Ainoa todellinen tiede, jonka sinun on tiedettävä ACT-tiede

body_actsciencebeakers.jpg

Vaikka sinulle on ehkä kerrottu, että tarvitset nolla tiedetietoa vastaamaan ACT Science -kysymyksiin, se ei ole totta. Testissä on tyypillisesti noin neljä kysymystä, joihin et voi vastata ilman aiempaa taustatietoa. Se on ero Tiede-osiossa olevan 31: n ja 36: n välillä!

Tässä artikkelissa annan yleiskatsauksen 18 aiheesta, joita EI selitetä ACT Science -kohdissa, jotka ACT odottaa sinun tietävän. ACT olettaa, että tiedät nämä aiheet koulusta ja luonnontieteiltä. Tämän tiedon keräämiseksi leikkasin kymmeniä aiempia ACT Science -testiosioita löytääkseen käsitteet, jotka sinun on tiedettävä. Sikäli kuin voimme kertoa, olemme ainoat, jotka ovat käyttäneet aikaa tutkia tätä.Jos olet saanut huonoja arvosanoja luonnontieteiden luokissa koulussa, tämä artikkeli antaa sinulle päivityksen ainoista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä.

Muistutus: Jos et ole jo tehnyt niin, tutustu Ultimate Study Guide for ACT Science -sivustoon. Se sisältää kymmeniä ACT Science -oppaita, jotka käsittelevät kaikkia testattuja kysymystyyppejä, strategioita kysymysten käsittelemiseksi ja kuinka sinun tulisi järjestää valmistelusi pisteiden nostamiseksi.

Vastaakseni parhaiten tähän kysymykseen siitä, mikä tiede sinun on todella tiedettävä ACT Science -osassa, aloitan siitä, mitä aiheita ACT sanoo Science-osiossa. Mukaan ACT-päättäjät , 'Science Testin sisältö sisältää biologia, kemia, fysiikka ja Maan / avaruuden tieteet (esimerkiksi geologia, tähtitiede ja meteorologia). '

body_ACTStuntemustiede.jpg Niin paljon tietoa.

Täytyykö sinun olla tiedeasiantuntija menestyäksesi ACT-tiedossa?

Ei, ja jopa ACT-päättäjät myöntävät sen '' Näiden aiheiden syventävää tietoa ei vaadita , mutta joihinkin kysymyksiin vastaamiseksi tarvitaan yleistä luonnontieteiden kursseja. Testi korostaa tieteellistä päättelytaitoa yli tieteellisen sisällön, matematiikan taitojen tai lukukyvyn muistamisen. ''

Toisin sanoen on tärkeämpää, että ymmärrät tieteellisen ajattelun ja loogisen päättelyn taustalla olevat periaatteet kuin itse tiede!

Miksi et tarvitse asiantuntijatietoa?

ACT Science -kohdissa ne antavat sinulle suurimman osan tiedoista, joita tarvitset vastaamaan kysymyksiin . He selittävät suurimman osan kappaleessa olevista termeistä. Katso itse tästä esimerkkiosasta ilmaisesta ACT-verkkokokeesta:

body_ACTSciencetoneonactualsciencepassage.jpg

Näet tästä kohdasta, että ne antavat sinulle määritelmät useimmille termeille: taitettu, seismografi, tarkennus, varjoalue, seismisten aaltojen tyypit, p- ja s-aaltojen ero. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse tietää paljon geologiasta vastaamaan tähän kysymykseen.

Kuinka paljon taustatietoa sinun on vastattava useimpiin ACT-tiedekysymyksiin?

Erittäin vähän. Useimpiin kysymyksiin voidaan vastata käyttämällä kaavioita ja kaavioita. Katso artikkelimme ACT-tiedekäytäntöjen tyyppeistä saadaksesi lisätietoja tästä strategiasta. Kysymyksiin, joihin et voi vastata visuaalilla, voit yleensä selvittää ne lukemalla osan.

Joskus et kuitenkaan löydä vastausta kappaleesta - ja siitä keskustelemme tässä artikkelissa.

Mitä tietoja ei anneta kappaleessa?

Kuten aiemmin mainitsin, testissä on tyypillisesti noin neljä kysymystä, joihin et voi vastata ilman ennakkotietoa. Tutkimuksessani vanhoista ACT Science -osioista olen löytänyt yhteensä 18 aihetta, jotka kattavat biologian, kemian, fysiikan ja matematiikan (kyllä, matematiikan), jotka sinun on tiedettävä. Tässä on yleiskatsaus. Mennään syvemmälle kustakin aiheesta alla.

 • Biologia
  • Solu biologia
  • DNA, RNA ja ribosomit
  • Luonnonvalinta
  • Kasvihuonekaasut
  • Fotosynteesi ja hengitys
  • Taksonominen sijoitus
  • Genetiikka
 • Kemia
  • Molekyylin perusrakenne
  • Veden jäätymis- / kiehumispiste celsiusasteina
  • pH-asteikko
  • Molaarikonseptit
  • Kuinka maksut ovat vuorovaikutuksessa
  • Vaihemuutokset
 • Fysiikka
  • Painovoima
  • Tiheyskaava
  • Tiheyssäännöt
  • Kineettinen vs. potentiaalinen energia
 • Matematiikka
  • Matematiikan perustaidot

Alla esitettävien perustietojen pitäisi olla kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testissä, mutta annan linkit perusteellisempiin selityksiin, jos haluat lukea enemmän.

Ensimmäisessä aiheessamme, solubiologiassa, näet myös ensimmäisen esimerkin kysymyksestä, johon et pysty vastaamaan ilman ennakkotietoa edes lukiessasi kohtaa.

Tietoaine 1: Biologia

Aihe 1: Solubiologia

Sinun täytyy tietää varma soluorganellit (solujen osat), niiden toiminnot ja onko niitä eläin- tai kasvisoluissa .

body_actscienceanimalcell.jpg Eläinsolujen rakenne

Lysosomit pidä entsyymejä. Lysosomit sulattavat ruokaa tai hajottavat solun, kun se kuolee.

Mitokondrioita ovat ruuansulatusjärjestelmänä toimivia organelleja, jotka imevät ravinteita, hajottavat ne ja luovat solulle energiapitoisia molekyylejä (ATP).

solun ydin toimii solun aivoina. Se sisältää solun DNA: n tai geneettisen tiedon, josta proteiinit valmistetaan (katso aihe 2, tulossa seuraavaksi). Se auttaa myös hallitsemaan syömistä, liikkumista ja lisääntymistä.

body_actscienceplantcell.png

Kloroplastit niitä on vain kasvisoluissa ja ne auttavat fotosynteesissä ja muuttavat valon energiaksi (mitä vain kasvit tekevät, ei eläimiä).

solukalvo pitää sisällään kaikki solun palat ja toimii estona solun ja muiden solujen välillä.

Alla on esimerkkikysymys, jossa tarvitset ymmärrystä näistä organelleista oikean vastauksen valitsemiseksi. Kohdassa mainittu kemiallinen reaktio oli fotosynteesi.

body_actsciencetoneonactualsciencecellquestion.jpg

Tietäen, että fotosynteesi tapahtuu kloroplastissa, voin valita oikein vastauksen F.

Mutta missään kohdassa ei sanottu, että kloroplastit ovat siellä, missä fotosynteesi tapahtuu! Tämä on tosiasia sinä oli tietää ennen testiä.

miten tehdä tummanruskea

Vaikka on olemassa monia muita organelleja, yllä lueteltujen ja ribosomien (joita käsittelen seuraavassa aiheessa) pitäisi olla ainoat organellit, jotka sinun on tiedettävä testissä. Sinun ei myöskään tarvitse tietää mitään muuta tietoa näistä organelleista. Jos haluat lukea lisää näistä aiheista, Klikkaa tästä .

Aihe 2: DNA, RNA, ribosomit ja proteiinisynteesi

DNA sisältää proteiinien (proteiinisynteesi) tekemiseen tarvittavan geneettisen tiedon. Proteiinisynteesi sisältää DNA: ta, RNA: ta, ribosomeja ja proteiineja. DNA toimii proteiinituotannon suunnitelmana.

body_centraldogma.png
Proteiinisynteesin prosessi

Messenger RNA (tunnetaan nimellä mRNA) tekee kopion tietyn geenin DNA-sekvenssistä. Tämä prosessi tunnetaan nimellä transkriptio ja tapahtuu ytimessä .

Kun mRNA on valmistettu, se poistuu ytimestä ja pääsee solun sytosoliin. Ribosomit käytä mRNA: ta ohjeena proteiinin valmistamiseksi samasta aminohapposekvenssistä kuin alkuperäinen DNA. Prosessiin proteiinin tuottamiseksi mRNA: sta kutsutaan käännös . Joten, proteiinisynteesiprosessi koostuu kahdesta vaiheesta: DNA: sta mRNA: n transkriptioon ja mRNA: sta proteiinin translaatioon. Jos haluat lukea tarkemman yhteenvedon, Klikkaa tästä .

Aihe 3: Luonnollinen valinta

Luonnollinen valinta tunnetaan myös nimellä 'parhaimpien selviytyminen'. Tietyssä ympäristössä piirteet, jotka antavat organismien lisääntyä tehokkaammin, yleistyvät ja lisääntymismenestystä vähentävät piirteet harvemmin. Klassinen esimerkki tästä on muutos koivun koon värissä teollisen vallankumouksen aikana.

Englannissa hiilen polttaminen teollisuuden aikana muutti puunkuorta vaaleanruskeasta tummanruskeaksi. Pippuroitu koi sekoittui täydellisesti ja oli piilossa saalistajilta. Kuitenkin, kun puhtaan ilman säädökset hyväksyttiin, puut palasivat nopeasti vaaleammaksi, mikä teki pimeistä koista helposti saalistajien nähtäväksi. Samaan aikaan vaaleammat koi olivat edelleen piilossa näkyviltä ja selviytyivät munimasta. Luonnollisen valinnan takia koi muuttui vuosien varrella tummasta vaaleaksi! Klikkaa tästä Lisätietoja.

body_actsciencenaturalselection.jpg Vahvat selviävät, heikot odottavat

Aihe 4: Kasvihuonekaasut

Kasvihuonekaasut ovat kaasuja, jotka vangitsevat lämmön ilmakehään. Auringonvalo voi kulkea niiden läpi kohti maata, mutta kasvihuonekaasut estävät maapallon pinnan tuottaman auringonvalon poistumisen ilmakehästä. Tämä tarkoittaa sitä, että lämpö pysyy lähellä maata ja nostaa planeetan lämpötilaa. Ihmisen toiminta on aiheuttanut kasvihuonekaasujen määrän ilmakehässä viime vuosikymmeninä, ja ne ovat merkittävä tekijä ilmastonmuutoksessa.

Kasvihuonekaasuja on kuusi:

 • Hiilidioksidi (CO2)
 • Metaani (CH4)
 • Dityppioksidi (N2TAI)
 • Otsoni (O3)
 • Vesihöyry (H2TAI)
 • Fluoratut kaasut (tunnetaan myös nimellä kloorifluorihiilivedyt tai CFC-yhdisteet)

Katso tätä esimerkkikysymystä:

kehon_metaani

Oikea vastaus on J, koska metaani (CH4), kasvihuonekaasuna, ei absorboi lämpöä, kun se tulee maasta avaruudesta, vaan kun se tulee maasta. Tämä aiheuttaa lämpenemistä.

Aihe 5: Fotosynteesi ja hengitys

Fotosynteesi on prosessi, jossa kasvit vangitsevat auringonvaloa tehdäkseen ruokaa itselleen. Fotosynteesin aikana kasvi ottaa sisään hiilidioksidia, vettä ja energiaa, ja se tuottaa glukoosia (jota se kuluttaa elämäänsä) ja happea (jota ihmiset ja muut eläimet hengittävät). Sinun ei tarvitse muistaa fotosynteesikaavaa, mutta saatat nähdä sen ACT: ssä, ja on hyödyllistä ymmärtää se etukäteen. Näin se näyttää:

6 CO2+ 6 H2O + valoenergia → C6H12TAI6+ 6 O2

Hengitys on pohjimmiltaan käänteinen fotosynteesistä. Hengitys on, kun solut hajottavat molekyylit energiaksi, jota ne voivat käyttää. Vaikka vain kasvit käyvät läpi fotosynteesin, sekä kasvit että eläimet käyvät läpi hengityksen. Hengityksessä glukoosi ja happi muuttuvat hiilidioksidiksi, vedeksi ja ATP: ksi (kemikaali, joka tuottaa energiaa soluille). Tässä on kaava:

C6H12TAI6+ 6 O2→ 6 CO2+ 6 H2O + ATP

Aihe 6: Taksonominen sijoitus

Taksonomia on tiede kaikkien organismien nimeämisestä ja luokittelusta. Sen avulla tutkijat voivat nähdä, kuinka läheisesti eri organismit liittyvät toisiinsa ja mitä ominaisuuksia niillä on. Taksonominen sijoitus on seitsemän tasoa, joihin organismit luokitellaan. Tunne seitsemän taksonomista tasoa jotka ovat (laajimmasta tarkempaan):

Kingdom Phylum -luokan järjestysperhesuku

Jos kahdella lajilla on yksi taksonominen taso, heillä on myös kaikki sen yläpuolella olevat laajemmat taksonomiset rivit. Joten jos kaksi lajia on samassa perheessä, ne ovat myös samassa järjestyksessä, luokassa, suvussa ja valtakunnassa.

Aihe 7: Genetiikka

Geenitiedot, jotka sinun on tiedettävä ACT-keskuksista, joiden ympärillä piirteet siirtyvät jälkeläisille. Keskeinen geneettinen termi tietää on alleeli. Alleelit ovat geenipareja, jotka vastaavat tietyistä piirteistä. Alleeliparit voivat koostua kahdesta hallitsevasta geenistä, kahdesta resessiivisestä geenistä tai hallitsevasta ja resessiivisestä geenistä. Hallitsevat geenit ilmaistaan ​​yleensä isoilla kirjaimilla ja resessiiviset geenit pienillä kirjaimilla. Joten alleeliparilla, joka on merkitty nimellä 'Tt', olisi yksi hallitseva ja yksi resessiivinen alleeli.

Lisätietoja genetiikka täällä.

Tietoaihe 2: Kemia

Aihe 8: Molekyylin perusrakenne

ACT Science -osio odottaa sinun tuntevan molekyylin perusrakenteen sokeri, rasva, proteiini ja nukleiinihapot .

C6H12TAI6on sokerimolekyylin perusrakenne (lisätietoja sokerimolekyyleistä, Klikkaa tästä ).

Rasvoja on monia erilaisia: tyydyttyneitä, tyydyttymättömiä, trans (olet ehkä nähnyt tämän ravintoarvoissa). Testi ei odota sinun tuntevan kutakin rakennetta. Sinun tarvitsee vain tietää, että rasvat koostuvat C: stä (hiili), H: sta (vety) ja O: sta (happi), ja erottaa rasvat sokerista, rasvoissa on melkein kaksinkertainen määrä H: tä C: nä ja hyvin pieni määrä O: ta . Rasvojen koko on paljon suurempi kuin sokerin (lisätietoja rasvamolekyyleistä Klikkaa tästä ). Esimerkiksi tyydyttymättömän rasvan triglyseridillä on kemiallinen kaava C55H98TAI6.

Proteiinit koostuvat aminohapoista (kuten edellä mainitsin proteiinisynteesiä käsittelevässä osassa, proteiinit valmistetaan alkuperäisen DNA-sekvenssin perusteella). On olemassa monia erilaisia ​​proteiinirakenteita, mutta kaikki proteiinit sisältävät C, H, O ja N (typpi) . Napsauta saadaksesi lisätietoja proteiineja ja aminohappoja .

Nukleiinihapot ovat biomolekyylejä. Kahden tyyppisiä nukleiinihappoja, joista olemme jo keskustelleet, ovat DNA ja RNA . Nukleiinihapot koostuvat kolmesta osasta: 5-hiilinen sokeri, fosfaattiryhmä ja typpipitoinen emäs. Nukleiinihapot eroavat sokerista, rasvasta ja proteiineista, koska ne koostuvat P: stä (fosfori) ja N: stä C: n, H: n ja O: n lisäksi. Lisätietoja nukleiinihapoista Klikkaa tästä .

Tässä on esimerkkikysymys ACT: ltä:

kehon_tehtäväkokemus vain todellisesta tiedeestämolekyylikysely.jpg

Vastaamiseksi tähän kysymykseen sinun on tarkasteltava tätä yhtälöä kohdasta:

mikä on 2.0 gpa

kehon_tehtäväkokemus vain todellisesta tieteestämolekyyliformula.jpg

Sitten näet, että hiili alkuperäisestä CO: sta2tulee osa C: tä6H12TAI6. Sinun on kuitenkin tiedettävä, että C6H12TAI6on sokerimolekyyli saadakseen oikean vastauksen G.

Jälleen kerran ACT odottaa, että tiedät kuinka fotosynteesi toimii ja mikä on sokerin kemiallinen kaava! Et voi saada näitä tietoja käytävästä.

Aihe 9: Veden jäätymis- / kiehumispiste celsiusasteina

Vesi jäätyy 0 astetta ja kiehuu 100 astetta. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää. Muista nämä numerot. Lisätietoja, Klikkaa tästä .

Aihe 10: pH-asteikko

PH-asteikko mittaa aineen happamuutta tai emäksisyyttä. Vaikka pH-asteikko mittaa muodollisesti vetyionien aktiivisuutta aineessa tai liuoksessa, se arvioidaan tyypillisesti vetyionien konsentraatioksi.

Sinun tarvitsee vain tietää, että alle 7: n pH on hapan, yli 7 on emäksinen ja arvoa 7 pidetään neutraalina.

Hauska tosiasia: Juomakoksin pH on 2,50, kun juomaveden pH on tyypillisesti 7,00 ja käsisaippuan pH on noin 10. Koksin happama!

Lisätietoja, Klikkaa tästä .

body_actsciencephscale.png

Aihe 11: Molaarikonseptit

Muistatko jaksollisen taulukon? Älä huoli - sinun ei tarvitse muistaa elementtien moolipainoja.

upokkaiden teko 4 yhteenveto

Ainoa moolimassakonsepti, joka sinun on tiedettävä, on se, että molekyylin massa on sen atomien massan summa.

Tämä näkyy ACT-kysymyksessä, jossa kysytään hapen painosta vs. hiilidioksidin painosta. Sinun on tiedettävä, että O2on molekyyliä kohti kevyempi kuin CO2koska CO2on ylimääräinen hiiliatomi verrattuna happeen. Katso tämä ACT Science -kysymys:

body_ACtsciencetoneonactualsciencemolarmassquestion.jpg

Vastaamiseksi tähän kysymykseen sinun on käytettävä tätä lukua luvusta sekä ulkopuolista tietämystäsi.

body_ACTtutkimus vain todellisesta tiedeestämolarmasspassagec.jpg

Kuvio 2 osoittaa, että O: n aiheuttama paine2oli suurempi poistamalla vastausvaihtoehdot F ja G. Mikään kohta ei kuitenkaan kerro sinulle, onko O: ta enemmän2molekyylit grammaa kohden tai CO2molekyylejä grammaa kohti. Tiedät nyt, että O2on molekyyliä kohti kevyempi kuin CO2, niin; vastaus on J. Lisätietoja O: sta2verrattuna CO: han2, Klikkaa tästä .

Aihe 12: Kuinka maksut ovat vuorovaikutuksessa

Atomit koostuvat kolmen tyyppisistä hiukkasista: protonit, elektronit ja neutronit . Protonit ovat positiivisesti varautuneita, elektronit ovat negatiivisesti varattuja, ja neutroneilla ei ole varausta.

Kuten lataukset karkottavat toisiaan, kun taas vastakkaiset maksut houkuttelevat toisiaan. Esimerkiksi kaksi positiivista varausta hylkäävät toisensa, kun taas positiivinen ja negatiivinen varaus houkuttelevat.

Lisätietoja, Klikkaa tästä .

Aihe 13: Vaihemuutokset

Mainitsin jo veden jäätymis- ja kiehumispisteen celsiusasteina, mutta sinun on myös tiedettävä vaihemuutosten järjestys. Jäätymispisteen alapuolella materiaali on kiinteässä muodossa, juuri jäätymispisteen yläpuolella materiaali on nestemäisessä muodossa, kiehumispisteen yläpuolella, nesteestä tulee kaasua (höyrystyy).

Yksi luonnollinen tapa ajatella tätä on veden suhteen. Kun se on todella kylmä, se muuttuu jääksi (kiinteäksi). Kun se lämpenee, se muuttuu nestemäiseksi. Sitten, kun keität sitä, se muuttuu höyryksi (kaasuksi). Kaasut ovat yleensä vähemmän tiheitä kuin nesteet, ja nesteet ovat yleensä vähemmän tiheitä kuin kiinteät aineet.

Lisätietoja, Klikkaa tästä .

Aloita opiskelu ACT Science tänään!

Tietoaine 3: Fysiikka

Aihe 14: Painovoima

Sinun täytyy tietää se painovoima on alaspäin suuntautuva voima joka vaikuttaa esineisiin, ja muut voimat (kuten jousi tai hihnapyörä) voivat torjua painovoimaa. Tämä tulee esiin paljon kohdissa, joissa esitetään kokeita jousilla tai hihnapyörillä. Lisätietoja painovoimasta, Klikkaa tästä .

Aihe 15: Tiheyskaava

Tiheys on aineen tiiviysaste. Aineen tiheyden laskemiseksi käytetään kaavaa:

Tiheys = massa / tilavuus

Lisätietoja tiheydestä, massasta ja tilavuudesta Klikkaa tästä .

Aihe 16: Tiheyssäännöt

Sinun täytyy tietää enemmän tiheydestä kuin vain kaava. Sinun on tiedettävä tärkein tiheyssääntö. Tiheämmät esineet uppoavat ja vähemmän tiheät esineet kelluvat. Esineet kelluvat vain silloin, kun ne ovat vähemmän tiheitä kuin neste, johon ne on asetettu.

Helppo tapa ajatella tätä: mitä tapahtuu, kun heität kiven veteen? Se uppoaa, ja siksi, että kallio on vettä tiheämpi, mikä tarkoittaa, että se painaa enemmän samalla tilavuudella.

Entä kun heität styroksikupin veteen? Se kelluu - koska styroksi on vähemmän tiheää kuin vesi. Styroksi vaatii samalla tilavuudella paljon vähemmän kuin vesi.

Lisätietoja tästä säännöstä Klikkaa tästä .

Aihe 17: Kineettinen vs. potentiaalinen energia

Energia on kyky tehdä työtä. Kineettinen energia on energia, joka syntyy kohteen liikkeestä. Joitakin esimerkkejä ovat lentävät lentokoneet, hiihtäjät alamäkeen ja auto, joka ajaa tietä pitkin. Jos esine ei liiku, sillä ei ole kineettistä energiaa.

Potentiaalinen energia on energia, joka syntyy kohteen sijainnista tai järjestelystä. Esimerkkejä ovat venytetty kuminauha, joku, joka istuu dian yläosassa, ja ladattu akku.

Kun paikallaan oleva esine alkaa liikkua, sen potentiaalienergia muuttuu kineettiseksi energiaksi.

Tietoaine 4: Matematiikka

Aihe 18: Matematiikan perustaidot

Et saa käyttää laskinta tiede-osiossa. On kuitenkin ongelmia, jotka vaativat matemaattisia taitoja, kuten alla oleva.

body_actsciencemath.jpg

body_ACTStuntemus vain todellisesta tiedeestä kyselyyn.jpg

Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on käytettävä annettuja tietoja siitä kohdasta, että Algol C on 1,7 aurinkomassan MS-tähti. Sitten sinun on kerrottava 1,7 kysymyksessä annetulla auringon massalla (aurinkomassa), 2,0 x 10 ^ 30. Sinun on pystyttävä suorittamaan peruskertoja.

1,7 x 2,0 x 10 ^ 30 = 3,4 x 10 ^ 30, joten vastaus on C.

Matematiikan perustaitojesi päivittämiseksi ehdotan harjoittelun aikana kokeilemaan joitain helpompia ACT Math Section -kysymyksiä (ensimmäiset 15 kysymystä) käyttämättä laskinta.

Ja siinä se! Tietämällä nämä käsitteet pystyt vastaamaan kaikkiin perustutkimuskysymyksiin, jotka ACT heittää sinulle.

Jos jokin näistä käsitteistä ei ole sinulle tuttu, tarkista ne ja harjata hämähäkinverkot pois - sinun ei tarvitse tietää yksityiskohtia pidemmälle kuin tässä artikkelissa, mutta ei ole haittaa saada enemmän sopeutua tieteen aiheisiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset