Penn State vs UPenn: Mikä on Ivy League?

feature_penn_penn_state_logos

Pennsylvanian yliopisto vs. Penn State University: olet todennäköisesti kuullut näistä kouluista (ja ehkä jopa luulit niiden olevan sama asia!). Mutta tiedätkö niiden peruserot? Lisäksi monet ihmiset tietävät, että yksi näistä kouluista on osa Ivy Leaguea, mutta mikä se on? Onko Penn State Ivy League? Vai onko Penn Ivy League?

Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin täällä täydellisessä UPenn vs Penn State -oppaassamme. Käymme sitten läpi kunkin yliopiston opiskelun hyvät ja huonot puolet ja annamme sinulle tärkeitä vinkkejä siitä, mikä koulu sopii sinulle paremmin.Onko Penn State Ivy League? Onko UPenn Ivy?

Monet ihmiset ihmettelevät: 'Onko Penn State Ivy League? Vai onko UPenn Ivy League? ''

Tässä on totuus: UPenn On Ivy League -jäsen, kun taas Penn State ei ole . Suurin syy siihen, että niin monet ihmiset ovat hämmentyneitä tästä, on se, että näillä kahdella koululla on hyvin samannäköiset nimet (University of Pennsylvania vs Pennsylvania State University).

UPennia kutsutaan normaalisti vain Penniksi, mikä tekee siitä lähes identtisen Penn Statein kanssa (niin paljon että jopa sanomalehdet ovat sekoittaneet nämä kaksi !).

Toinen syy hämmentävään on se, että Ivy League koostuu vain yksityisistä yliopistoista, mutta UPenn kuulostaa ikään kuin se olisi julkinen valtionyliopisto, vaikka itse asiassa se ei olekaan! (Tiedoksi, Penn State On julkinen koulu, joten siellä ei ole yllätyksiä.)

Mitkä ovat Ivy League -koulut? Tässä on täydellinen luettelo , nykyisen kanssa Yhdysvaltain uutiset rankingissa , joten voit nähdä, miten Penn vertaa muihin Iviesiin:

Ivy League University Yhdysvaltain uutiset Sijoitus
Princetonin yliopisto 1
Harvardin yliopisto 2
Columbian yliopisto 3
Yalen yliopisto 4
Pennsylvanian yliopisto 8
Dartmouth College 13
Brownin yliopisto 14
Cornellin yliopisto 18

Sen ydin on tämä: UPenn on arvostettu yksityinen Ivy League -laitos, kun taas Penn State on suuri, hyvin sijoitettu julkinen yliopisto .

Todellisuudessa nämä kaksi koulua eivät ole yhteydessä toisiinsa millään tavalla, paitsi että molemmat ovat hyvin tunnettuja ja sijaitsevat Pennsylvaniassa.

Mitkä ovat sitten suurimmat erot UPennin ja Penn Statein välillä?

body_penn_campus Pennsylvanian yliopisto( Bryan Y.W. Shin /Wikimedia Commons)

Pennsylvanian yliopiston ja Penn Statein vertailu

Tässä osiossa annamme sinulle a kattava UPenn vs Penn State vertailu näyttääkseen, kuinka nämä kaksi suurta yliopistoa eroavat toisistaan ​​(ja joskus ne ovat myös hyvin samankaltaisia).

Pennsylvanian yliopisto Pennsylvanian osavaltion yliopisto
Lempinimet Penn, UPenn Penn State, PSU
Sijainti Philadelphia, PA State College, PA, Yhdysvallat
Julkinen vai yksityinen? Yksityinen Julkinen
Osa Ivy Leaguea? Joo Älä
Alemman luokan ilmoittautuminen 10 448 40 639
Yhdysvaltain uutiset Sijoitus 8 63
Markkinarako A + A +
Hyväksymisaste 8% 49%
Keskimääräinen GPA 3.9 3.7
SAT/ACT -pisteet keskim SAT: 1520
TOIMIA: 35
SAT: 1325
TOIMIA: 30
Lukukausimaksut 60 042 dollaria Osavaltio: 18 454 dollaria
Valtion ulkopuolella: 35 984 dollaria
Opiskelija-opettaja-suhde 6: 1 14: 1
Koulujen/korkeakoulujen lukumäärä 12 (7 = vain valmistunut) kaksikymmentä
# pääaineet ~ 90 suurta > 275 suurta
Suosituimmat pääaineet Liiketoiminta, hoitotyö, tekniikka Biologia, viestintä, talous
Opiskelijaklubien määrä ~ 600 > 1000
Kreikkalainen elämä ~ 50 frats ja sororities > 70 fratsia ja liittoa
Urheilu NCAA Division I NCAA Division I
Aloituspalkan kanssa 68 100 dollaria 58 300 dollaria
Yleinen maine Arvostettu Ivy League -yliopisto, joka tunnetaan esiohjelmistaan, #1-listalla olevasta kauppakorkeakoulusta ja juhlatilaisuuksista Erittäin hyvä julkinen yliopisto, joka tunnetaan valtavasta koostaan, sosiaalisesta elämästään, akateemisten ohjelmien laajuudesta ja osallistumisesta Big Ten -konferenssiin

Katsotaanpa kaikkia näitä UPenn vs Penn State faktoja yksityiskohtaisemmin.

Lempinimet

Pennsylvanian yliopistoa kutsutaan usein UPenniksi tai Penniksi, kun taas Pennsylvanian osavaltion yliopistoa kutsutaan Penn Stateksi tai PSU: ksi.

Muista, että 'Penn' viittaa yksityiseen Ivy League -instituutioon. Se on samanlainen kuin se, miten kutsut Columbian yliopistoa vain Columbiaksi tai Brownin yliopistoa vain Browniksi.

Sijainti

UPenn sijaitsee kaupungissa Philadelphia , osavaltion suurin kaupunki, Pennsylvanian kaakkoiskärjessä. Pennistä New Yorkiin kestää noin kaksi tuntia.

body_upenn_location_map

john hopkinsin yliopiston pääsyvaatimukset

Samaan aikaan tärkein Penn State -kampus (nimeltään University Park) sijaitsee City College , pienempi yliopistokaupunki, jota ympäröivät vuoret ja joka sijaitsee osavaltion keskustassa.

Se on noin kolmen tunnin ajomatka kumpaankin suuntaan Pittsburghiin tai Philadelphiaan (missä Penn sijaitsee). Huomaa, että vaikka Pennillä on yksi pääkampus, Penn State on 24 kampusta ympäri valtiota .

body_penn_state_location_map

Yliopiston tyyppi

Olemme jo käsitelleet tätä edellä, mutta vain toistan, Penn on yksityinen Ivy League -yliopisto, kun taas Penn State on julkinen valtionyliopisto . Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme saadaksesi lisätietoja yksityisten ja julkisten oppilaitosten välisistä eroista.

Koko

Harvat ymmärtävät, kuinka erilaiset nämä kaksi koulua ovat kooltaan tai opiskelijoiden kokonaismäärästä. Kun Pennillä on noin 10 000 opiskelijaa, Penn Statellä noin 40 000 - se on neljä kertaa enemmän opiskelijoita . Itse asiassa Penn State on yksi Yhdysvaltojen suurimmista kouluista ilmoittautumisen suhteen.

Sijoitukset ja arvosanat

Kuten olet ehkä arvannut, Penn, joka on arvostetumpi Ivy, on julkaisujen ja verkkosivustojen, kuten Penn State, korkeammalla sijalla Yhdysvaltain uutiset , Forbes ja Niche .

Se sanoi, Penn State toimii hyvin , sijoittuvat usein 100 parhaan paikan joukkoon ja jopa Yhdysvaltojen parhaiden julkisten korkeakoulujen top 20 .

Tässä ovat Pennsylvanian yliopiston ja Penn Statein nykyiset kansalliset sijoitukset:

Yhdysvaltain uutiset Forbes Niche Markkinarako
UPenn 8 6 10 A +
Penn State 63 117 82 A +

Kuten tästä kaaviosta näet, Penn on johdonmukaisesti kymmenen kansallisen yliopiston joukossa, joten se on erittäin arvostettu koulu .

Mielenkiintoista on, että sekä Penn että Penn State ansaitsivat A+ arvosanat Nichen opiskelijoilta, mikä osoittaa, että opiskelijoiden tyytyväisyys on poikkeuksellisen korkea molemmissa oppilaitoksissa.

Pääsymaksut

Nykyinen hyväksymisaste on 49% Penn State ja vain 8% Penn. Tämä tarkoittaa, että Penn - se on arvostetuin Ivy League -koulu - on tapa vaikeampi päästä sisään kuin Penn State .

Joten jokaisesta sadasta hakijasta hieman alle puolet pääsee Penn Stateen, mutta vain kahdeksan pääsee Penn Stateen. Tämä asettaa Pennin samaan valikoivuuteen kuin Northwestern, Duke ja Chicagon yliopisto. Se tekee siitä myös yhden valikoivimmista korkeakouluista.

Mitä tulee UPenniin ja Penn Stateen hyväksyttyjen hakijoiden akateemisiin profiileihin, Pennin opiskelijoilla on korkeammat tilastot , keskimääräinen lukion GPA on 3,9 (verrattuna Penn Staten 3,7).

UPennillä on myös korkeammat keskimääräiset testitulokset : hyväksytyt hakijat saivat SAT: n keskiarvon 1520 ja ACT: n 35, kun taas Penn Staten keskimääräiset pisteet 1325 SAT: ssä ja 30 ACT: ssä.

Tämä tarkoittaa sitä sinulla on oltava paljon kilpailukykyisempi sovellus päästäksesi Penniin kuin päästäksesi Penn Stateen .

body_penn_state_campus Pennsylvanian osavaltion yliopisto ( Penn State /Flickr)

Lukukausimaksut

Tiedät todennäköisesti, että Yhdysvaltojen yksityiset yliopistot ovat yleensä paljon kalliimpia lukukausimaksusta ja maksuista kuin julkiset yliopistot (varsinkin jos olet osavaltiossa). Sama sääntö koskee UPenn vs Penn State.

Koska yksityinen, arvostettu yliopisto, UPenn veloittaa noin 60 042 dollaria vuodessa lukukausimaksuna ja -maksuna kaikki kotimaisia ​​opiskelijoita valtion asuinpaikasta riippumatta. Se on paljon rahaa, joka ei sisällä edes asumista tai ateriasuunnitelmia.

Sitä vastoin Penn State on julkinen valtion koulu, veloittaa vain 18 454 dollaria osavaltion opiskelijoilta ja 35 984 dollaria valtion ulkopuolelta (mikä on edelleen järkyttävää, lähes 25 000 dollaria halvempaa kuin Pennin hinta).

Kaikesta tästä huolimatta Penn voi olla lopulta halvin vaihtoehto sinulle . Penn on tarpeettoman sokea ja täyttää 100% taloudellisen tarpeen yhdistämällä apurahoja ja apurahoja (ei lainoja). Vuosina 2019-20 keskimääräinen avustuspaketti Pennissä oli 54 301 dollaria.

Opiskelija-opettaja-suhde

Opiskelija-opettaja-suhde osoittaa, kuinka monta opiskelijaa oppilaitoksessa on professoria kohti. Mitä pienempi tämä suhde, sitä parempi , koska se tarkoittaa, että opiskelijat voivat tavata enemmän henkilökohtaisesti professoreidensa kanssa.

UPennillä on vaikuttava 6: 1 opiskelija-opettaja-suhde, kun taas Penn State on hyvä, mutta ei hämmästyttävä, suhde 14: 1. Odota siis UPennissä keskimäärin pienempiä luokkakokoja kuin Penn State.

Koulut ja akateemikot

Penn State on näistä kahdesta oppilaitoksesta suurempi, ja sillä on paitsi korkeakoulututkinnon suorittaneita enemmän myös kouluja ja oppilaitoksia: Pennin osavaltiossa on 20 korkeakoulua verrattuna Pennin 12: een .

Penn State's sai myös Pennin lyömään sen tarjoamien suurten yhtiöiden lukumäärässä. Vaikka UPenn tarjoaa noin 90 suurta yritystä eri aloilla, Penn State tarjoaa mahtavia 275+ suurta yritystä . Jos etsit vaihtoehtoja, Penn State on oikea paikka.

kalleimmat korkeakoulut Yhdysvalloissa

Oppitunnit

Sekä UPenn että Penn State tunnetaan vilkkaista sosiaalisista kohtauksistaan ​​ja valtavasta määrästä klubeja ja koulun ulkopuolista toimintaa: molemmissa yliopistoissa on yli 500 opiskelijaklubia ja -organisaatiota. Penn State tarjoaa yli 1000 .

Kreikkalainen elämä on suurta myös molemmissa kouluissa, ja jokainen tarjoaa kymmeniä veljeskuntia ja seurakuntia.

Lopuksi UPenn ja Penn State ovat molemmat osa NCAA Division I yleisurheilun kannalta.

Alumnien aloituspalkan mediaani

Vaikka alumnien aloituspalkan mediaani on korkea sekä UPennin että Penn Staten tutkinnon suorittaneille, lopulta UPenn voittaa: mediaanipalkka on vaikuttava 68 100 dollaria . Samaan aikaan Penn Statessa se on 58 300 dollaria - noin 10 000 dollaria vähemmän.

Yleisesti ottaen tämä tarkoittaa sitä, että saat todennäköisesti paremman palkan, jos valmistut UPennistä kuin jos valmistut Penn Statesta.

body_good_bad_paper

Hyödyt ja haitat osallistumisesta UPenn vs Penn State

UPenn vs Penn State: molemmat koulut ovat erinomaisia, mutta jokaisella on luonnollisesti omat hyvät ja huonot puolensa, jotka sinun on harkittava ennen hakemista. Esittelemme alla kahden tunnetun koulun suurimmat edut ja haitat.

Hyödyt osallistumisesta UPenniin

  • Se on arvostettu Ivy League -koulu. Pelkästään 'Ivy' -merkin saaminen auttaa Pennin erottumaan muista huippuluokan kouluista. Yliopisto on erittäin kilpailukykyinen, joten tiedät, että sillä on hyvä maine.
  • Sillä on loistava sosiaalinen kohtaus. UPenn tunnetaan paitsi akateemikoistaan ​​myös viileistä juhlistaan, kreikkalaisesta elämästään ja valtavasta valikoimasta klubeja.

Miinukset UPennin osallistumisesta

  • Sillä on korkea hintalappu. Lukukausimaksut ja maksut ovat noin 60 000 dollaria, mutta muista, että Pennin taloudellinen tuki on melko suuri, joten todennäköisesti joudut maksamaan vain pienen osan tästä hinnasta. Yritä kuitenkin ottaa huomioon myös muita tekijöitä, kuten asuminen ja ruoka, joiden kustannukset voivat nousta melko nopeasti, kun asut suuressa kaupungissa, kuten Philadelphiassa.
  • Se on altis sekaannuksiin Penn State -yhtiön kanssa, joka on vähemmän arvostettu ei-Ivy. Vaikka Penn on sijoitettu kymmenen parhaan yliopiston joukkoon, monet ihmiset sekoittavat sen edelleen Penn Stateen samanlaisten nimien ja sijaintien vuoksi. Joten ole valmis kertomaan ihmisille puolisäännöllisesti, että kyllä, Penn on Ivy ja ei, se ei ole sama asia kuin Penn State.

Hyödyt osallistumisesta Penn Stateen

  • Siinä on jättimäinen joukko pääaineita ja ylimääräisiä oppilaitoksia. Penn State on ilmoittautunut valtavasti, mutta se on myös vaikuttava suurten (245+) ja opiskelijajärjestöjen (1000+ klubia ja 70 naapuria) lukumäärässä. Jos etsit akateemisesti hyvinvoivaa koulua, jolla on hieno sosiaalinen kohtaus, Penn State pitäisi olla luettelosi yläosassa.
  • Se on tunnettu etäopiskeluhaara. Penn State World Campus on PSU: n online -haara. Yli 150 akateemista tutkintoa ja todistuksia on saatavilla verkossa, mikä tarjoaa opiskelijoille paljon joustavuutta ja luokkavaihtoehtoja.

Miinukset osallistumisesta Penn Stateen

  • Sen sijoitukset ovat erittäin hyviä, mutta eivät hämmästyttäviä. Vaikka Penn State on epäilemättä erinomainen valinta monille opiskelijoille, sen sijoitus hyvämaineisissa korkeakoululuetteloissa ei ole läheskään yhtä korkea kuin Penn, joten harkitse, onko se jotain, joka saattaa olla sinulle tärkeä.
  • Sen sijainti saa kampuksen tuntumaan hieman eristävältä. State College on viileä pieni yliopistokaupunki, mutta University Parkin kampuksen ja tämän kaupungin ulkopuolella ei ole paljon, mikä voi olla vaikeaa joillekin opiskelijoille, jotka eivät pidä tunteesta niin kaukana suurista kaupungeista.

UPenn vs Penn State: mihin sinun pitäisi hakea?

Kun on kyse Pennsylvanian yliopistosta vs. Penn State, voi olla hankalaa selvittää, mikä koulu sopii sinulle lopulta paremmin (ja saatat hyvinkin päätyä hakeutumaan molempiin!).

Tässä on kuusi tekijää, jotka on otettava huomioon auttaakseen sinua määrittämään, onko UPenn tai Penn State parempi vaihtoehto korkeakoulusovelluksillesi.

#1: Koko

Koko yleensä tekee korkeakouluissa, sillä opiskelijat tuntevat olonsa mukavaksi tietyissä ympäristöissä. Jotkut opiskelijat pitävät parempana suurempia kouluja, joissa he voivat tutustua moniin eri ihmisiin, toiset pitävät parempana pienempiä kouluja, joissa on intiimimpiä opiskelijakuntia.

UPenn vs Penn State, UPenn on keskikokoinen koulu, jossa on noin 10 000 opiskelijaa, kun taas Penn State on erittäin suuri koulu, jossa on noin 40 000 alakoulua.

Jos haluat läheisemmän yhteisön, UPenn olisi parempi valinta sinulle. Mutta jos pidät ajatuksesta monipuolisemmasta, vilkkaasta ilmapiiristä, PSU olisi ihanteellinen valinta.

#2: Yleinen arvostus

Toinen huomioon otettava tekijä on koulun yleinen arvostus ja maine. Osana Ivy Leaguea Pennillä on epäilemättä enemmän arvostusta kuin Penn State.

Penn State on kuitenkin tehnyt vaikuttavan nimen itselleen. Nykyään yliopisto tunnetaan enimmäkseen akateemisesta laadustaan ​​(etenkin verrattuna muihin osavaltion yliopistoihin), johtavasta verkkokampuksesta ja Big Ten -jalkapallojoukkueesta.

body_price_tag_cost

#3: Kustannukset ja rahoitusapu

Kustannukset ovat tyypillisesti valtava tekijä sen määrittämisessä, voitko mennä tiettyyn korkeakouluun. Yleisesti ottaen julkiset koulut (kuten Penn State) ovat paljon halvempia kuin yksityiset koulut (kuten Penn), varsinkin jos olet oikeutettu valtion opetukseen.

Muista kuitenkin, että on enemmän harkittavaa kuin vain lukukausimaksu ja maksut: sinun on myös mietittävä asumista, ateriasuunnitelmia, kuljetusta ja perusrahoitusta .

Koska Penn on suuressa kaupungissa, sinun on säästettävä enemmän rahaa esimerkiksi asumiseen ja kaupunkikierroksiin ystävien kanssa. Penn State puolestaan ​​sijaitsee pienemmässä yliopistokaupungissa, joten tällaiset asiat eivät ole läheskään yhtä kalliita.

Älä unohda ottaa huomioon taloudellista tukea. Vaikka UPenn on opetuksen kannalta huomattavasti kalliimpi kuin Penn State, se lupaa täyttää 100% opiskelijoiden taloudellisista tarpeista apurahojen ja apurahojen (eikä lainojen!) Kautta, joten tämä voi säästää paljon rahaa.

On suositeltavaa, että käytät jonkin aikaa tutkiaksesi rahoitustukipolitiikat ja -paketit molemmista Penn ja Penn State nähdäksesi, mitä voit saada kussakin koulussa.

3,5 gpa kirjainluokkaan

#4: Tarjolla olevat akateemiset ohjelmat

Yritä miettiä, mitä haluaisit opiskella ennen haet korkeakouluun; tällä tavalla tiedät varmasti, tarjoaako harkitsemasi koulu todella aiottua pääaineesi.

Sekä Penn että Penn State tarjoavat laajan valikoiman suuria ja alaikäisiä; kuitenkin, Penn State tarjoaa vielä suuremman valikoiman suuria yrityksiä , joten jos olet epävarma, tämä koulu olisi todennäköisesti viisaampi valinta. Tarkista täydellinen luettelo Pennin pääaineista ja täydellinen luettelo Penn State .

Sinun tulisi myös ottaa huomioon onko aiotulla pääaineella parempi maine Pennissä tai Penn Stateissa . Esimerkiksi vaikka molemmilla kouluilla on hienoja hoitotyöohjelmia, Pennin hoito -ohjelma on paljon korkeammalla sijalla kuin Penn State.

#5: Sijainti ja asetukset

Vaikka sekä UPenn että Penn State sijaitsevat Pennsylvaniassa, he ovat mukana erittäin valtion eri osissa . UPenn sijaitsee osavaltion suurimman kaupungin Philadelphian kaakkoiskärjessä, kun taas Penn State on osavaltion keskellä pienemmässä yliopistokaupungissa, jonka ympärillä ei ole paljon.

Jos olet huolissasi yksinäisyyden tunteesta, Penn State ei todennäköisesti ole paras sinulle. Toisaalta, jos et ole suuri suurkaupunkielämän fani (ja korkeat kustannukset, jotka liittyvät usein metropoleihin), UPenn ei ehkä tarjoa ihanteellisia puitteita.

#6: Valikoivuus

On tärkeää ottaa huomioon UPenn vs Penn State -valikoiman yleinen valikoivuus, ennen kuin haet yhtä (tai molempia) kollegioon. Muista, että Penn on paljon kilpailukykyisempi kuin Penn State.

Jos akateeminen profiilisi (eli GPA- ja SAT- tai ACT -pisteet) vastaa yleensä UPennin tai Penn Stateen hyväksyttyjen hakijoiden profiilia, kyseistä koulua voidaan pitää kohdekouluna. Jos GPA- ja testituloksesi ovat reilusti alle koulun keskiarvojen, sitä koulua (olipa kyseessä UPenn tai UPenn ja Penn State) voidaan pitää tavoitettavana kouluna. Lopuksi, jos GPA- ja SAT- tai ACT -pisteesi ovat paljon korkeammat kuin esimerkiksi Penn State, keskiarvot, voit pitää tätä turvallisuuskouluna.

Kokeile korkeakoulun hyväksymislaskinta saadaksesi selkeämmän käsityksen pääsymahdollisuuksista sekä UPenniin että Penn Stateen.

body_ivy_league_logo

Johtopäätös: Onko Penn State Ivy League vai UPenn?

Niin on Penn State Ivy League? Vai onko Penn Ivy League? Penn State tai PSU on suuri julkinen yliopisto ei osa Ivy Leaguea, kun taas UPenn tai Penn on arvostettu yksityinen yliopisto On Ivy -liigassa.

Vaikka nämä kaksi yliopistoa sekoitetaan usein keskenään niiden samannäköisen nimen vuoksi, he eivät voineet olla erilaisia .

UPenn on huippuluokan Ivy League -koulu ja yksi maan valikoivimmista yliopistoista. Akateemisesti laitos tunnetaan pääasiassa johtavasta kauppakorkeakoulusta ja hoitotyöohjelmasta. Luokkahuoneen lisäksi Pennissä on myös kukoistava sosiaalinen kohtaus.

Samaan aikaan Penn State on hyvin sijoitettu julkinen valtionyliopisto, joka tunnetaan laadukkaista tutkijoistaan ​​ja erittäin vaikuttavasta joukosta akateemisia ohjelmia ja oppitunteja. Se on myös tunnetun etäopetusalueen luoja.

Vaikka sekä Penn että Penn State ovat yhtä fantastisia kouluja, se riippuu sinä selvittää, mikä koulu sopii sinulle paremmin niiden etujen ja haittojen sekä koon, sijainnin ja taloudellisen tuen kaltaisten tekijöiden perusteella.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA