Kalojen ja Oinas-yhteensopivuus: pääsevätkö he yhteen?

body_piscesstellation

Saako Oinas ja Kalat tulla toimeen? Jos mietit, kuinka yhteensopivat nämä oina- ja kalamerkit ovat, tämä on opas sinulle! Sukellamme Oinas- ja Kalat-yhteensopivuuteen useilla alueilla. Keskustelemme myös siitä, kuinka hyvin Oinas ja Kalat pärjäävät (tai eivät) romanttisissa suhteissa, ystävyyssuhteissa, perheissä ja työpaikalla. Lopuksi, jos olet huolissasi tästä pariliitoksesta, annamme neuvoja suhteiden vahvistamiseksi tai vain konfliktien välttämiseksi tulevaisuudessa.

Kuinka hyvin Oinas ja Kalat pääsevät toimeen? Yleinen yhteensopivuus

Oinas ja Kalat ovat paljon yhteisiä. Molemmat merkit ovat luovia, iloa etsiviä ja anteliaita. Tämä tarkoittaa, että Oinas ja Kalat -pariliitos voi olla hauskaa. Odotat, että näillä kahdella on aina uusi idea yöstä kaupungissa, uusi harrastus, jonka he haluavat kaikkien kokeilevan, ja luettelo eniten viikonloppuisin järjestetyistä juhlista.On kuitenkin muitakin alueita, joissa nämä kaksi merkkiä eivät sovi yhteen. Oinas on ensimmäinen merkki eläinradan kalenterissa, ja he ovat Marsin hallitsema palomerkki. Kalat on viimeinen eläinradan merkki, ja ne ovat Neptunuksen hallitsema vesimerkki. Kaikki nämä vastakkaiset piirteet voivat asettaa nämä kaksi merkkiä ristiriitaan toistensa kanssa. Kalat ovat paljon emotionaalisempia kuin tulinen Oinas, ja näiden kahden väliset konfliktit voivat usein siirtyä itkemään toiselle puolelle (Kalat), kun taas toinen puoli (Oinas) huutaa. Lisäksi Oinas on enemmän syntynyt johtaja, kun taas Kalat ovat niin keskittyneitä tekemään muita onnellisiksi, että itsevarmemmat merkit voivat usein työntää heitä ympäriinsä.

Kaiken kaikkiaan luokitamme Kalat Oinas -yhteensopivuuden keskitasolle, koska heidän suhteensa voi todellakin mennä kumpaankin suuntaan riippuen ponnisteluista, joita kukin tekee ymmärtääkseen toisen merkin. Lue loput tästä oppaasta saadaksesi tietää, miten Kalat ja Oinas-suhteet näyttävät erilaisissa yhteyksissä ja mitä voit tehdä yhteensopivuuden lisäämiseksi.

Kalojen Oinas-yhteensopivuuskaavio

Käytä alla olevaa taulukkoa nähdäksesi, kuinka yhteensopivat Kalat ja Oinas ovat erilaisille ominaisuuksille, kuten älylle, romanssille ja konflikteille. Jokainen luokitellaan korkealle / keskitasolle / matalalle sen mukaan, kuinka molemmat merkit ovat yhteensopivia.

Oinas ja Kalat Yhteensopivuus
Rehellisyys Keskitaso
Luottamus Keskitaso
Viestintä Matala
Äly Keskitaso
Sosiaalisuus Korkea
Romantiikkaa Keskitaso
Konflikti Matala
Kiinnostuksen kohteet Korkea
Yleinen yhteensopivuus Keskitaso

Koska sekä Oinas että Kalat ovat sosiaalisia olentoja, jotka rakastavat luovuutta ja kokeilevat uusia asioita, He pitävät korkeana yhteiskunnallisuuden ja kiinnostuksen kohteiden yhteensopivuutta. Oinas arvostaa rehellisesti korkeaa arvoa, kun taas Kalat ovat sitoutuneempia luottamukseen. Molemmat ovat intohimoisia romanttisia kumppaneita, mutta Kalat ovat omistautuneempia, kun taas Oinasilla voi olla sitoutumisongelmia. Vaikka molemmat arvostavat älykkyyttä, he osoittavat sitä usein eri tavoin. Tämä antaa heille keskimääräiset yhteensopivuuspisteet rehellisyydelle, luottamukselle, älylle ja romanssille. Oinas voi olla raa'asti rehellinen, kun taas Kalat ovat erittäin huolissaan muiden tunteista ja antavat heille matalan viestintäpistemäärän. Vastaavasti Oinas voi olla kiistanalainen, kun taas Kalat ovat alttiimpia kyyneleille, mikä johtaa alhaisiin konfliktipisteisiin. Kaiken kaikkiaan Kalat ja Oinas -yhteensopivuus on keskimäärin.

ominaisuuskalat

Oinas ja Kalat: Rakkaus

Sekä Oinas että Kalat tunnetaan sukeltaa päähän suhteisiin ja saada sinut rakastumaan uuden rakkauden intohimoon ja jännitykseen. Kumpikaan ei pelkää näyttää tunteitaan edes treffailun alkuvaiheessa. Lisäksi molemmat ovat anteliaita merkkejä ja pyrkivät varmistamaan toisen olevan onnellinen. Kuitenkin, kun kuherruskuukauden vaihe on ohi, Oinas-miehen ja Kalanaisen (tai Kalanaisen ja Oinas-miehen) asiat voivat vaikeutua.

Kalat ovat erittäin romanttisia ja tekevät parhaansa tehdä harkittuja asioita, isoja ja pieniä, Oinas-ystävilleen. He myös pyrkivät pitämään Oinas onnellisina, jopa joskus oman onnensa kustannuksella. Oinas, vaikka se onkin antelias merkki, voi olla ajattelemattomampi kuin Kalat ja tehdä suoraa huomautusta, jonka Kalat kokevat syvästi haavoittuvaksi. Oinas voi myös löytää Kalojen voimakkaan omistautumisen tukahduttavaksi ja liikaa tarvitsevaksi, kun se estää heitä tekemästä muita kiinnostavia asioita. Ajan myötä Oinas voi löytää Kalat olevan alamäkeä ja liian haluttomia, kun taas Kalat turhautuvat, kun Oinas tulee irti. yhtä työntyviä tai ei niin omistautuneita suhteelle kuin he ovat. Rehellistä viestintää tarvitaan pitämään Kalan Oinas yhteensopivuus yhtä korkealla kuin se oli suhteiden alussa.

Oinas ja Kalat: Ystävyys

Oinas ja Kalat ystävyys voi mennä monin tavoin, koska nämä kaksi eivät ole luonnollisesti super yhteensopivia ystävinä. Oinas rakastaa hypätä yhdestä toiminnasta toiseen, toisinaan eri kaveriporukan kanssa, kun taas Kalat mieluummin rauhallisempia ja vakaampia suhteita ystäviinsä. Näiden kahden merkin erilaiset energiatasot voivat vaikeuttaa yhteisten etujen löytämistä tai nauttimista yhdessä viettämisestä yli pari tuntia. Lisäksi koska Oinas on itsevarmempi, he ottavat usein johtoaseman ystäväryhmissä, jolloin ihmisille miellyttävämmät Kalat pidetään työntövoimina.

Näiden kahden merkin välisen ystävyyden menestys riippuu usein Kalojen ystävän kärsivällisyydestä. Jos he ovat halukkaita jättämään huomiotta, kun Oinas on lentävä tai turhauttavaa, ystävyys voi kestää kauan, koska Oinas arvostaa aina sitä, että hänellä on Kalojen ystävä puhua tai antaa olkapää itkeä.

Oinas ja Kalat: Perhe

Kalat ovat omistautuneet perheilleen, joten he pyrkivät paljon ylläpitämään läheisiä sukulaisuussuhteita kaikkien sukulaistensa kanssa. Oinas rakastaa myös perheitään, mutta he ovat vähemmän ulkoisesti sitoutuneita, eivätkä he voi käyttää niin paljon aikaa perinteen ylläpitämiseen tai pääsemiseen kauas ulottuviin perheiden yhdistämiseen. Lisäksi Oinasin tulinen mieliala ja tarve olla vastuussa voivat rasittaa perhesuhteita ajan myötä. Nämä kaksi toimivat parhaiten perhesuhteissa, joissa Kalat ovat luonnollisesti vastuussa (kuten vanhempi tai vanhempi sisarus) ja voi auttaa pitämään Oinasa hieman linjassa ja kannustamaan heitä pysymään yhteydessä muuhun perheeseen.

Oinas ja Kalat: Työpaikka

Kalat ja Oinas työskentelevät erinomaisesti yhdessä toimistossa, vaikka he saattavat ajaa joitain muita työtovereitaan hulluiksi keksinnöllisillä ideoillaan. Molemmat merkit ovat luovia ja rakkautta keksimällä ratkaisuja ongelmaan, vaikka nämä ideat eivät ehkä olekaan niin loogisia, kun maadoitettu merkki, kuten Härkä tai Kauris, tarkastelee sitä. Koska Oinas on luonnollisesti itsevarma, Oinas asettaa itsensä johtotehtäviin, vaikka he eivät itse asiassa olisikaan korkeammalla työpaikan ruokaketjussa kuin Kalat. Mutta huolimatta esiin tulevista ongelmista, molemmat merkit toimivat hyvin muiden kanssa, ja he ovat usein arvostettuja työntekijöitä luovuuden vuoksi. Jos työpaikalla syntyy ristiriitaa, se tapahtuu harvoin Oinas ja Kalat.

feature_aries

Neuvoja kalojen Oinas-yhteensopivuuden parantamiseksi

Joten, tuleeko Oinas ja Kalat toimeen? Tähän mennessä olet todennäköisesti tajunnut, että Oinas ja Kalat voivat olla yhteensopivia monien eri suuntien kanssa, riippuen näiden kahden merkin välisestä suhteesta ja heidän pyrkimyksistään tulla toimeen. Näiden kahden välillä tapahtuu paljon, että he vetävät toistensa ystävällisyyttä, intohimoa ja luovuutta ja luulevat tapaavansa kumppanin koko elämän ajan. Myöhemmin kuitenkin niiden erot alkavat näkyä. Oinas voi alkaa nähdä Kalat liian emotionaalisina puseroina, jotka eivät koskaan halua kokeilla mitään uutta, kun taas Kalat voivat nähdä Oinasin holtittomina kuumana, joka hyppää seuraavaan toimintaan (tai henkilöön) heti kun kyllästyy.

Oinas / Kalat-suhde ei kuitenkaan ole tuomittu epäonnistumiseen, vaan he voivat todella tulla toimeen hyvin, jos he yrittävät ymmärtää toisiaan. Käytä tätä neuvoa varmistaaksesi sujuvan purjehduksen:

Neuvoja Kaloille

Jos olet Kalat, olet liian tietoinen muiden ihmisten tunteista ja teet paljon varmistaaksesi, että välitetyt ihmiset ovat onnellisia. Tämä voi kuitenkin joskus tarkoittaa, että itsevarmemmat merkit, kuten Oinas, höyryttävät sinut. Kun olet Oinasin kanssa, muista, että mielipiteilläsi ja mieltymyksilläsi on väliä yhtä paljon kuin heidän, ja älä pelkää puhua, jos et ole tyytyväinen siihen, miten jokin menee, olipa kyseessä iso tai pieni asia. On myös tärkeää muistaa, että vaikka Oinas ei näytä sitä samalla tavalla kuin sinä, Oinas välittää paljon ystävällisyydestä ja muiden onnellisuudesta. Siksi, jos he tekevät jotain loukkaavaa, älä kirjoita Oinaa automaattisesti. He voivat olla joskus hieman ajattelemattomia, mutta heidän sydämensä on oikeassa paikassa. Kerro heille, miltä sinusta tuntuu, ja melkein joka tapauksessa he tekevät kaiken voitavansa tilanteen korjaamiseksi.

suurempi kuin merkki vähemmän kuin merkki

Neuvoja Oinas

Jos olet Oinas ja haluat vahvan suhteen Kaloihin, on kriittistä, että muistat kuinka helposti Kalat voivat satuttaa. Vaikka et ehkä ajattelisi mitään suunnitelmien peruuttamisesta, kun jotain parempaa tulee tai pomo olemista tietäsi varten, Kalat voivat nähdä nämä toimet itsensä hylkäämisenä, ja se voi vahingoittaa vakavasti suhdettasi heihin. Sinun ei tarvitse kävellä munankuorilla Kalojen ympärillä, mutta yritä muistuttaa itsellesi, kuinka he ovat aina sinua varten riippumatta siitä, mitä teet, ja tee parhaansa jäljitelläksesi sitä koko suhteen ajan. Kun sinulla on se vankka perusta, Kalat ovat paljon halukkaampia menemään mukana suunnitelmissasi, ja voit olla hyvä opas Kaloille, kun he irtoavat kuorestaan ​​ja yrittävät jotain uutta ja ehkä hieman hermoja puristavia ensimmäistä kertaa .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.