Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Valmistuitko yliopistosta vuosia sitten ja nyt mahdollinen työnantaja pyytää ACT -pisteitäsi? Tai ehkä otit vapaa -ajan lukion jälkeen ja sinun on nyt lähetettävä ACT -pisteet korkeakouluille. Kummassakin tapauksessa, sinun on tiedettävä, miten voit käyttää vanhoja ACT -pisteitäsi.

Tässä artikkelissa selitän kuinka saada ja käyttää vanhoja ACT -pisteitä. Opastan sinua hakemaan vanhoja pisteitä ja lähettämään pisteraportit kaikista kauan sitten suorittamistasi ACT -testeistä.kuinka parantaa matematiikan pisteitä

Miksi tarvitset vanhoja ACT -pisteitä?

Usko tai älä, jotkut työnantajat tehdä pyytää standardoituja testituloksia. Useimmat työnantajat, jotka katsovat vanhoja ACT -pisteitä, ovat investointipankki- ja konsultointialalla . Koulutus- ja tutorointiyritykset voivat myös pyytää ACT-pisteitäsi, varsinkin jos haet työtä hauskassa testivalmistelujen maailmassa.

Lisäksi, jos otit vapaata lukion ja korkeakoulun välillä tai jos lähdit yliopistosta ja haet nyt uudelleen kouluun, sinun on ehkä lähetettävä ACT -pisteraportit kouluille, joihin haet. Tässä tapauksessa sinun on katsottavaOK jokaisen koulun verkkosivustolla ja tarkista, tarvitsetko vanhoja ACT -pisteitäsi. Yleensä standardoituja testituloksia ei vaadita, jos olet valmistunut lukiosta yli viisi vuotta sitten.

Miten saat vanhan ACT -pisteet?

On olemassa muutamia tapoja saada vanhat ACT -pisteet riippuen siitä, milloin otit testin.

Jos testasit keväällä 2008 tai myöhemmin

ACT -tulokset ovat saatavilla verkossa keväästä 2008 nykypäivään. Jotta voit tarkastella tuloksiasi verkossa, sinulla on oltava ACT -tili . Jos olet rekisteröitynyt verkossa, kun teit testin alun perin, sinulla on jo tili ja voit kirjautua sisään päästäksesi pisteisiisi.

Jos sinulla ei ole verkkotiliä, voit luoda sellaisen. Kuitenkin, sinun on tiedettävä ACT -tunnuksesi päästäksesi pisteisiisi. Löydät ACT -tunnusnumerosi pääsylipusta ja virallisesta ACT -pisteraportista, joka lähetettiin pyytämällesi lukiolle ja korkeakouluille. Se on kahdeksannumeroinen luku, joka alkaa viivalla.

Jos et löydä ACT -tunnusta, soita ACT, Inc.:lle saadaksesi sen. Valmista mahdollisimman paljon tunnistetietoja, jotta agentit voivat löytää henkilöllisyytesi. tämä sisältää seuraavat:

 • Koko nimesi
 • Testipäiväsi
 • Kotiosoitteesi (kun testasit)
 • Syntymäpäiväsi

ACT, Inc: n puhelinnumero on 319-337-1270.

Jos testasit ennen kevättä 2008

Jos testasit ennen kevättä 2008, et voi saada pisteitä verkossa. ACT, Inc. voi kuitenkin käyttää mikrofiisi löytää tulokset jopa syksyltä 1966. Jos testasit ennen kevättä 2008, soita ACT, Inc: lle yllä olevaan numeroon ja yritä löytää tulokset.

Pidä jälleen käsilläsi mahdollisimman paljon tunnistetietoja, jotta agentti löytää pisteesi. Sinun pitäisi tietää testin päivämäärä (vähintään vuosi) ja osoite osoitteessa.

ACT -tulosraportin lähettäminen vanhaan testiin

ACT -tulokset ovat arkistoitu ennen 1.9.2015 otettuja testejä varten . Jos pisteet arkistoidaan, se on ei aktiivisessa tiedostossa. Siellä on lisämaksu 24 dollaria arkistoitujen ACT -pisteraporttien etsimiseen ja lähettämiseen. Lisäksi arkistoitujen pisteiden raporttipyynnöt käsitellään ylimääräisen työpäivän kuluessa.

Seuraavassa tarkastellaan tarkemmin erityyppisiä ACT -tulosraportteja ja vaadittuja maksuja.

Maksut ACT -tulosraporttien lähettämisestä

Kuten olet ehkä arvannut, maksut ovat valitettavasti korkeammat, jos yrität lähettää vanhoja ACT -pisteitä.

dynaaminen tasapaino voidaan määritellä

Säännölliset raportit

Säännöllinen tulosraportti käsitellään aina viikon kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. ACT, Inc. toimittaa raportit valitsemillesi korkeakouluille ja virastoille heidän haluamansa aikataulun mukaan, joka on yleensä vähintään joka toinen viikko.

ACT -pisteraportit 1.9.2015 jälkeen tehdyistä testeistä maksavat 13 dollaria testipäivää kohti raporttia kohden, kun taas sennen 1. syyskuuta tehtyjen testien ydinraportit maksavat 37 dollaria testipäivää ja raporttia kohden (sisältäen palautettavan 24 dollarin arkkiotulospalkkion).

Ensisijaiset raportit

Ensisijaiset raportit käsitellään yleensä kahden työpäivän kuluessa kun ACT, Inc. on vastaanottanut pyyntösi, ja ne toimitetaan 3-4 arkipäivää myöhemmin.

Pidä mielessä, että voit lähettää ensisijaisia ​​raportteja vain Yhdysvalloissa oleviin paikkoihin. Huomaa myös, että korkeakoulut, jotka vastaanottavat raportteja vain sähköisesti, eivät ehkä näe prioriteettiraportteja nopeammin kuin tavalliset.

1.9.2015 jälkeen tehtyjen testien ensisijaiset raportit maksavat 16,50 dollaria testipäivää ja raporttia kohden, kun taas suoritettujen testien ensisijaiset raportitennen 1. syyskuuta maksua 40,50 dollaria testipäivää ja raporttia kohden (tämä sisältää jälleen 24 dollarin arkistoidut tulokset).

ACT -pisteraportin tilausvaihtoehdot

Nyt kun tiedät, minkä tyyppisiä ACT -tulosraportteja voit tilata, miten itse asiassa aiot tilata ne? Sinulla on muutama vaihtoehto vanhojen ACT -pisteiden tilaamiseen.

Verkossa

Voit tehdä pisteraporttien online -pyynnön kautta ACT -verkkotili (jonka voit luoda, jos sinulla ei ole sellaista). Huomaa, että sinun on maksettava voimassa olevalla luottokortilla.

Postitse

Jos haluat tilata ACT -tulosraportit postitse, lähetä pyyntökirje ACT, Inc.:lle seuraavaan osoitteeseen:

välittävätkö oppilaitokset ap -tuloksista
ACT Customer Care-Score Reports PO Box 451 Iowa City, IA 52243-0451 USA Kirjeessäsi on oltava kaikki seuraavat tiedot:
 • Koko nimesi
 • Koko nimesi, kun rekisteröidyit tai otit ACT: n (jos eri)
 • Nykyinen postiosoitteesi
 • Kotiosoitteesi, kun rekisteröidyit tai otit ACT: n (jos eri)
 • ACT -tunnuksesi
 • Syntymäaikasi
 • Puhelinnumerosi
 • Testipäivä (kuukausi ja vuosi), jolta haluat raportoida tulokset (sisällytä testauspaikka, jos testasit useammin kuin kerran saman kuukauden aikana)
 • Voimassa olevat koodit ja nimet (kaupunki ja osavaltio) oppilaitoksille ja/tai apurahavirastoille, joille haluat lähettää pisteet

Muista määrittää, haluatko säännöllisiä vai ensisijaisia ​​raportteja, ja sisällytä maksusi sekillä tai maksumääräyksellä, joka maksetaan ACT, Inc: lle.

Puhelimella

Tämä palvelu on vain ensisijaisille raporteille, ja sinun on maksettava voimassa olevalla luottokortilla. Siellä on myös lisämaksu 15 dollaria jokaisesta puhelimitse tehdystä tulosraporttipyynnöstä.

Jos haluat lähettää ACT -prioriteettiraportteja puhelimitse, soita ACT, Inc. -palveluun osoitteessa 319-337-1270. Yritä kirjoittaa ylös kaikki yllä luetellut tiedot, jotta voit saada kaiken valmiiksi, kun soitat.

Voitko verrata ACT -pisteitä eri vuosilta?

Tietyn ACT -yhdistelmäpisteen pitäisi heijastaa suunnilleen samaa prosenttipistettä ja taitotasoa vuodesta toiseen. Esimerkiksi, yhdistetyn pistemäärän 35 tänään pitäisi vastata 35: tä vuonna 1995.

Alla on kaavio, joka näyttää ACT -prosentit viimeisten kuuden testivuoden aikana:

näyte yliopiston suosituskirjeestä
Vuosi 99 % 75. prosentilla 50. prosentilla 25 % 1 %
2017 34-36 24 kaksikymmentä 16 1-11
2016 34-36 24 kaksikymmentä 16 1-10
2015. 33-36 24 kaksikymmentä 16 1-11
2014 33-36 24 kaksikymmentä 16 1-11
2013 33-36 24 kaksikymmentä 16 1-11
2012 33-36 24 kaksikymmentä 17 1-11

*Huomaa, että jotkut pisteet ovat arvioita, jos tarkka prosenttipiste ei ollut käytettävissä.

Kuten näet, pisteet, joita tarvitset ACT: ssä saadaksesi tietyn prosenttipisteen, eivät ole muuttuneet paljon viime vuosina. Tarvitset edelleen noin 33-36 päästäksesi 99-prosenttipisteeseen ja noin 24 päästäksesi 75-prosenttiin. Joitakin vaihteluja on, mutta nämä kaikki ovat erittäin pieniä.

Tämä tarkoittaa sitä sinä voi helposti verrata eri testivuosien tuloksia ilman ongelmia. Jos esimerkiksi otit ACT: n vuonna 2017 ja vanhempi veljesi sen vuonna 2012, sinun ei tarvitse tehdä monimutkaisia ​​muunnoksia pisteidesi vertaamiseen - voit vain katsoa mitä tahansa ACT -prosenttipistekaaviota ja käyttää sitä viite.

Lisätietoja vanhoista ACT -pisteistä ja prosenttipisteistä on oppaissamme 2011–2017 ja 2008–2010.

Et ehkä pysty vertaamaan omenoita appelsiineihin, mutta voit verrata vanhoja ACT -pisteitä nykyisiin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset