Täydellinen cocktail -asu miehille ja naisille 10 tyylikkäällä asulla

feature_cocktailattire

Joten olet saanut kutsun upeaan juhlaan etkä voi odottaa menoa, mutta yksi rivi iskee kauhun sydämeesi: cocktail -asu pyydetty . Mikä on edes cocktail -puku? Älä koskaan pelkää, käyn läpi tämän pukeutumiskoodin ohjeet sekä miehille että naisille ja annan kuvia cocktail -asuista, jotka voit helposti luoda itse.

Mikä on cocktail -asu?

Cocktail -puku on pukeutumiskoodi, jota usein hyväksytään juhlat ja tapahtumat, jotka ovat hieman hienoja, mutta eivät siinä määrin, että ne vaativat täydellisiä muodollisia asuja. Se on suosittu häissä ja muissa erityisissä juhlissa.Cocktail -pukeutumisessa on jonkin verran vaihtelua tapahtumatyypin mukaan, mutta sen on yleensä tarkoitus olla tyylikäs olematta musta solmio. Cocktail -puku on tarkoitettu hauskoille mutta muodollisille sosiaalisille tapahtumille, joten voit lisätä hieman persoonallisuutta. Tarkoitus ei ole näyttää siltä, ​​että aiot työskennellä.

Mikä on cocktail -puku miehille? Se voi vaihdella rennommasta tummien farkkujen kokonaisuudesta, napista ylöspäin ja urheilutakista muodollisempaan tummaan pukuun ja solmioon. Neulepuserot ja puseroliivit napillisten paitojen päällä ovat myös useimmissa tapauksissa hyväksyttäviä.

mikä on ympäristötiede

Mikä on cocktail -asu naisille? Vaihtoehtoja ovat mekot ja hameet, joiden helmaosat laskeutuvat hieman polven yläpuolelle, tyylikkäät puserot ja housut. Myös naisten puvut ovat hyväksyttäviä.

kuinka paljon on gallona

Cocktail -puku: olennaiset ohjeet

Noudata näitä ohjeita luodaksesi cocktail -asun, joka on muodikas, mukava ja sopii tilanteeseen täydellisesti.

Cocktail -pukeutumissäännöt kaikille

Kun valmistat asuasi hienolle tilaisuudelle, et voi mennä vikaan noudattamalla seuraavia ohjeita.

Kun olet epävarma, ole muodollisempi

Usein on parasta erehtyä muodollisemman puoleen, jos et ole varma tapahtuman vaatimasta pukeutumisen tasosta. Cocktail -puku voidaan pukea hieman ylös tai alas riippuen siitä, millaiseen tilaisuuteen osallistut.

Jos et ole tilanteessa, jossa voit olla varma, että hieman vähemmän muodollinen cocktail -puku on hyväksyttävä, pukeudu muodollisemmin. On hyväksyttävämpää olla ylipukeutunut kuin alipukeutunut näissä tilanteissa.

Löydä itsellesi mukava

Älä käytä jotain, mitä luulet jonkun muun käyttävän, mutta joka tuntuu hankalalta tai epämukavalta. Jos esimerkiksi vihaat mekkojen käyttöä, älä pakota itseäsi pukeutumaan cocktail -mekkoon tätä tapahtumaa varten. Voit yhtä helposti käyttää mukavia housuja tyylikkään puseron kanssa. Sama koskee jalkineita - jos et pidä korkokengistä, käytä sen sijaan asuja tai saappaita.

body_champagne

4 sääntöä tietää miesten cocktail -asusta

Pukeutuminen muodollisiin tilaisuuksiin on yleensä yksinkertaisempaa miehille kuin naisille, mutta on silti joitain sääntöjä, joita sinun tulee noudattaa asun valinnassa.

Pidä se yksinkertaisena

On tiettyjä yksinkertaisia ​​asuja, jotka toimivat aina cocktail-pukeutumiseen, kuten hyvin räätälöity puku ja solmio pukeutumiskengillä. Jos tunnet olosi hieman eksyneeksi pukeutuessasi tällaisiin tapahtumiin, pidä kiinni perusasioista. Et voi mennä vikaan klassisella ulkoasulla (josta näet esimerkkejä tästä oppaasta).

Ei lenkkarit tai valkoiset sukat

Älä käytä lenkkaria tapahtumaan, joka vaatii cocktail -asun. Valitse sen sijaan leivonnaiset tai muunlaiset mekot tai saappaat. Vältä myös valkoisten sukkien käyttöä - ne tulevat ulos kuin peukalo ja heikentävät asusi siisteyttä. On parasta käyttää tummia sukkia, mieluiten sellaisia, jotka sopivat housujen väriin. Jos sinusta tuntuu seikkailunhaluisemmalta, voit kokeilla erivärisiä argyle -sukkia, mutta on parasta olla ottamatta liikaa riskejä, jos et pidä itseäsi muotiasiantuntijana.

jordan baker ja nick carraway

Valmistaudu lisääntyneisiin muodollisuuksiin

Jos luulet tapahtuman kuuluvan asioiden vähemmän muodolliseen puoleen, voit yrittää käyttää vain paria hienoja housuja, joissa on napit, mutta sinun pitäisi olla valmis pukeutumaan muodollisemmin, jos huomaat olevasi paikallaan. Tuo takki ja solmio mukaasi, jos haluat saada itsesi näyttämään hieman pukeutuneemmalta.

Farkut vaativat takin

Joskus voit käyttää farkkuja tapahtumiin, jotka vaativat cocktail -asua, mutta niiden pitäisi olla tumma pesu ilman repeämiä tai muita kulumisjälkiä. Jos valitset farkut, varmista, että pukeudut asuun ottamalla mukaan takin. Epävirallisempi valinta housuissa tulisi tasapainottaa muodollisempien vaatteiden valinnalla ylävartaloosi.

body_suit

4 yksinkertaista ohjetta navigointiin cocktail -asussa naisille

Tietenkin naisten vakiokokettipuku on cocktail -mekko, mutta voi silti olla vaikeaa tietää, miten asusteita tai mitä käyttää, jos haluat housut. Tutustu alla oleviin sääntöihin, jotta voit valita muodikkaan mutta sopivan cocktail -asun.

Käytä vastuullisesti

On parasta saada vain yksi erottuva lisävaruste pikemminkin kuin mennä yli laidan ja luoda viisi erilaista keskipistettä asuusi. Jos sinulla on rohkea lausuma koru, jonka aiot käyttää, pidä muut asusteet hyvin minimalistisina.

rakastan sinua hiraganassa

Cocktail -asuilla on oltava persoonallisuutta ja hauskanpitoa, mutta niiden pitäisi silti saada sinut näyttämään tyylikkäältä ja koottavalta. Liian kovat lisävarusteet voivat saada sinut näyttämään hieman tahmealta.

Valitse kengät, jotka ovat hienoja, mutta eivät hohtavia

Tyylikkäät sandaalit, balettiasut ja korkokengät ovat kaikki hyväksyttäviä kenkiä cocktail -asun kanssa. Yritä olla menemättä liian pitkälle korkokengillä tai kengillä, jotka ovat ristiriidassa muun asusi kanssa ja kilpailevat liikaa muiden asusteiden kanssa. Sinun on myös oltava käytännöllinen - varmista, että voit liikkua helposti ja seistä pitkään tuntematta, että jalkasi putoavat. Toisaalta sinun tulee välttää lenkkarien tai varvastossujen käyttämistä, koska liian rennot jalkineet voivat todella sotkea asusi hienostuneisuuden kokonaisuutena.

Lisää paljastavaa = vähemmän kovaa

Lyhyitä mekkoja käytetään yleensä cocktail -pukeutumisena, mutta sinun ei pitäisi ottaa tätä äärimmäisyyteen. Hieman polven yläpuolella on paras paikka hemlineen putoamiseen, vaikka voit mennä hieman lyhyemmäksi, kunhan mekko ei ole yleisesti paljastava.

keskustelua lukion aiheista

Jopa leikkaukset, joissa on leikkaukset, voidaan hyväksyä cocktail -asuiksi, mutta tällöin on parasta pysyä kiinteillä väreillä ja pituuksilla, jotka eivät tee vaaralliseksi kumartua ja poimia juuri pudottamasi alkupala (viisi sekuntia) sääntö kaverit, älkäämme olko tuhlaavia). Jos käytät mekkoa, jossa on todella ulkona oleva kuvio, se on hyvä, mutta jos se on myös ihoa tiukka ja lyhyt, se ei ehkä sovi muodollisempaan tapahtumaan.

Pukeudu käytännöllisesti

Älä lopuksi purista itseäsi asuun, joka saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai jolla ei ole merkitystä henkilökohtaiseen tyyliisi. Muista tapahtuman pituus ja toiminnot, joita aiot tehdä koko ajan. Jos kyseessä on häät, haluat todennäköisesti tanssia. Käytä siinä tapauksessa asua, joka sallii liikkumisen, ja kenkiä, jotka eivät johda nilkan murtumiseen heti, kun tahti putoaa.

body_cocktaildress

Cocktail -asu miehille: Esimerkki -asuja

Alla on kuvia parhaista ja helpoimmin luodavista miesten cocktail -asuista. Jos mietit, mitkä tavarat sinun on ostettava omalle cocktail -pukeutumistasi varten, tämän oppaan viimeisessä osassa on luettelo cocktail -asusteista, jotka sinun pitäisi olla kaapissasi.

Cocktail -asu naisille: Esimerkki -asuja

Alla on kuvia kolmesta suosituimmasta naisten cocktail -asuyhdistelmästä. Käytä näitä valokuvia inspiraationa, kun etsit kaapistasi tai mietit uusia osia.

Yhdistelmä 1: Klassinen cocktail -mekko

Yhdistelmä 2: housut/pusero tai haalari

Yhdistelmä 3: hame/pusero

Cocktail-pukeutumisen perusteet: pakolliset miehet ja naiset

Nyt sinulla on parempi käsitys siitä, mitä pukeutua cocktail -juhliin tai muihin virallisiin tilaisuuksiin. Seuraava askel on aloittaa oman cocktail -asun kokoaminen. Alla on välttämättömiä palasia, jotka sinun pitäisi aina olla käsillä tapahtumissa, jotka vaativat cocktail -asua.

Miehille

 • Tumma tai vaalea puku
 • Solmio (valinnainen)
 • Napilliset paidat (neutraalit värit ovat monipuolisimpia)
 • Yksiväriset puserot tai ne, joissa on yksinkertainen kuvio
 • Housut
 • Bleiseri
 • Tummat sukat
 • Loaferit tai vastaavat kengät

Naisille

 • Polvipituinen tai hieman polven yläpuolella oleva mekko
 • Keskipitkä hame
 • Napitettu paita tai pusero
 • Bleiseri
 • Matalat, korkokengät tai sandaalit
Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.