Numero 0: Mikä se on ja miten sitä käytetään

laskin-424564_1920

Numero 0 on jo pitkään kokenut ihmisiä, jotka oppivat matematiikan käsitteitä. Onko nolla luku? Kuinka käytämme sitä? Vaikka me kaikki tiedämme jollain tasolla, että nolla ei merkitse mitään tai ei mitään, se ei aina auta meitä sisällyttämään sitä matemaattisiin ongelmiin. Alla käydään läpi muutama nollan perustoiminto ja kuinka ratkaista nollaa sisältävät yhtälöt näiden funktioiden avulla.

Mikä on luku 0?

Onko nolla luku? Nolla eli 0 on a numero ja numero 0, jota käytetään numeron 0 edustamiseen on laajalti käytetty matematiikassa, ja sitä voidaan käyttää omana lukunaan tai yhtälöiden paikkamerkkinä.

Historia

Numero 0 on ollut edustamassa ajatusta ei mitään muinaisesta sumerilaisesta yhteiskunnasta lähtien, joka käytti sitä edustamaan luvun puuttumista kirjoitettaessa numeroita ja yhtälöitä.soikea muoto, jonka tunnemme tänään nimellä 0, ilmestyi arabiakielellä 700-luvun lopulla . Nolla alkoi näkyä eurooppalaisessa yhteiskunnassa vasta 1200-luvun lopulla.

Moderni käyttö

Nollaa käytetään yleisesti kielessä ilmaisemaan käsitteen olemattomuudesta, ja sitä käytetään matematiikassa kokonaislukuna. Numero 0 tämän päivän matematiikassa voi olla hankala; miksi laskea jotain, kun siellä ei oikeastaan ​​ole mitään? Mutta nollaa voidaan käyttää erilaisissa matemaattisissa tehtävissä, ja on tärkeää tietää, mitä tehdä nollalla, kun näet sen.

Toiminnot 0: lla

Vaikka tämä luettelo toiminnoista käyttää nollaa ei kata kaikkia matematiikan toimintoja , nämä nollaa käyttävät aritmeettiset perusohjeet auttavat sinua ratkaisemaan ongelmia testeissä ja ehkä jopa tosielämässä.

Lisäys

Identiteetin lisäyslaissa todetaan mikä tahansa 0: een lisätty numero on yhtä suuri kuin itsensä .

Siksi voit lisätä minkä tahansa luvun ja saada saman summan. Joten voit lisätä 0: n 1: een, 107: een ja 1 000 000: een ja silti saada sama numero kuin aloitit.

Vähennyslasku

Kuten lisäys, jos vähennät 0 mistä tahansa numerosta, saat saman summan. Esimerkiksi 12-0 = 12.

Jos vähennät, saatat joutua käyttämään lainaa ongelman ratkaisemiseksi. Lainaus on menetelmä, jolla vähennetään numeroita, joissa on enemmän kuin yksi numero.

Tässä on esimerkki lainanotosta (selvittää, kuinka muotoilla):

1572-125 = x

Tässä tehtävässä et voi vähentää 5: tä 2: sta. Joten sinun on lainattava 7: stä.

70 on 7 kymmentä. Joten voit ottaa kymmenen pois, ja 7: stä tulee 2; sitten kahdesta tulee 12. Nyt sinun on vähennettävä 5 12: sta.

12-5 on 7.

6-2 on 4.

5-1 on 4.

1-0 (tyhjä tila) on 1.

Siksi vastaus on 1447.

Joten, jos 0 ei ole mitään, miten voimme lainata siitä vähennysongelmassa? Tärkeintä on lainata seuraavasta numerosta vasemmalle. Voit mennä niin vasemmalle kuin tarvitset.

Joten jos tekisit 306-98, lainaisit ensin 3: sta, jotta 0 olisi 10. Sitten voit lainata 10: stä saadaksesi 6: sta 16: n. Joten ongelmasi näyttää: 16-8 = 8.

9-9 = 0.

2-0 = 2.

Joten vastauksesi on 208.

pennut-555822_1920

Voit vapaasti harjoitella matematiikkaa lisäämällä pennut elämääsi

Kertolasku

Kertominen 0: lla on itse asiassa yksi helpoimmista funktioista. Kun kerrot 0: lla, vastaus on aina 0.

12 × 0 = 0

255 × 0 = 0

1679 × 0 = 0

Ja arvaa mitä? 123596395539 x ​​0 = 0

Divisioona

Luku 0 jaettuna millä tahansa numerolla on nolla. Ajattele sitä näin: jakaminen tarkoittaa asioiden jakamista tai jakamista tasaisesti, oikein ? Jos sinulla on laatikko, jossa on 8 cupcakesia ja 4 ihmistä pöydässäsi, jaat 8: lla 4: llä ja huomaat, että jokainen saa kaksi cupcakes. Mutta jos pöydässäsi on 4 henkilöä ja laatikko, jossa on 0 cupcakes, sinulla ei ole mitään jaettavaa. Jokainen saa 0 cupcakes.

Valitettavasti luvun jakaminen nollalla ei ole niin ilmeisen loogista. Mikä tahansa luku, joka on jaettu nollalla, katsotaan määrittelemättömäksi; jos laitat sen laskimeen juuri nyt, saat todennäköisesti virheilmoituksen.

Jaossa, voit aina tarkistaa vastauksesi kertomalla osamäärän (vastaus jako-ongelmaan) osingolla . Kuppikakkuongelmassamme se on 2 x 4. Luvun tulisi olla sama kuin alkuperäinen jakajamme 8.

Tämä toimii kuitenkin tapana auttaa meitä ymmärtämään, miksi emme voi jakaa lukua 0: lla. Koska kerroinsäännöistämme tiedämme, että kaikki kerrottu 0: lla on 0, yllä esitetty käsite ei pidä paikkaansa, jos 0 on osinko , koska vastaus olisi aina 0, vaikka se ei olisikaan alkuperäinen jakaja.

Jos jostain syystä havaitsit ongelman osingoksi 0, voit ilmaista sen 1: nä, vaikka vastaus on teknisesti määrittelemätön .

Eksponentio

Kuten jaossa, myös eksponentiaalista 0 pidetään määrittelemättömänä. Kuitenkin, kun ratkaiset ongelmia ja kohtaat jotain, joka on 0 toisen luvun voimalla tai luku 0: n voimalla, muista 0-eksponenttisääntö

0-eksponenttisääntö sanoo, että mikä tahansa perusta, jonka eksponentti on nolla tai 0, on yhtä suuri kuin 1. Joten x¹ = 1.

Sillä välin 0 mihin tahansa tehoon on yhtä suuri kuin 0. Joten 0² = 0.

matriisi-3109795_1920

Zero Factorial

Factorial on matemaattinen lauseke, jonka ilmaisee! joka on yhtä suuri kuin luku, joka saadaan kertomalla numerot kaikki luvut 1 ja annetun kokonaisluvun välillä.

Joten, 2! tarkoittaa, että kerrotaan kaikki luvut välillä 1 ja 2. Tämä tarkoittaa, että 2! = 2 × 1 = 2 ja siksi 2! = 24

6! tarkoittaa, että kerrotaan kaikki luvut välillä 1 ja 6. Joten 6! = 1 × 2 × 3 × 4 × 5 × 6 = 720 ja siksi 6! = 720

Nollakerroin, usein kirjoitettu 0: ksi! Määritetään yhtä suureksi kuin 1. Pohjimmiltaan, koska kerroin on kaikkien annettujen numeroiden ja 1 välisten kokonaislukujen tulo, tämä on ainoa teknisesti oikea vastaus 0: lle! koska ainoa luku välillä 0 ja 1 on 1.

sattuuko vatsan lävistys

Numeron nolla käyttäminen voi olla hankalaa, mutta on olemassa muutamia sääntöjä, jotka auttavat sinua tekemään matematiikan oikein, kun nolla on mukana. Pidä kiinni näistä säännöistä ja pidä mielessä, että nolla ei ole vihollisesi. Jos osaat työskennellä luvun nolla kanssa, sen käyttäminen tuntuu kakkulta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Salve Reginan yliopiston pääsyvaatimukset

AP Chem Formula Sheet: Mitä siinä on ja miten sitä käytetään

Mitä AP Chem -kaavasivulla on? Opi saamaan kaiken irti AP Chemistry -taulukosta tenttipäivänä.

Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

Keskustelua kesäohjelman ja harjoittelun välillä? Tämä opas auttaa lukion oppilaita valitsemaan parhaan tavan viettää kesänsä.

Lounais -yliopiston pääsyvaatimukset

Penn State Altoona SAT -tulokset ja GPA

Augustinusin yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman yliopisto Birminghamissa ACT-tulokset ja GPA

Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Biology -lehtien aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki aikaisemmat paperit, jotka löysimme kätevään luetteloon. Harjoittele näiden testien avulla saadaksesi realistisimmat valmistelut.

Alaskan yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Duquesne-yliopiston pääsyvaatimukset

Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignin SAT-pisteissä ja GPA: ssa

Maryville College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Montevallon yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta East Bakersfield High Schoolista Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Haluatko lisää virallisia SAT -käytännön testejä? Tässä on aiempien vuosien ilmaisia ​​SAT -käytännön testejä, jotka voi ladata PDF -tiedostoina.

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

UNCP: n SAT-tulokset ja GPA

Keski -Arkansasin yliopiston pääsyvaatimukset

Alhambran vanhempi lukio | 2016-17 rankingit | (Martinez,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alhambran vanhemmasta lukiosta Martinezissa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää UCLA -sisäänpääsystä ja sisäänpääsystä.

Mikä on keskimääräinen College GPA? Majurin mukaan?

Mikä on keskimääräinen college GPA kansallisesti? Entä pääaineena? Opi korkeimmat ja alhaisimmat GPA: t yliopistossa ja miksi sillä on merkitystä tulevaisuutesi kannalta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.