Kalayhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

ominaisuus-kalat-päivämäärä-merkki

Jos on yksi horoskooppimerkki, jolla on suuria tunteita, se on kalastaa . Kun Kalat tuntevat tarpeeksi empatiaa kaikille, he voivat saada vankan ystävän ja kumppanin.

yhteinen sovellus vs koalitio -sovellus

Mutta mitä luonteenpiirteitä tämä verenvuotoinen sydän etsii rakkaudesta ja ihmissuhteista? Täydellinen opas Kala -yhteensopivuudesta vastaa kysymyksiinne siitä, mikä sopii parhaiten Kalat ja paljon muuta , mukaan lukien seuraavat:  • Kalat -tähtimerkin ydinominaisuudet
  • Luonteenpiirteet, jotka tekevät Kalat paras ja huonoin ottelu
  • Sijoitus Kalat -yhteensopivista merkeistä vähiten yhteensopivimpiin
  • Kolme tärkeintä otetta Kalat parisuhteessa.

Oletko valmis oppimaan lisää tästä vesimerkistä? Aloitetaan sitten.

Ominaisuuskuva: Numerologinen merkki/ Flickr

runko-kalat-merkki-pyörä

Kalan ydinpiirteiden tunteminen auttaa sinua ymmärtämään, miksi tietyt merkit ovat yhteensopivampia Kala -kalojen kanssa kuin toiset. (Numerologinen merkki/ Flickr )

Kalat ydinominaisuudet

Viimeisenä horoskooppipyörän merkkinä Kalat (syntynyt 20. helmikuuta-20. maaliskuuta) tunnetaan ottamasta kaikkien sitä edeltävien horoskooppimerkintöjen emotionaalinen taakka. Hallitsee planeetan Neptunus - joka on nimetty roomalaisen merien jumalan mukaan - Kalan kyky tuntea, kuvitella ja luoda on syvällä.

Kalaystävän tai kumppanin saaminen on kuin päivystysterapeutti: a Kalat kuuntelevat väsymättä ongelmiasi lempeänä tarkkailijana , älä koskaan hyppää tuomitsemaan tai tarjoamaan ei -toivottuja neuvoja. Mutta Kalat voivat joskus menettää keskittymisensä keskusteluun, ei siksi, että he eivät välitä, vaan koska he haaveilevat! Kalat haaveilevat usein mahdollisuuksista ja todellisuudesta nykyhetken ulkopuolella.

Koska Kalat ovat niin uskomattoman herkkiä, he voivat joskus irrottautua tässä ja nyt tapaksi selviytyä tunteista, joita he ottavat vastaan . Kun he todella tuntevat tarvetta luoda etäisyyttä myötätuntoisen sydämensä ja joidenkin elämän kivuliaiden puolien välille, Kalat voivat kääntyä erilaisten pakolaismuodoiden puoleen, jotka eivät ole niin terveellisiä. Ollakseen paras versio itsestään, a Kalan on kyettävä pysymään ankkuroituna kiinteään maahan, vaikka se antaisi itsensä kuvitella ja uneksia.

Tästä lempeästä, huolehtivasta merkistä on niin paljon opittavaa. Muista tutustua täydelliseen oppaaseemme saadaksesi syvällistä tietoa Kalasta!

body-kysymysmerkki

Mikä tekee kaloista hyvän ottelun?

Kala -yhteensopivilla merkeillä on todennäköisesti viisi tärkeää luonteenpiirrettä - katso ne alta.

Ominaisuus 1: Maadoitus

Kalan parhaan ottelun pitäisi pystyä pysymään todellisuudessa. Mielikuvitukselliset Kalat voivat yleensä olla päänsä pilvissä ja haaveilla siitä, miten asiat voivat olla sen sijaan, että käsiteltäisiin jokapäiväisen elämän realiteetteja. Kumppani, joka voi tuoda Kalat takaisin maan päälle - ja auttaa heitä miettimään konkreettisia tapoja käsitellä elämän haasteita, joihin ei liity eskapismia - auttaa tasapainottamaan tämän tähtimerkin todellisuuden.

Käytännölliset merkit auttavat myös Kalat hyödyntämään luovuuttaan. Vaikka Kalat on suunnattu uusien asioiden luomiseen ja kuvittelemiseen, ne kamppailevat usein näiden visioiden toteuttamiseen liittyvien käytännön asioiden kanssa. Maadoitettu ystävä tai kumppani voi auttaa heitä toteuttamaan unelmansa ja jakamaan ne maailmalle.

Ominaisuus 2: Kärsivällisyys

Kalat eivät koskaan tarkoita olevansa vaikeita, mutta heidän epävarmuutensa ja ahdistuksensa väärän asian suhteen voivat joskus olla uuvuttavia. Siksi hyvällä Kala -kumppanilla on oltava loputon kärsivällisyys. Heidän on kyettävä lohduttamaan ystäväänsä, kun he tuntevat olonsa epävarmaksi, ja heidän rohkaisunsa pakottaa Kalat jahtaamaan unelmiaan.

Ottaa kärsivällisiä ihmisiä elämässään ei estä Kalat saamasta näitä pimeitä hetkiä, mutta se tekee tarkoittaa, että he toipuvat heistä nopeammin. Kun Kalat voivat paremmin, he ovat loputtoman kiitollisia kumppanilleen kärsivällisyydestä - ja heidän kumppaninsa voi luottaa siihen, että Kalat osoittavat heille samaa kärsivällisyyttä.

Ominaisuus 3: Hengellisyys

Kalan yhteensopivat merkit ovat todennäköisesti erittäin hengellisiä. Yksi horoskoopin hengellisimmistä merkeistä Kalat tuntevat vahvan yhteyden muihin merkkeihin, jotka viljelevät hengellisiä käytäntöjä, elävät hengellisen tarkoituksensa puolesta ja haluavat keskustella sisäisestä maailmastaan.

Kalat näkevät myös henkilön, jolla on vahva hengellinen elämä empaattinen ja myötätuntoinen - kaksi muuta ominaisuutta, joita Kalat arvostavat kumppanissa. Koska Kalat ovat niin lempeitä ja herkkiä, ystävällinen ihminen heidän puolellaan on välttämätöntä.

Ominaisuus 4: Objektiivisuus

Kun elämä ei hallitse, Kalat voivat olla vaikeita nähdä asiat sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat. Kalat saattavat liioitella tilanteen negatiivisia puolia tai pakkomielle mahdollisista (tai mahdottomista!) Tuloksista. Siksi Kalan parhaalla ottelulla on oltava objektiivisuuden lahja. Kalat ovat kiinnostuneita ihmisistä, jotka voivat ottaa askeleen taaksepäin ja nähdä tilanteen Todella On.

Kalat tarvitsevat viileän pään kumppanin, joka puhuu heidät varovasti emotionaalisista sulamista tai surua vastaan, kun he eivät näe syytä yksin. Kun Kalat voivat hyvin, he tarvitsevat myös ystävän tai kumppanin, jonka objektiivisuus voi auttaa heitä tunnistamaan konkreettisia toimia voidakseen toteuttaa luovia suunnitelmiaan.

Ominaisuus 5: Suoraan sanottuna

Kalan akuutti herkkyys muiden tunteille voi joskus saada heidät tukahduttamaan omat tunteensa . He voivat pelätä loukata muiden tunteita tai aiheuttaa loukkaa, joten heillä on taipumus pitää todelliset tunteensa itsellään välttääkseen vahingoittamasta itseään ja muita. Valitettavasti tämä ei ole hyväksi myöskään Kaloille. Tämä merkki on onnellisin, kun he voivat olla haavoittuvaisia!

Suoran kumppanin kanssa Kalat voivat tuntea olonsa turvalliseksi myös olla suoraviivainen. Suhteessa Kalat epäröivät olla rehellisiä siitä, mitä he ajattelevat ja tuntevat, voivat lähettää sekavia signaaleja merkittäville muille, mikä voi johtaa konfliktiin. Siksi a Kalan yhteensopivimman merkin on oltava ystävällinen, mutta suora. Näin he voivat olla rehellisiä Kalaille siitä, miten heidän emotionaalinen epärehellisyytensä vaikuttaa suhteeseen, ja rohkaista Kalat puhumaan totta, vaikka he olisivat hieman peloissaan.

kehon turhautunut-vihainen-huolissaan-peloissaan

Kalat ovat kärsivällisiä ja lempeitä ihmisiä, mikä tarkoittaa, että on joitain merkkejä, jotka saattavat olla liian röyhkeitä ja rohkeita heille. Tässä on ominaisuuksia, joita Kalat pitäisi varoa kumppanissa tai ystävässä.

Mikä tekee kaloista huonon ottelun?

Seuraavat viisi ominaisuutta, jotka eivät vain ole yhteensopivia tämän tähtimerkin kanssa. Jos sinulla on yksi tai useampi näistä ominaisuuksista, saatat olla huono ottelu Kalat!

on 3,6 gpa hyvä yliopistossa

Ominaisuus 1: Passiivinen aggressiivisuus

Kalan tavanomainen lähestymistapa konflikteihin on kommunikoida passiivisesti aggressiivisesti, joten jos heidän kumppaninsa oletuksena on sama konfliktinratkaisutyyli, kun asiat kuumenevat, mitään ei koskaan ratkaista. Itse asiassa pari passiivisesti aggressiivista kumppania voi aiheuttaa lisää sydänsärky pitkällä aikavälillä.

Kumppani, joka pystyy vastustamaan tarvetta vastata Kalajen salaperäisiin piikkeihin aliarvostetuilla kommenteilla, voi tuoda esiin Kalan paremman puolen. Sen lisäksi, että se auttaa konfliktien ratkaisemisessa nopeammin, se myös kannustaa Kalat ylläpitämään terveitä lähestymistapoja konfliktin ratkaisemiseksi parisuhteessa.

Ominaisuus 2: Dominointi

Hellävaraiset Kalat voivat kamppailla ollakseen vakuuttavia. Kun Kalat muodostavat parin hallitsevan kumppanin kanssa, heillä on taipumus seurata heidän esimerkkiään minne tahansa he menevätkin - vaikka paikkaan, joka ei ole Kalaiden edun mukaista. Pahimmassa tapauksessa tämäntyyppinen epäsäännöllinen suhde voi jättää Kalat tuntemaan, ettei heillä ole valtaa tehdä päätöksiä itse.

Kalat alistuvat aidosta paikasta, jossa he haluavat asettaa muiden tarpeet etusijalle ja tehdä heidän rakkaansa onnellisiksi. Mutta tämä voi antaa tuloksen, kun Kalan ystävät ja perhe eivät tiedä milloin perääntyä. Kalat tarvitsevat ystäviä ja kumppaneita, jotka pyrkivät kompromissiin parisuhteessa.

Ominaisuus 3: Herkkyys

Olipa se suunnattu kohti Kalaa tai muita, herkkyys on suuri sammutus Kalat. Tämä tähtimerkki ei kestä muiden loukkaantumista, ja Kalat kamppailevat ymmärtääkseen tunteettomasti toimivan kumppanin motiiveja.

Tietysti jotkut persoonallisuuden piirteet voivat ilmetä tunteettomuutena, vaikka niitä ei olisikaan tarkoitettu niin - esimerkiksi itsevarmuus tai raaka rehellisyys. Jos olet sellainen henkilö, joka vain 'kertoo sen sellaisena kuin se on' seurauksista riippumatta, et todennäköisesti sovi Kalat.

Ominaisuus 4: Perfektionismi

Kalan yhteensopivimmat merkit eivät todennäköisesti ole perfektionisteja. Kalat ovat luovia, mikä tarkoittaa usein sitä, että he kokevat muutamia vääriä alkuja ennen kuin he pääsevät minne haluavat. Mutta Kalat taipuvat myös olemaan melko ankaria itselleen, joten perfektionistinen kumppani lisää todennäköisesti vain polttoainetta Kalan itsekritiikkiin .

Kun Kalat tuntevat ystävän tai kumppanin täydellisyyden, tämä tähtimerkki voi vetäytyä, koska he pelkäävät tuomiota . Ollessaan jonkun kanssa, joka voi nauraa pienille virheille ja kuunnella tuomitsematta, saa Kalat tuntemaan, että heidän ei tarvitse esittää parisuhteen täydellisyyttä. Tämä saa myös Kalat tuntemaan itsensä haavoittuvaisiksi!

Ominaisuus 5: emotionaalinen vetäytyminen

Ihmisten välisten konfliktien edessä jotkut tähtimerkit vetäytyvät emotionaalisesti saadakseen haluamansa. Kalat on yksi niistä merkeistä, mikä tarkoittaa he eivät voi hyvin kumppaneiden kanssa, joilla on myös taipumus vetäytyä pois.

Lopulta tähtimerkit, jotka sulkeutuvat emotionaalisesti erimielisyyksien aikana, luultavasti tekevät sen vain itsesuojelun muodossa, mutta kun kaksi on emotionaalisesti vetäytynyt, suhde itse kärsii. Kalat -kumppani, joka voi varovasti vetää kaiken avoimesti tarkoituksenmukaista käsittelyä varten, auttaa Kalat tuntemaan olonsa turvalliseksi jakaa.

kehon-astrologia-kaavio

Kenen kanssa Kalat ovat yhteensopivia? Jokainen tähtimerkki sijoittui vähiten yhteensopivaan

Kalan yhteensopivuus muiden horoskooppimerkien kanssa riippuu siitä, miten jokainen tähtimerkki lähestyy viestintää, yhteisiä etuja ja arvoja. Seuraavassa taulukossa on täydellinen kuvaus siitä, miten jokainen tähtimerkki sopii Kala -kaloihin perustuvat niiden yhteensopivuuteen rakkaudessa, ystävyydessä ja viestinnässä.

Merkki Pariliitos Yleinen yhteensopivuus Rakkaus Ystävyys Viestintä
kalastaa Keskitaso Korkea Keskitaso Keskitaso
Oinas Matala Keskitaso Keskitaso Matala
Härkä Korkea Korkea Korkea Keskitaso
Kaksoset Matala Matala Matala Keskitaso
Syöpä Korkea Korkea Korkea Korkea
Leo Keskitaso Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Neitsyt Keskitaso Korkea Korkea Keskitaso
Vaaka Keskitaso Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Skorpioni Korkea Korkea Korkea Korkea
Jousimies Matala Keskitaso Matala Matala
Kauris Korkea Korkea Korkea Korkea
Vesimies Matala Matala Keskitaso Keskitaso

Seuraavaksi kuvaamme Kalat -yhteensopivia merkkejä vähiten, puoliväliin, kaikkein yhteensopivimpiin.

vartalo-varjo-rakkaus-pari

Jos Kalat etsivät syvää ja täyttävää suhdetta, heidän tulisi ehdottomasti pitää nämä horoskooppimerkit mielessä.

Yhteensopivuus korkeiden kalojen kanssa: Härkä, Syöpä, Skorpioni, Kauris

Joten kenen kanssa Kalat ovat parhaiten yhteensopivia? Tähtimerkit, jotka muodostavat Kalat parhaan ottelun, ovat Härkä , Syöpä , Skorpioni ja Kauris .

Kalat ja Härkä

Härkä ja Kalat sopivat hyvin kotimaiseen autuuteen , jakaa aistillisuutta, luovuutta ja innostusta älyllisistä keskusteluista. He voivat viettää tuntikausia kotona, luoda, sisustaa ja jopa järjestää juhlia rakkailleen.

Taureanit tarjoavat myös Kaloille maadoituksen, jota he kipeästi tarvitsevat. Härkä ei välitä käytännöllisyydestä, mikä voi auttaa Kaloja elämään parasta elämäänsä. Lisäksi Kalan lempeä luonne voi auttaa Härkää tuntemaan olonsa mukavaksi irtautua rutiinistaan ​​nauttiakseen uusista asioista. Vaikka he eivät jaa kaikkia piirteitä, tämä pari tasapainottaa toisiaan kaikilla oikeilla tavoilla .

Kalat ja syöpä

Syöpä ja Kalat ovat tunnettuja hoitajia, ja he löytävät huomaavaisuuden ja myötätunnon, joita molemmat haluavat toisiltaan . Erittäin empaattisina merkeinä nämä kaksi voivat kuitenkin ottaa toistensa emotionaalisen taakan ... mikä on hyvä asia! Usein Kalat voivat tuntea kantavansa maailman painon harteillaan, mutta Syövät ovat halukkaita ja kykeneviä keventämään emotionaalista kuormitustaan.

Itse asiassa sekä Kalat että Syöpä loistavat, kun he muodostavat merkityksellisiä yhteyksiä muihin. Kala-syöpäpariskunta voi viettää eliniän laajentaakseen tunnettuansa vieraanvaraisuuteensa ystäviin ja perheeseen ja sitoutuakseen siihen jännitykseen, joka saa muut tuntemaan olonsa kotoisaksi. Älä ole yllättynyt, kun tämä pari tulee lämpimän aterian kanssa, kun olet vaikeassa ajassa, tai voit jäädä heidän kanssaan viikkoiksi, kun etsit uutta asuinpaikkaa. Ystävällisyyden ja anteliaisuuden yhteiset arvot tekevät tästä pariliitoksesta yhden, joka on tarkoitettu menestymään.

Kalat ja Skorpioni

Skorpioni ja Kalat ovat molemmat erittäin hengellisiä. Nämä kaksi yhdistävät syvästi omistautumisensa kautta vaalimaan rikas sisäinen elämä ja elämään hyvin hiottujen maadoitusperiaatteiden mukaisesti. Kalat ja Skorpioni tunnistavat toistensa herkän puolen ja haluavat luoda tilaa molemmille kumppaneille ilmaista tunteensa turvallisesti.

nesteen tilavuuden puutteen hoitotyön diagnoosi

Mitä muuta yhteistä näillä merkeillä on? Emotionaalisen rehellisyyden arvostaminen. Sekä Skorpionit että Kalat haluavat kumppaneidensa olevan avoimia ja rehellisiä heille. Usko siihen, että toinen kumppani rakastaa heitä ehdoitta ja päättää olla rehellinen tunteistaan, pitää Kalat-Skorpioni-parin yhdessä koko elämän.

Kalat ja Kauris

Kaurilla ja Kalalla on hyvin erilaisia ​​tapoja ja ne näyttävät täydellisiltä vastakohdilta, mutta yhteiset intressit voivat tuoda heidät yhteen vahvassa ja velvollisessa suhteessa . Vaikka Cap on konformisti ja Kalat hieman kapinallinen unelmoija, nämä kaksi yhdistävät toiveensa nähdä ja kokea uusia kulttuureja, paikkoja ja ideoita. He haluavat elää isona, ja siksi he voivat sopia toisilleen loistavasti!

Heidän vastakkaiset taitot voivat saada nämä tähtimerkit tuntumaan puuttuvilta paloilta toistensa arvoituksissa. Kauris työskentelee väsymättä auttaakseen Kalaa hahmottamaan luovan visionsa yksityiskohdat, ja Kalat tuovat kaivatun spontaaniuden ja luovan energian Kauriin jäsenneltyyn todellisuuteen. Nämä kaksi sopivat hyvin kasvamaan ja oppimaan yhdessä pitkäaikaisessa suhteessa.

kehon keskustelu-ystävät-opiskelu-keskustelu

Jos Kalat ovat suhteessa näiden merkkien kanssa, heidän tulisi olla valmiita kommunikoimaan ja tekemään kompromisseja saadakseen asiat toimimaan!

Keskikokoisten kalojen yhteensopivuus: Kalat, Leo, Neitsyt, Vaaka

On olemassa neljä Kalat-yhteensopivaa merkkiä, joissa on sekä Kalat napsauttavia piirteitä että muita piirteitä, joita Kalan tulisi välttää. Nämä merkit ovat kalastaa , Leo , Neitsyt ja Vaaka .

Kalat ja Kalat

Kaksi Kalaa parisuhteessa ilahtuvat toistensa kiittämisestä. Horoskooppien parantajina Kala -pari löytää upeita auttajia toisistaan. Itse asiassa he saattavat joutua riitelemään siitä, kuka saa hoitaa toista (kuten kuka saa ensimmäisen jälkikuorinnan, kuka tekee ylimääräisiä askareita tällä viikolla tai kuka ottaa illallisen matkalla kotiin).

Missä tämä pariliitos voi olla hankala, on viestinnän valtakunta. Kalat kamppailevat olemaan selkeitä siitä, mitä he tuntevat suhteessa - varsinkin kun he ovat tyytymättömiä. Tämä dynamiikka voi johtaa kahteen katkeraan ihmiseen, jotka tuntevat suuria tunteita, mutta eivät puhu niistä paljon. Viestintä ja loukkaantuneet tunteet tapahtuvat, elleivät molemmat Kalat pysty tehostamaan ja olemaan rehellisiä tunteistaan - joka johtaa läheisyyteen.

ei ut austin vaatii sat esseen

Kalat ja Leo

Leo ja Kalat voivat muodostaa hyvän parin, koska ne täydentävät toisiaan hyvin. Leon kyky ottaa vastuu voi kompensoida Kalan toiveikasta pesua, ja Kalan kekseliäisyys voi innostaa leon omaa luomisprosessia. Tässä kytkennässä leo ei pelkää ottaa johtoa ... mikä voi ottaa paljon painetta pois Kalat, jotka eivät välitä menemästä virran mukana.

Mutta tämän parin tulisi varoa toistensa herkkää puolta: sekä Leo että Kalat pyrkivät rypistymään, kun he tuntevat olonsa epävarmaksi, ja voivat ottaa vahingollisia halpoja laukauksia toisiaan välttääkseen todellisen haavoittuvuuden. Jotta tämä ottelu toimisi, Leojen täytyy kuvien ottaa ohjat aina silloin tällöin, ja Kalajen on selvitettävä epävarmuutensa terveellä tavalla.

Kalat ja Neitsyt

Kalat ja Neitsyt yhdistävät toiveensa auttaa ja vaalia muita . Kuten saman kolikon kaksi puolta, Neitsyt tunnistaa paranemista vaativat asiat, kun taas Kalat lisää empatiaa ja tarjoaa kuuntelijan. Yhdessä tämä pari tekee erinomaista työtä saadakseen ympärillään olevat ihmiset tuntemaan itsensä rakastetuksi.

Mutta sekä Neitsyt että Kalat pelkäävät tuomitsevansa, mikä voi saada molemmat kumppanit lukitsemaan ajatuksensa ja tunteensa. Tämä pätee erityisesti, jos Neitsyen perfektionismi tulee liian korostetuksi - Kalat voivat piilottaa virheensä ja ryöstää Neitsyttä aggressiivisesti. Jos nämä kaksi voivat kommunikoida rakkaudella ja ymmärryksellä, he voivat muodostaa kiinteän siteen.

Kalat ja Vaaka

Unelmoijilla Vaaka ja Kalat ovat valmiita satukirjaromanssiin. Nämä kaksi rakastavat viettää aikaa nauttien elämän kauneudesta ja mysteereistä. Kalat ja Vaaka yhdistävät musiikin, taiteen, ruoan ja ennen kaikkea kauneuden, jonka he näkevät toisissaan. Jos etsit ottelua romanssiromaanista, tämä on se!

Näiden tähtimerkkien on kuitenkin oltava varovaisia, etteivät ne kellu liian korkealle fantasiamaailman pilviin. Kun todellisuus iskee, asiat voivat alkaa selvitä Kalat-Vaaka-ottelua varten. Molemmilla on taipumus sulkeutua kaaoksen edessä ja voivat kehittää toisiaan pakkomielle. Yhden jalan pitäminen kiinteällä maaperällä on avain tähän maagiseen pariliitokseen, joka toimii pitkän matkan ajan.

kehon-taistelulajien-taistelu-vihainen

Vaikka Kalat ovat melko täyteläisiä, se ei tarkoita, että he tulevat toimeen kaikkien kanssa. Tässä ovat merkit, joiden kanssa Kalat todennäköisesti törmäävät.

Alhaisten kalojen yhteensopivuus: Oinas, Kaksoset, Jousimies, Vesimies

Neljä tähtimerkkiä tunnetaan alhaisesta Kala -yhteensopivuudesta. Nämä merkit ovat Oinas , Kaksoset , Jousimies ja Vesimies .

Kalat ja Oinas

Vaikka Kalat ja Oinas voivat tasapainottaa toistensa vahvuuksia ja heikkouksia, näillä kahdella merkillä on rajusti erilainen asenne joka voi aiheuttaa konflikteja. Oinaan röyhkeys voi pelotella pehmeästi puhuvia Kalaa, mikä estää Kalat olemasta avoimia tarpeistaan ​​ja toiveistaan. Toisaalta Kala -arvaamattomat tunteet voivat olla turhauttavia Oinaselle, joka kamppailee seuratakseen Kalan elohopeaa.

Lopulta nämä tähtimerkit kamppailevat avautumaan, kommunikoimaan selkeästi ja rakentamaan luottamusta, mikä johtaa kiviseen suhteeseen.

Kalat ja Kaksoset

Kaksoset ovat yleensä emotionaalisesti kaukana, mikä voi saada Kalat tuntemaan olonsa epävarmaksi. Kalat haluavat emotionaalista haavoittuvuutta kumppaneiltaan, joten heille on vaikeaa, jos heistä tuntuu, etteivät he voi muodostaa yhteyttä!

Lisäksi sekä Kalat että Kaksoset ovat alttiita äkillisille mielialan vaihteluille, jotka voivat vaikeuttaa heidän suhteensa turvallisuutta. Tämä voi saada molemmat kumppanit tuntemaan itsensä huijatuiksi ja aiheuttaa kaunaa ja tyytymättömyyttä. Parasta, mitä nämä kaksi voivat tehdä, on olla hellittämättä rehellinen ja omaksua väärinkäytöksiä parisuhteessa jos he haluavat sen onnistuvan .

Kalat ja Jousimies

Jousimies ja Kalat ovat käytännössä napaisia ​​vastakohtia. Kun Kalat ovat herkkiä ja helläsydämisiä, Jousimies on paksunahkainen eikä ole erityisen kiinnostunut muiden tunteista. Kun konflikti syntyy, Sag voi kasata julmempaa rehellisyyttä kuin Kalat voivat kestää, ja sitten pyörittää silmiään, kun Kalan tunteet loukkaantuvat (ymmärrettävästi).

Toisaalta Jousimiesten saaminen puhumaan tunteistaan ​​on kuin hampaiden vetämistä - prosessi, jota huomaavaiset Kalat välttelevät, riippumatta siitä, kuinka paljon he haluavat muodostaa yhteyden Sagiin syvemmällä emotionaalisella tasolla.

korkeakoulut, joissa on lääketieteellisiä pääaineita

Jotta tällä pariliitoksella olisi mahdollisuus, molempien merkkien on oltava valmiita vastustamaan joitain peruskäyttäytymistään saadakseen toisen tuntemaan itsensä ymmärretyksi ja rakastetuksi.

Kalat ja Vesimies

Kalat ja Vesimiehet jakavat intohimon auttaa muita. Jos Kalat-Vesimies-kumppanuudesta puuttuu yhteinen visio sosiaalisesta toiminnasta, tämä pari kamppailee saadakseen sen toimimaan . Kalan emotionaalisen monimutkaisuuden purkaminen voi vaatia enemmän vaivaa kuin Vesimies on valmis esittämään, ja Vesimiehen stoismi voi saada Kalat tuntemaan olonsa eristetyksi.

Valitettavasti ongelmat eivät lopu tähän. Vesimiehen taipumus välttää läheisyyttä saa Kalat muuremaan itsensä. Tämä emotionaalinen etäisyys voi luoda syvän halkeaman Vesimies-Kalat-suhteeseen, joka jättää molemmat osapuolet onnettomaksi. Lopulta Vesimiehet eivät välttämättä sovi parhaiten Kaloille.

runko-kolme-3

Kolme suurta ottoa Kala -yhteensopivuuteen

Saatat ihmetellä, mitä tehdä kaikella tällä Kala -yhteensopivimpia merkkejä koskevilla tiedoilla. Teemme kaiken yhteen tarjoamalla kolme kalaa takeawaylle täällä.

#1: Olet enemmän kuin merkki

Muista, että horoskooppimerkit ovat hauska tapa analysoida itseäsi-ne eivät määrää, kuka olet tai miten muut suhtautuvat sinuun! Vaikka saatat ilmentää joitain Kala -piirteitä, et todennäköisesti tunnista niitä kaikkia. Se on normaalia: ihmisinä meitä muovaavat kokemuksemme. Joten älä anna horoskooppimerkkisi olla sinun ja suhteidesi välissä!

#2: Löydä inspiraatiosi

Tämän jälkeen monet Kalat tunnistavat unelmoijiksi, joita ympäröivät ihmiset ovat innoittaneet. Käytä sitä hyväksesi, kun etsit ystäviä tai kumppaneita! Jokaisella ihmisellä on jotain inspiroivaa, olipa kyseessä taito, jonka he ovat kehittäneet tai haaste, jonka he ovat voittaneet.

Meidän neuvomme? Toisen henkilön inspiroivien piirteiden etsiminen on loistava tapa pitää yhteyttä muihin-ja rakentaa myös terveitä suhteita.

#3: Puhu tarpeistasi

Voit saada suhteen toimimaan minkä tahansa tähtimerkin kanssa - teidän molempien on vain oltava valmiita tekemään kompromisseja, myötätuntoisia ja ystävällisiä kaikissa olosuhteissa. Mutta monissa tapauksissa toisen on vaikea arvata, mitä tarvitset parisuhteessa. Muista ilmaista, mikä tekee sinut onnelliseksi ja mikä ei. Kun teet niin, huomaat, että muut tekevät kovasti töitä saadaksesi sinut tuntemaan itsesi rakastetuksi ja hoidetuksi!

body-nuolet-seuraava-pilvi-nuoli

Mitä nyt?

Haluatko tietää muiden merkkien yhteensopivuustietoja? Olemme kirjoittaneet samanlaisia ​​analyysejä syöpään, skorpioniin, kauriin, härkään ja moniin muihin!

Kalat ovat luonteeltaan luovia, joten saatat olla kiinnostunut luovan alan pääaineesta ! Muista tarkistaa luettelomme parhaista taidekouluista inspiraation saamiseksi.

Jos olet uusi tässä astrologiassa, älä huoli. Olemme saaneet sinut suojaan! Tutustu horoskooppiimme joten voit aloittaa astrologisen päiväkirjasi oikealla jalalla.

Saatat olla valmis nostamaan astrologiset tietosi aivan uudelle tasolle. Siellä meidän horoskooppimerkintöjämme voivat auttaa ! Miksi et alkaisi oppia lisää Taureanit , Leot ja Kauris ?

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.