PARCC-harjoituskokeet: mistä löytää ja miten niitä käytetään

body_testboard.jpg

Jos sinä (tai lapsesi) olet huolissasi valmistautumisesta tulevaan PARCC-kokeeseen, viralliset harjoitustestit ovat paras tapa opiskella.

kuinka saada vanhoja pisteitä

Ohjaamme sinut näihin PARCC-harjoitusten materiaaleihin. Selitämme myös, kuinka näitä testejä (ja muita käytettävissä olevia resursseja) käytetään, jos haluat menestyä tulevassa PARCC-kokeessa.Mikä on PARCC?

PARCC on joukko valtioita, jotka hallinnoi standardoituja tenttejä 3.-11. luokan opiskelijoille . Nämä kokeet on suunniteltu arvioimaan korkeakoulu- ja uravalmiutta.

PARCC-kokeen tulokset auttavat opettajia, kouluja ja piirejä seuraamaan opiskelijoiden suorituksia. Yksilötasolla nämä tulokset voivat auttaa opettajia mukauttamaan opetusta opiskelijoille, jotka saattavat tarvita lisäapua.

Ohjelma itsessään on suhteellisen uusi, joten opiskelijoilla ja vanhemmilla voi olla kysymyksiä testien tyypistä. Jos haluat lisätietoja PARCC: stä, tutustu testisisältöä koskevaan perusteelliseen viestiimme.

Mistä löytää PARCC-harjoitustestit

Kuten mainitsin, PARCC on edelleen melko uusi, joten harjoittelumateriaaleja ei ole saatavilla paljon . Koska jokaisella luokkatasolla (3–11) järjestetään erilaisia ​​testejä, on vaikea koota runsaasti harjoitustestejä kullekin opiskelijaryhmälle.

esimerkki argumentoivasta esseestä

Lisäksi PARCC-harjoituskokeiden ei ole tarkoitus toimia pääsykokeina (kuten SAT tai ACT) - ne ovat valtion kokeet, joiden tarkoituksena on mitata pätevyyttä ja edistymistä, lähinnä aggregaattitasolla. Tämä tarkoittaa, että testausta valmistavat yritykset ovat vähemmän motivoituneita keksimään epävirallisia käytäntömateriaaleja.

Seuraavassa on linkkejä kaikki saatavilla olevat viralliset harjoitustestit ja vastausavaimet . PARCC-kokeet hallinnoidaan yleensä tietokoneella, joten realistisimman testikokemuksen saamiseksi valitse tietokonepohjaiset harjoitustestit kunkin luokan välilehdeltä (jos päätät ladata paperiversiota, se on hieno - lataa vain vastaava paperitesti) vastausavain). Varmista, että valitset vuoden lopun tentteihin sopivat arvosanat.

koalitiohakemus esseen sanojen raja

Kuinka nämä auttavat sinua valmistautumaan PARCC-kokeeseen

Suuri osa standardoitujen testien valmistelusta on tutustumalla testimuotoon ja logistiikkaan . Parin tai kahden harjoitustestin suorittamisen pitäisi auttaa oppilaita viihtymään tentissä, jotta koepäivänä he voivat keskittyä ensisijaisesti sisällön tuntemiseen.

Lukio-opiskelijat voivat hyötyä PARCC-tenttien tarkistamisesta toisesta tärkeästä syystä: kysymystyypit ja -muodot ovat melko samanlaisia ​​kuin ACT- ja SAT-kielillä. PARCC-harjoituskokeiden ei pitäisi ehdottomasti korvata virallista ACT- ja SAT-valmistelumateriaalia, mutta ne voivat tehdä hyviä lisäravinteita!

Miksi sinun ei pitäisi stressiä valmistautumisesta PARCC-kokeisiin

Opettajat ja muut hallintohenkilöt korostavat todennäköisesti menestymisen merkitystä näissä kokeissa, koska ne ovat ehdottomasti tärkeä mitta opiskelijoiden edistymisestä (ja ne voivat vaikuttaa opettajien ja koulujen arviointiin).

Tärkeintä on kuitenkin, että yksikään opiskelija ei kärsi kielteisistä seurauksista alhaisen PARCC-pistemäärän seurauksena - jos jotain, he saavat ylimääräistä apua. Pisteillä ei ole vaikutusta GPA: han tai vanhempien opiskelijoiden korkeakouluihin .

mikä on vakio muuttuja

Jos olet huolissasi tulevasta PARCC-tentistä, suosittelen sinua tutustumaan yllä lueteltuihin harjoitustesteihin. Lisäksi sinun tulisi kuitenkin puhua opettajasi kanssa - hän voi puhua kuinka opit tarvittavan materiaalin yhdessä luokassa ja tarvitsetko ylimääräistä apua valmistautuessasi. Toisin kuin yliopistokokeissa, ei ole vain opiskelijan vastuulla valmistautua PARCC-kokeisiin.

body_stressedwoman.jpg

Stressiä on vähemmän kuin luulisi!

Yhteenveto

Viralliset PARCC-harjoituskokeet voivat olla hyödyllisiä opiskelijoille ja vanhemmille, jotka ovat uteliaita kokeista (tai vastaavista testeistä). Viime kädessä PARCC-kokeet eivät kuitenkaan vaikuta opiskelijoiden GPA-arvoihin tai korkeakoulujen pääsymahdollisuuksiin - ne ovat ensisijaisesti koulujen korkeakoulujen ja uravalmiuden mittari.

Jos olet huolissasi PARCC-kokeen suorituksesta, nämä harjoitustestit ovat käteviä - tarkista vain, että ilmoitat huoltaasi opettajallesi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.