NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

feature_NYU

Mikä on hyvä TOEFL-pisteet NYU: lle? Onko TOEFL NYU: n vähimmäismäärä, jonka sinun on täytettävä voidaksesi saada pääsyn perustutkinto- tai jatko-opiskelijaksi? Kenen on otettava TOEFL?

Tässä oppaassa käymme läpi NYU TOEFL -vaatimuksen jokaiselle pääosastolle ja tarkastelemme, kuinka tämä vähimmäispisteet vaihtelevat hakemasi ohjelman mukaan. Annamme sinulle sitten asiantuntijavinkkejä siitä, mitä tehdä, jos yrität saavuttaa NYU TOEFL -pistekynnystä.

Ominaisuuden kuva: jpellgen / Flickr

Kenen on otettava TOEFL NYU: lle?

Ensinnäkin, mitkä hakijat todella tarvitsevat TOEFL: n päästäkseen NYU: han? Pääsääntö on, että jos äidinkielesi on englanti, sinun ei tarvitse ottaa TOEFL-luetteloa.

NYU: ssa, jos olet Yhdysvaltain kansalainen tai vakituinen asukas, sinun ei tarvitse ottaa TOEFL: ää. Samoin, jos olet kansainvälinen hakija suuresta englanninkielisestä maasta, kuten Kanadasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Australiasta tai Uudesta-Seelannista, sinun ei tarvitse ottaa TOEFL: ää.

Jos kuitenkin olet kansainvälinen hakija muusta kuin englanninkielisestä maasta, sinun on todennäköisesti suoritettava TOEFL (tai jokin muu englannin kielen taitotesti).

Joten miten NYU TOEFL -vaatimus eroaa perustutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille? Tässä on lyhyt yhteenveto eroista, jotka selitämme tarkemmin seuraavissa kahdessa osassa:

 • Jos haet perustutkintoa ja äidinkielesi ei ole englanti (etkä ole suorittanut vähintään kolme peräkkäistä lukuvuotta englanninkielisessä koulussa), sinun on otettava TOEFL.
 • Jos haet jatko-opiskelijaksi ja äidinkielesi ei ole englanti, sinun on todennäköisesti otettava TOEFL. (On kuitenkin yleensä poikkeuksia niille, jotka ovat saaneet kandidaatin tutkinnon englanninkielisessä laitoksessa.) Saatat myös joutua täyttämään tietyn pisteiden kynnyksen päästäkseen maahan.

Katsotaanpa nyt tarkemmin NYU TOEFL -vaatimuksia perustutkinnon suorittaneille ja jatko-opiskelijoille.

NYU TOEFL -vaatimus opiskelijoille

NYU: n kansainväliset perustutkinnon hakijat voivat valita yhden nämä testit todistaa englannin kielen taitonsa:

 • TOEFL iBT
 • Duolingon englantilainen testi
 • IELTS akateeminen
 • PTE akateeminen
 • C1 Edistynyt tai C2 Taito
 • iTEP

Ei ole vähimmäis-TOEFL-pistemäärää, jonka sinun on saatava, jotta pääset NYU: han. NYU suosittelee kuitenkin hakijoille vähintään 100 TOEFL: ssä ollakseen kilpailukykyinen.

Tämä kokonaispistemäärä voi olla mikä tahansa leikkauspisteiden yhdistelmä, joka on enintään 100. Voit esimerkiksi yrittää saada 25 jokaisesta osiosta tai jotain 29, 22, 26 ja 23.

TOEFL-pisteiden lisäksi kaikkien kansainvälisten hakijoiden ja kotimaisten hakijoiden on toimitettava pisteet yhdestä NYU: n hyväksymät standardoidut testit (jotka sisältävät SAT: n ja ACT: n). Jos haluat lisätietoja siitä, mitä SAT / ACT-pisteitä tarvitset NYU: n pääsyyn, siirry osoitteeseen NYU: n pääsyvaatimukset -sivu .

body_empty_clroomroom

NYU TOEFL -vaatimus jatko-opiskelijoille

Suurin osa NYU: n jatko-ohjelmista vaatii kansainvälisiä hakijoita muualta kuin englanninkielisistä maista toimittamaan TOEFL (tai IELTS) -pisteet hakemustensa kanssa.

TOEFL-tutkinnon suorittaneiden vaatimukset voivat vaihdella koulun / osaston ja ohjelman mukaan. NYU: ssa monilla kouluilla on vähintään TOEFL-pisteet, jotka koskevat kaikkia kyseisen koulun ohjelmia.

Jotkut ohjelmat saattavat kuitenkin vaatia TOEFL-pisteitä, jotka ovat hiukan korkeampia kuin koulun vähimmäisarvot. Siksi, tarkista aina suoraan ohjelmastasi, mitkä ovat sen TOEFL-vaatimukset.

Seuraava kaavio sisältää yhteenvedon TOEFL-vähimmäisvaatimuksista joillekin NYU: n suurimmille kouluille ja ohjelmille:

Koulu / Ohjelma Pienin vaadittu TOEFL-pisteet
Tischin taidekoulu Vaihtelee osastoittain ja ei ole yleisön käytettävissä
Taiteiden ja luonnontieteiden korkeakoulu 100 iBT (suositus)
Journalismin maisteriohjelmat 100 iBT (suositus)
Psykologian maisteriohjelmat 105 iBT (suositus)
Leonard N.Sternin kauppakorkeakoulu TOEFL, IELTS tai Duolingo English Test vaaditaan - vähimmäispisteitä ei ole määritetty
Kirjanpito MS 100 iBT
MBA-ohjelma Ei mitään
Tohtorikoulutusohjelma 109 iBT (keskiarvo)
Steinhardtin kulttuuri-, koulutus- ja inhimillisen kehityksen koulu 100 iBT / 600 PBT (suositus)
Kansainvälinen koulutus PhD 100 iBT / 600 PBT (suositus)
Fysioterapian tohtori 100 iBT / 600 PBT (suositus)
Tandonin teknillinen korkeakoulu 90 iBT
Datatiede 100 iBT / 600 PBT (suositus)
Kuvataiteen instituutti Ei mitään
Globaalin kansanterveyden korkeakoulu -
Kansanterveystieteen maisteri Ei mitään
Kansanterveys PhD 100 iBT
Oikeustieteiden korkeakoulu 100 iBT, 26 lukemisessa ja kuuntelussa sekä 22 puhumisessa ja kirjoittamisessa
JD-ohjelma Ei mitään (TOEFL ei vaadita)
LLM-ohjelma 100 iBT, 26 lukemisessa ja kuuntelussa sekä 22 puhumisessa ja kirjoittamisessa
JSD-ohjelma 100 iBT, 26 lukemisessa ja kuuntelussa sekä 22 puhumisessa ja kirjoittamisessa (mutta suositellaan 'huomattavasti korkeampia' pisteitä)
Courant Matematiikan instituutti -
Tietojenkäsittelytiede (MSCS ja MSIS) 100 iBT / 600 PBT (suositus)
Matematiikan MS-ohjelmat 100 iBT / 600 PBT (suositus)
Lääketieteen koulu -
Biolääketieteen tohtori Ei mitään
Ammattikorkeakoulu 110 iBT / 600 PBT
Robert F. Wagnerin julkisen palvelun tutkijakoulu 100 iBT
EMPA globaaleille poliittisille johtajille 109 iBT
Julkisen politiikan jäsenvaltiot 109 iBT
Sosiaalityön hopeakoulu -
Sosiaalityön päällikkö 92-93 iBT / 580 PBT
Muinaisen maailman tutkimuksen instituutti 106 iBT

Lähde: NYU.edu

Tässä NYU: n kaaviossa TOEFL-pisteiden vaatimukset ovat yleensä kahta muotoa: vähimmäisvaatimukset ja suositellut pisteet.

Vaaditut pisteet ovat pisteitä, jotka sinun on täytettävä voidaksesi päästä sisään. Jos et täytä näitä pisteitä, hakemuksesi hylätään (ellet pääse ehdolliseen pääsyyn).

Suositellut tulokset ovat pisteitä, joita sinun ei tarvitse saada voidaksesi saada pääsyä; sinulla on kuitenkin paremmat mahdollisuudet päästä, jos saat ne.

NYU: lle ja muille kouluille pyrkikää aina saamaan suositeltu pisteet (vaaditun vähimmäispistemäärän yli). Suositellun pistemäärän saaminen (tai ylittäminen) tekee sinusta kilpailukykyisemmän hakijan ohjelmallesi, mikä lisää todennäköisyyttäsi saada hyväksesi.

body_tall_buildings

Entä jos et täytä NYU: n TOEFL-vaatimusta?

Ei ole helppoa saada riittävän korkea TOEFL-pisteet NYU: lle. Joten mitä voit tehdä, jos sinulla on vaikeuksia maalitavoitteidesi saavuttamisessa? Tässä on muutama vaihtoehto riippuen siitä, onko pisteesi lähellä NYU TOEFL -minimipistettä vai kaukana siitä.

Jos pisteesi on lähellä NYU TOEFL -vaatimusta ...

 • Ota yhteyttä ohjelmaan. Kysy, ovatko he halukkaita tarkistamaan hakemuksesi huolimatta siitä, että TOEFL-pistemääräsi on hieman alhaisempi kuin mitä vaaditaan. Jos ohjelma suostuu harkitsemaan sinua pääsemiseksi, käytä hakemuksen jättämistä edeltävää aikaa vahvistaaksesi sen muita osia, kuten tarkoituksesi ja ansioluettelosi / ansioluettelosi.
 • Katso onko sinulla ehdollinen pääsy. Jos ohjelma tarjoaa ehdollisen pääsyn, sinun on todennäköisesti täytettävä englanninkielinen vaatimus tai luokka, ennen kuin voit aloittaa säännöllisten kurssien suorittamisen NYU: ssa.
 • Maksa TOEFL-pisteet. Jos NYU: n ohjelma ei tarjoa ehdollista pääsyä eikä hyväksy matalampia TOEFL-pisteitä, harkitse tuloksen saamista. Tämän palvelun avulla ETS (TOEFL: n valmistaja) korottaa puhumis- ja / tai kirjoitussektoreitasi, mikä saattaa kasvattaa kokonaispistettäsi 1-3 pisteellä (vaikka se voi myös alentaa sitä!). Tulos on parempi kuin suorittaa testi uudelleen, koska se on halvempaa ja vähemmän aikaa vievää.

Jos pisteesi on kaukana NYU TOEFL -vaatimuksesta ...

Paras vaihtoehto on ottaa TOEFL uudelleen. Jos teet tämän, varmista kuitenkin, että vietät paljon aikaa heikkoutesi hiomiseen ja keksiä tapoja parantaa pisteitäsi.

Mitä enemmän pisteitä tarvitset NYU TOEFL -pisteiden minimoimiseksi, sitä enemmän tunteja sinun on opiskeltava. Ja mitä enemmän tunteja sinun on opittava, sitä enemmän aikaa sinun pitäisi yrittää antaa itsellesi ennen testipäivää. Yleensä on parasta varata ainakin kolmesta kuuteen kuukauteen TOEFL-valmistelulle.

Selvittääksesi, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava, vähennä nykyinen TOEFL-pisteet TOEFL NYU -pistemäärästä, jota tarvitset pääsylle.

Esimerkiksi, jos haen NYU: n sosiaalityön maisteriohjelmaan, minun on pisteet vähintään 92 TOEFL: ssä. Oletetaan, että nykyinen pisteet on 87; tämä tarkoittaa, että tarvitsen 5 pistettä saavuttaakseni maalipisteet 92.

Kun olet löytänyt tämän eron, määritä alla olevan kaavion avulla (karkeasti) kuinka monta tuntia sinun on tutkittava kullekin TOEFL-osalle:

Osa Opiskeluajat yhden pisteen parantamiseksi
Lukeminen 6-8
Kuunteleminen 6-8
Puhuminen viisitoista
Kirjoittaminen 6-8

Esimerkissä minun on parannettava TOEFL-kokonaispistemäärääni 5 pisteellä voidakseni päästä NYU: n sosiaalityön maisteriohjelmaan. Jos halusin parantaa kuunteluosaani 3 pisteellä ja puhumisosani 2 pisteellä, minun on opiskeltava vähintään 48 tuntia (koska 3 (6) + 2 (15) = 48).

Kun olet saanut arvioidun lukumäärän oppitunneista, jaa niiden viikkojen määrä, jotka sinulla on testipäivään saamiseksi karkea määrä tunteja sinun tulisi opiskella TOEFL: lle viikossa. Jos opiskelen esimerkiksi 48 tuntia kolmen kuukauden aikana, minun on valmisteltava noin neljä tuntia viikossa. Tämä antaa minulle parhaan mahdollisuuden täyttää NYU TOEFL -vaatimukset testipäivänä.

kuinka monta kiloa on 1 tonni

body_dream_big

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mount Holyoke College SAT -tulokset ja GPA

West Libertyn yliopiston pääsyvaatimukset

Saint Josephin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3 avainvinkkiä onnistuneiden tuffien täydentävien esseiden kirjoittamiseen

Taisteletko Tufts-lisäyksellä? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää erottuvien Tufts-esseiden kirjoittamisesta, jotta pääset sisään.

College haastattelupuku: mitä pukeutua haastatteluun

Mietitkö mitä pukeutua yliopiston haastatteluun? Opi sopivan yliopistohaastattelun puvut ja vinkit hyödyllisten vinkkien ja näytepukujen avulla.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

Älä ota TEVA 3109 -valmistetta ennen tämän lukemista

Etkö ole varma, pitäisikö sinun ottaa TEVA 3109 -pilleri? Opi mitä se sisältää, mitä vaikutuksia sillä on ja miten TEVA -pilleri 3019 otetaan turvallisesti.

2016-17 Akateeminen opas | George Washingtonin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta George Washingtonin lukiosta San Franciscossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä El Caminon lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Camino High Schoolista Etelä-San Franciscossa, Kaliforniassa.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Tennessee State University SAT -pisteet ja GPA

ACT -pisteytysvirhe: Saitko jonkun muun pistemäärä virheen perusteella?

Onko ACT -pisteesi odotettua pienempi? Luuletko saaneesi jonkun toisen pistemäärän tai ACT tehnyt virheen? Näin voit korjata sen.

Mitä sinun on tiedettävä Norton Space- ja Aeronautics Academy -opistoista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Norton Space and Aeronautics Academy -säätiöstä San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Enneagrammin tyyppi 2: Hoitava auttaja

Oletko tyypin 2 Enneagrammi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagram 2 on rakkaudessa ja parisuhteessa.

Ainoa todellinen tiede, jonka sinun on tiedettävä ACT-tiede

Tiesitkö, että ACT vaatii sinua ymmärtämään vähän tiedettä vastaamaan 10 prosenttiin sen kysymyksistä? Lue oppaamme kaikista tiedoista, jotka sinun on tiedettävä.

Paine Collegen pääsyvaatimukset

Queens University of Charlotte Pääsyvaatimukset

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Utica College SAT -tulokset ja GPA

Täydellinen opas: Kuinka paljon korkeakoulu todella maksaa?

Yritätkö laskea, kuinka paljon korkeakoulu maksaa, mukaan lukien opetus, huone ja lauta, kirjat ja paljon muuta? Jaamme kaikki tärkeimmät kustannukset puolestasi - ja kuinka paljon todella maksat yliopistosta.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

Keskusmetodistisen yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | La Habran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Habra High Schoolista La Habrassa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä: UNC SAT -pisteet ja GPA

Villanovan pääsyvaatimukset