Pell Grant -rajat: Kuinka paljon voit saada elämässäsi?

feature_stopsign.jpgFederal Pell -apurahat ovat suuria resursseja opiskelijoille, jotka voisivat käyttää enemmän apua koulun maksamiseen. Kuten kaikki hyvät asiat, Pell-avustuksen käyttämiseen liittyy kuitenkin joitain rajoituksia ja sääntöjä. Tässä viestissä selitän:
 • Tarkalleen kuinka paljon voit saada Pell-apurahastasi
 • Tukikelpoisuusrajoitukset
 • Rajoitukset kuinka voit käyttää Pell Grant -rahaa

Taloudelliset rajat: mitä eniten saat?

Kuten olet ehkä odottanut, Pell Grant -palkinnon vuosittainen enimmäismäärä on (Mikä on Pell Grant -summa? Mikä on enimmäispalkinto?). Lukuvuodelle 2015-2016 eniten, mitä voit saada, jos olet kokopäiväinen opiskelija, on 5775 dollaria. Mitä et ehkä ole odottanut, on myös vähintään Pell Grant -palkinnon määrä: jälleen lukuvuodelle 2015-2016 vähiten mitä voisit saada, jos saisit apurahan, on 600 dollaria.

Vuotuisen palkinnon enimmäis- ja vähimmäismäärän lisäksi siellä on myös elinikäinen palkinto. Joka vuosi, kun haet Pell-apurahaa FAFSA: n kautta (katso 'Kuinka toimittaa Pell-apurahahakemus'), sinulla on oikeus saada tietty määrä rahaa. Elinikäsi maksimi on yhtä suuri kuin 600% vuotuisesta tukikelpoisuudestasi tai noin 6 vuoden avustusrahoitus.utahin yliopisto sai tulokset

Käydään läpi joitain esimerkkejä selittääkseen tarkemmin, mitä tarkoitan:

Opiskelija A

 • Hakee Pell-apurahaa hänen ensimmäisen vuodensa aikana ja voi saada 5000 dollarin rahoituksen.
 • Hän käy koulua vasta syksyn lukukaudella, joten hänen on maksettava vain puolen vuoden koulusta. Tämän seurauksena hän saa vain 2500 dollaria eli 50% vuosittaisesta apurahasta, johon hän oli oikeutettu.
 • Opiskelija A voi hakea Pell-apurahaa ensi vuonna, ja hänellä on edelleen käytettävissä 550% elinajan enimmäismäärästä (600%).

Opiskelija B

 • Ei ollut oikeutettu Pell-apurahaan hänen ensimmäisen vuoden, toisen vuoden tai nuoremman vuoden.
 • Hänen perheensä taloudellinen tilanne muuttaa vanhempaa vuotta, kun hän hakee apurahaa, ja hän on iloinen saadessaan tietää, että hänellä on oikeus saada 1000 dollaria rahoitusta. Kaikki tämä raha menee hänen lukukausiensa maksamiseen.
 • Opiskelija B käytti 100% vuosittaisesta apurahasta, jolle hän oli oikeutettu, joten hänellä on käytössään 500% elinajan enimmäismäärästä (600%).
 • Opiskelija B valmistuu vanhemman vuoden lopussa; vaikka hän ei saavuttanut eliniänsä maksimia, hän ei ole enää oikeutettu Pell-apurahaan, koska hän sai kandidaatin tutkinnon.

Olet ehkä huomannut, että tämä elinikäraja tuntuu hieman korkealta. Jos opiskelet kandidaatin tutkintoa varten, sen pitäisi kestää vain 4 vuotta tai enintään 400% elämästäsi; ellei ole erityisiä olosuhteita, jotka estävät sinua valmistumasta 4 vuoden kuluessa, sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia tästä eliniän rajoituksesta.

body_warningtuition.jpg

Mitä enemmän tiedät taloudellisesta tuesta, sitä enemmän voit puhua itsellesi tällaisesta tunteesta.

Kelpoisuusrajoitukset

Yllä olevien taloudellisten rajoitusten ohella on myös kelpoisuusrajoituksia, jotka voivat estää sinua saamasta Pell-apurahaa.

Etelä -Carolinan yliopiston pääsyvaatimukset

Olen jakanut tämän osan kahteen pääosaan: perheen taloudelliseen kelpoisuuteen ja opiskelijoiden kelpoisuuteen.

Entä perheen tulorajat Pell-apurahan saamiselle?

Joten perheen tukikelpoisuudelle on olemassa taloudellisia rajoituksia, mutta ne ovat hieman monimutkaisempia kuin mielivaltainen tulojen leikkaus. Pell-apurahan kelpoisuusrajat perustuvat perheesi odotettuun perhekokonaisuuteen (EFC). EFC luodaan, kun lähetät FAFSA: n ('Kuinka toimittaa pelleapurahahakemuksen'). Jos haluat arvioida EFC-maksusi ennen FAFSA: n lähettämisen vaivaa, saat lisätietoja täältä ('Mikä on Pell-avustuksen määrä? Mikä on suurin palkinto?').

Jos EFC on 5081 dollaria tai alle lukuvuodelle 2015-2016, olet Pell-avustuksen perheen tulojen rajoissa. Jos täytät kaikki muut kelpoisuusvaatimukset, saat apurahaa (eli välillä $ 600 - $ 5775).

EFC: n avulla voit arvioida, kuinka paljon Pell Grant -rahaa saatat saada ('Pell Grant Laskin').

Onko rajoituksia sille, minkä tyyppinen opiskelija voi saada Pell-apurahan?

Lyhyt vastaus on: kyllä. Voit lukea lisää Pell-apurahan kelpoisuuskriteereistä täältä ('Pell Grantin kelpoisuus ja vaatimukset: täytätkö vaatimukset?').

Pähkinänkuoressa Pell-apuraha on tarkoitettu ensisijaisesti pienituloisille opiskelijoille, joilla on lukiotutkinto tai GED, mutta joilla ei ole keskiasteen jälkeistä tutkintoa (eli kandidaatin tai ammatillisen tutkinnon). Jos sinulla ei ole riittävää taloudellista tarvetta tai jos sinulla on jo keskiasteen jälkeinen tutkinto, et todennäköisesti kelpaa.

ap kieli ja koostumus monivalinta

Pell-apurahan saamiseen ei ole ikärajaa . Se on avoin ihmisille, jotka tarvitsevat apua koulutuksensa rahoittamiseen missä tahansa iässä.

Rajat Pell Grant -rahasi käyttämiseen

On kaksi logistista parametria, joista sinun tulee olla tietoinen, jos haluat hakea Pell-apurahaa: Pell Grant -rahasi käyttämistä varten on rajoituksia.

Missä vietät Pell-avustuksesi

Kun haet korkeakouluihin tai ammatillisiin ohjelmiin, varmista, että he osallistuvat Pell Grant -ohjelmaan . Hyvä uutinen on, että useimmat lailliset korkeakoulut osallistuvat; jos haluat vahvistaa, soita vain taloudellisen tuen toimistoon.

Kuinka käyttää apurahaa

Monissa tapauksissa apurahaa ei makseta edes suoraan sinulle; se menee suoraan kouluusi. Koulusi käyttää sitten apurahaa tilisi maksuihin (esim. Lukukausimaksut, huone- ja lautakulut). Liittovaltion taloudellisen tuen käsittelyssä voi kuitenkin olla eroja, joten voit ottaa yhteyttä taloudellisen tuen toimistoon, jos sinulla on kysyttävää.

Joissakin olosuhteissa apurahaa voi olla jäljellä sen jälkeen, kun koulusi maksaa itsensä. Jos rahaa on jäljellä, se siirretään sinulle hyvityksen muodossa.

Palautusrahojen käyttämiselle on rajoituksia. Se on tarkoitettu kattamaan kouluun liittyvät kulut, mukaan lukien:

istui aihekoe matematiikan taso 1
 • Kirjat
 • Lab tarvikkeet
 • Kuljetuskustannukset (mukaan lukien kaasu tai bussilippu, mutta EI sisällä autoa)
 • Jopa ruokaa!

Nämä käyttörajoitukset ovat melko vakavia, koska Pell Grant on liittovaltion rahoittama ohjelma . Vaikka hyvitysrahojen käyttäminen voi olla houkuttelevaa, sanotaanko, hauskempaan toimintaan, ole varovainen käyttäessäsi sitä laillisiin kuluihin.

body_coloredpencils.jpg

Täysin teroitetut värikynät lasketaan ehdottomasti oikeiksi kouluvälineiksi.

Yksi viimeinen huomautus Pell-apurajoista ...

Jos sinulle myönnetään Pell-apuraha, on erittäin tärkeää, että pysyt korkeakoulussasi ylläpitämässä akateemista suorituskykyäsi. Jos akateemista suoritustasi pidetään epätyydyttävänä (esim. Jos epäonnistut luokkiesi ulkopuolella), voit menettää kelpoisuuden minkä tahansa liittovaltion avun tyyppi, mukaan lukien Pell-apuraha.

Jos olet huolissasi siitä, että arvosanasi ovat liukastumassa ja saatat menettää kelpoisuusvaatimukset, parasta on järjestää tapaaminen koulun ylläpitäjän, kuten dekaani, kanssa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.