Pell Grantin kelpoisuus ja vaatimukset: Onko sinulla pätevyys?

feature_handswithmoney.jpg

Ihon apurahat Yhdysvaltain liittovaltion hallitus myöntää auttaa opiskelijoita maksamaan korkeakoulusta tai ammattikoulusta. Selvitys siitä, oletko tukikelpoinen, voi olla hämmentävää, mutta tämä viesti opastaa sinut läpi kaikki kelpoisuusvaatimukset, joista sinun pitäisi tietää, jos haluat hakea liittovaltion Pell-apurahaa.

Jos tarvitset perustiedot Pell Grantista, tutustu yleiskatsausoppaaseen.Opiskelijat otetaan automaattisesti huomioon Pell-apurahassa, kun he lähettävät hakemuksen Ilmainen sovellus liittovaltion opiskelijatuelle tai FAFSA: lle. Vuodelle 2021 FAFSA: n jättämisen määräaika (ja näin ollen harkitaan Pell-avustusta) on 30. kesäkuuta. Voit oppia lisää Pell Grant -hakemuksesta täältä. Tässä viestissä käsitellään seuraavaa:

 • Kuinka selvittää, onko sinulla oikeus liittovaltion opiskelija-apuun
 • Mitkä ovat Pell Grant -tulorajat
 • Kuinka selvittää, oletko oikeutettu Pell-apurahan saamiseen
 • Pell Grant -palkinnon maksimit
 • Mitä voit tehdä parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada Pell-apuraha

Mitkä ovat liittovaltion opiskelijatuen vaatimukset?

Koska Pell Grant on liittovaltion tukiohjelma, sinun on täytettävä peruskelpoisuus liittovaltion opiskelija-apuun, jotta sinut voidaan ottaa huomioon Pellissä. Vaatimuksia näyttää olevan paljon monimutkaisia, joten olemme koonneet kaksi luetteloa, jotka kuvaavat kaiken tarvitsemasi ennen avun hakemista.

Sinun täytyy tarkistaa joka kohde luettelossa # 1 ja yksi kohde luettelossa # 2.

Luettelo # 1

Saadakseen kaiken liittovaltion tuen, mukaan lukien Pell-apuraha, sinun on täytettävä kaikki seuraavat kelpoisuusvaatimukset :

Kelpoisuusvaatimus Täytätkö tämän kriteerin?
Onko sinulla lukiotutkinto, GED tai hyväksytty kotiopetus
Ole rekisteröitynyt tai hyväksytty ilmoittautumaan hyväksyttävä tutkinto / todistusohjelma
 • Voit tarkistaa koulusi / ohjelmasi taloudellisen tuen toimiston, jos haluat vahvistaa kelpoisuuden
Ole rekisteröitynyt osoitteeseen Valikoiva palvelu, jos olet mies ja 18-25-vuotias
Onko voimassa Sosiaaliturvatunnus (ellet ole Marshallinsaarten tasavalta, Mikronesian liittovaltio tai Palaun tasavalta)
Allekirjoita lausunnot FAFSA: lla toteamalla, että (1) et ole maksukyvytön ja et ole velkaa hyvitystä liittovaltion opintolainasta, ja (2) käytät vain liittovaltion tukirahaa maksamaan koulutuksestasi
Säilytä 'tyydyttävä' edistyminen koulussa
 • Jos olet huolissasi akateemisesta suorituksestasi tai sinulla on kysyttävää tyydyttävästä, asenna kokous dekaanin tai muun koulun ylläpitäjän kanssa

Luettelo # 2

Edellä lueteltujen tuotteiden lisäksi sinun on voitava tarkistaa YKSI seuraavista:

 • Ole a Yhdysvaltain kansalainen tai Yhdysvaltain kansalainen
 • Onko sinulla vihreä kortti
 • Onko sinulla TO kilpailija-lähtötietue (I-94)
 • Omistaa pahoinpidellyn maahanmuuttajan asema
 • Onko sinulla T-Visa

Nämä ovat kaikki vaadittavat vaatimukset liittovaltion taloudellisen tuen hakemiseksi. Jos sinulla ei ollut ongelmia yllä lueteltujen tuotteiden kanssa, olet oikealla tiellä!

helsinki-1.jpg

Varmista, että täytät nämä vaatimukset, on hässäkkä, mutta se on sen arvoista ilmaisella rahalla, eikö?

Mitkä ovat Pell-apurahan vaatimukset?

Pell-apurahalle on olemassa muutamia kelpoisuusvaatimuksia, jotka sinun on täytettävä juuri keskustelemiemme liittovaltion vaatimusten lisäksi.

Aloitetaan vastaamalla tärkeään kysymykseen: mitkä ovat Pell Grant -tulorajat? Pell-apuraha on tarkoitettu ensisijaisesti matalan tulotason opiskelijoille, jotka eivät ole vielä saaneet keskiasteen jälkeistä tutkintoa. Tästä on joitain poikkeuksia, mutta ne ovat harvinaisia. Tämän postin tarkoituksessa keskityn tuleviin ja nykyisiin opiskelijoihin.

Pähkinänkuoressa, Pell-apurahan saamiseksi voit:

 • On pakko osoittaa riittävästi taloudellista tarvetta (pääsemme yksityiskohtiin pian)
 • Ei voi sinulla on jo kandidaatin tai ammatillinen tutkinto

Tarpeeksi helppoa, eikö? Seuraavassa osassa selitän tarkalleen, mitä tarkoitan, kun sanon, että sinun on osoitettava 'riittävä taloudellinen tarve'.

Mitkä ovat taloudellisen tarpeen vaatimukset?

Tämä näyttää yksinkertaiselta kysymykseltä, mutta vastaus on itse asiassa hieman monimutkainen. Ennen kuin vastaan ​​tähän kysymykseen, minun on selitettävä lyhyesti, mitä taloudellisia tietoja pidetään tärkeinä ja miksi.

Opetusministeriö - liittovaltion taloudellisesta tuesta vastaava ministeriö - ottaa huomioon monet tekijät päättäessään Pell-avustuksen myöntämisestä. Yksinkertaistetusti, mitä suurempi perheesi taloudellinen tarve on, sitä suurempi on todennäköisyys, että sinulle myönnetään apuraha.

Taloudellisen tarpeen määrittämisessä on muutakin kuin pelkästään vanhempiesi ansaitsemisen tarkasteleminen; myös perheesi kulut otetaan huomioon. Pienemmät tulot + enemmän kuluja = suurempi tarve.

Sallikaa minun eritellä, mikä lasketaan tuloksi ja mikä lasketaan kuluksi:

Tulo:

 • Omat henkilökohtaiset tulosi (jos sellaisia ​​on)
 • Vanhempiesi tulot
 • Sinulle tai vanhemmillesi kuuluvat varat (esim. Säästöt tai asiat, joita he voisivat omistaa, kuten talo)

Kulut:

 • Kotitaloudessasi asuvien ihmisten määrä (enemmän ihmisiä = enemmän kuluja)
 • Yliopistoon osallistuvien perheenjäsenten lukumäärä (lukuun ottamatta vanhempia)
 • Sinun koulusi Osallistumiskustannukset tai CoA - eli kuinka paljon joudut maksamaan lukukausimaksuista, huone-, lauta- ja muista kuluista yhden vuoden ajan

Nyt kun olemme saaneet tiedon läpi, voin paremmin selittää, miten perheesi ainutlaatuinen taloudellinen tilanne analysoidaan, kun sinua harkitaan Pell-avustuksen saamiseksi.

Kaikkia edellä mainittuja tekijöitä - tuloja ja kuluja - käytetään laskemaan vielä yksi luku, jota kutsutaan odotetuksi perhemaksuksi (EFC). Jos EFC on alle 5 711 dollaria lukuvuonna 2020-21, voit saada Pell-apurahan.

mitä ovat yliopiston valmistelukurssit

Jokaisen perheen taloudellinen tilanne on erilainen, eikä ole olemassa yhtä tulorajoitusta, joka tekisi opiskelijan kelvolliseksi tai kelpaamattomaksi saamaan Pellin. Tästä huolimatta tässä on joitain tärkeitä huomioitavia seikkoja:

 • Suurin osa Pell-apurahoista myönnetään opiskelijoille, joiden perheet ansaitsevat alle 30 000 dollaria vuodessa
 • Jotkut Pell-apurahat myönnetään opiskelijoille, joiden perheet ansaitsevat 30000-60000 dollaria vuodessa
 • On mahdollista, mutta harvinaista, että opiskelijoille myönnetään apuraha, jos heidän perheensä ansaitsevat yli 60 000 dollaria vuodessa

Mitkä ovat vaatimukset, kun olet saanut Pell-apurahan? Onko sinun koskaan maksettava takaisin Pell-apurahat?

Kun olet täyttänyt sekä FAFSA: n että Pell Grant -vaatimukset ja saanut Pell-apurahan, apurahan saaminen on melko helppoa. Sinun tarvitsee vain pysyä koulussa.

Jos kuitenkin keskeytät koulun, kun saat Pell-apurahaa, tai vaihdat kokopäiväisestä opiskelijasta osa-aikaiseen opiskelijaksi, saatat joutua maksamaan takaisin kokonaan tai osittain Pell-avustuksesi kyseiselle vuodelle tai lukukaudelle.

Jos koulusi katsoo, että sinun on maksettava takaisin Pell-apuraha, he lähettävät sinulle ilmoituksen, jossa ilmoitetaan sinulle, kuinka paljon olet velkaa ja milloin sinun on maksettava se. Sinulla on yleensä 45 päivää aikaa joko maksaa summa kokonaisuudessaan tai määrittää maksusuunnitelma.

body_moneymagnifier.jpg

Saatat joutua keskittymään hieman enemmän kuin haluaisit perheen talouteen.

Kuinka paljon rahaa voit saada Pell-avustuksesta?

Vuosille 2020--2021 Pell Grant -palkinto on enintään 6345 dollaria. Tekijät, kuten odotetun perhe-avustuksesi määrä ja ilmoittautumistila (kokopäiväinen tai osa-aikainen), vaikuttavat siihen, kuinka paljon rahaa voit saada.

Voit oppia lisää EFC: n laskemisesta Pell Grant Calculator -oppaamme avulla.

Entä jos et pääse pell-apurahaan?

Jos olet yli Pell Grant -tulorajan, et voi tehdä paljon muuttaaksesi perheesi taloudellista tilannetta, mikä on tärkein kriteeri, jota käytetään haettaessa Pell-apurahaa.

Hallinnollasi on tiettyjä tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa kelpoisuusi. Tässä on joitain mahdollisia kelpoisuuskysymyksiä ja ratkaisuja:

 • Jos sinulla ei ole lukiotodistusta, mutta haluat osallistua yliopistoon, voit saada GED: n täyttämään liittovaltion taloudellisen tuen vaatimukset.
 • Varmista, että haet ja ilmoittaudut sisään korkeakouluissa tai ammatillisissa ohjelmissa, jotka osallistuvat Pell Grant -ohjelmaan. Jos et ole varma, onko koulu mukana ohjelmassa, voit tarkistaa sen koulun taloudellisen tuen toimistosta.
 • Jos et ole oikeutettu taloudelliseen tukeen, koska olet maksanut liittovaltion opintolainaa, keskity velan takaisinmaksuun ennen kuin haet lisää liittovaltion tukea.

Yhteenveto: Kuinka Pell Grant -kelpoisuus toimii

Pell Grant on liittovaltion hallituksen myöntämä vuosipalkinto opiskelijoille, jotka tarvitsevat apua yliopiston maksamisessa. Jos haet FAFSA: ta, sinua harkitaan automaattisesti Pell-apurahana.

Pell Grant -vaatimusten täyttämiseksi sinun on täytettävä kaikki liittovaltion taloudellisen tuen kelpoisuusvaatimukset ja todista, että odotettu perheesi osuus on enintään 5 711 dollaria lukuvuonna 2020--2021.

Tällä hetkellä suurin Pell Grant -palkinto on 6345 dollaria. Kun olet saanut Pell-apurahan, sinun ei tarvitse maksaa sitä takaisin, ellet keskeytä koulua tai vaihda kokopäiväisestä opiskelijaksi osa-aikaiseksi opiskelijaksi, jolloin sinun on maksettava takaisin kaikki tai osa Pell Grant.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.