NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

NYC on yksi suurimmista turistikohteista maailmassa - mikä on järkevää, koska se on myös yksi suurimmista kaupungeista maailmassa. Tässä matkaoppaassa keskitymme tekemiseen Manhattanilla, joka on kaikkein turistiystävällisin kaupunginosa, ja tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja, jotka houkuttelevat kaikkia matkustajia.

On tärkeimpiä nähtävyyksiä, joista jokainen NYC-turisti on kuullut ja haluaa nähdä ... mutta entä jotkut vähemmän tunnetuista asioista, joita tehdä, syödä ja nähdä? Tässä oppaassa annan eräänlaisen valitsemasi seikkailun Manhattanilla tehtäville asioille: Aloitan tunnetuimmista Manhattanin nähtävyyksistä - turistin suurimmista hitteistä, jos haluat. Sitten siirryn NYC: n hienoihin asioihin, jotka eivät ole niin tukossa muiden turistien kanssa, mutta ovat suosittuja paikallisten keskuudessa, jos etsit hieman enemmän aitoa New Yorkin makua. Viimeisenä kohtaan sen, mikä on todella NYC: n syrjässä: salaiset paikat, hämärät ja outot. Tätä asiaa edes useimmat manhattanilaiset eivät tiedä.

Lopuksi käyn läpi tarvittavan logistiikan matkalle Manhattanille: miten päästä sinne, miten kiertää ja missä yöpyä. Kaikki mutterit ja pultit. Tämän oppaan loppuun mennessä olet valmis hämmästyttävälle matkalle riippumatta haluamastasi seikkailutasosta, olipa se sitten kahden päivän tai kahden viikon ajan!Mitä tehdä Manhattanilla: tärkeimmät nähtävyydet

Kaupungissa on tunnetuimpia museoita, maamerkkejä ja turistikohteita. Ne ovat varmasti näkemisen arvoisia, varsinkin jos haluat tuntea ikonisimmat kohteet ensimmäisellä kaupunkimatkallasi. Ole kuitenkin valmis heiluttamaan väkijoukkoja ja odottamaan pitkiä jonoja.

25262453062_0891f2c670_z

# 1: Keskuspuisto

Tämä rönsyilevä puisto keskellä Manhattania on kaikkea hoidetuista kävelyteistä rönsyileviin metsiin vesistöihin omaan eläintarhaansa! Merkittäviä paikkoja ovat säiliö (86. kadun poikittaisen yläpuolella), Bethesda-suihkulähde puiston keskellä, aivan Terrace Driven pohjoispuolella, ja kirjallinen kävely Mallin eteläpäässä. Kannattaa tutustua tuntikausia, mutta älä tartu puistoon pimeän jälkeen - se ei ole turvallista.

1481001924_98372b2ac6_z

# 2: Metropolitanin taidemuseo , 1000 5th Ave

Asuminen tuhansia vuosia taidetta ja taide-esineitä ympäri maailmaa rönsyilevässä rakennuksessa Central Parkin itärannalla Metillä on todella jotain jokaiseen makuun. Katso täysin (uudelleen) koottu egyptiläinen temppeli, kreikkalaiset ja roomalaiset patsaat, kauniit kimono- ja puupiirrokset sekä renessanssin mestareiden teokset kaikki yhdessä päivässä! Muista tutustua Pukuinstituuttiin, museon alimmalle tasolle. Museo maksaa, mitä maksat, vaikka lahjaksi ehdotetaankin. Se on avoinna myöhään perjantaisin klo 21 asti.

19708582693_6d79594794_k

# 3: Broadway ja Times Square

Tietenkin NYC tunnetaan siitä tähtien Broadway-tuotantoja —Voit saada sekä trendikkäimpiä tuotantoja että pitkäaikaisia ​​klassikoita, kuten Leijonakuningas ja Oopperan kummitus. Jos sinulla on sydämesi asetettu näkemään uusin hittiesitys, suosittelen sinua tarkistamaan Time Outin vinkit halpojen Broadway-lippujen löytämiseen .

Jos et pääse näyttelyyn, Times Squaren läpi yöllä käveleminen on käytännössä omaa tuotantoa. Vilkkuvat valot, tonnia turisteja, valtavia kauppoja ja ravintoloita - se on röyhkeä ja kiihkeä ja aina täynnä, mutta sillä on kuitenkin omalaatuinen ikoninen upeutensa.

25418934973_08e1a59cc3_k

# 4: Empire State Building , 350 5th Ave

Näyttää siltä, ​​että jokaisella matkaoppaalla on Empire State Building yhtä paljon kohteen Manhattan, NY, kohteista. Ja hyvästä syystä - se on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä, ja näkymät näköalatasanteelta ovat henkeäsalpaavia (olettaen, että sää tekee yhteistyötä). Huomaa, että linjat ovat pitkiä ja liput kalliita.

15642909201_723264e77f_k

mikä on korkein gpa, jonka voit saada

# 5: Grand Central -terminaali , 89 E 42. St.

Tämä on toinen todella ikoninen New York-sivusto, ja todellinen kauttakulkutoiminnan keskus. Rakennus on upea ja tyylikäs sisältä ja ulkoa; ihmettele myös työmatkalaisia, jotka ovat tottuneet sen upeuteen, ja juoksevat terminaalin läpi päästä alaspäin kiinni seuraavaan junaansa.

19450059866_d17c4cbcdb_k

# 6: Rockefeller Center , 45 Rockefeller Plaza

Tämä massiivinen rakennuskokonaisuus Midtownissa, joka on rakennettu 30-luvulla uber-rikkaan John D. Rockefellerin toimesta, tarjoaa useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Opastettujen kierrosten lisäksi, jotka korostavat Art Deco -arkkitehtuuriset piirteet ja upeat veistokset, voit nousta havaintokannelle Kallion huipulle. Mahdollinen etu Empire State Buildingin observatorioon nähden on, että Empire State Building näkyy itse asiassa tästä.

3287271188_5f1d7726f9_b

# 7: American Museum of Natural History , Central Park West ja 79th St

Jos sinulla on taksidermiaa, dinosauruksia tai jalokiviä, sinulla on kenttäpäivä Luonnontieteellisessä museossa. Kaikenlaisia uteliaisuudet, faktoidit ja näytteet, jotka koskevat maata ja universumiamme löytyvät tästä valtavasta museosta, jonka kuuluisa sinivalas on ripustettu katosta yhteen suurimmista gallerioista.

23526102026_40acec5e4f_k

# 8: 11. syyskuuta muistomerkki ja museo , 911 Greenwich St

Tämä museo ja muistomerkki entisen Maailman kauppakeskuksen alueella koostuvat muistopuisto ja enimmäkseen maanalainen museo uhrien muistojen ja tarinoiden kanssa. Sivusto ei ole ollut kiistaton, mutta miljoonat ovat käyneet sen jälkeen, kun se avattiin yleisölle toukokuussa 2014.

24744671359_e66e0079d1_b

# 9: Nykytaiteen museo , 11 W 53. katu

Kanssa kuusi taidekerrosta 1800-luvun lopulta ja sen jälkeen, voit nähdä kaiken MoMA: ssa Monetista Magritteen kokeellisiin valo- ja ääniasennuksiin. Museossa on yksi maailman suurimmista nykytaiteen kokoelmista. Sisäänpääsy on ilmainen perjantai-iltaisin; se on aina täynnä.

16169025827_f7a17747e4_k

# 10: Schwarzmanin kirjasto , 5th Ave osoitteessa 42nd St

Tämä on New Yorkin julkisen kirjaston päähaara. Saatat hyvinkin tunnistaa sen ikoniset leijonapatsaat ja maamerkin tilan, mutta tiesitkö, että sen sisällä on myös väliaikaisia ​​näyttelyitä? Näyttelyt ovat pieniä, mutta hyvin kuratoituja, ja niissä on usein korvaamatonta arkistomateriaalia merkittäviltä kirjailijoilta ja taiteilijoilta. Lisäksi koko rakennus itsessään on kaunis - todellinen kirjojen temppeli!

Se on myös Bryant Parkin vieressä, joka on viehättävästi maisemoitu viheralue, jossa on paljon istumatilaa - loistava paikka nauttia mukavasta säästä ja katsella ihmisiä kirjaston tarkastamisen jälkeen.

Hienoja asioita New Yorkissa: Suosittu paikallisten keskuudessa

Kun olet käyttänyt joitain NYC: n suosituimmista nähtävyyksistä (tai päättänyt luopua niistä), kannattaa kääntyä NYC: n muuhun kuin turisti-aktiviteettiin. Nämä ovat kohteet, joihin newyorkilaiset suhtautuvat, kun heillä on vapaa-aikaa tutustua kaupunkiin. Muista tarkistaa ainakin yksi!

[ 15883790736_04bd3393e7_o

Kuva: Claire Whitehouse

# 1: Riverside Park , Ylä-West Side

Kaikki ovat kuulleet Central Parkista - ei niinkään Riverside Parkista. Upea piilotettu helmi Ylä-Länsi-puolella, joka ulottuu Hudson-joelle, Riverside on mailia ja kilometriä metsäisiä polkuja ja kauniit näkymät. Toukokuusta marraskuuhun paikallinen baari ja ruokapaikka Ellington avaa toisen paikan puistoon (lähellä 106. sijaa) - erinomaisen paikan hyvän sään nauttimiseen.

5825619603_530f5aa6cd_b

brownpau / Flickr.

# 2: Frick-kokoelma , 1 E 70th St

Tämä teollisuusmies Henry Clay Frickin entisestä kodista (ja kokoelmasta) muunnettu galleria on pieni, mutta mahtava, mukana erilaisia ​​Vanhojen mestareiden maalauksia ja hienot ja harvinaiset taloustavarat, matot ja posliinituotteet. Katso siitä vilauksen New Yorkin vanhaan osaan; Frick keräsi koko kokoelman itse elämänsä aikana ja asui todella hienojen kalusteiden joukossa.

16388675790_9a8a1ba4c7_k

Teri Tynes / Flickr.

# 3: Korkea linja , Chelsea

Tämä innovatiivinen puisto on rakennettu vanhalle korotetulle rautatielinjalle sijaitsee trendikkäällä Chelsean alueella. Tule mukaan uutuus, vierailu katsomassa ihmisiä ja upeat näkymät Hudsonille.

4921620371_1d4d8d4b52_b

Erik Forsberg / Flickr

# 4: Chelsean markkinat , 75 9th Ave

Tämä ruokasali oli aikanaan ammattikokkien ja kaupunkiravintoloiden ainesosamarkkinat. Nyt se on enemmän hyväpalkkainen ruokakenttä, jossa on lähes 40 vaihtoehtoa joka kattaa laajan valikoiman ateria- ja välipalavaihtoehtoja. Saatat joutua syömään seisomaan väkijoukkojen takia, mutta ruoka on herkullista.

4874049093_01228e0802_b

miss_millions / Flickr

# 5: Luostarit , 99 Margaret Corbin Dr

Met-museon sivukonttorin luostarit taloa kokoelma keskiaikaista taidetta lähes luostarimaisessa ympäristössä, jossa on keskiaikaisia ​​puutarhoja. Erityisen huomionarvoisia ovat yksisarviset kuvakudokset.

23287908753_3bedafc1ba_b

Marc Smith / Flickr

# 6: Tenement-museo , 103 Orchard St

Katso, kuinka suurin osa New Yorkista asui muinaisina aikoina - ahtaissa, antisanitaarisissa huoneistoissa - Tenement-museossa, joka on omistettu Amerikan kaupunkien maahanmuuttajien historialle. Avaruus, kunnostettu todellinen vuokrarakennus historiallisesti tarkkojen asuintilojen kanssa, voidaan nähdä vain opastetulla kierroksella.

4640619193_ce5c3ecc8d_b

# 7: Atwood , 986 2nd Ave

Jos haluat miellyttävämmän ruokailukokemuksen, kokeile Atwoodia, trendikästä maalaismainen-tyylikäs ravintola ja baari Midtown Eastissä hyväpalkkainen käänne paljon tyypillisiä Americana-hintoja. Yöllä on hämärää ja tunnelmaa (täydellinen päivämääräpaikka) ja suloinen brunssipaikka viikonloppuisin päivällä.

Silkki_ satiinimekko

Eden, Janine ja Jim / Flickr

# 8: Joshua Tree , 513 3rd Ave

Pimeän jälkeen tämä Murray Hillin urheilubaari alkaa toistaa näytöillä vanhoja musiikkivideoita ja siitä tulee 80- ja 90-luvun tanssiesitys. Odota hurja, mutta ystävällinen yleisö ja paljon laulamista! Yksi hauskimmista asioista Manhattanilla, kun aurinko laskee.

6270631532_295e55a447_b

FIT: n museo / Flickr

# 9: FIT: n museo , 227 W 27. katu

Tämä muotiinstituuttiin kuuluva ilmainen museo tarjoaa pyöriviä, teemalla näyttelyitä, jotka esittävät heidän laaja valikoima vaatteita ja asusteita kaikilta aikakausilta. Aiempien näyttelyiden aiheita ovat Satu-muoti, A Queer -muotihistoria ja Kolmion tehtaan tulipalo. Jos et saanut täyttä kelvollisuutta Met's Costume Instituteissa, tämä museo on sinua varten! Manhattanilla ei todellakaan ole niin paljon tekemistä, jotka eivät ole ulkona, mikä tekee tästä erityisen aarteen.

15655950006_0cca531624_h

Katina Rogers / Flickr

# 10: Strand-kirjakauppa , 828 Broadway

Tämä merkittävä riippumaton kirjakauppa ylpeilee 18 mailia kirjoja heidän valtavassa East Village -kaupassa! Heillä on uusia, käytettyjä ja harvinaisia ​​kirjoja sekä kirjaaiheisia lahjoja ja kauppatavaroita ikonisella logollaan.

Ainutlaatuisia asioita New Yorkissa: Manhattanin salainen, mielenkiintoinen, epäselvä, outo ja seikkailunhaluinen

Etsitkö paikkoja mennä Manhattanille, jotka ovat todella syrjässä? Tässä on joitain NYC: n mielenkiintoisimmista ja hulluimmista tehtävistä.

6256801423_f3d79454b7_b

bettyx113 / Flickr

# 1: Greenacren puisto , 217 E 51st St

Jos haluat tutustua johonkin NYC: n todella salaisista paikoista, metsästä yhtä kaupungin pienistä puistoista. Greenacre Park, joka sijaitsee Midtown Eastissä, on yksi parhaista. Se on vihreä keidas, jossa on vesiputous ja siro puita se tuntuu kuin satumaiden tasku pudonnut suoraan kaupunkiin.

23942552334_c973a8877d_k

Doug Belshaw / Flickr

# 2: Seksimuseo , 233 5th Ave

Jos haluat puhua seksistä, vauva, Seksimuseo on sinua varten. Siinä on laaja kokoelma jatkuvasti muuttuvia näyttelyitä, joissa käsitellään ihmisen seksuaalisuuden kaikkia näkökohtia, biologisesta kulttuuriseen suorastaan ​​pornografiseen. On turvallista sanoa, että sinun pitäisi jättää lapset kotiin tämän puolesta.

WTM_tony_0078

# 3: Unelmatalo , 275 Church St

Tätä aviomiehen ja vaimon tiimin luomaa valo- ja ääniinstallaatiota on jatkettu useissa toistoissa yli kahden vuosikymmenen ajan, ja siinä on kuohuvaa musiikkia ja pehmeää, pastellivalaistusta. Vierailijoita kannustetaan pysymään tuntikausia uppoutumaan täysin ilmakehään. Jotkut ovat kuvanneet sitä hengellinen tai pyhä kokemus; se on ehdottomasti yksi epätavallisimmista asioista NYC: ssä. Huomaa, että Dream House suljetaan kesäksi ja avataan uudelleen syksyllä.

5158581703_d21d640f11_o

Tony / Wikimedia Commons

# 4: Kauppiaan talomuseo , 29 E 4.katu

Kauppiaan talo rakennettiin alun perin vuonna 1832, ja kauppiasperhe (yllätys yllätys) asui siellä yli sadan vuoden ajan. Opastetut kierrokset historiallisessa talossa näyttävät sinulle neljä kerrosta rakkaudella kunnostettuja 1800-luvun tyylisiä huoneita - ja ehkä joitain haamuja! Kauppiaan talo on legendaarinen oletettujen Treadwell-perheen haamujensa vuoksi, ja se jopa nimettiin Manhattanin kaikkein kummitetuin talo kirjoittanut New York Times. Talon kynttilänvaloisia retkiä tarjotaan säännöllisesti, jos olet seikkailunhaluinen ja etsit pelottavaa kokemusta.

4903252983_31283a3b7e_b

Joe Wolf / Flickr

# 5: Kaupungintalon metroasema , Talousalue

Tämä hylätty metroasema oli aikoinaan kaunis näyttelyesine nopeaa kauttakulkua, mutta sitä ei ole käytetty vuosia. New York Transit Museum tarjoaa julkisia retkiä, jos ostat museojäsenyyden ja kiertuelipun (tämä palauttaa sinulle yhteensä noin sata taalaa). Joidenkin pelottomien ihmisten on kuitenkin tiedetty ajavan Brooklyniin sidotulla 6-junalla linjan loppuun (Brooklyn Bridge -pysäkki), ankka alas pysyäkseen piilossa, kun kapellimestari pyytää kaikkia lähtemään junasta ja sitten hiipimään kurkistamaan asemalla, kun juna kääntyy ympäri vanhassa kaupungintalon metroasemassa. Jos itse olet peloton sielu, muista, että tämä ei ole oikeastaan ​​laillista!

17214050765_aa68e7400d_h

Eelke / Flickr

# 6: New York Earth -huone , 141 Wooster St

Tämä Walter De Marian taideinstallaatio, joka on ollut käytössä vuodesta 1977, on kirjaimellisesti a huone täynnä puntaa ja kiloa likaa Sohon taidegalleriassa. Teoksen on tarkoitus olla yli miljoonan dollarin arvoinen. NYC: ssä ei ole enemmän outoja asioita kuin tämä.

2607134967_ab3b5c5496_o

# 7: New Yorkin lääketieteellisen akatemian kirjasto , 1216 5th Ave

Tämä harvinainen NYAM: n ylläpitämä kirjasto on täynnä laajaa ja erittäin merkittävää kokoelmaa vanhoja lääketieteellisiä tutkielmia 1400-luvulta eteenpäin. Voit varata ajan nähdäksesi kokoelman tai tutustua kirjastoon tapahtumien ohjelmointi , joka sisältää luentoja ja työpajoja poikkitieteellisistä humanistisista ja lääketieteellisistä aiheista.

3009200489_a22b1d64f7_o

Alex Pascual Guardia / Flickr

# 9: Älä nuku enää , 530 W 27. katu

Jos olet matkalla Broadwayn yli, kokeile Sleep No More -toimintoa, interaktiivinen Macbeth-tuotanto jossa kaikki yleisön jäsenet käyttävät naamiota. Mukaansatempaava ja jännittävä teatterikokemus.

8319661352_699709ab10_b

Melinda / Flickr

# 9: King's Carriage House , 251 E 82. St.

Jos iltapäivätee on sinun juttusi, mutta et halua mennä jonnekin erittäin posh ja tukkoinen kuten yksi suurista hotelleista keskustassa, King's Carriage House on paikka mennä. Ihastuttavasti sisustetuilla teetuotteilla, ylivoimaisella henkilökunnalla ja herkullisella valikoimalla pieniä voileipiä ja välipaloja, jotka kaikki ovat piilossa pienessä talossa, jossa on vanhan maailman charmia, se on aidosti rauhallinen ja hiljainen vetäytyminen kaupungin hälinästä. Muista vain tehdä varaus, jotta he voivat olla valmiita sinulle!

Ilo / Flickr

# 10: Toulousaine , 942 Amsterdam Ave

Suloinen, vaatimaton ranskalainen leipomo ploppasi aivan Ylä-länsipuolelle Amsterdam Ave -kadulla. Vastapalvelu on erilaista, mutta se vaatii kaiken vaelluksen: La Toulousaine on paras paikka hilseilevälle, suussa sulavalle kivulle au chocolatille tällä puolella Atlanttia.

Mainittu sivustokartta

Alla on kartta kaikista sivustoista!

Logistiikka: Kuinka päästä sinne, miten kiertää, missä yöpyä

Tietenkin ennen kuin voit aloittaa seikkailun Manhattanilla, sinun on selvitettävä matkanne logistiikka!

Miten sinne pääsee

Jos olet itärannikolla, voit mennä bussilla NYC: hen halvalla. Esimerkiksi yhdensuuntaiset hinnat Bostonista NYC: hen voivat olla usein jopa kymmenen dollaria! Varmista vain, että käytät hyvämaineista linja-autoyritystä. (Voit hakea bussiyhtiöiden turvallisuusluokituksia Yhdysvaltain liikenneministeriön SAFER-järjestelmä .)

Mukavampi, mutta hieman kalliimpi vaihtoehto on juna. Jos ostat esimerkiksi tarpeeksi kauas etukäteen, Amtrak-bussikuljetus Philadelphian ja Penn Stationin välillä New Yorkissa on 39 dollaria.

Jos olet liian kaukana junalle tai bussille, ainoa todellinen vaihtoehto on lentää. Lentokenttien osalta Newarkilla, LaGuardialla ja JFK: lla on kaikilla suhteellisen edulliset joukkoliikennevaihtoehdot päästäksesi kaupunkiin, joten voit tehdä ostoksia parhaaseen lentohintaan. Huomaa kuitenkin, että matkasi JFK: sta MTA: lla kestää yli tunnin, jos asut Ylä-Manhattanilla.

Kuinka kiertää

NYC ei ole autoystävällinen kaupunki; auton vuokraus on paljon enemmän vaivaa kuin sen arvoinen. Halvin ja luotettavin tapa liikkua kaupungissa on metro ja linja-autot, jotka yhdessä tunnetaan nimellä MTA.

Koska MTA: lla ei ole ilmaisia ​​juna-juna-siirtoja, elleivät asemat ole yhteydessä toisiinsa, matkustajille voi joskus olla kustannustehokkainta saada rajoittamaton lippu kaupungissa oleskellulle ajalle hinnan maksamisen sijaan. Seitsemän päivän rajoittamaton lippu maksaa 31 dollaria. Tämä on kustannustehokkain vaihtoehto, jos aiot käyttää MTA: ta vähintään 13 kertaa matkan aikana, vaikka et olisikaan kaupungissa 7 päivää. NYC-asukkaat ovat usein melkein koomisesti epäileviä bussista, mutta älä vältä sitä - se on paras tapa päästä kaupunkiin!

Jos sinun on otettava auto, Ubers ovat halvempia kuin taksit, varsinkin jos teet UberPoolin ja aja muiden matkustajien kanssa. Lisäksi sinun ei tarvitse käsitellä NYC: n ohjaamoihin liittyvää stressiä. Tarkkaile hintojen nousua - taksin hinta on kuitenkin suurempi kuin 1,15.

Missä yöpyä

Manhattanin hotellit ovat tunnetusti kalliita (ajattele hyvin 200 dollarin pohjoispuolella jopa suhteellisen kiireisinä aikoina kansallisille hotelliketjuille, kuten Marriott). Jos sydämesi on asetettu Manhattanin hotelliin, mutta et halua maksaa liikaa, voit uistella sivustoja, kuten trivago.com tarjouksia tai yrittää käydä sesongin ulkopuolella (tammikuun puolivälistä maaliskuuhun, vaikka sää on myös huono tänä vuodenaikana). Kaupunki on vilkkain (ja kallein!) Syksyllä, kun sää on erityisen kaunis.

Myös, älä pysy Times Squaren lähellä. Times Square on hyvä katsoa, ​​jos et ole koskaan käynyt, mutta se on meluisa, täynnä, ei lähellä mitään erityisen mielenkiintoista, ja NYC-asukkaat välttävät sitä kuin rutto. Myös siellä olevat hotellit ovat kalliimpia, koska matkailijoiden kysyntä on niin korkea. Sinun on paljon parempi pysyä vähän (tai paljon) keskustassa tai keskustassa.

Halvempia vaihtoehtoja varten saatat tutkia hostellissa majoittumista. Monien hostellien avulla voit varata yksityisiä huoneita, jotka ovat kalliimpia kuin jaetut huoneet, mutta paljon halvempia kuin hotellit. Sinun on silti todennäköisesti jaettava käytävän kylpyhuone, mutta hyvä hostelli on puhdas, mukava ja siinä on ilmainen wifi. Tämä on loistava vaihtoehto, jos matkustat ryhmän kanssa; jos varaat tarpeeksi kauas etukäteen, sinun pitäisi pystyä saamaan jaetut huoneet yhdessä.

Airbnb on toinen hyvä vaihtoehto, koska yksityinen huone (tai jopa koko pieni huoneisto!) On usein paljon halvempi kuin hotelli. Jos sinulla on pääsy keittiöön, voit myös valmistaa ruokaa itse - toinen upea rahaa säästävä vaihtoehto NYC: ssä. (Mutta älä syö kaikkia ateriasi kotona! NYC on loistava ruokakaupunki, ja sinun kannattaa hyödyntää sitä!)

Viimeiset ajatukset 30 tehtävästä Manhattanilla

Vaikka ei ole mitään vikaa lyödä joitain tärkeimpiä nähtävyyksiä paikassa NYC, joka on niin täynnä legendaarisia ja tarinoita, on myös hienoa nähdä joitain asioita, joita useimmat muut turistit eivät. Joten kun suunnittelet matkaa Manhattanille, voi olla hauskempaa - ja halvempaa! - mennä muutamaan paikkaan, joka ei ole täynnä satoja muita matkustajia. Jos tunnet olosi vielä seikkailunhaluisemmaksi, voit jopa yrittää käydä joissakin paikoissa, joista manhattanilaiset ovat tuskin kuulleet!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.