta he valitsevat aina omat oivalluksensa siitä, mitä muut heille kertovat, koska he vaistomaisesti tietävät, mikä on oikein. Nämä ihmiset tarvitsevat vapautta edetä omilla henkisillä poluillaan, ja heistä voisi tulla erinomaisia ​​uuden ajan uskonnollisia johtajia tai guruja.

Jousimies Aurinko / Kalat Kuu

Ihmiset, joilla on syntynyt ennakkoluuloton ja suvaitsevainen ominaisuus Jousimies yhdessä Kalojen idealismin kanssa todennäköisesti joutuvat taistelemaan underdogin puolesta mistä tahansa suuresta syystä. Älykkäät, filosofiset ja hyväsydämiset nämä henkilöt todella näkevät itsensä ja muiden arvon.

Matkan ja seikkailun takana ihmiset, joilla on tämä merkkiyhdistelmä, haluavat ylittää rajoja ja haastaa yhteiskunnan normit. He olisivat tyytyväisiä mihin tahansa ammattiin, jonka avulla he voivat olla hyödyllisiä samalla, kun he tyydyttävät tarpeensa nähdä uusia nähtävyyksiä ja pelata uusilla ideoilla.

Kauris Aurinko / Kalat Kuu

Sekoitus Kauris kunnianhimo ja ajaminen Piscean-näkemyksellä ja myötätunnolla tekevät tästä merkistä kärsiville ihmisille tehokkaita yhteiskunnallisia uudistajia. Nämä ihmiset pystyvät muuttamaan idealistiset ajatuksensa käytännölliseksi.

Rehelliset ja omistautuneet, mutta sisäisesti herkkiä, nämä ihmiset työskentelevät ahkerasti saavuttaakseen tavoitteet, jotka antavat heille aineellisen turvallisuuden - mutta he yrittävät olla tekemättä toisten varpaita noustaessa tikkaita menestykseen. Tämän seurauksena politiikka voi tarjota erinomaisen lähtökohdan Kauris-aurinko / Kalat-kuu-yksilön lahjoille.

Vesimies Aurinko / Kalat Kuu

Sinun olisi vaikea löytää ketään yhtä alkuperäistä kuin joku, joka on syntynyt Vesimies aurinko ja Kalat kuu. Vesimiehen puoli tekee heistä samanaikaisesti epäkeskeisiä ja luotettavia, ja Kalojen kuun myötä heistä tulee entistä lempeämpiä ja havaitsevia ympäröivien ihmisten tarpeista.

Vesimies aurinko / Kalat-kuuhun ihmiset ovat yleensä keskittynyt hyperkohtaisesti omiin tarpeisiinsa. Koska he ovat luonnollisia kulttuuritrendien ja -mahdollisuuksien opiskelijoita, heillä on taipumus menestyä taloudellisissa hankkeissa, koska he ovat halukkaita ottamaan riskejä.

Kalat Aurinko / Kalat Kuu

Tupla-whammy kanssa Piscean piirteet, ihmiset, joilla on sekä aurinko että kuu Kaloissa, voivat kamppailla pitääkseen ainakin yhden jalan todellisessa maailmassa . Fantasiat näyttävät todellisilta, ja todellisuus voi tuntua eteläiseltä Kaloille / Kaloille. Näillä yksilöillä on kaikki kalojen ominaisuudet lapioissa - sekä positiiviset (kuten myötätunto) että negatiiviset (kuten riippuvuutta aiheuttavat käyttäytymiset paeta).

Koska nämä ihmiset ovat niin intuitiivisia ja kriittisiä ajattelijoita, he voivat menestyä missä tahansa ammatissa, jota he kiinnostavat, mutta enemmän kuin mikään muu aurinko / kuu-yhdistelmä, he tarvitsevat jokapäiväistä elämäänsä luovuuden ja näkemyksen tarjoamiseksi. ylläpitää heidän muuten optimistisia persoonallisuutensa.

body-whats next-c0

Mitä seuraavaksi?

Jos haluat oppia vielä enemmän siitä, mitä tarkoittaa olla Kaloja, Älä missaa tätä vesimerkkiä koskevaa perusteellista artikkeliamme.

Mietitkö, minkä tyyppiset ihmiset ovat yhteensopivia Kalojen kanssa? Tämän artikkelin pitäisi auttaa!

Ja jos olet kiinnostunut oppimaan lisää kaikki eläinradan merkit , olemme luoneet pohjamaalin juuri sinulle!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.