Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Valitse testi


SAT-valmistelu ACT Valmistelija

Sijainti: Palos Verdes Estates, Kalifornia

Oletko opiskelija tai vanhempi Palos Verdesin lukiossa? Haluatko ymmärtää, kuinka saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan oppaan Palos Verdes High -sivustolle . Tässä käsitellään:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jakaumat
  • Miten turvallinen Palos Verdes High on läsnä
  • SAT / ACT / AP tulokset ansainnut Palos Verdes High -opiskelijat
  • Mikä AP / IB-luokat voit ottaa Palos Verdes High
  • Joka urheilutiimi voit liittyä Palos Verdes High -kadulla

Aloitetaan!

Perustiedot

Palos Verdesin lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa Los Angelesin piirikunnassa.

Palos Verdes High luokitellaan sijaintinsa perusteella suureen esikaupunkiin. Tässä on sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Palos Verdesin lukio
600 Cloyden Rd.
Palos Verdes Estates, CA 90274-1869

Puhelinnumero : 3103788471

Palos Verdesin lukion kotisivu : http://pvhigh.com/

Rehtori : Charles Park
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]

esimerkki merkkiviittauksesta äidille

Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijoiden ilmoittautuminen

Palos Verdesin lukion ilmoittautuminen on yhteensä 1680 opiskelijaa , mikä tekee siitä a suuri lukio , 25% kaikista Kalifornian lukioista koon mukaan.

Palos Verdes High -tapahtumaan osallistuminen tuntuu käyvän pienessä yliopistossa. Sinulla on muutama sata opiskelijaa luokassa, joka riittää tarjoamaan mielenkiintoisia aktiviteetteja, urheilua ja luokkia kokeilemaan. Mutta Kalifornian suurimpiin lukioihin verrattuna opiskelijakunnan koko ei ole ylivoimainen.


Opiskelijakunnan kasvun kasvu

Kasvaa tai kutistuuko Palos Verdesin lukio? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

Laskelmistamme ilmoittautuminen Palos Verdes High -keskukseen on vähentynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumista luokkiin 9-12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 174 175 349
10tharvosana 277 204 481
yksitoistatharvosana 199 185 384
12tharvosana 237 229 466

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, vanhempi luokka on 117 opiskelijaa suurempi kuin fuksi. Tämä viittaa siihen, että Palos Verdes High pienenee kooltaan ja ottaa vähemmän opiskelijoita.

Jousimiehen naisen parhaat piirteet

Tähän voi olla muutama syy. Palos Verdes Estatesin väestö voi olla vähenemässä, mikä lähettää vähemmän opiskelijoita Palos Verdes Highiin. Vaihtoehtoisesti saattaa ilmestyä muita kouluja (kuten charter- tai yksityiskouluja), jotka houkuttelevat opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Palos Verdesin lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Palos Verdes Highilla on 53:47 jako mies- ja naisopiskelijoiden välillä lukioluokissa.

Palos Verdes Highilla on tasapainoinen miesten ja naisten suhde, joka edustaa suurelta osin Los Angelesin piirikunnan väestöä. Koska ylioppilaskunnan lukumäärä on suunnilleen puolet, tuntuu siltä, ​​että luokissasi on yhtä paljon poikia ja tyttöjä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Palos Verdes High ei valitse vahvasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on valtaosa miehistä tai naisista.


Etnisyyden jakautuminen

Mikä on rodun monimuotoisuus Palos Verdesin lukiossa? Onko yksi etnisyys suurin osa opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Palos Verdes Highilla on homogeeninen opiskelijaryhmä , valtava enemmistö opiskelijoista tunnistaa yhdeksi etniseksi ryhmäksi. Vain kolmannes Kalifornian kouluista osoittaa niin vähän monimuotoisuutta kuin Palos Verdes High. Oppitunnilla käydessään useimmat opiskelijat ovat samaa etnistä alkuperää, vaihtelevasti.

suurin osa Palos Verdes Highin opiskelijoista on valkoisia . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen. Palos Verdes High on siis yksi sadoista osavaltion kouluista, joissa on enemmistö valkoisista opiskelijoista.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intialainen / Alaskan syntyperäinen 0,2% 5
aasialainen 13,0% 219
latinalaisamerikkalainen 9,8% 166
Musta 2,2% 38
Valkoinen 72,5% 1219
Havaijin alkuperäiskansat / Tyynenmeren saaret 0,4% 7
Kaksi tai useampia kilpailuja 1,5% 26

Lukio heijastaa yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät todennäköisesti muistuttavat Palos Verdes Estatesin etnisiä alueita. Jos haluat nähdä, kuinka muut lähellä olevat koulut näyttävät monimuotoisuudelta, etsi vain opas kyseiseen kouluun Googlesta [koulun nimi] prepscholar.


Palos Verdesin suurperheiden tulotaso

Mitkä ovat Palos Verdesin lukion opiskelijoiden perhetulot? Tämän selvittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin, mikä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Voit saada a alennettu hinta ateria , perhetulojen on oltava alle 185 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 45 000 dollaria tai alle.

Voit saada a ilmainen ateria , perhetulojen on oltava alle 130 prosenttia liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa tuloja, jotka ovat noin 32 000 dollaria tai alle.

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista saa ilmaisia ​​tai alennettuja aterioita, sitä korkeampi tulotaso todennäköisesti on.

Palos Verdes High -kadulla, 0,8% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun hintaan lounaaseen ja 1,7% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Palos Verdes Highillä on erittäin alhainen köyhyysaste . Lähes yksikään Palos Verdes Highin opiskelija ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuun hintaan. Palos Verdes Estatesilla on siis todennäköisesti hyvinvoiva yhteisö, ja Palos Verdes High kuuluu Kalifornian koulujen 10 prosentin kärkeen perhetulojen suhteen.

Määrä Prosenttiosuus
Alennettu hinta lounaat 14 0,8%
Ilmaiset lounaat 30 1,7%
Älä täytä alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaaseen 1636 97,3%

Kuten etnisen alkuperän kohdalla, tämä heijastaa todennäköisesti Palos Verdes Estatesin ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljoakaan koulusta itsestään.

Koska Palos Verdes High on koulujen ylin kvartiili perheen tulojen perusteella, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu suhteessa muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP / IB-luokkiin sekä paremmin rahoitettuihin opetussuunnitelmiin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Palos Verdes Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet kovasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja muualla.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista Palos Verdesin lukiossa on käydä? Voitteko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

mitä vakuoli tekee

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahdentyyppisistä Palos Verdes High -tapahtumista: viittaukset lainvalvontaviranomaisiin (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia koulun hallinnon käytettävissä olevia kurinpitotoimia ja ovat ankarampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Suspensiot ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne ovat häiritseviä luokassa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset lähettävät ja pidättävät usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Palos Verdes High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.